kızlar raporu soran olmus anlataım alıntılayamadım benım salıdan salıya haftam değişiyor dun 32 girdim haftaya salıya yanı ayın 19 kadar 32 haftanın içindeyim bu günlerde bırınde gel vereyım dedı doktorum bende 19 salı gunu gidip alıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar raporu soran olmus anlataım alıntılayamadım benım salıdan salıya haftam değişiyor dun 32 girdim haftaya salıya yanı ayın 19 kadar 32 haftanın içindeyim bu günlerde bırınde gel vereyım dedı doktorum bende 19 salı gunu gidip alıcam
Ben sormuştum telefonla 4 küsür demişti normal doğuma epinuralde içinde ama doktora sormadım sende sor bende sorayım bakalım belki indirim yaparsa harika olur![]()
hangi siteden aldın canım süs malzemelerini![]()
canım hangi siteden aldın süslemeleri?
hangi siteden aldın canım süs malzemelerini![]()
canım hangi siteden aldın süslemeleri?
kesinlikle katılıyorum lokum kolanya tamamdır :)Ben yaptırmıcam. Çikolata kolanya tamamdır![]()
cicekmalzemeden aldım atıyorum İran tülünün 36 metresini 12.90+KDV ye aldım cok iyi dimi fiyat yada bana mı oyle geliyor
Kızlar bu normal doğum konusunda doktor size çatı muayenesinde çatın dar derse normal istemeyin. Çünkü çok yırtıyorlarmış ve çok dikiş oluyormuş. Normal doğum yapan iki arkadaşla görüştüm de. Dar derse ısrar etmeyin, planlı sezeryan en rahatı dediler... Benim plesentam önde olmaya devam ederse bu ayın sonunda sezeryan için gün alıcam doktorumdan. Hakkımızda hayırlısı olsun.
valla kızlar bende diorumki iğneyi doğumdan bir gün önce bırakıcam ama iğnenin etkisi 12 saaat ee gün 24 saat ya bebeğime o 12 saatte birşey olursa ödüm kopuyor valla limonu biraz abartıp 2 limon suyumu tüketsem o da kanı baya sulandırıyomuş.ben doktoruma sordum neden bu kadar erken aspirini bırakıyorum die o da dediki allah korusun erken doğum falan olursa kanamanı durduramayız.ama aynı zmanada erken doğum riskinde yok dedi.şaştım kaldım valla doktorumumu dinlesem yoksa yarın 1 aspirin içsemmi???
Ben yaptırmayacaktım ama bugun nette tül bakarken benek için hediyeleri de gördüm yapsam mu alsam mı diye düşünürken yine vazgeçtim. Amaaan cok gereksiz valla insanlar kaybediyor atıyor bitiriyor ne gerek var anlık hediyelere. Bem zaten nikahımda da şeker falan yaptırmamıstım boyle düşündüğüm için. Gelene lokum vercem işte çifte kavrulmuş bide kolonya ee yeter
Ben yaptırmıcam. Çikolata kolanya tamamdır![]()
Aynı mı eminönüyle valla gecen sene ozaman düğün için süsleme tillerini biz baska almışsız cunku cok para ödemiştim ben bu tüllere gecen sene. İnternetasıl bir kolaylıktır boyle ya dimi gitmeden herseyi alıyorsun valla kim icat ettiyse bu interneti Allah bin kere razı olsunhehehe aynı siteye bakmışızfiyatları eminönüyle aynı canım o sitenin
bence çok iyi
Çok bilgi sahibi değilim bu konuda ben 32 hafta bitmeden almış olucam. Bildiğim kadarıyla 32. hafta içindeyken alınması gerekiyor.Kızlar benimde 32.hafta raporu almam lazım ama iş yeri 32. haftaya girince al dedi siz dolunca mı aldınız.. yani 32.hafta dolup 33. haftadan gün almaya başlayınca mı alıyorsunuz?
Ben yaptırmayacaktım ama bugun nette tül bakarken benek için hediyeleri de gördüm yapsam mu alsam mı diye düşünürken yine vazgeçtim. Amaaan cok gereksiz valla insanlar kaybediyor atıyor bitiriyor ne gerek var anlık hediyelere. Bem zaten nikahımda da şeker falan yaptırmamıstım boyle düşündüğüm için. Gelene lokum vercem işte çifte kavrulmuş bide kolonya ee yeter
Aynı mı eminönüyle valla gecen sene ozaman düğün için süsleme tillerini biz baska almışsız cunku cok para ödemiştim ben bu tüllere gecen sene. İnternetasıl bir kolaylıktır boyle ya dimi gitmeden herseyi alıyorsun valla kim icat ettiyse bu interneti Allah bin kere razı olsun
Ben sormuştum canım rapor olayını bnde bugün 32.haftama girdim 20 sine kadar bende 32.haftanın içinde olucam o zaman gidebilirim haftaya kadar sağol bilgi için bende yarın falan giderim diye düşünüyordum ama aceleye gerek yokmuş içim rahatladı. Birde gittiğim hastanenin ssk ile anlaşması yok biz raporu verelim sgk ya doğumdan sonra tüm raporlarla beraber onaylatırsınız dedi ama alo 170 mişi aradım ilk önce ssk anlaşmalı hastaneden rapor alın sonrada bize gelin onaylatın dedi sizde öyle mi yapacaksınız?
yok canım ben acıbademe gıdıyorum ssk anlaşmalı bızımkı sorun yokyada gıt bı devlet hastanesınden sorun olmaz benceBen sormuştum canım rapor olayını bnde bugün 32.haftama girdim 20 sine kadar bende 32.haftanın içinde olucam o zaman gidebilirim haftaya kadar sağol bilgi için bende yarın falan giderim diye düşünüyordum ama aceleye gerek yokmuş içim rahatladı. Birde gittiğim hastanenin ssk ile anlaşması yok biz raporu verelim sgk ya doğumdan sonra tüm raporlarla beraber onaylatırsınız dedi ama alo 170 mişi aradım ilk önce ssk anlaşmalı hastaneden rapor alın sonrada bize gelin onaylatın dedi sizde öyle mi yapacaksınız?
Aynı mı eminönüyle valla gecen sene ozaman düğün için süsleme tillerini biz baska almışsız cunku cok para ödemiştim ben bu tüllere gecen sene. İnternetasıl bir kolaylıktır boyle ya dimi gitmeden herseyi alıyorsun valla kim icat ettiyse bu interneti Allah bin kere razı olsunhehehe aynı siteye bakmışızfiyatları eminönüyle aynı canım o sitenin
bence çok iyi
odasının kapısını falan yükle bağlayacağım dış kapının koluna fiyonk yapacagım hastane odasında eksik yer olursa tülle bağlayacağım. Balon aldım :) nazar boncuklu iğneler aldım her yere nazar boncuklu iğnelerle tutturacağım. Okadar sanırım aldığım şeyler yani bildiğin evde süsleme yapacagım :)canım tül hiç sormadım ben eminönünde ama sitedeki diğer ürünler aynı fiyattı. sen tüllerle nasıl süsleme yapıyorsun? hayal edemedim bi an![]()