iyi akşamlar kızlar yeni çıktım hastaneden başıma neler geldi hiç ummazkendün biraz evde iş yaptım sonra eşimle birlikte gitttik market alışverişi yaptık neyse eve geldik yoruldum ama bi sorun yok makinada yıkanmış çamaşırları asayım dedim belim tutuldu eşime dedim o astı gittim yattım ama tutulma arttı uyuyamadım acile gittik nst ye bagladılar sancım varmış baya bende tek bel tutlması var diyorum doktora hala bana dediki kasık agrısından karın agrısından daha net bi belirti bu dedi alttan muayne ettiler 1 santim açılma var erken dogum riski var dedi ,o an ne kadar kötü oldumki anlatamam betim benzim attı
neyse hastaneye yatırdılar antibiyotikler ilaçlar serumlar dünden beri kolumda, bittim resmen. bebeğimin doğma ihtimaline karsıda 2 tane ciğerleri geliştirici igne yaptılar sonrasında 3 kez daha nst ye girdim sonuncuda sancı çıkmadı doktorada telefonla ulaştık çıkabilirsin sabahı beklemeden dedi çok şükür evimdeyim
rabbim kimseye vermesin benim artık hiç bişey yapmadan yatmam lazım öylede kaç hafta tamamlarız bilemicem
![]()
Çok geçmiş olsun son aylarımız da çok dikkat etmemiz lazım demek ki bende biraz yorulsam hemen karnım kasılıyor.. sende çok dikkat et canım bol bol dinlen iş falan yapma az kaldı zaten hayırlısıyla günlerimiz dolduralım sonra zaten çok yorulucaz bebişlerimize bakarken..