• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
YOK ÇATI MUAYENESİNDEN SONRA BİR HAFTA GEÇTİ DÜNDEN BERİ HAREKET HİSSETMEDİM
Yorulacak birşey mi yaptın acaba belki o yüzden bebekte yoruldu ve dinleniyordur.. Biraz daha bekle ama akşama kadar hissetmezsen git bence..Birşey yoktur inşallah ama riske atmamak lazım..Uzan bol bol dinlen ben bazen hissetmeyince sırt üstü yatıyorum ve benimki hemen rahatsız olup kıpırdanıyor sende bebeğinin rahatsız olabileceği bir pozisyonda dur (tabii zorlamadan) oynar belki..İnşallah birşey yoktur oynarsa muhakkak haber ver..Allah bebeklerimizi korusun inşallah.

Sütyenimin markası berlei 510. Ilk yalnıs sipariş veririm kargoya geri gönderdim değişim yapıp hemen yolladılar. Iti çalışıyorlar yani. Sütyen yanlardan destekli alttan cift bantlı gercekten cok iyi toparladı benim göğüslerim cok dağınıktı cunku. Korse olarak şimdilik abdominal korse aldım medikalden. Dikişlerin çıkınca da vedette korse alcam netten biraz pahalı ama dümdüz bir karın için hersey değer :)

süpermiş :) peki canım dikişleri acıtmaz mıymış korse? Yani sezaryan olursak hemen giyebilecek miyiz? Bir de paçalı olandan mı aldın yoksa body gibi olandan mı? O sütyeni ben de alıcam canım teşekkür ederim tekrar yazdığın için ;)

Evet haklisinn kocam yine fikrini solesin ama sora benim dedigim olsun:))) evet mothercare sutyenleri internette gordum amadestekli mi emin olamadigim ocin almadim belki sen magazasinda flan gormussundr dedim:KK43:

Canim sen kac gundur hareket hissetmiyosun yani hic mi hareket yok yoksa azaldi mi

aynen canım ;) eğer acelen yoksa bakıp yazarım sana canım mothercareden?

Sütyenimin markası berlei 510. Ilk yalnıs sipariş veririm kargoya geri gönderdim değişim yapıp hemen yolladılar. Iti çalışıyorlar yani. Sütyen yanlardan destekli alttan cift bantlı gercekten cok iyi toparladı benim göğüslerim cok dağınıktı cunku. Korse olarak şimdilik abdominal korse aldım medikalden. Dikişlerin çıkınca da vedette korse alcam netten biraz pahalı ama dümdüz bir karın için hersey değer :)

bu köselerden hic konuşulması.eğer arastirdiysan biraz bilgi verirmisin.sezeryan olanlar hemen takabiliomu yada kaçıncı günden sonra takabilio.bu abdominal korse ile vedette farklı mi yani tek korse yetmezmiş..ay hergun yeni bi eksik çıkıyor:)gobuslere faydası oluyorsa bende alayın hic korse düşünmemiştim yazman iyi oldu.birde göbek bakım setleri satılıyor bunlar göbeği düşene kadar kullaniliyomu acaba yada göbek bakımını nasıl yapcaz sürekli pansuman için Minnacık bebeği hastaneye goturemeyizde.bu setlerden alan var mi.gecen internette gördüm ama kullanışlı mi değilmiş pek fikrim yok.alan arkadaşlar fikirlerini paylasirsa sevinirim kızlar..

aşk olsun canım ne zahmeti :KK66: english home favorim yaa :) sen gecelikle loğusa tacını naptın aldın mı?

hayırr alamadımm:oops: ama mazeretim var tatlım:) annem döndü tatilden ben bi english home a madame coco ya bide zara home a bakiim de eger bulamassam o zaman internetten alırsın dedi:)

bu köselerden hic konuşulması.eğer arastirdiysan biraz bilgi verirmisin.sezeryan olanlar hemen takabiliomu yada kaçıncı günden sonra takabilio.bu abdominal korse ile vedette farklı mi yani tek korse yetmezmiş..ay hergun yeni bi eksik çıkıyor:)gobuslere faydası oluyorsa bende alayın hic korse düşünmemiştim yazman iyi oldu.birde göbek bakım setleri satılıyor bunlar göbeği düşene kadar kullaniliyomu acaba yada göbek bakımını nasıl yapcaz sürekli pansuman için Minnacık bebeği hastaneye goturemeyizde.bu setlerden alan var mi.gecen internette gördüm ama kullanışlı mi değilmiş pek fikrim yok.alan arkadaşlar fikirlerini paylasirsa sevinirim kızlar..
Göbek bağı olayını hiç bilmiyorum. Abdominal korse cırtcırtlı bir korse ve fiyatı da oldukça uygun. Karnına göre atar yapıyorsun. Valla izin verselerdi vermeselerde ben takcam. Annemde sezeryan olmuş annanem ilk günden çarşafla sıkmış göbeğini sarkmasın diye simdi bir gram sarkığı yok. Bemde sarcam o Korseyle. Sonra dikişlerin çıkınca vedettenin özel doğum sonrası morseler var onlardan kullanacağım herkes cok önerdi bana o Korseyi. Belki bir tel abdominal Korseylede idare edilir ama ben riske atmak istemiyorum kendimi

Kızlar bu arada bebeğimin çok hareketli değil benim sizinde öyle mi? Daha çok ittirme şeklinde kendini hissettiriyor arada da vuruyor.Bazen öyle bir ittiriyorki karnımı bir tarafa doğru karnım yamuluyor resmen:) Sorun yoktur sanırım dimi yine de size sorayım dedimEn Büyük KK

hayırr alamadımm:oops: ama mazeretim var tatlım:) annem döndü tatilden ben bi english home a madame coco ya bide zara home a bakiim de eger bulamassam o zaman internetten alırsın dedi:)

e iyi o zaman ama english homeda ve madame cocoda yoktu ben baktım çok inceydi içini gösterir cinsten yani.. Zara Home'u bilemiyorum ama.
mazeret kabul edilmiştir ;)

Göbek bağı olayını hiç bilmiyorum. Abdominal korse cırtcırtlı bir korse ve fiyatı da oldukça uygun. Karnına göre atar yapıyorsun. Valla izin verselerdi vermeselerde ben takcam. Annemde sezeryan olmuş annanem ilk günden çarşafla sıkmış göbeğini sarkmasın diye simdi bir gram sarkığı yok. Bemde sarcam o Korseyle. Sonra dikişlerin çıkınca vedettenin özel doğum sonrası morseler var onlardan kullanacağım herkes cok önerdi bana o Korseyi. Belki bir tel abdominal Korseylede idare edilir ama ben riske atmak istemiyorum kendimi

canım ben de senin gibi yapayım ya da sadece vedette alırım. Ben de takıcam hemen korse, çok önemli sarkmak istemiyorum :S

evet canım yarın 11de randevumuz :) ben de çok merak ediyorum, bakalım.. İnşallah bebekte bir sorun yoktur da gerisi boş gerçekten.. Herman'ı sevicem ama ben sanki :KK66:
İnşallah seninde gönlüne göre olur.. tatlı bebişinde bir sorun yoktur hiç merak etme :) Onlar sağlıkla gelsinlerde gerisi boş gerçekten.. haberini bekliyorum muhakkak:)

Kızlar bu arada bebeğimin çok hareketli değil benim sizinde öyle mi? Daha çok ittirme şeklinde kendini hissettiriyor arada da vuruyor.Bazen öyle bir ittiriyorki karnımı bir tarafa doğru karnım yamuluyor resmen:) Sorun yoktur sanırım dimi yine de size sorayım dedimEn Büyük KK

aynen cnmm hıçkırıkları dısında tık tık atmaları artık cok az bildiginn totoyu dayıyo bi yere ve yamultuyo orayı cok tuhaf bi his:)

e iyi o zaman ama english homeda ve madame cocoda yoktu ben baktım çok inceydi içini gösterir cinsten yani.. Zara Home'u bilemiyorum ama.
mazeret kabul edilmiştir :KK66:

hadi yaa oralarda yoksa mecbur internetten secicez artık biseyler:)

Güzel anneler merhaba. Geçmişi okuyamadım daha herkes iyi mi? Hafta sonu giremedim de.
Kızlar ben de artık alışverişe başladım biraz gibi ama. Relax mode da indirim var heberiniz olsun. Ben sabah gittim, 2 gecelik, 1 sabahlık ve 1 pijama takımı aldım 300tl falan tuttu ama 150tl ye aldım her şey etiketin yarısı:) İnternet sitesinde de vardır her halde. Tavsiye ederim. ben mağazaya gidip aldım ama becerebilirsem netten fotolarını koyayım buraya bakalım beğenecek misiniz?
Kızlar bir de bu emzirme sütyenlerinden aldım şu an tam geldi ama doğumdan sonra büyür mü göğüslerimiz büyük mü alaydım kafam karıştı? Siz nasıl aldınız şu anki bedeninize göre mi?

Eklentiler

• 8125.webp
    8125.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 72
  • 8186.webp
    8186.webp
    12 KB · Görüntüleme: 72
  • 8209.webp
    8209.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 69
  • 8338.webp
    8338.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 71
Herkese günaydın arkadaşlar...

Dün akşam karnımın alt bölgesinde ara ara ağrılar girdi.Bu sancı denilen şey mi ki acaba? Regl ağrısı yada gaz sancısına benziyor,hafif hafif belim de ağrıdı.O korkuyla gece rüyamda da erken doğum yaptığı ama hastanede bebeğimi bulamadıklarını gördüm :KK43: Tam hava serinledi,rahat rahat uyuyacağım derken, kötü bir gece geçirdim :KK43:

Canım bana da oluyor bu aralar. Bir de seyirmeden daha güçlü ritmik kasılmalar yaşıyorum. Sanırım Braxton Hicks kasılmaları bunlar. Gece kasılmalar artınca kalktım magnezyum içtim, 3 gündür içmiyordum. Zor işmiş anne olmak, daha şimdiden anladım.

Geçen çatı muayenesinde kanam hafif olmuştu komşularım herkeste olur merak etme dedi o günlerde bebek hareketliydi bir hafta geçti şuan kanamam yokta bebekte harekette yok sol yanıma yattım sürekli şekerli yedim Allah rızası için dualarınızı bekliyorum

Arkadaşım bu zamanlardan sonra günde 8-10 kez hareket hissetmezsen hemen gel demişti doktorum. Aklında olsun.

Back
X