Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm dün senin doktora gittim. Ve cok memnun kaldım. Doğumum kesinleşti orada yapacagım senin doktorunda.
Bizim kontrolde 21 inde. Her hafta Perşembe günü gelmemi söyledi.zaten en fazla 3 muayene daha olurum sonra doğuma giderim. Evet eşim basta cok önyargılı geldi o doktora karsı Banu Hanım'dan sonra ama baktık ki süper bir doktor. Iyiki gelmişiz dedim. Ben ilk defa bir doktorun odasında 20 Dakika'dan fazla kaldım. Herseyin detayına kadar inceledi. Hatta cıkarken kartını verdi aramam için. Diğer doktorların hepsinden ben istemiştim. Cok güzel haberlerle doneceksin sende inşallahCok sevindim canim bende cok seviyorum doktorumu her konuda dogru yol izleyip dogru yönlndiriyo ayriyetten arastirmaci ve sakinlestirici bi kisiligi var mesela ayni gun hem doktoruma muayne oldum hem radyolog a radyolog aklimi kurcalayacak sekilde konusurken kendi toktoum bana hep bi oh cektiriyo bu gercekten cok onemli bisey insallah hersey cok guzel gider canim hepimiz icin benim kontrol 25.de ama ben 21.dede zeynep kamile gidecegim insallah iki yerdende guzel haberler alirim insallah oglusum guzel guzel buyumeye devam ediyodur kocaman olmustur ...
Cok geçmiş olsun canım. Bende de geceleri sertleşme oluyor yürüyüş sonrasında. Doktoruma sordum günde 10 defaya kadar normal kabul ediliyormuş.Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah dün akşam zor bi gece geçirdim karnım çok sertleşti okadar cok sertleştiki acıdı oturamadım yatamadım .eşim biraz masaj yaptı magnezyumu içince rahatladım yoksa acile gidicektim![]()
Geçmiş olsun canım. Dün gittiğim doktor, kasılmalar sertleşmeler çok normal, doğuma hazırlanıyor vücut demişti. Bu kasılmaları önlemek için magnezyum kullanma, kramp varsa kullan dedi. Ama sen yine de doktoruna danış bence.Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah dün akşam zor bi gece geçirdim karnım çok sertleşti okadar cok sertleştiki acıdı oturamadım yatamadım .eşim biraz masaj yaptı magnezyumu içince rahatladım yoksa acile gidicektim![]()
hangı hastene ve doktor canm? bende gremıorum bır kac gundur.gecmısıde pek okuyamadm.tek anladgm ıkı hafta sonra bebısını kucgna alcagn.hıcbsey ıcın skntı stres yapma.haftan yeterlı.Allahın ıznıyle kızını sorunsuz alcan kucagna cnmBizim kontrolde 21 inde. Her hafta Perşembe günü gelmemi söyledi.zaten en fazla 3 muayene daha olurum sonra doğuma giderim. Evet eşim basta cok önyargılı geldi o doktora karsı Banu Hanım'dan sonra ama baktık ki süper bir doktor. Iyiki gelmişiz dedim. Ben ilk defa bir doktorun odasında 20 Dakika'dan fazla kaldım. Herseyin detayına kadar inceledi. Hatta cıkarken kartını verdi aramam için. Diğer doktorların hepsinden ben istemiştim. Cok güzel haberlerle doneceksin sende inşallah
canım geçmiş olsun. akşam ben de öyleydim. magnezyumu yemekle birlikte almıştım zaten ama işte bazen öyle bir oluyor. genelde yemeklerden sonra..Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah dün akşam zor bi gece geçirdim karnım çok sertleşti okadar cok sertleştiki acıdı oturamadım yatamadım .eşim biraz masaj yaptı magnezyumu içince rahatladım yoksa acile gidicektim![]()
meraba kızlar bi kaç gündür kaplumbağa hızı ile temizlik yapıyorum o yüzden gelemedim dün bebeğime netten biraz alışveriş yaptık hepsiburadada çok uygun ürünler vardı sizlerlede paylaşayım dedim Eki Görüntüle 1219377 bu çantamız bebek için 29.90 a düşmüş Eki Görüntüle 1219377 Eki Görüntüle 1219378 bu da portbebemiz ilk 3 ay kullanıldıgı için pahalı bişey istemedim 20 tl fiyatı Eki Görüntüle 1219380 deterjanı bundan aldık kullanan bilen varmı kızlar bana en saglıklısı bu gibi geldi bi de bebek şampuanlarımızı aldık Eki Görüntüle 1219381 Eki Görüntüle 1219382 uni baby nin olan 500ml ve 4.35 tl markayı biliyorum diye aldım ama umarım iyi çıkar bi de emzik ve biboron aldık listemi en kısa sürede yayınlıcam eksik varsa fikir verirsiniz
Kızlar
Bebefoxun organik emzirme sutyeni ve atletini aldım canım. 95 beden tam geldi. Doğumdan sonra süt dolunca ufak da gelebilir ama en büyüğü de 100 beden, onu da almak tuhaf geldi bana :)
Evet canım, cool ve snow almıştı sanırım o oyun halısını. Ben de sipariş vereceğim ama biraz daha araştırıyorum. Ölçüleri büyük olandan al dedi kardeşim. Maymun adasının ölçülerini bilmiyorum.
Normalmiş canım, kütük gibi oluyor parmaklarım. Yürüyüş ile kan dolaşımın düzenlenir ancak öyle rahatlarsın dedi dün doktor.
Ben araştırdım biraz canım. Toyzz shopta bir tane tavuklu dönence varmış. Fiyatı biraz fazla ama onu alacağım sanırım. Çünkü diğer ünlü markalarınkinde mekanizmanın sesi duyuluyormuş ve çok rahatsız ediciymiş. Bir blogtaki anneden öğrendim bunu. Dönenceler diye aratınca çıkıyor tavuklu olan.
Canım maşallah size. Hani şu suda doğum falan diye bahsettiğim arkadaşımın doktoru vardı ya, Hakan Çokermiş adı.
Canımmm, süper bir anne olacaksın. Ayrıca Henamız da maşallah koca kız oldu artık. Arkadaşımın kızı 2700 gram doğdu. 1 ayda 4 kiloya çıktı maşallah. Ben doğduğu gün gördüm bebişi, hiç de ufak değildi. Sen tombiş doğmuşsun annesi, ben 2 kilocukmuşum dünyaya gözlerimi açtığımda.
Allah yardımcınız olsun canım. Stres yapmamaya çalış, iyice dinlen. Dikkat et kendine ve bebişine annesi. Zamanında sağlkla gelir inşallah kuzucuk.
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah dün akşam zor bi gece geçirdim karnım çok sertleşti okadar cok sertleştiki acıdı oturamadım yatamadım .eşim biraz masaj yaptı magnezyumu içince rahatladım yoksa acile gidicektim![]()
meraba kızlar bi kaç gündür kaplumbağa hızı ile temizlik yapıyorum o yüzden gelemedim dün bebeğime netten biraz alışveriş yaptık hepsiburadada çok uygun ürünler vardı sizlerlede paylaşayım dedim Eki Görüntüle 1219377 bu çantamız bebek için 29.90 a düşmüş Eki Görüntüle 1219377 Eki Görüntüle 1219378 bu da portbebemiz ilk 3 ay kullanıldıgı için pahalı bişey istemedim 20 tl fiyatı Eki Görüntüle 1219380 deterjanı bundan aldık kullanan bilen varmı kızlar bana en saglıklısı bu gibi geldi bi de bebek şampuanlarımızı aldık Eki Görüntüle 1219381 Eki Görüntüle 1219382 uni baby nin olan 500ml ve 4.35 tl markayı biliyorum diye aldım ama umarım iyi çıkar bi de emzik ve biboron aldık listemi en kısa sürede yayınlıcam eksik varsa fikir verirsiniz
kullanmayacaksan her isim olur önüne .bu arada bekir benimde büyük babamın ismi hiç sevmem sizdede büyüklerden birinin ismi sanırımArkadaşlar dogumuma 55 gun kaldı ama bebegimin ismi tam belli olmadi iki ismi olcak biri Bekir önünde bir isim arayisindayiz ama oglum olacagi ilk gunden beli hep aklımdan Eymen geciyor sizce Eymen Bekir nasil uyumlumu soyle biseyde var Bekir ismini kullanmicaz sadece Eymen olarak cagiricaz sizlere gore nasil kulaga hos geliyormu Eymen Bekir
kullanmayacaksan her isim olur önüne .bu arada bekir benimde büyük babamın ismi hiç sevmem sizdede büyüklerden birinin ismi sanırım
bnada öyle geldi canım bşta ama yinede normalmidir bilemedm dr a gdince söylcem bkalm oda böyle mi dicek. ben suyu çok severm cnım çok su içerm dedgn gbi sık da tuvlete gderm ama olsun herşey bebişlermiz içn :) anladm cnım bende biraz araştrıp izleym ilk oldugundan her knuda tecrbesizm malumcanım geçmiş olsun.
ilaçların etkisi olur veya kullanınca faydasını görmüşsün demektir canım. içindeki mikrop ve iltihapları dışarı atıyorsundur.
ancak tabiki gidince dr a söyle. sürekli olmaması da gerekir. en azından giderek azalması.
benim de oldu. bol su içiyorum. zaten içiyordum da.. azaldı. kaldı ki sen ilaç antibiyotik kullanıyorsun. bol su iç iki dk bir tuvalete gitmen gerekse de iç. ben öyle yaptım.
canım öyel girdim. youtube, uzman tv vs bulabilirsin.
avent gögüs kalkanı,,koruyucu kremi vs onlar hakkında görsel bilgilerde var. nasıl niye kullanacağımız hakkında.
Canım sana uzak gelebilir ki bana bile cok uzak Kadıköy'den kalkıp teeee sancaktepe üye gidiyorum sanki buralarda hiç doktor kalmamış gibi :) neyse via hospital hastanenin ismi doktorun ismi de Tuğba Gürbüz uzmanlığını falan çapadan almış gerçi henüz genç bir doktor ama gerçekten işinin ehlisi derler ya oyle işte. Evet canım 2 hafta sonra alınacak kızım. Tabi mucize olursa belki 3 hafta sonraya kalır dua ediyorum ben yaşlanmamız dursun artık ilerlemesin diye ama ilerlerse de yapcak birsey yok bu saatten sonra cok özledik yaahangı hastene ve doktor canm? bende gremıorum bır kac gundur.gecmısıde pek okuyamadm.tek anladgm ıkı hafta sonra bebısını kucgna alcagn.hıcbsey ıcın skntı stres yapma.haftan yeterlı.Allahın ıznıyle kızını sorunsuz alcan kucagna cnm
Güzelmiş canım Eymen Eymen Eymen kulağa bence hoş geliyor bosver ne geçiyorsa içinden onu koyArkadaşlar dogumuma 55 gun kaldı ama bebegimin ismi tam belli olmadi iki ismi olcak biri Bekir önünde bir isim arayisindayiz ama oglum olacagi ilk gunden beli hep aklımdan Eymen geciyor sizce Eymen Bekir nasil uyumlumu soyle biseyde var Bekir ismini kullanmicaz sadece Eymen olarak cagiricaz sizlere gore nasil kulaga hos geliyormu Eymen Bekir