2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın arkadaşlar,
Dün akşam rahatsızlandım ama neden anlamadım sıcaktan mı bunaldım yoksa gaz mı vardı çözemedim ama karnım hep ağrıdı bir ara bayağı korktum ama şükür geçti..Bu haftasonu çok sıcak olacakmış aman dikkat edelim ben evden çıkmayı pek düşünmüyorum..
ya canım benimde karnım acıdı ve gece uyandıgımda cok sertti neden bilemedim.uykumda yanlış,ters bir pozisyondamı yatıyorum acaba.klimasız hiç bir şekilde uyuyamıyorum zaten .allah yardımcımız olsun

Aaa harika :KK66: yaşınız kaç? Hangi hastane? Hayır 0-3 var 5erlilerden, new born olarak bikaç tane aldım ilk doğduğunda giyer diye, 3-6 aldım bikaç tane. Atleti tulumun içine giydiririm diye aldım canım tek atletle bırakmam zaren :KK66:
33 yaşındayım ben. Tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım çok şükür. Bakırköy Acıbadem'e gidiyorum ben. Doğumu da orda yapacağım Allah kısmet ederse. İlk doktorum Özlem Pata idi. Aslında gayet de memnundum. Ama özel sağlık sigortam doğuma profesör girdiğinde, masrafın tamamını karşılayamayacağından ve bizimde cebimizden para çıkacağından doktorumu değiştirmek zorunda kaldım. En son Gül Mandracı'ya gittim aynı hastanenin. Özlem Hanım da zaten bu bir ekip işi dedi. Gül Hanım'dan da çok çok memnun kaldım ne yalan söyleyeyim. Sen sormadan sana her şeyi açıklıyor, aydınlatıyor. Ben İstanbul'da bir danışmanlık şirketinde avukat olarak çalışıyorum.Fakat haftaya son. Doğum izni değil tamamen işten ayrılıyorum.

Arada bir karın sertleşmesi normal arkadaşlar. Panik yapmayın. Benimde hem dün karnım ağrıdı ama kasılma ya da kramp gibi değildi. Sanırım gaz sancısıydı. Kafama takmadım o yüzden.

Kızlar ellerim ayaklarım deli gibi kaşınıyor bileklerinde.... Var mı böyle olan. Sağlık ocağı salı test yapçakmış... Böbrek taşıda düşürüyorum. Halim perişan ... Dün belim ve bacaklarım ilk defa ağrıdı kasığında ince sızılar giriyor. Böbrekten mi, erken doğum mu diye kafayı takıyorum. Yakındaki doktor artık bana gelme diycek haftada 2 kere farklı sebepten hastanedeyim...

ben de aynıyım canım. kuruluktan değil o. vücudumuz sıcaktan su topluyor. ben de napıcamı şaşırdım inan. 1 aydır bi daha çocuk yaparsam kışın hamilelik geçircem diyorum. bu sene bi de şansımıza çok sıcak geçiyor.
of Allah yardımız olsun.

Saol canım, haftasonu ben de bakayım English Home'a o zaman...

Herkese günaydın arkadaşlar...Çalışan anneler, son haftalarımız, yakında bizim için de cuma gününün diğer günlerden hiçbir farkı kalmayacak,çünkü hergün bebişlerle evde olacağız :KK66:

sen ne zaman çıkıyosun canım izne? Benim 1 ay var daha

33 yaşındayım ben. Tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım çok şükür. Bakırköy Acıbadem'e gidiyorum ben. Doğumu da orda yapacağım Allah kısmet ederse. İlk doktorum Özlem Pata idi. Aslında gayet de memnundum. Ama özel sağlık sigortam doğuma profesör girdiğinde, masrafın tamamını karşılayamayacağından ve bizimde cebimizden para çıkacağından doktorumu değiştirmek zorunda kaldım. En son Gül Mandracı'ya gittim aynı hastanenin. Özlem Hanım da zaten bu bir ekip işi dedi. Gül Hanım'dan da çok çok memnun kaldım ne yalan söyleyeyim. Sen sormadan sana her şeyi açıklıyor, aydınlatıyor. Ben İstanbul'da bir danışmanlık şirketinde avukat olarak çalışıyorum.Fakat haftaya son. Doğum izni değil tamamen işten ayrılıyorum.

benden 1 yaş büyüksün belki de tanışıyoruz :) hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin, her şey yolundaymış çok şükür. Tekil gebelik mi? Doktor önemli, memnunsan hiç problem yok. Ben Anadolu yakasında oturuyorum o yüzden şimdiye kadar Kadıköy Florence Nightingale hastanesine gittim, doktorumdan memnundum ama bu hafta hastaneden ayrılıyormuş o yüzden doktor arayışına girdim :( İstanbul Florence'da Herman İşçi'yi buldum. Salı günü ona gideceğim, hayırlısı olsun bakalım..
ben de bi bankada danışmanlık birimindeyim. 1 ay sonra doğum iznine ayrılıyorum inşallah. Bakalım geri dönüşüm olacak mı :) sen çocuk için mi tamamen ayrılıyorsun?

Kızlar ellerim ayaklarım deli gibi kaşınıyor bileklerinde.... Var mı böyle olan. Sağlık ocağı salı test yapçakmış... Böbrek taşıda düşürüyorum. Halim perişan ... Dün belim ve bacaklarım ilk defa ağrıdı kasığında ince sızılar giriyor. Böbrekten mi, erken doğum mu diye kafayı takıyorum. Yakındaki doktor artık bana gelme diycek haftada 2 kere farklı sebepten hastanedeyim...

canım sen testini yaptır ihmal etme ama hamilelik kaşıntısı olabilir, geçicidir merak etme.. Doğum yaklaştıkça ağrılar olması normal vücut kendini hazılıyor bu duruma. Bu arada böbrek için de çok geçmiş olsun, fenadır bilirim. Bol su iç, bol yürüyüş yap inşallah hemen düzelirsin

hee hee bende öyle yapıcam çalışabilir raporu alıp 2 hafta çalışıp sonra yıllık iznimi kullanıcam sen kaç haftaya kadar çalışır raporu aldın canım çalışır raporu için tahlil falan istediler mi ooff çok soru sordum kusura bakma :(

Sakın yapmayın öyle çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin ya da rapor alamazsınız. Eğer alırsanız doğum sonrası izninden kesiliyormuş aldığınız izin ve raporlar haberiniz olsun. Ama çalışabilir raporu alıp 2 hafta çalıştıktan sonra iş göremezlik alıp çalışmayabilirsiniz. Yıllık izninizi de doğum izinleri bitince kullanırsınız..

hee hee bende öyle yapıcam çalışabilir raporu alıp 2 hafta çalışıp sonra yıllık iznimi kullanıcam sen kaç haftaya kadar çalışır raporu aldın canım çalışır raporu için tahlil falan istediler mi ooff çok soru sordum kusura bakma :(

Sakın yapmayın öyle çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin ya da rapor alamazsınız. Eğer alırsanız doğum sonrası izninden kesiliyormuş aldığınız izin ve raporlar haberiniz olsun. Ama çalışabilir raporu alıp 2 hafta çalıştıktan sonra iş göremezlik alıp çalışmayabilirsiniz. Yıllık izninizi de doğum izinleri bitince kullanırsınız..

Kızlar biz de bugün doktora gittik. Herşey yolunda. 1660 gr boyu haftasına göre uzun. Suyu iyi, plasentasını da yukarıda. Onun dışında baş aşağı pozisyona dönmüş. Ben de farkındayım zaten karnım daha aşağıda duruyor. Çalışabilir raporumu da aldım hayırlısıyla. Iki hafta sonra yıllık izne ardından da doğum iznine çıkacağım. Şimdilik normal doğum için herşeyi yolunda görünüyor, hakkımızda hayırlısı:KK51:

benden 1 yaş büyüksün belki de tanışıyoruz :KK66: hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin, her şey yolundaymış çok şükür. Tekil gebelik mi? Doktor önemli, memnunsan hiç problem yok. Ben Anadolu yakasında oturuyorum o yüzden şimdiye kadar Kadıköy Florence Nightingale hastanesine gittim, doktorumdan memnundum ama bu hafta hastaneden ayrılıyormuş o yüzden doktor arayışına girdim :( İstanbul Florence'da Herman İşçi'yi buldum. Salı günü ona gideceğim, hayırlısı olsun bakalım..
ben de bi bankada danışmanlık birimindeyim. 1 ay sonra doğum iznine ayrılıyorum inşallah. Bakalım geri dönüşüm olacak mı :KK66: sen çocuk için mi tamamen ayrılıyorsun?
Tekil gebelik Allahtan. Yoksa iki taneye nasıl bakardım bilemiyorum :) En büyük nedeni kızıma bir süre kendim bakmak istiyorum. Burada emanet edebileceğim kimsem yok işe başlarsam. Annem Ankara'da. Zaten yeğenime bakıyor. Kayınvalidem İstanbul'da ama epeyce sağlık problemleri var. Bende 3-4 aylık bebeği bakıcıya bırakmak istemiyorum. İş yerimden de o kadar memnun değilim zaten. Yani olmazsa olmaz değil.

ya canım benimde karnım acıdı ve gece uyandıgımda cok sertti neden bilemedim.uykumda yanlış,ters bir pozisyondamı yatıyorum acaba.klimasız hiç bir şekilde uyuyamıyorum zaten .allah yardımcımız olsun
Canım bu sahte kasılmalar oluyormuş ya son haftalarda ondan mı olduk acaba yada sıcak diye çıplak ayak klima dolanıyoruz üşütüyoruz herhalde anlamadan.. Üşütüyorsak çok becerikliyiz demektir valla bu sıcakta :) Doğum yapan kadınlara sıcakta olsa çorap giydirirlermiş ya bizimde belki korunmamız lazım biraz.. Gece olduysa sende belki yatarkenki pozisyondan ya da tuvaletin geldiğinden olabilir.. sağsalim vakitlice doğursak bir inşallah

Tekil gebelik Allahtan. Yoksa iki taneye nasıl bakardım bilemiyorum :KK66: En büyük nedeni kızıma bir süre kendim bakmak istiyorum. Burada emanet edebileceğim kimsem yok işe başlarsam. Annem Ankara'da. Zaten yeğenime bakıyor. Kayınvalidem İstanbul'da ama epeyce sağlık problemleri var. Bende 3-4 aylık bebeği bakıcıya bırakmak istemiyorum. İş yerimden de o kadar memnun değilim zaten. Yani olmazsa olmaz değil.

kızın mı oluyor :) ne güzel :) benim de :) isim düşündünüz mü? benim de maalesef kimsem yok :( mecburen bakıcı bulmam gerekiyor. İşten ayrılmayı da istemiyorum açıkçası ama bebeğimden ayrılamayıp kararımı değiştirebilirim de :)

aa neden kesilsin ki rapor değil yıllık izin hakkını kullanıyorsun bence öyle bir şey olmaz

hiç başına gelen varmı böyle bir şey yaa kafama takıldı şimdi yıllık izin zaten hak olan bir izin doğum izniyle ne alakası var kesinti olmaması lazım

kızın mı oluyor :KK66: ne güzel :KK66: benim de :KK66: isim düşündünüz mü? benim de maalesef kimsem yok :( mecburen bakıcı bulmam gerekiyor. İşten ayrılmayı da istemiyorum açıkçası ama bebeğimden ayrılamayıp kararımı değiştirebilirim de :KK66:
İşinden memnunsan ayrılma bence. Ben son zamanlarda zaten memnun değildim. O yüzden ayrılma kararı verdim. Maaşım şartlarım iyi ama kurumsallık sıfır, başkaca şeylerde var. Eğer kızıma bakarken iyi bir iş fırsatı bulursam da işe başlarım. Cinsiyeti cidden önemli değildi ama ben hep kız hissettim, içime hep öyle doğdu :) İsim önce Maya düşündüm. Sonra bi baktım insanlar köpeklerine "Maya" ismini veriyor. Vazgeçtim sırf bu yüzden. Şimdi de Ayça düşünüyorum ama kararsızım. Çok zormuş isim bulmak. Sen buldun mu peki?

günaydın annecikler,
benim gibi çalışan anneler için sonunda cuma geldi çok mutluyum çok :)
3 gündür sabahları ellerim şişmiş uyanıyorum özellikle de sol, şişi çok değil ama kapatamıyorum bile
ama normaldir diyip doktoru bile aramıyorum, cumartesi günü baktı gayet normal şişmen dedi, kanda idrarda da bişey çıkmadı

Canım ben de Bakırköy Acıbadem'de doğum yapmayı planlıyorum. Doğum tarihlerimizde yakınmış, bakarsın aynı tarihlerde hastanede oluruz :)

sen ne zaman çıkıyosun canım izne? Benim 1 ay var daha

Canım benim gönlümden geçen 15 Eylül'de izne ayrılmak.Ama eşim çok panik yapıyor ve en fazla Eylül'e kadar çalış diyor.Açıkçası ikna edebilirsem ve de doktor bir risk görmezse Eylül'ün ortasına kadar çalışmak istiyorum.

Back
X