bizde doktordan geldik:) hem 32. hfta raporumu almak hem de gittigim 2. doktoru iyice analiz etmek için bugün yine kendi doktoruma ihanet etmiş oldum

bu sgk anlasmalı hastanedeki dr u bugun yine cok begendim ama ufak bi sorunumuz var bayramda burdamısınız dediğimde ramazan bayramında ben calıstım simdi diger dr arkadasım nöbetçi dedi...suratımın asıldıgını görünce de gerci izinliyim diyorum ama insanlar bayramda marmarise tatile gelir ben nereye gidicem ki buralardayım dedi...ama yine de cok güvenemedim yanii hersey yolunda gider ve normal dogum yapmak istersem kızım da biraz erken gelirse dogum bayramda falan olursa adamı bulamayabilirim

o yüzden sanırım bi süre daha 2 dr a da gitmeye devam edicem...her ikisi de 2 hafta sora kontrole cagırdı birinde 25 inde digerinde 29 unda kontolum var ve her ikisi de nst ye sokacak acaba zararı olur mu bebişe...off kafam karısık yine

kızımız 44 cm 1950 gr olmuş maşallah...boy olarak 1 hafta önden gidiyo dedi doktor Allah hepimize saglıklı sıhhatli kolay dogum nasip etsin insallah