• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sizler iyiki varsınız. Bugun gercekten duygusal bir günümdeyim herseye ağlıyorum. Desteğinizi hiç bir zaman esirgemediniz benden. Hepinizden Allah tek tek razı olsun. 3 kilo olsaydı rahat edecektim. Ben 4800 doğmuşum ya kızımın boyle az kilolu olması ne biliyim. Ama işte yine de son adet tarihimize gore beklenen doğum tarihinden 20-25 gün once gelecek olması üzüyor bizi. Ama yapcak birsey yok işte biyandan heyecan biyandan üzüntü var bizde.
Bence üzülmene hiç gerek yok. Tek eksiği kilo olsun şimdilik :) Aradaki açığı emin ol kapatır hızla.

Canım ağlama, kilosu falan gayet iyi kızının. Sen endişe etme. Kızını küveze bile alacaklarını sanmıyorum. Sen şimdi yatağını falan kur kızının:KK66: Nevresimlerini falan ser. Her şeyi hazır olsun :KK66: Çok az kaldı:KK66: Sen nerdeyse ağustos annesi olacaksın :KK66:) Çok heyecanlıııııı:KK66:))
Hangi hastanede yapacaksın doğumunu?
Aynen oyle ama sende Eylül annesi olacaksın sanırım :) evet cok heyecanlı bir durum ama bir yandan da korkutucu. Doğum yaklaştıkça endişeler artıyor hem sağlık durumu hem yapabilecekmiyim endişesi sarıyor beni. Yine via hospital dayım ama bu sefer sancaktepe şubesinde. Eskiden selimiyedeydim 2 dakikaydı arabayla bize hastane. Ama benim orada ki doktorum cok sorumsuzmuş. 2 ay içinde 2 kere tatile cıktı. Hemde 3-4 haftalık süren tatiller cok sorumsuz yani. Bende kadınlar kulübünden kalinkamdı sanırım onun doktoruna başladım bugun ve gercekten cok memnun kaldım ama işte cooooook uzak. Allah'tan planlı doğum yapacagım için sorun yaşamayacağım.

ay damlacım stres yapma artık kendine bak bebişinin kilosu da çok iyi maşalalh,çok az kaldı meleğini kucagına almana heyecanlandım valla.sakın ağlama sağ salim alıcaksın inşallah.damla sen nst ye girdinmi hiç???
Canım teşekkür ederim desteğin için, evet 2 kere girdin ben her gittiğimde girmek zorundaymısım. Gerçi yakında sizde her hafta girmeye başlarsınız. Ilk gittiğimde düz yatmıştım nefes darlığından ölüyordum sakın oyle yatmayın. Mutlaka sola yatan. Onun dışında tok karnına gitmeniz daha iyi oluyor

Sizler iyiki varsınız. Bugun gercekten duygusal bir günümdeyim herseye ağlıyorum. Desteğinizi hiç bir zaman esirgemediniz benden. Hepinizden Allah tek tek razı olsun. 3 kilo olsaydı rahat edecektim. Ben 4800 doğmuşum ya kızımın boyle az kilolu olması ne biliyim. Ama işte yine de son adet tarihimize gore beklenen doğum tarihinden 20-25 gün once gelecek olması üzüyor bizi. Ama yapcak birsey yok işte biyandan heyecan biyandan üzüntü var bizde.

TATLIM ÜZME KENDİNİ VE AĞLAMA ALLAH AŞKINA SENİN KADAR DİKKAT EDEN YOKTU BURDA BEBEĞİNE EN BİLİNÇLİ ANNE SENDİN. OLACAĞI VARMIŞ DOKTOR SANA KÖTÜ BİŞİY DEMEMİŞKİ HEM KİLOSUDA GÜZEL DOĞUMA KADAR BİRAZ DAHA ALIR KİLO PRENSES. YANINDA YATICAK BAK DUNYAYA GELDİĞİNDE KUVEZE GEREK OLMICAK HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK. SIKMA CANINI ALLAHTAN DOKTORLARIN NE OLDUĞUNU BİLİO VE TEDBİRLİ DAVRANIYOLAR BİDE BİLMEYEN O KIREÇLENMEDEN ANLAMAYAN DOKTORA GİTSEYDN ALLAH KORUSUN. KÖTÜ DÜŞÜNME ŞİMDİ O KURMADIĞIN YATAĞI KUR BAK SAHİBİ GELİCEK HAZIRLA KIZIMIZIN ODASINI VE SAKIN ÜZÜLME CANIM BİZLERİDE ÜZÜOSUN BAK.

Herkese günaydın. Biz randevumuzdan geliyoruz. Sonunda kendimize göre baska bir doktor bulduk. Hastane cok cok uzak olsa da doğumu burada yapacağız. Bugun bu doktorlaydı randevumuz ve ne yazık ki kireçlenmemiz yani yaşlanmamız 3. Seviyeye ulaşmış. Doktor en geç Eylül'ün başında alırız dedi. Cok şükür kilomuz 2500 olmuş. Suyumuz iyi ama kireçlenme cok hızlı bir şekilde ilerliyor. Bir haftada 1 derece artması bizi cok korkuttu. Eylül'ün basına kadar bile bebek içerde kalabilse cok güzel dedi doktor. Sonuclarımız boyle yani kızıma kavuşmama sadece 2 hafta kaldı anneler. Biyandan heyecanlıyım biyandan korkuyorum. Doktorum 3. Derece olmuş diyince başladım ağlamaya annelik gercekten cok zormuş
HAyırlı olsun şimdiden çok heyecanlı ne kadar az kalmış..Zayıf bebekler kendini çabuk toparlıyormuş ki senin bebeğinin maşallahı var.İnşallah sağlıkla doğum yaparsın ve güzel kızına kavuşursun:)

Aynen oyle ama sende Eylül annesi olacaksın sanırım :KK66: evet cok heyecanlı bir durum ama bir yandan da korkutucu. Doğum yaklaştıkça endişeler artıyor hem sağlık durumu hem yapabilecekmiyim endişesi sarıyor beni. Yine via hospital dayım ama bu sefer sancaktepe şubesinde. Eskiden selimiyedeydim 2 dakikaydı arabayla bize hastane. Ama benim orada ki doktorum cok sorumsuzmuş. 2 ay içinde 2 kere tatile cıktı. Hemde 3-4 haftalık süren tatiller cok sorumsuz yani. Bende kadınlar kulübünden kalinkamdı sanırım onun doktoruna başladım bugun ve gercekten cok memnun kaldım ama işte cooooook uzak. Allah'tan planlı doğum yapacagım için sorun yaşamayacağım.
Evet canım plesentam rahimin ağzını kapatmaya devam ederse 19 ya da 20 eylüle gün alıcam ben. Normal olma şansımız yoksa sezeryanın planlısı en iyisi canım. Annem de öyle diyor. Böyle bi sorun varsa o sancıyı çekme diyor.. Senin doktorunun da sürekli tatillerde olması kötüymüş ya. Damla seninle ilk konuşmalarımızda bi doktora gidelim, o takibimizi yapsın, doğumumuzu yapsın diyorduk. Baksana kaç tane doktor değiştirdik:) Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım. Nasıl olsa planlı sezeryan, vakitlice çıkar gider yaparsın doğumunu:) Uzak olsun, sağlıklı, güvenli ve temiz olsun yeter ki:)

Kızlar günaydın... Bebişimin tekmeleriyle uyumak, uyanmak o kadar güzel bir duygu ki.. Şimdiden içim gidiyor kuzuma. Bugün mothercare'e bir ugrayacağım. Pırlanta günü çünkü. Belki uygun bir şeyler bulurum. Henüz alışverişe başlamadım ben. Sadece bebişimin odasını sipariş verdik. Ve pusetini aldık. Kıyafetlerini ay sonuna bıraktım. Havuzluhandan toptan alacağım. Hava biraz serinlesin. Ama şimdiden de tek tük bir şeyler alıyorum.

Onun dışında oyun halısını ve süt sağma makinesini ablam verdi. Çok işime geldi. Çünkü ikisi de alacağım şeylerdi. Masraf yapmamış oldum. Oyun halısını da kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar. Bebek gelişimine çok katkısı varmış. Ablam yeğenim 1 aylıkken kullanmaya başladı. 1 yaşına kadar dolu dolu kullandı. Dönence de olmazsa olmazlardan. Her şey kuzularımız için.

Tatlım kızın zayıf değil, sen tombik doğmuşsun :)Gerçi benim de senden aşağı kalır yanım yok, 4,000 doğmuşum :) Sen onu emzirerek kısa sürede topaç gibi yaparsın eminim ben.Önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi Damla'cım, gerisine lütfen üzülme, herşey güzel olacak...Biz hala karnımız burnumuzdayken sen Henamızı seviyor olacaksın :)

TATLIM ÜZME KENDİNİ VE AĞLAMA ALLAH AŞKINA SENİN KADAR DİKKAT EDEN YOKTU BURDA BEBEĞİNE EN BİLİNÇLİ ANNE SENDİN. OLACAĞI VARMIŞ DOKTOR SANA KÖTÜ BİŞİY DEMEMİŞKİ HEM KİLOSUDA GÜZEL DOĞUMA KADAR BİRAZ DAHA ALIR KİLO PRENSES. YANINDA YATICAK BAK DUNYAYA GELDİĞİNDE KUVEZE GEREK OLMICAK HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK. SIKMA CANINI ALLAHTAN DOKTORLARIN NE OLDUĞUNU BİLİO VE TEDBİRLİ DAVRANIYOLAR BİDE BİLMEYEN O KIREÇLENMEDEN ANLAMAYAN DOKTORA GİTSEYDN ALLAH KORUSUN. KÖTÜ DÜŞÜNME ŞİMDİ O KURMADIĞIN YATAĞI KUR BAK SAHİBİ GELİCEK HAZIRLA KIZIMIZIN ODASINI VE SAKIN ÜZÜLME CANIM BİZLERİDE ÜZÜOSUN BAK.
Evet artık kurmamız lazım. Babasını bekleyeyim de akşam geldiğinde kurarız. Zaman yaklaştıkça insan daha da stres oluyormuş. Ama hayal ediyorum her sabah uyandığımda bana bakan bir cift göz olacak işte o mutluluk herseye değer sanırım. Evet kilomuz cok şükür 2500 oldu ama 3000 olabilmesi için baya yemek yiyorum sürekli yeterli kilo alsın. Olmazsa da yapacak birsey yok artık. Yani köyde falan olsam nasıl öğrenecektim belki de kaybedecektim kızımı cok şükür doktorlarımız iyi. Inşallah canım hersey inşallah cok güzel olur hepimiz için

Evet artık kurmamız lazım. Babasını bekleyeyim de akşam geldiğinde kurarız. Zaman yaklaştıkça insan daha da stres oluyormuş. Ama hayal ediyorum her sabah uyandığımda bana bakan bir cift göz olacak işte o mutluluk herseye değer sanırım. Evet kilomuz cok şükür 2500 oldu ama 3000 olabilmesi için baya yemek yiyorum sürekli yeterli kilo alsın. Olmazsa da yapacak birsey yok artık. Yani köyde falan olsam nasıl öğrenecektim belki de kaybedecektim kızımı cok şükür doktorlarımız iyi. Inşallah canım hersey inşallah cok güzel olur hepimiz için

Keşke bende kızıma oda yapabilseydim, içimde kaldı biraz. Bizim doğumdan sonra taşınma durumumuz var. O yüzden bırakın odayı bir şifonyer bile almadım. Şimdilik evde geçici bir yer ayarlamam lazım. Bu arada İstanbul'da olup Kadir Has Avm'den alışveriş yapan giden var mı? Ben yarın giysi olayını oradan yapıp bitireyim diyorum.

canım önden gidiyor desek ama 3 hafta önden giden var mı bilmiyorum..
bu zamana kadar nasıl gidiyordu.

bir de nasıl şeymiş öyle 35haftalıkmış 3 hafta sonra alalım demelerine şaşırdım.
sen 32 haftalıktı birden nasıl 35 olmuş diye sordun mu.. belki cihazda problem vardır.başka bir cihazla tekrar bakardı..

başka bir dr a daha git bence.. 1 hafta sonra.. oraya da gidebilirsin durumu söylersin.

önce normal usg ile baktı 35 haftalık dedi,sonra doplerr usg ye gönderdi oradaki ölçümlerdede 35 haftalık çıktı.doktorun hesabına göre 38 haftalık olunca doğum yaparsam sıkıntı olurmu acaba yaa

AMAN ÇOK ŞÜKÜR CANIM HERŞEY ÇOK İİ ÇIKMIŞ. BENDE DÜN GİTTİM DOKTORUMA SORDUM Bİ SONRAKİ KONTROLUMDE YAPICAKMIŞ NST Yİ. KAN VE İDRAR TAHLİLLERİM İİ ÇIKMIŞ. İNŞ UNIVERSİTEDE YAPILCAK OLAN TESTLERİM GÜZEL ÇIKAR EN ÖNEMLİLERİ ONLAR ÇÜNKÜ ŞUANLIK. 5 HAFTA DAHA UZATTI ÇALIŞMAMI 18DE İZNE ÇIKICAM O ZAMANA KADAR DAYANABİLİRSEM TABİKİ SANMIORUM AMA DENİYCEM :KK66:

ağustos 18 de mi izde çıkıcan yıllık izninden mi kullanıcan sende canım

SEN İÇİNİ FERAH TUT ARKADAŞIM İYİ OLUCAK HERŞEY. Bİ ARKADAŞIMADA BEBEK ZAYIF DEMİŞ DOKTOR SABAH ÖĞLE AKŞAM YEMEKLERDEN SONRA YADA ÖNCE HEP SÜT VE MUZ YEDİM BEBEK HEMEN KİLO ALDI DEMİŞTİ. BELKİ İŞE YARAR CANIM.

Dönence aldınız mı? Aldıysanız markası modeli ne arkadaşlar ?
Biz daha almadık. Araştırıyoruz şimdi. Tiny love'ın projeksiyonlu dönencesini çok beğendik. Bebeklerin de çok hoşuna gidiyormuş. Ama ben hem oda yapacağım hem de yatak odama park yatak koyacağım. Bu dönence de park yatağa takılmıyormuş. Bir de cibinlik kullanılacaksa projeksiyonlu almanın anlamı yok demişlerdi. Onun yerine hem park yatağa hem de mobilya beşiğe takılan bir model alacağız. fisher price veya tiny love'ın klasik dönencelerinden alacağız sanırım.

ağustos 18 de mi izde çıkıcan yıllık izninden mi kullanıcan sende canım

EYLÜL 18 YAZDI CANIM RAPORU. YILLIK İZNİMDE VAR AMA DAYANAMAZ GİBİ OLURSAM 2 HAFTA ÇIKARIM SONRA DOĞUM İZNİNE ÇIKARIM DAYANABİLİRSEM DOĞUMDAN SONRA KULLANICAM YILLIK İZNİMİ...

Evet canım plesentam rahimin ağzını kapatmaya devam ederse 19 ya da 20 eylüle gün alıcam ben. Normal olma şansımız yoksa sezeryanın planlısı en iyisi canım. Annem de öyle diyor. Böyle bi sorun varsa o sancıyı çekme diyor.. Senin doktorunun da sürekli tatillerde olması kötüymüş ya. Damla seninle ilk konuşmalarımızda bi doktora gidelim, o takibimizi yapsın, doğumumuzu yapsın diyorduk. Baksana kaç tane doktor değiştirdik:KK66: Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım. Nasıl olsa planlı sezeryan, vakitlice çıkar gider yaparsın doğumunu:KK66: Uzak olsun, sağlıklı, güvenli ve temiz olsun yeter ki:KK66:
Gercekten oyle. Kaç tane doktor değiştirdim. Ama pişmanım keske ilk basta bu doktoru bulsaydım. Sen ne yaptın karar verdin mi hangi hastene hangi doktor olacağına? Ama sen ne yapmayacağım dediysen hep tersi oldu ben biliyordum zaten senin sezaryen yapacagını :) bi tutan oğluşun olması oldu :) ilk zamanlar ne ikili ne üçlü yaotıracaktın sonra hepsini yaptırdın sonra ayrıntılı ultrasona gün mü alamamamıştım nolmuştu aman dedin zaten sağlıklı oğlum yaptırmayacağım işte dediğin an arkadasın yardım etti :) burda taaaaa en basından beri normal de normal diye tutturan yine sensin ama %95 sezeryana gireceksin. Diyeceğim o ki sende kuantum ters işliyor arkadasım :)

Tatlım kızın zayıf değil, sen tombik doğmuşsun :KK66:Gerçi benim de senden aşağı kalır yanım yok, 4,000 doğmuşum :KK66: Sen onu emzirerek kısa sürede topaç gibi yaparsın eminim ben.Önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi Damla'cım, gerisine lütfen üzülme, herşey güzel olacak...Biz hala karnımız burnumuzdayken sen Henamızı seviyor olacaksın :KK66:
Evet ozaman da ben sizde söyleneceğim ya Hena hiç uyumuyor keske karnımda kalsaydı falan derim diye düşünüyorum :) bebekler dışarda daha cok kilo alıyorlarmış. Ama napıyım ya zayıf olsun annesi de zayıf kızı da zayıf olsun ben elimden geleni yaptım valla taktiri ilahi diyorum artık bu saatten sonra bu olaya ama inşallah sizin kuzularınız vakitlerinde doğarlar

Back
X