2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben sormuştum telefonla 4 küsür demişti normal doğuma epinuralde içinde ama doktora sormadım sende sor bende sorayım bakalım belki indirim yaparsa harika olur:KK66:

canım tüm hastaneler verdikleri fiyat üzerinden indirim yapıyorlarmış. Benim hep arkadaşlarım pazarlık yaptılar. Ama olmadı Herman Bey başka hastaneye de geliyormuş doğuma zaten. Eğer kadrolu değilse düşünürüz artık napıcamızı ;)

kızlar raporu soran olmus anlataım alıntılayamadım benım salıdan salıya haftam değişiyor dun 32 girdim haftaya salıya yanı ayın 19 kadar 32 haftanın içindeyim bu günlerde bırınde gel vereyım dedı doktorum bende 19 salı gunu gidip alıcam

Ben sormuştum canım rapor olayını bnde bugün 32.haftama girdim 20 sine kadar bende 32.haftanın içinde olucam o zaman gidebilirim haftaya kadar sağol bilgi için bende yarın falan giderim diye düşünüyordum ama aceleye gerek yokmuş içim rahatladı. Birde gittiğim hastanenin ssk ile anlaşması yok biz raporu verelim sgk ya doğumdan sonra tüm raporlarla beraber onaylatırsınız dedi ama alo 170 mişi aradım ilk önce ssk anlaşmalı hastaneden rapor alın sonrada bize gelin onaylatın dedi sizde öyle mi yapacaksınız?

Kızlar bu normal doğum konusunda doktor size çatı muayenesinde çatın dar derse normal istemeyin. Çünkü çok yırtıyorlarmış ve çok dikiş oluyormuş. Normal doğum yapan iki arkadaşla görüştüm de. Dar derse ısrar etmeyin, planlı sezeryan en rahatı dediler... Benim plesentam önde olmaya devam ederse bu ayın sonunda sezeryan için gün alıcam doktorumdan. Hakkımızda hayırlısı olsun.

kızlar ben hastaneye gelicek olanların sayısına göre bu kurabiyelerden yaptırmaya karar verdim

Eklentiler

• bebek-yüzü.webp
    bebek-yüzü.webp
    31 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar bu normal doğum konusunda doktor size çatı muayenesinde çatın dar derse normal istemeyin. Çünkü çok yırtıyorlarmış ve çok dikiş oluyormuş. Normal doğum yapan iki arkadaşla görüştüm de. Dar derse ısrar etmeyin, planlı sezeryan en rahatı dediler... Benim plesentam önde olmaya devam ederse bu ayın sonunda sezeryan için gün alıcam doktorumdan. Hakkımızda hayırlısı olsun.

aynen canım zaten uygun değil derse yapmam en ufak bir riski bile alamam bu önemli bir şey çünkü.. Senin için de hayırlısı olsun canım, hiç takılma bu konuya, benim yengemin de öyleydi.. Doğumunu suni sancıyla başlatıp sezaryan yaptılar.. Sen direk de sezaryan olabilirsin tabi..

valla kızlar bende diorumki iğneyi doğumdan bir gün önce bırakıcam ama iğnenin etkisi 12 saaat ee gün 24 saat ya bebeğime o 12 saatte birşey olursa ödüm kopuyor valla limonu biraz abartıp 2 limon suyumu tüketsem o da kanı baya sulandırıyomuş.ben doktoruma sordum neden bu kadar erken aspirini bırakıyorum die o da dediki allah korusun erken doğum falan olursa kanamanı durduramayız.ama aynı zmanada erken doğum riskinde yok dedi.şaştım kaldım valla doktorumumu dinlesem yoksa yarın 1 aspirin içsemmi???

Bilmiyorum ki canim yaa:( ama bence doktorunu dinlemelisinn

kızlar raporu soran olmus anlataım alıntılayamadım benım salıdan salıya haftam değişiyor dun 32 girdim haftaya salıya yanı ayın 19 kadar 32 haftanın içindeyim bu günlerde bırınde gel vereyım dedı doktorum bende 19 salı gunu gidip alıcam

Ben sormuştum canım rapor olayını bnde bugün 32.haftama girdim 20 sine kadar bende 32.haftanın içinde olucam o zaman gidebilirim haftaya kadar sağol bilgi için bende yarın falan giderim diye düşünüyordum ama aceleye gerek yokmuş içim rahatladı. Birde gittiğim hastanenin ssk ile anlaşması yok biz raporu verelim sgk ya doğumdan sonra tüm raporlarla beraber onaylatırsınız dedi ama alo 170 mişi aradım ilk önce ssk anlaşmalı hastaneden rapor alın sonrada bize gelin onaylatın dedi sizde öyle mi yapacaksınız?

Ben yaptırmayacaktım ama bugun nette tül bakarken benek için hediyeleri de gördüm yapsam mu alsam mı diye düşünürken yine vazgeçtim. Amaaan cok gereksiz valla insanlar kaybediyor atıyor bitiriyor ne gerek var anlık hediyelere. Bem zaten nikahımda da şeker falan yaptırmamıstım boyle düşündüğüm için. Gelene lokum vercem işte çifte kavrulmuş bide kolonya ee yeter

Ben yaptırmıcam. Çikolata kolanya tamamdır :KK66:

BENDE ÖYLE LOKUM DÜŞÜNDÜM HASTANEYE GELENLER İÇİN AMA BEBEK MEVLÜDÜNDE NASIL YAPAYIM BİLEMEDİM Kİ HAVLU MU DAĞITSAM BEBEK ŞEKERİ Mİ MEVLÜDÜ DÜŞÜNÜORUM HERŞEYİ HAZIR ETTİM YA Bİ EKSİĞİM MEVLÜT KALDI :)

hehehe aynı siteye bakmışız :KK66: fiyatları eminönüyle aynı canım o sitenin ;) bence çok iyi
Aynı mı eminönüyle valla gecen sene ozaman düğün için süsleme tillerini biz baska almışsız cunku cok para ödemiştim ben bu tüllere gecen sene. İnternetasıl bir kolaylıktır boyle ya dimi gitmeden herseyi alıyorsun valla kim icat ettiyse bu interneti Allah bin kere razı olsun

Kızlar benimde 32.hafta raporu almam lazım ama iş yeri 32. haftaya girince al dedi siz dolunca mı aldınız.. yani 32.hafta dolup 33. haftadan gün almaya başlayınca mı alıyorsunuz?
Çok bilgi sahibi değilim bu konuda ben 32 hafta bitmeden almış olucam. Bildiğim kadarıyla 32. hafta içindeyken alınması gerekiyor.

Ben yaptırmayacaktım ama bugun nette tül bakarken benek için hediyeleri de gördüm yapsam mu alsam mı diye düşünürken yine vazgeçtim. Amaaan cok gereksiz valla insanlar kaybediyor atıyor bitiriyor ne gerek var anlık hediyelere. Bem zaten nikahımda da şeker falan yaptırmamıstım boyle düşündüğüm için. Gelene lokum vercem işte çifte kavrulmuş bide kolonya ee yeter

BENDE ÖYLE LOKUM DÜŞÜNDÜM HASTANEYE GELENLER İÇİN AMA BEBEK MEVLÜDÜNDE NASIL YAPAYIM BİLEMEDİM Kİ HAVLU MU DAĞITSAM BEBEK ŞEKERİ Mİ MEVLÜDÜ DÜŞÜNÜORUM HERŞEYİ HAZIR ETTİM YA Bİ EKSİĞİM MEVLÜT KALDI :KK66:

Aynı mı eminönüyle valla gecen sene ozaman düğün için süsleme tillerini biz baska almışsız cunku cok para ödemiştim ben bu tüllere gecen sene. İnternetasıl bir kolaylıktır boyle ya dimi gitmeden herseyi alıyorsun valla kim icat ettiyse bu interneti Allah bin kere razı olsun

canım tül hiç sormadım ben eminönünde ama sitedeki diğer ürünler aynı fiyattı. sen tüllerle nasıl süsleme yapıyorsun? hayal edemedim bi an o_O

BENDE ÖYLE LOKUM DÜŞÜNDÜM HASTANEYE GELENLER İÇİN AMA BEBEK MEVLÜDÜNDE NASIL YAPAYIM BİLEMEDİM Kİ HAVLU MU DAĞITSAM BEBEK ŞEKERİ Mİ MEVLÜDÜ DÜŞÜNÜORUM HERŞEYİ HAZIR ETTİM YA Bİ EKSİĞİM MEVLÜT KALDI :KK66:

Ben Mevlütte bebek şekeri yapacağım. Ama satın falan almayacağım. Kendim yapacağım ki tadı çıksın dimi hanımlar? :)

yok canım ben acıbademe gıdıyorum ssk anlaşmalı bızımkı sorun yokyada gıt bı devlet hastanesınden sorun olmaz bence

hehehe aynı siteye bakmışız :KK66: fiyatları eminönüyle aynı canım o sitenin ;) bence çok iyi
canım tül hiç sormadım ben eminönünde ama sitedeki diğer ürünler aynı fiyattı. sen tüllerle nasıl süsleme yapıyorsun? hayal edemedim bi an o_O
odasının kapısını falan yükle bağlayacağım dış kapının koluna fiyonk yapacagım hastane odasında eksik yer olursa tülle bağlayacağım. Balon aldım :) nazar boncuklu iğneler aldım her yere nazar boncuklu iğnelerle tutturacağım. Okadar sanırım aldığım şeyler yani bildiğin evde süsleme yapacagım :)

Back
X