• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar ya bugün hani beyaz,sarımsı bir akıntı vardı.. azar azar..
az önce gittiğimde iki mercimek boyunda beyaz daha çok sarımsı -sarımtrak gibi şöyle ezmeye çalıştım parçalanmayan sertlikte bir şey vardı.
mantar mı acaba.

az önce gittiğimde iki mercimek boyunda beyaz daha çok sarımsı -sarımtrak gibi şöyle ezmeye çalıştım parçalanmayan sertlikte bir şey vardı.
mantar mı acaba.
Ben hiç anlamam hiç karşılaşmadım da ama bence ihmal etme hemen Dr a sor derim...

Damla'ya
Canim hic strese girme bebeginin kilosu guzel maşallah hem iki hafta icinde biraz daha toparlanir 2700 gibi dogar aglaman cok normal annelik boyle bisey ama inaniyorumki ustesinden gelirsin insanin kendi evladi olunca baska bi hevesle bakiyor bende ilk anne oldugumda ayni seyleri dusundum ama bak 8 sene oldu evleneli 32 yasindayim ve Rabbim bu guzel seyi anneligi bana 3.kez nasip etti.neguzel iki hafta sonra kizina kavusacaksin valla ben bile heyacan yaptim topigimizde dogumlar basladi diye.birseydaha var zayir dogan bebek daha iyi gelişiyor. Benden sana tavsiye bol bol emzir ilk zamanlar gogus uclarin yarada olsa hic yilma emzirmekten vazgecme sakin sutum yok diyede mama ya baslama emzirdikce sut gelcek.buraz uzun yazdim kusura bakma.

Damla'ya
Canim hic strese girme bebeginin kilosu guzel maşallah hem iki hafta icinde biraz daha toparlanir 2700 gibi dogar aglaman cok normal annelik boyle bisey ama inaniyorumki ustesinden gelirsin insanin kendi evladi olunca baska bi hevesle bakiyor bende ilk anne oldugumda ayni seyleri dusundum ama bak 8 sene oldu evleneli 32 yasindayim ve Rabbim bu guzel seyi anneligi bana 3.kez nasip etti.neguzel iki hafta sonra kizina kavusacaksin valla ben bile heyacan yaptim topigimizde dogumlar basladi diye.birseydaha var zayir dogan bebek daha iyi gelişiyor. Benden sana tavsiye bol bol emzir ilk zamanlar gogus uclarin yarada olsa hic yilma emzirmekten vazgecme sakin sutum yok diyede mama ya baslama emzirdikce sut gelcek.buraz uzun yazdim kusura bakma.

KIZLAR KONU BÜYÜK KIZIMLA ALAKALI. PUDRASI BİTMEK ÜZEREYDİ. BENDE BUGÜN DOKTORA GİDİYORUM DİYE AZCIK SÜRDÜM AMA KIRILDI. PUDRANIN HEPSİ YERE DÜŞTÜ. ASLINDA HEPSİ PARAMPARÇA OLDU. KIZIMA SÖYLEMEDİM ÜZÜLÜR DİYE. NE YAPMALIYIM? ACİLL

Kizlar bu kk niye boyke yapti msj yazıyorum hata diyor sonra bakıyorum ayni msj kac defa gitmis sizlerdede böyle oluyormu ayrıca kimler online göremiyorum siz goruyormusunuz

mantar mı acaba.
Benim öyle sert olmamıştı ama beyaz parça parça akıntım oluyordu. Mantar demişti doktor. Fitil verdi. Kurtuldum şükür.

Herkese günaydın. Biz randevumuzdan geliyoruz. Sonunda kendimize göre baska bir doktor bulduk. Hastane cok cok uzak olsa da doğumu burada yapacağız. Bugun bu doktorlaydı randevumuz ve ne yazık ki kireçlenmemiz yani yaşlanmamız 3. Seviyeye ulaşmış. Doktor en geç Eylül'ün başında alırız dedi. Cok şükür kilomuz 2500 olmuş. Suyumuz iyi ama kireçlenme cok hızlı bir şekilde ilerliyor. Bir haftada 1 derece artması bizi cok korkuttu. Eylül'ün basına kadar bile bebek içerde kalabilse cok güzel dedi doktor. Sonuclarımız boyle yani kızıma kavuşmama sadece 2 hafta kaldı anneler. Biyandan heyecanlıyım biyandan korkuyorum. Doktorum 3. Derece olmuş diyince başladım ağlamaya annelik gercekten cok zormuş
Damla lütfen endişelenme herşey o kadar güzel olacak ki, zaten grupta en başta senin adın vardı, bak yine başı sen çekiyorsun. Anne zayıf model gibi kızı tabi ki şişman mı olacak? Manken Annesinin manken Henası olacak o :)
Çok güzel bir doğum yaşayacak ve muhteşem bir anne olacaksın. Beklediğinden sadece 10 gün öne aldınız tarihi. Hepimizin kalbi seninle biliyorsun

Keşke bende kızıma oda yapabilseydim, içimde kaldı biraz. Bizim doğumdan sonra taşınma durumumuz var. O yüzden bırakın odayı bir şifonyer bile almadım. Şimdilik evde geçici bir yer ayarlamam lazım. Bu arada İstanbul'da olup Kadir Has Avm'den alışveriş yapan giden var mı? Ben yarın giysi olayını oradan yapıp bitireyim diyorum.
Canım Kayınvaldem bakmış baya birşeyler vardı, ama Eminönü daha zengin bence demişti
Para ödeyeceğim perşembe gidersem 80tl. Ama yarın gidersem 135 tl ödücem.
tahlillerde sağlık ocağı önemli bir durum yok demişti gerçi, kızımın ultrason ölçümleri de cumartesi yapılmıştı.
Bakalım yarını iptal etcem olmazsa artık. Canım bir de biliyor musun acaba 31+6 da doktor doğum iznini verebilir mi?
Ben onu öğrendim dün rapor alabilmemiz için 31+4 olmamız yetiyormuş 32. Haftaya tamamlıyormuş sistem. Bu arada çalışamaz raporunu da 36+0 da almamız lazımmış

Ben de senin gibi tam bir yüzünü hiç göremedim. Hep yan profil buna da şükür..Kafa alın falan aynı baba zaten başka bişey de belli olmadı hiç... :(
Pazartesi randevum var bakalım bu sefer görebilecek miyim :) Heyecan yapıyorum her defasında :)
Bana doktorumun dediği artik yüzünü göremeyiz çünkü büyüdüğü için yüzünü tam dönmez pozisyonu cok değişmez demişti.

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Acilen Kadıköy'e gitmem gerekiyor tek tek alıntı yapamadım. Iyiki varsınız iyiki yanımdasınız. Yapcak birsey yok sağlıklı olması ki suanda plesanta yaşlanması dışında sağlığında hiç bir problemi yok kızımın, hiç birsey onemli değil. O sağlıklı olsunda artık yapcak birsey yok. Bende yavaş yavaş hazırlıklarımı tamamlamam gerekiyor. Ne yaparsam yapayım hep eksik varmış gibi geliyor. Hersey Allah'tan geliyor. Ben cok uğraştım iyi olsun sağlığında zamanında gelsin diye ama olmayınca olmuyor işte. Şimdi bana düşen sizinde dediğiniz gibi stresten uzak olmak ve protein muz ve kilo aldıran herseyden bol bol yemek. Allah hepimizin yardımcısı olsun sizleri cok ama cok seviyorum
Bizde seni cok seviyorum. İçimde ki düşünceleri birtek burada paylaşabileceğim için buraya yazıyorum. Anneme soyleyemiyırum ben üzülürsem annemde benimle beraber üzülür benden cok annem takar kafasına o ünüzden güçlü durmaya calısıyorum annemin yanında. Eşim zaten askım kötüyü düşünme kötüyü çekme deme derdinde. O yüzen burası sizler beni cok rahatlatıyorsunuz. Hersey için teşekkür ederim :)

bi tanidigimada 37 ye gelince alicaz filan demişlerdi sonra neredeyse haftasını tamamlattilar.belki seninde öyle olur durumuna gore ilerleme olmazsa düzenli kontrollerle uzatabildikleri kadar uzatırlar.bundan sonrası allaha kalmis.hayırlısı.dualarimiz seninle.Rabbim hepimizin kuzucuklarina sağlık versin..tek sağlıklı olsun da varsın erken olsun.gecen tanıdığım doğum yaptı 1 kiloydu kuzucuk 2 ay kuvezde kaldı simdi o.bile toparladı.hic sıkma canini senin bebisim yakında 3 kiloyu bulur organ gelişimini de tamamlamıştır.dizede cimcimeyi sevmek kalır..

Ayrıca arkadaşlar genel olarak forumda okuduğum için dikkatimi çekti.Bazılarının doktoru cok ilaç meraklısı gibi geldi bana.Bende de sarı akıntı vardı doktorum rengi yeşil veya kokulu değilse sorun yok dedi.İdrarimda lokosit ve biraz bakteri çıktı bol bol su dedi.Hamileligimde hiç vitamin yazmadilar.Çünkü vitamin bebeğin karacigerini yoruyormus.Ancak çoğul gebelikte demişti doktorum bana ya da özel durumlarda.Ama bakıyorum çoğu doktor hamile misin deyip ilk gün yazıyor vitamini.Doktordan doktora ne kadar çok fark var.

toplam 7 kg aldın hee süper valla tebrik ederim canım ben 12 kg aldım :( bende yarın çalışabilir raporu alıcam bakalım benimki ne kadar oldu
Hamilelik kilom olmadı ama hamileliğe biraz kilolu başladım. İyi ki fazla kilo almadım kendimi taşıyamıyorum:) bebişin yarınki durumunu hbr ver olur mu?:)

Ayrıca arkadaşlar genel olarak forumda okuduğum için dikkatimi çekti.Bazılarının doktoru cok ilaç meraklısı gibi geldi bana.Bende de sarı akıntı vardı doktorum rengi yeşil veya kokulu değilse sorun yok dedi.İdrarimda lokosit ve biraz bakteri çıktı bol bol su dedi.Hamileligimde hiç vitamin yazmadilar.Çünkü vitamin bebeğin karacigerini yoruyormus.Ancak çoğul gebelikte demişti doktorum bana ya da özel durumlarda.Ama bakıyorum çoğu doktor hamile misin deyip ilk gün yazıyor vitamini.Doktordan doktora ne kadar çok fark var.
Haklısın canım. Ben bayagı zamandır vitamin ve demir hapı kullanıyorum. Ama doktor bunları iç dedikten sonra içmeme gibi bir lüksüm olamaz. Sonuçta onlara güveniyoruz. Ve bebeğimiz söz konusu. Bu durumda doktor ne derse onu yapmak zprunda kalıyoruz. Benim mantar sıkıntım oldu. Tahlillerim çok kötü çıkmıştı. O yüzden fitil kullanmak zorunda kaldık. Hayır kullanmayacağım da diyemezsin ki. Allah korusun ne olacağını bilmiyoruz. Bu yüzden bu durumda elimiz kolumuz bağlı malesef.

Annem de aynı senin gibi söylüyor işte canım. Zaten beni burada iki kişi çok korkuttu :))) O suni sancı insanı bayıltacak gibi oluyormuş. Bağırıp çağırmalar falan elde değilmiş yani. Annem de kıyamıyor bana, sezeryan ol diyor.
merhaba canim, suni sanci daha cok etkili oldugunu biliyorum ama herkeste ayni seviyede olmuyodur... 5 ay once ablam 3.yu dogum yapti suniyle hemde 5 gun gecikmeyle, epidural istedi ve cok rahat gecti hic sanci hissetmedim dedi hatta yapmacik oldu, biraz sancili olsaydi diye gulup gectik :)) 2. ci cocugunda kontrole gittiginde suyu bitmisti ve hemen suniyle dogurdu yine epidural olmustu ama ilki olum gibiydi diyo kendi sancisiyla yapti epidural fln etki yapmamis onda, oluyorum diye inledim diyor... iste bende sana farkli acidan anlatmis oldum yine karar senin canim...:)oyle boyle cikacak miniklerimiz insallah...

Back
X