- 12 Kasım 2009
- 1.191
- 146
- 173
Keşke bende kızıma oda yapabilseydim, içimde kaldı biraz. Bizim doğumdan sonra taşınma durumumuz var. O yüzden bırakın odayı bir şifonyer bile almadım. Şimdilik evde geçici bir yer ayarlamam lazım. Bu arada İstanbul'da olup Kadir Has Avm'den alışveriş yapan giden var mı? Ben yarın giysi olayını oradan yapıp bitireyim diyorum.
Ben bir kere uğramıştım ama alınacak birşeyim kalmadığı için sadece gezdim.Marmara Forum'dan aldık bütün eşya ve kıyafetleri...Kadir Has'ta giysi satan birçok mağaza var,oradan da tamamlayabilirsin.
bizde doktordan geldik:) hem 32. hfta raporumu almak hem de gittigim 2. doktoru iyice analiz etmek için bugün yine kendi doktoruma ihanet etmiş oldum
bu sgk anlasmalı hastanedeki dr u bugun yine cok begendim ama ufak bi sorunumuz var bayramda burdamısınız dediğimde ramazan bayramında ben calıstım simdi diger dr arkadasım nöbetçi dedi...suratımın asıldıgını görünce de gerci izinliyim diyorum ama insanlar bayramda marmarise tatile gelir ben nereye gidicem ki buralardayım dedi...ama yine de cok güvenemedim yanii hersey yolunda gider ve normal dogum yapmak istersem kızım da biraz erken gelirse dogum bayramda falan olursa adamı bulamayabilirimo yüzden sanırım bi süre daha 2 dr a da gitmeye devam edicem...her ikisi de 2 hafta sora kontrole cagırdı birinde 25 inde digerinde 29 unda kontolum var ve her ikisi de nst ye sokacak acaba zararı olur mu bebişe...off kafam karısık yine
kızımız 44 cm 1950 gr olmuş maşallah...boy olarak 1 hafta önden gidiyo dedi doktor Allah hepimize saglıklı sıhhatli kolay dogum nasip etsin insallah
Canım ne güzel haberlerle döndün doktordan,çok şükür :) Gr'larla ifade ederken büyümüyor gibiydi ama şimdi kilolar çabuk artınca insanın inanası gelmiyor:)Maşallah 2 kilo :)Tatlım dr konusunun seni bu kadar germesine izin verme lütfen,eğer eski doktorunda daha mutlu olacaksan ki ben artık öyle olacağına emin oldum, ona devam et.Verilen para tekrar kazanılır ama kötü tecrübe hayatın boyunca aklından çıkmaz canım.Zaten doğum yaklaştıkça stresimiz artacak, bir de bu konuyu sıkıntı yapma kendine.Hem bayramda olup olmama konusundan da hiç hoşlanmadım.Bence o seni kaybetmemek adına izinde olsam bile Marmaris'teyim vs. dedi.Ben olsam bu söze kesinlikle güvenmezdim tatlım.Hele ki sen normal doğum istiyorsun, zamanı belirsiz.Son karar senin ve eşinin tabi ama ben fikrimi açık ve net olarak söyledim canım :)