• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar urfanin sicagindan. Simdilk kurtuldum tatildeyim..sukurler olsun hersey yolunda..hava guzel deniz guzel ohh :)

Sagol canim bizdede kp adı kv eşime babanın adini koy demis benimde edim kimseyi kiramaz tanam anne demiş ama banada kiyamiyor her yuk sende isim koymak senin hakkin onunu istedigin ismi koy dedi bende Eymen istiyorum ama nekadar Bekir ismini kullanmasamda cocuk buyudugunde okulda baska yerlerde kullanicak onun icin kulagada hoş gelsin istiyorum

kötü etkilemek istemem ama ben bekir ismini sevmem.yani o kadar güzel anlamlı kulağa hoş gelen isimler varken asla düşünmeyeceğim isimlerdendir.

valla ben benim ya da eşimin yakınlardan akrabalardan hiçbirinin ismini koymak da istemem. koymayacağım da..kv den çocuklarına kp in ismini koymuş mu? koyabilir de ... ama ben koymam. ayrı bir kişi, karakter olsun. onların ismini koyarsam ister istemez o kişi akıllara getirir. ama benim çocuğum ayrı biri olarak sevilmeli sayılmalı..
ama çok hakkı geçmiştir hani o zaman belki.

geçmiş olsun canım. inşallah herşey yolunda gider. bebeğin zamanlı sağlıcakla gelir. dinlenmen lazımmış.. o zaman kesinlikle elini birşeye vurma.. ben de öyle yapıyorum ama yalnız olunca ister istemez vuruyorsun.. ama bugün sadece kendi yemeğimi yiyeceğim. ek birşey yapmacağım..

Geçmiş olsun canım. Bol bol dua edicem senin için de. Yorma sen de kendini, güzel güzel keyif yap. Son haftalarının tadını ayaklarını uzatarak çıkar :) bakacak birileri var mı bari?

günaydın canım, çok geçmiş olsun, iyi ki takip altındasın ve inşallah tez zamanda evine dönersin. son aylarda 1-2 cm açıklıkla doğuma kadar beklenebiliyor, hatta benim annemde de 7. ayda 2 cm açıklık tespit edilmiş ama o şekilde 2 ay bekleyip noröal doğum yapmış yine, sen de kendine dikkat et, inşallah vaktinde gelir kuzu

geçmş olsun canım inş bebişin zamaninda gelir benimde agrlarm kaslmalarm oluyor erken dogum riskm var benimde bzen şiddetlenyor geçer dye gtmiyorum dr ama dmek ki ihmal etmemem lazm bende bida şiddtli sancm oldugunda gtmeliym dr . hepmizn bebişleri zamanında gelr inş

Kızlar

Allah yardımcınız olsun canım. Stres yapmamaya çalış, iyice dinlen. Dikkat et kendine ve bebişine annesi. Zamanında sağlkla gelir inşallah kuzucuk.

Çok teşekkür ederim herkese. Eve geldik. Annemler geldi sağ olsunlar yalnız değilim. Sancılar için ilaç tedavisine evde devam edeceğiz. Aman diyim ihmal etmeyin kızlar, ben de az kalsın gitmiyordum doktora geçer dedim bugün yarın ama doktor iyi ki erkenden gelmişsin dedi. Bu hava da ne yazık ki tetikliyormuş. Dikkat edin kendinize. Akciğer gelişimi tamamlanana kadar en azından ben de dayanmak zorundayım. Sürekli yatmam gerekiyor. İnşallah hiçbir sorun çıkmadan biz de en azından 37 haftamızı tamamlamaya çalışacağız. Hepimiz neredeyse son zamanlara yaklaştık daha dikkatli olmamız gerekiyormuş. Allah kimseye bebeğiyle ilgili zor zamanlar yaşatmasın. Görüşmek üzere, şimdi yatma vakti :) tekrar söylüyorum dikkat edin lütfen ihmal etmeyin kendinizi ...

Bizim kontrolde 21 inde. Her hafta Perşembe günü gelmemi söyledi.zaten en fazla 3 muayene daha olurum sonra doğuma giderim. Evet eşim basta cok önyargılı geldi o doktora karsı Banu Hanım'dan sonra ama baktık ki süper bir doktor. Iyiki gelmişiz dedim. Ben ilk defa bir doktorun odasında 20 Dakika'dan fazla kaldım. Herseyin detayına kadar inceledi. Hatta cıkarken kartını verdi aramam için. Diğer doktorların hepsinden ben istemiştim. Cok güzel haberlerle doneceksin sende inşallah

Insallah canim ya Allah korusun yavrularimizi insallah sag saglim kavusalim... ben ilk kese gormeye gittim tugba hanim a o gun bugundur beraberiz sadece hastane degisikligi oldugunda bi ay baska doktora gitmek zorunda kalmistim ona ilk gitmemde o diger hastanenin labratuvarinda calisan az cok taslnistigim bi kiza danismam sonucunda olmustu o tavsiye etti sonra bende biraz arastirdim okulunu 3.lukle bitirmis ve asistanligini profosor recep has in yaninda yapmis insallah ikimizide güzel guzel doğurur ilk tecrubeyi sen yasayacaksin kismetse az kaldi valla.

kötü etkilemek istemem ama ben bekir ismini sevmem.yani o kadar güzel anlamlı kulağa hoş gelen isimler varken asla düşünmeyeceğim isimlerdendir.

valla ben benim ya da eşimin yakınlardan akrabalardan hiçbirinin ismini koymak da istemem. koymayacağım da..kv den çocuklarına kp in ismini koymuş mu? koyabilir de ... ama ben koymam. ayrı bir kişi, karakter olsun. onların ismini koyarsam ister istemez o kişi akıllara getirir. ama benim çocuğum ayrı biri olarak sevilmeli sayılmalı..

r ismini sevmem.yani o kadar güzel anlamlı kulağa hoş gelen isimler varken asla düşünmeyeceğim isimlerdendir.

ama çok hakkı geçmiştir hani o zaman belki.[/QUOTE]
Canim benim kv ve kp hic problem yasamadim aksine esimle flort zamanlarimda bile onkar

Canim benim kv ve kp hic problemim olmadı aksine esimle flort ettigimuzde ve askerdeyken bile beni yalnız birakmadilar hep yanimdaydilar esimle erken evlenmemin sebebi bile kp dir Allah razi olsun ayrica severimdr suanda bile hep destekler ayrica dugunumuzde bile hic eksigimiz olmadi evimizi alip icini dayayıp dosedi ( böyle kp de sevilir heralde) aslinda bakarsan ben hep söylerdim anne baba yada yakin cevremdekilerin isimlerini koymam diye ama buyuk konusmusum demekki esimde annesini kiramadigi icin koyucak ama iki isim olcak Bekir bizim icin ikinci planda kalcak ama daha hangi isim olcak tam karar veremiyorum

Canım sana uzak gelebilir ki bana bile cok uzak Kadıköy'den kalkıp teeee sancaktepe üye gidiyorum sanki buralarda hiç doktor kalmamış gibi :) neyse via hospital hastanenin ismi doktorun ismi de Tuğba Gürbüz uzmanlığını falan çapadan almış gerçi henüz genç bir doktor ama gerçekten işinin ehlisi derler ya oyle işte. Evet canım 2 hafta sonra alınacak kızım. Tabi mucize olursa belki 3 hafta sonraya kalır dua ediyorum ben yaşlanmamız dursun artık ilerlemesin diye ama ilerlerse de yapcak birsey yok bu saatten sonra cok özledik yaa
hiç öyle düşünme.bol bol dua et.hepımızın rusklerı var.bır hafta fazla durursa ala,durmazsada korkma.36yı gectınmı dr.lar korkmayn dıor kı inş hepmz doldurcaz.bnmde suyum sınırda ve daha 32deyım.bu 9 ay ne zormuş.bebek sahıbı olmak zor.cnm kadıkoye sık gelıorum.umranıyede oturunca.neresndesn merkezındemısın?

dr dan geldik az önce. miniğim 1700 kg, 40 cm. her şey yolunda Allah'a şükür. 15 eylül son kontrol, 15 ekim doğum inşallah :)

Kızlar merhaba. Bugün hava çok bunalttı beni. Şükür ki akşam oldu.

Benim belim ve özellikle bacak aramdaki kemiklerimde çok acı oluyor. Yorulduğum zamanlarda bacaklarımı kaldıramıyorum bile. Böyle bir şey yaşayanınız var mı ?

Kızlar merhaba. Bugün hava çok bunalttı beni. Şükür ki akşam oldu.

Benim belim ve özellikle bacak aramdaki kemiklerimde çok acı oluyor. Yorulduğum zamanlarda bacaklarımı kaldıramıyorum bile. Böyle bir şey yaşayanınız var mı ?

Cok normal canim sicaklarinda etkisi var. Benimde gece hangi tarafa tatarsam kalcam agriyor

Arkadaşlar dogumuma 55 gun kaldı ama bebegimin ismi tam belli olmadi iki ismi olcak biri Bekir önünde bir isim arayisindayiz ama oglum olacagi ilk gunden beli hep aklımdan Eymen geciyor sizce Eymen Bekir nasil uyumlumu soyle biseyde var Bekir ismini kullanmicaz sadece Eymen olarak cagiricaz sizlere gore nasil kulaga hos geliyormu Eymen Bekir
Kızlarının ismi de E ile başlıyordu senin değil mi, onlarla da uyumlu ve kibar bir isim, içinde kalmasın canım Bekirle de sorun teşkil etmiyor bence, adıyla büyüsün şimdiden:)
çook sıcak... ben bu yaşıma kadar hiç böyleterin suyun içinde kalmıyordum.

sorma ya istanbulda iyice kaynadı bu hafta, yandık eridik resmen:(

Cok normal canim sicaklarinda etkisi var. Benimde gece hangi tarafa tatarsam kalcam agriyor
Gece çok zor oluyor zaten. 10 kere uyanıyorum. Bel agrısına degil de bacak aramdaki kemiklerin agrısına sasırıyorum. Bazen bacagımı hareket ettiremiyorum. Mesela yataga uzanacağım. Oturup bacaklarımı çıkarmaya çalışıyorum çok acıyor. Eşim yardım ediyor.

Çok teşekkür ederim herkese. Eve geldik. Annemler geldi sağ olsunlar yalnız değilim. Sancılar için ilaç tedavisine evde devam edeceğiz. Aman diyim ihmal etmeyin kızlar, ben de az kalsın gitmiyordum doktora geçer dedim bugün yarın ama doktor iyi ki erkenden gelmişsin dedi. Bu hava da ne yazık ki tetikliyormuş. Dikkat edin kendinize. Akciğer gelişimi tamamlanana kadar en azından ben de dayanmak zorundayım. Sürekli yatmam gerekiyor. İnşallah hiçbir sorun çıkmadan biz de en azından 37 haftamızı tamamlamaya çalışacağız. Hepimiz neredeyse son zamanlara yaklaştık daha dikkatli olmamız gerekiyormuş. Allah kimseye bebeğiyle ilgili zor zamanlar yaşatmasın. Görüşmek üzere, şimdi yatma vakti :) tekrar söylüyorum dikkat edin lütfen ihmal etmeyin kendinizi ...
çok geçmiş olsun gerçekten haklısın bu havalar fena halde etkiler bizi aman sende dikkat et yorma kendini.. sağsalim alalım bebişlerimiz inşallah:)

İyi akşamlar güzel anneler,
Birşey sormak istiyorum benim göğsümün uçları kabuk bağlar gibi olmuş ve bugün banyodan sonra kopar gibi oldu ama küçücük bir parça tutuyor bende krem sürdüm ama acıyor sizde de oldu mu daha emzirmeden böyle oldu korktum ne yalan diyim

İyi akşamlar güzel ,
Birşey sormak istiyorum benim göğsümün uçları kabuk bağlar gibi olmuş ve bugün banyodan sonra kopar gibi oldu ama küçücük bir parça tutuyor bende krem sürdüm ama acıyor sizde de oldu mu daha emzirmeden böyle oldu korktum ne yalan diyim
caniiim cok gecmis olsun hemen evicap al ve kullanmaya basla.hemen duzelir.e vitamini kendisi.doktora cok korkuyorum göğüs yaralarindan simdi yok ama ya olirsa diye dedim oda evicap verdi bir ay kala kullanmaya basla dedi. aksam eve gelir gelmez kullandım ayy yumusacik yaptı.

Bende bugün kalp damar doktoruna gittim hamile varis corabı yazdırdım.Varisim yok ama ya cikarsa diye korkuyorum.Kuzenimin son ayda damarları çıkmıştı.Ayrıca bi sorum var.Bebeğinize 3-6 aylik kışlık mont aldınız mı?Gerek var mı kararsızım.

artık geceleri yerimden kalkıp dönemiyorum. yattığım pozisyonu değiştirmesem organlarıma baskı yapıyor bebeişş. göbeğimden aşağısını göremiyorum. asıl zor kısım bundan sonra başlıyor sanırım.

Aaa marmaristemiymis bu doktor canim hic duymamistimm saol bilgilendirdign icin... Magnezyum konusunda bnm dr umda eger kramplarin olmassa kullanma demisti bnde kullanmiyorum ama bu kasilmalara karsi burdaki arkadaslar kullaniyo ve rahatliyolarmisnonyuzden acaba bnde kullnsam mi diye dusunmeden edemiyorum:)

Rica ederim canım. Evet Marmaris'te.
Benim hiç içime sinmemişti zaten bu magnezyum ilacı. Aromalı, tatlandırıcılı ve boyalı. Üzülerek içiyordum her defasında. Kramplar başlarsa içerim. Ama doktorun dediğine göre kasılmalar için içmek doğru değilmiş. Vücut kendini hazırlıyormuş doğuma. Kasılacak elbette dedi.

artık geceleri yerimden kalkıp dönemiyorum. yattığım pozisyonu değiştirmesem organlarıma baskı yapıyor bebeişş. göbeğimden aşağısını göremiyorum. asıl zor kısım bundan sonra başlıyor sanırım.
Gerçekten de zor zamanlardayız. Dün doktor "Sırt üstü yatma, vücuduna yük bindirme. Sağa ya da sola ama tercihen sola yat." dedi. Yani sağa da yatabilirmişim arada, rahatladım biraz bunu duyunca. Sağa yattığımda üzülüyordum. Yürürken ayaklarımı görmemek ürkütüyor beni, düşeceğim sanıyorum.

Kızlar dün doktor şişliklerimin inmesi için her gün yarım saat 45 dakika yürümemi söylemişti. Az önce yürüyüşe çıktık. 6 dakikada pestilim çıktı, eve döndük arabayla :KK43:

Back
X