• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım bu dediklerin doğum sancısı belirtilerinde var bak 32 haftalıksın bi daha oldugu an acile git nst ye baglıyorlar 20 dk sürüyor bide ultrasonda bakıyorlar en azından yoksa rahat uyuyorsun bak ben bel tutulması diye gittim dogum sancısı çıktı

Çok saol canım, ilk defa olunca şaşırdık açıkçası.Bir de tam anlayamadım ne olduğunu.Hastaneye gitsek mi diye düşündük ama abartmışsınız derler diye çekindim açıkçası.Bir daha olursa gideceğim canım çok teşekkür ederim.

Günaydınlar iyi bir hafta diliyorum herkese. Bu haftayla beraber kuzularımıza bir hafta daha yaklaştık huzur ve mutluluk dolu bir hafta geçirmemiz dileğiyle inşallah
Nikon cok cok gecmis olsun aman dikkat et artık yorma kendini hazırlıklarını tamamla. Evet ne olacağı hiç belli olmuyor o yüzden artık herkes hazır olmalı. Benim de sürekli istirat etmem lazım ama olmuyor ki son haftalar hemde ama sanırım artık dikkat etmemiz lazım.

günaydın kızlar
kargo gelecek onu bekliyorum 3 gündür. kızlarımın cicilerinin bir kısmını netten alıyorum, yoksa bitmez eksikler.
Bir kısmı bunlar. Daha Azra'nın kıyafetlerinden eleyeceklerim var kardeşi için :)

Eklentiler

• azoş.webp
    azoş.webp
    33 KB · Görüntüleme: 59
  • azra.webp
    azra.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 71
  • hm.webp
    hm.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 75
  • hmm.webp
    hmm.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 75
  • hmmm.webp
    hmmm.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 68
  • hmprod.webp
    hmprod.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 67
  • seroş.webp
    seroş.webp
    7 KB · Görüntüleme: 75
  • serra.webp
    serra.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 86
  • tkm.webp
    tkm.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 67
Hayırlı sabahlar kızlar.
Bu hafta da çabucak geçer inşallah.

Nilkon çok geçmiş olsun sana da. Bebeğin bayağı korkutmuş seni. Allah bi daha yaşatmasın inşallah.

Günaydın güzel anneler :)
Grill, aldıkların çok güzel sağlıcakla giyer inşallah. Bende mont konusunu sormuştum alsam mı diye ama bi 3-6 aylık alacağım sanırım astronot falan. Çünkü ben bu sürede sık sık ailemin yanına Ankara'ya giderim. Battaniye olmaz bu durumda sanırım.
Bende dün baya bi temizlik yaptım. Ben kendimi pek sakınmıyorum aslında. Yani dikkat ediyorum ama herşeyi yapıyorum onun dışında.

Benim ilk hamileliğimde çok oluyordu, sonra kopuyordu kendiliğinden. Şimdi de din farkettim, iki küçük tomurcuk olmuş:)) tuhaf ama hoşuma gitti, yeniden anne olacağımı hissettirdi bana, sanki her şeyin yolunda olduğunun bir göstergesiymiş gibi:))

Varis bende de arttı. Doktor kullanabilirsin dedi mi? Ayrıca ilk kış için bebeğe mont gibi bir şey almayı düşünmüyorum. Zaten gittiğin yere battaniyeye sarıp götürüyorsun.

Bende de varisler arttı. Geçenlerde okuduğum bir yazıya göre, eğer önceden olmayan yeni varisleriniz hamileyken oluştuysa, doğumdan sonra yavaşça geçerler diyordu.
Doktorlar özellikle varis olmasa da varis çorabı kullanın diyorlar. Hatta ben kullanıyorum. İki tane aldım daha önce ama yırtıldı. Bu sefer doktora gittim yazdırttım. Kadın doğum doktorum çorap kullanıyorum deyince, brova demişti bana :) Çok bilinçliymişim :P

Herkese günaydın arkadaşlar...

Dün akşam karnımın alt bölgesinde ara ara ağrılar girdi.Bu sancı denilen şey mi ki acaba? Regl ağrısı yada gaz sancısına benziyor,hafif hafif belim de ağrıdı.O korkuyla gece rüyamda da erken doğum yaptığı ama hastanede bebeğimi bulamadıklarını gördüm :KK43: Tam hava serinledi,rahat rahat uyuyacağım derken, kötü bir gece geçirdim :KK43:

Evet canim yalanci sancilar boyle oluyomus ya kasiklara yada karnin bi bolumune giiyomus...gercek sancilarda da belden baslayip tum karina yayilan bi sanci hakimmis ve daha uzun suruyomus ustelik duzenli seyrediyomus... Sen yine de tekrarlarsa dr a git mutlaka...sabahtan beri bnmde kasiklarimda sanci var hayirlisi bakalim:(

herkese günaydın öncelikle kızlar.nikoncum geçmiş olsun,valla benimde bel ağrım ve 2 gün önce karnımda bi acı hissetmiştim napıcagımı şaşırdım evde soğuk terler döktüm resmen bende dikakt ediyim bide haftasonu temizlik yaptım :KK43:( korktum valla

Canim biz ekim anneleri grubu olarak artik doguma kdr temizlik yapmiyoruzzz bacaklarimizi uzatipp totolari buyutuyoruzzz sakin yormayin artik kendinizi cok fazla erken dogumlar olmaya basladi hepimizz 2 kat daha fazla dikkat edelim hem kesimize hem bebislere

Günaydın herkese,

Nilkoncum geçmiş olsun, artık eğilip kalkmak ağır iş yapmak yok bize canım ;)
Coolcum dikkat et sancılara canım, ben hiç ayırt edemiyorum :( bu gidişle ben anlayana kadar evde doğuruvericem :-) kasılma nasıl oluyor, sancı nasıl oluyor falan hiç bir fikrim yok o_O erken doğumdan da iyice korkar oldum, dün kıyafetlerin bir kısmını ütüledim kaldırdım.. hastane çantam hazır değil.. Neyse yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek ona göre bir aksiyon alırım artık..

Evet canim yalanci sancilar boyle oluyomus ya kasiklara yada karnin bi bolumune giiyomus...gercek sancilarda da belden baslayip tum karina yayilan bi sanci hakimmis ve daha uzun suruyomus ustelik duzenli seyrediyomus... Sen yine de tekrarlarsa dr a git mutlaka...sabahtan beri bnmde kasiklarimda sanci var hayirlisi bakalim:KK43:

Canim biz ekim anneleri grubu olarak artik doguma kdr temizlik yapmiyoruzzz bacaklarimizi uzatipp totolari buyutuyoruzzz sakin yormayin artik kendinizi cok fazla erken dogumlar olmaya basladi hepimizz 2 kat daha fazla dikkat edelim hem kesimize hem bebislere

Noldu böyle birden ya, hepimizden ağrı,sancı haberleri... Tam riskli dönem bitti bir ohh diyelim derken şimdi de erken doğum korkusu sardı. Haftasonu son eksiklikleri de tamamlayalım derken kendimi fazla yordum sanırım :(

Dikkat edelim,Allah korusun bütün bebişleri, hepsi zamanında gelsin inşallah.Ekim Annesiyiz dedik, bu yumurcaklar Ağustosta gelmeye çalışıyorlar :))

merhaba, ben de Ekim sonu gibi ikinci bebeğimi kucağıma alacağım.. ilkinde 10 ay falan işyerinde süt sağdım bu süt sağımı konusunda baya tecrübeliyim maalesef yani.. 2 adet pompa değiştirdim medela elektrikli, avent elektrkli&manuel. medela 2 kere bozuldu 2.sinde attım zaten sürekli arıza çıkaran bi marka. Aventi de hep manuel olarak kullandım motorunu hiç takmadım boşuna fazla para vermişim elektriklisine. hatta daha sonra bi arkadaşıma ödünç verdim o da kullandı şimdi geri aldım tekrar kullanacağım. manuel olduğu için bozulma riski çok düşük tavsiye ederim özellikle de evde olacaklar için.

Evet canim yalanci sancilar boyle oluyomus ya kasiklara yada karnin bi bolumune giiyomus...gercek sancilarda da belden baslayip tum karina yayilan bi sanci hakimmis ve daha uzun suruyomus ustelik duzenli seyrediyomus... Sen yine de tekrarlarsa dr a git mutlaka...sabahtan beri bnmde kasiklarimda sanci var hayirlisi bakalim:KK43:

Noldu böyle birden ya, hepimizden ağrı,sancı haberleri... Tam riskli dönem bitti bir ohh diyelim derken şimdi de erken doğum korkusu sardı. Haftasonu son eksiklikleri de tamamlayalım derken kendimi fazla yordum sanırım :KK43:

Dikkat edelim,Allah korusun bütün bebişleri, hepsi zamanında gelsin inşallah.Ekim Annesiyiz dedik, bu yumurcaklar Ağustosta gelmeye çalışıyorlar :))

kızlar bence biraz da psikolojik.. Çok duyuyoruz ya bu ara ondan da oluyor aslında. Ben de dün yatarken bir anda sanki ıslaklık hissettim korkudan ölüyordum hemen tuvalete koştum baktım tek damla yok :/ nasıl bir psikolojiye girdiysem artık..

Günaydın herkese,

Nilkoncum geçmiş olsun, artık eğilip kalkmak ağır iş yapmak yok bize canım :KK66:
Coolcum dikkat et sancılara canım, ben hiç ayırt edemiyorum :KK43: bu gidişle ben anlayana kadar evde doğuruvericem :-) kasılma nasıl oluyor, sancı nasıl oluyor falan hiç bir fikrim yok o_O erken doğumdan da iyice korkar oldum, dün kıyafetlerin bir kısmını ütüledim kaldırdım.. hastane çantam hazır değil.. Neyse yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek ona göre bir aksiyon alırım artık..

Talım ben de hiç anlamıyorum ki, sancı mı,sakılmam mı, sertleşme ne onu bile ayırt edemiyorum.Doktoruma erken doğum olacak olursa nasıl anlarım demiştim,o da kanlı bir akıntı yada su gelebilir demişti.Merak etme anlarsın demişti.Ama sanırım her zaman su yada kanlı akıntı da gelmeyebiliyormuş.

Benim hastane çantam hiç hazır olamayacak.2 takım gecelik aldım.Biri küçük geldi diye en son geçen hafta değiştirdim.Şimdi ötekisini de büyük almışım bence.Emin de olamadım ama sanırım onu da küçüğüyle değiştircem.Eşim artık bıktı her hafta gecelik peşindeyim :) Birince L oluyor,diğer markada M büyük geliyor.Ben ne yapayım :)) Dün değiştirdiğimi yıkadım,en kötü acil birşey olursa ütüsüz giyerim onu :)

Sağol Lakito.
Astronot mont hem anneyi, hem bebeği kısıtlıyor diye düşündüğüm için ilk kızıma aynı kalınlıkta alt üst takım mont almıştım. Şimdi kardeşi giyecek inşallah.

Talım ben de hiç anlamıyorum ki, sancı mı,sakılmam mı, sertleşme ne onu bile ayırt edemiyorum.Doktoruma erken doğum olacak olursa nasıl anlarım demiştim,o da kanlı bir akıntı yada su gelebilir demişti.Merak etme anlarsın demişti.Ama sanırım her zaman su yada kanlı akıntı da gelmeyebiliyormuş.

Benim hastane çantam hiç hazır olamayacak.2 takım gecelik aldım.Biri küçük geldi diye en son geçen hafta değiştirdim.Şimdi ötekisini de büyük almışım bence.Emin de olamadım ama sanırım onu da küçüğüyle değiştircem.Eşim artık bıktı her hafta gecelik peşindeyim :) Birince L oluyor,diğer markada M büyük geliyor.Ben ne yapayım :)) Dün değiştirdiğimi yıkadım,en kötü acil birşey olursa ütüsüz giyerim onu :)

hahaha :) alemsin canım.. Hepsini aynı yerden deneyerek alsaydın ya canım :) bana da çanta hazırlamak konusunda kal geliyor :) ne koyacağımı şaşırdım valiz bana bakıyor ben valize, bakışıyoruz öyle..

Noldu böyle birden ya, hepimizden ağrı,sancı haberleri... Tam riskli dönem bitti bir ohh diyelim derken şimdi de erken doğum korkusu sardı. Haftasonu son eksiklikleri de tamamlayalım derken kendimi fazla yordum sanırım :KK43:

Sormaa valla nerdeyse hepsi agustos bocegi olucak:)) cidden artik yormayin kizlar kendinizi bizim bol bol dinlenmemiz lazim artik kalan alisverislerinizi de internetten yapinn benim gibi hehehe:)

kızlar bence biraz da psikolojik.. Çok duyuyoruz ya bu ara ondan da oluyor aslında. Ben de dün yatarken bir anda sanki ıslaklık hissettim korkudan ölüyordum hemen tuvalete koştum baktım tek damla yok :/ nasıl bir psikolojiye girdiysem artık..

Ahh kiyamma yaa:)) ben en cok gece uyurken suyum gelirse ve ben onun suyum oldugunu anlamayip yataga cis yaptim sanarsam diye korkuyorumm heheheh:))

Kızlar dönence almayı düşünenlere ufak bir not düşmek istedim, çocuk terapisti olan arkadaşım dönenceyi kesinlikle önermediğini söyleyince ufak bir araştırma yaptım ve dönencenin çocukların ilerde otistik olmasına neden olabildiğini öğrendim. Ben bu yüzden almayacağım, alırsam da soft renklerde, ışıklı ve hareketli olmayanlardan alacağım. Sizlere de fikir olsun..

Hamilelik kilom olmadı ama hamileliğe biraz kilolu başladım. İyi ki fazla kilo almadım kendimi taşıyamıyorum:) bebişin yarınki durumunu hbr ver olur mu?:)

günaydın bebeğimin durumu iyi çok şükür hala kafa aşağıda böyle giderse normal doğum inşallah 2500 kg olmuş çalışabilir raporumu da aldım ama sisteme işliyorlarmış inşallah bir sıkıntı çıkmaz doktor sizin muhasebeci sistemden görecek dedi umarım becerirler

Sormaa valla nerdeyse hepsi agustos bocegi olucak:)) cidden artik yormayin kizlar kendinizi bizim bol bol dinlenmemiz lazim artik kalan alisverislerinizi de internetten yapinn benim gibi hehehe:)

Ahh kiyamma yaa:)) ben en cok gece uyurken suyum gelirse ve ben onun suyum oldugunu anlamayip yataga cis yaptim sanarsam diye korkuyorumm heheheh:))

hahahahaha koptum. Merak etme canım su öyle bir geliyormuş ki duş almış gibi oluyormuşsun. O kadar çiş yapamazsın heralde diye düşünüyorum :KK57: dün ben de çok yordum kendimi yaa.. dinlenemiyorum ki bi sürü iş var.. Neyse perde siparişini verdim bu arada :KK68: rahatladım. 10 gün sonra gelecek. Düz pembe aldım inşallah güzel olur

günaydın bebeğimin durumu iyi çok şükür hala kafa aşağıda böyle giderse normal doğum inşallah 2500 kg olmuş çalışabilir raporumu da aldım ama sisteme işliyorlarmış inşallah bir sıkıntı çıkmaz doktor sizin muhasebeci sistemden görecek dedi umarım becerirler

2500 kilo muuu?? Maşallah canım, kocaman olmuş yahuu.. Bu gidişle 4500 falan doğar heralde? Gözün aydın bu arada her şey yolundaymış ;) ben de aldım raporumu bugün vericem iş yerime..

Back
X