2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Cnm ben trendyoldan aldım.üst kısmı ikili içindeki bebe yakalı zıbın gibi ayni zaten normalde onunla altı mi giydiririm.üst parçada çok tatlı sıfır kol onu daha çok foto çekimi için istedim.o boncuklu yapilan hazır satılan takımlardan aliyim diodum sonra onlar kullanışlı olmaz syikamasi filan sorun olur DİE bundan almaya karar verdim.penyesi çok II geldi

ikili olması çok iyi, ayrı ayrı da kullanılır, unnado da 54,90 şu an, kampanya bitmeden alayım diyorum ama fiyatı normal mi?

Insallah yaa normal doğumu basaramicam galiba :KK43:
siz hiç korkmuyor musunuz :(((((

sezaryanın da normal doğumunda kolaylıkları ve zorlukları var.. önemli olan senin için hangisi uygunsa odur. normal şartlar altında elbette normal doğum olmalı.

ben hamileliğim başlarında dr la görüştüğümde sezeryan gibi duruyor demişti. normal doğum yapmak istediğimi söyledim. çünkü normal doğum evet başta zorlanıyorsun ama o da bebek zamanı gelince veya suni sancılarla sen de çaba göstererek yapıyorsun.. sonra rahat ediyorsun.

dr bakarız duruma göre dedi. ama sonra normal doğum mümkün değil dedi..
benim riskli gebelik, bir düşük yaptım. şuan en ufak bir hareket ve yorgunlukta kahverengi lekeler geliyor. yani erken doğum riskim var. dolayısıyla zamanı gelince sezeryanla olacağım. inşallah..

içimde normal doğuma karşı korkmak değil de telaş yapıyorum diyebilirim. yani hani artık doğuruyum normali bekleyemem tarzı bir istek var. ama bu geçici bir istek.. sonuçta sezeryan tarihimiz belli olunca o gün gelse de doğum yapsam diye düşünürum. yani önemli olan tamamlanması bebeğimin. ona bir şekilde sabredeceğiz..

yanlış anlama ben normal doğumu tercih et diye yazmıyorum. dr un senin için en iyisini bilir.. başta dediğim gibi normal doğum herkes için iyi değildir..

kızlar bebek çantası olarak nasıl birşey aldınız ne marka genişliğinden filan memnun kaldiniz mi.bide bebek tarağı sizce gerekli mi kepek filan içinmiş.alıp almama konusunda kararsız kaldım.bu arada oyun halısı düşünenler varsa e bebekte tiny love indirime girmiş gecen hafta stokta yok gozukuyodu bu hafta tekrar stoga girmiş ben dun sipariş verdim.heyecanla bekliorum

oyun halısını sanırım ilerya düşünüyordu.

Kızlar biz de bugün doktora gittik. Herşey yolunda. 1660 gr boyu haftasına göre uzun. Suyu iyi, plasentasını da yukarıda. Onun dışında baş aşağı pozisyona dönmüş. Ben de farkındayım zaten karnım daha aşağıda duruyor. Çalışabilir raporumu da aldım hayırlısıyla. Iki hafta sonra yıllık izne ardından da doğum iznine çıkacağım. Şimdilik normal doğum için herşeyi yolunda görünüyor, hakkımızda hayırlısı:KK51:

Bebek Arabası nasıl kizlar
Screenshot_2014-03-03-11-42-36-1.webp

Kızlar biz de bugün doktora gittik. Herşey yolunda. 1660 gr boyu haftasına göre uzun. Suyu iyi, plasentasını da yukarıda. Onun dışında baş aşağı pozisyona dönmüş. Ben de farkındayım zaten karnım daha aşağıda duruyor. Çalışabilir raporumu da aldım hayırlısıyla. Iki hafta sonra yıllık izne ardından da doğum iznine çıkacağım. Şimdilik normal doğum için herşeyi yolunda görünüyor, hakkımızda hayırlısı:KK51:

Mrb kızlar uzun zamandır takıpteydım ama eskı tlf dan bi türlü gırıs yapamadım:KK66: bfn de ekım annesi olcam belkı de eylul:KK66: sat ım 2 ocak bakslım bayram şekerımı olacak ya da bayram öncesımi..

Biz de buna benzer modeller beğendik, ama son kararımız "casual cadillac" oldu. Pratik ve kullanışlı. Amazonda var galiba, orası da oldukça güvenilir bir site. Zamanın da var siparişi beklemek için, neden olmasın :KK66:
Ewet amozonu bende çok beğeniyorum..Bu hafta siparis vericem galiba ne kdr arastirirsam okdr kafam karışıyor

kızlar bebek çantası olarak nasıl birşey aldınız ne marka genişliğinden filan memnun kaldiniz mi.bide bebek tarağı sizce gerekli mi kepek filan içinmiş.alıp almama konusunda kararsız kaldım.bu arada oyun halısı düşünenler varsa e bebekte tiny love indirime girmiş gecen hafta stokta yok gozukuyodu bu hafta tekrar stoga girmiş ben dun sipariş verdim.heyecanla bekliorum
canım ben kraft ın aldım 75 tl ye hem büyk hem kullanışlı termosu alt açacağı ve kirli bez torbası var bir sürü de gözü var resim yklemeyi denedim ama olmadı bi ara yine denerim atmayı :)

Mrb kızlar uzun zamandır takıpteydım ama eskı tlf dan bi türlü gırıs yapamadım:KK66: bfn de ekım annesi olcam belkı de eylul:KK66: sat ım 2 ocak bakslım bayram şekerımı olacak ya da bayram öncesımi..
Hoşgeldin canım, hayırlısıyla alalım da kucağımıza Eylül Ekim fark etmez, her türlü şeker bal onlar :cool:

Benim de sat 1 ocak aynı sayılıriz bende çok merak ediyorum bayramdan öncemi sonramı ama söyle 38 hafta fln gelse gelme demem yanj :):)

Teşekkürler cevap için. Bu arada meslektaşmışız :KK66: Şehir de aynı. Doktorumuzda aynı mı acaba :KK66: Bodylerin hepsi yeni doğan mı peki? Ben şuan için atlet şeklinde almayı düşünmüyorum ama ekimden sonra önümüz kış. Üşümez mi ki.

Aaa harika :) yaşınız kaç? Hangi hastane? Hayır 0-3 var 5erlilerden, new born olarak bikaç tane aldım ilk doğduğunda giyer diye, 3-6 aldım bikaç tane. Atleti tulumun içine giydiririm diye aldım canım tek atletle bırakmam zaren :)

Back
X