2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Yükse işte bende o yüzden tam karar veremedim. Eğer gercekten bebekler üzerinde cok etkisi oluyorsa alıyım dedim diş kaşıması için cok ideal birşeye benziyor ama yeni doğan için ne kadar gerekli çözemedim

bence de çok. tek bir ürün diş kaşıması için çok . çünkü bebekler o zaman ne bulurlarsa ağızlarına götürüyorlar. amaç dişlerini kaşımak.. onun yerine daha çok çeşitli alırsın. hem değişik olur hem bseylül dediği gibi düşürme-kaybolma durumunda önemli olmaz. düşmese bile sürekli aynı şeyi hijyenik olarak da kullanmamış olur diye düşünüyorum.

33+4 bugün :KK66: Yarın doğum yapacak:KK66:

Tozlanır mı acaba yatak bilmiyorum ki. 15 gün kala kurarsın olmazsa :KK66:
Öyle ama şimdi aniden birsey olsa eşim nevresim falan filan zorlanır sürerken o heyecanla. Ben de şimdilik hersey yolundayken sereyim diyorum, sanırım serçem ama üzerini de çarşaflara falan kapatcam toz almasın diye

Kızlar benim karnımın altlarına doğru bir ağrı başladı şimdi hafif kramp gibi batar giriyormuş gibi. Kızım hareketli hatta artık bir tarafımı çok sık şişiriyor. Bu ağrı neden acaba sizde de oldu mu? Çatı ağrısı nasıl bir şey nerede oluyor? Bem bugün 29. Haftama girdim bu arada
Benimde oluyor kasıklarım ve karınımın altı karnım çok geriliyor sertleşiyor taş gibi oluyor

Öyle ama şimdi aniden birsey olsa eşim nevresim falan filan zorlanır sürerken o heyecanla. Ben de şimdilik hersey yolundayken sereyim diyorum, sanırım serçem ama üzerini de çarşaflara falan kapatcam toz almasın diye
Eşlerimiz yapamaz zaten anca annelerimiz yapar acil bir şey olursa ama gerek yok ya kur gitsin :)

Facede gruptaki betülü gördün müüüüüü:KK66: Benim oğlumdan 4 gün büyük oğlu ve yarın doğum yapıyorrr. Ayyy ben çok heyecanlandım. Benim hemen valizimi hazırlamam lazım. Yatağı bile kurulu değil, acil bir şey olsa hazır değilimmm. Kızlar artık 30 haftasını geçen herkes hazırlıklarını bitirsin, hiç belli olmuyor :KK66:)))

evet canım yaa ben de erken davranıyorum diyordum am korkmaya başladım artık. bu hafta şu ütüleme yıkama işlerini bitireyim de hayırlısıyla inşallah. Kendimi rahatlatayım. Perde işini de halletmem lazım en kısa zamanda.

canım öyle bir durumda hemen beşiğe yatırmazsınız. annen veya sen hemencecik serersiniz.. ya da nasılsa battaniyeye sarılı geliyor. eve ilk gelişi diye foto falan çekerseniz, belki emzirme falanla zaman kazanmış olursunuz.. ya da serilene kadar sizin yatağınıza koyarsınız.

tabi canım hangi durum içine sinerse artık öyle yap..

beşiği ve eşyaları serip üzerine güzelce kapatabilirsiniz de bilmiyorum ki..

kızlar 32+ 4 haftadayım veee bebeğim yan duruyo hala dönmemiş sizin bebeişler döndümü? yoksa sezeryan diyo dr um:((

Benimkide yan duruyor canım doktor makat aşağıda ama döner bu haftadalarda normal bu durum dedi artık rahatlatmak için mi dedi bilemem.. Bazıları son haftada bile dönüyormuş doktor o yüzden hiç sezeryan ya da normal demedi bana bakalım artık hayırlısı olsun..

Ayyyy ağlayacak gibi oldum:KK66:
O miniş elleri ben de tutmak istiyorum:KK66:

Zaman çabuk geçmiyor bana. Daha ilk zaman olduğu için mi bilmiyorum..
Hep böyle yavaş mı geçecek?

ay eski yazıştıklarımıza baktım da zaman hiç geçmiyormuş bize ama nasıl da geçmişş

Facede gruptaki betülü gördün müüüüüü:KK66: Benim oğlumdan 4 gün büyük oğlu ve yarın doğum yapıyorrr. Ayyy ben çok heyecanlandım. Benim hemen valizimi hazırlamam lazım. Yatağı bile kurulu değil, acil bir şey olsa hazır değilimmm. Kızlar artık 30 haftasını geçen herkes hazırlıklarını bitirsin, hiç belli olmuyor :KK66:)))

Galibaa icinizde en rhat davranan bndim ama bugun betulu gordukten soraa acaip tutustumm hazirliklara hizlaaa baslamam lazimm:))

Canım günaydın bunda başarmak yada başarmamak gibi birsey olmamalı. Bende herseyi geç sen hangisinde kendini rahat hissedeceksen bence onu seç. Evet herkes yapıyor ama sen herkes değilsin onemli olan sensin ve senin huzurun. Secimlerini kocan da olsa kimseye yargılatma. Otur enine boyuna düşün ve oyle karar ver.
Insallah yaa normal doğumu basaramicam galiba :KK43:

Galibaa icinizde en rhat davranan bndim ama bugun betulu gordukten soraa acaip tutustumm hazirliklara hizlaaa baslamam lazimm:KK66:)
başla artttıııkkkkkkkk :p

Insallah yaa normal doğumu basaramicam galiba :KK43:

canım neden başaramayacaksın? millet tarlada, evde doğuruyor normali bir süreç bu, dünya yaratıldığından beri var.. Korkacak bişey yok tatlım, Allah korusun bişey olursa zaten doktor hemen müdahale edip sezeryane alıyor, doktorlar riske atmaz merak etme..

ayy bende yarın çalışabilir raporu alıcam test mi istiyorlar yaa ben iki hafta önce yaptırmıştım ama nst ye de girdim bir daha ister mi acaba

AAA BEN NTS YE GİRMEDİM HİÇ. GİDİCEM BİRAZDAN O ZAMAN SORARIM DOKTORUMA. BENİM AYAKLARIM ÇOK ŞİŞİYOO Bİ KAN VE İDRAR TAHLİLLERİNE BAKALIM ONA GÖRE RAPORUNU HALLEDERİZ DEDİ. BAKALIM NASIL ÇIKTI SONUÇLAR.

Annem

Annem kibrista...yarinn dönüyo arayip acil durum bildirimi yapicam simdi tatilini bolmeyeyim kadinin:KK66:
Daha bizim bebisin odasi boyancak h Allahhh cok korkuyorumm ya yetismeesseee:KK66:)

daha boya mı yapılacaaaaakkkkk :KK57: bu rahatlığının hastasıyım :-) bu hafta boya işini hallet bence canım, alınacaklar bir günde de alınır ama boya önemli, kokuyor..

Back
X