• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ay hayır yani eşim de ben de küçük kafalıyız kime çekti bu çocuk anlamadım ki :-) inşallah canım kısmet artık napalım..

tek kullanımlık hasta bezi alıcam canım ben, depend marka. çok güzel koruyormuş, suyun geldiğinde de giyince arabada falan iyi oluyormuş, hastanede de ped takmana gerek kalmıyormuş ve rahat oluyormuş diyollaaağğ :-)

hepsiburada da buldum ama yeter mi acaba orta 10 lu:) bide büyük vrmıs ama heralde orta yeter yani dimi:)
Depend Emici Külot Kadın Orta 10'lu

bugün 1 tane çikolatalı gofret,1 tane çokonat,bikaç tane biscolata frambuazlı bişey vardı onlardan, 1 cornet dondurma yedim ve suan önümde lokum kasesi deli gibi yiyorum:))

haha afiyet olsun canım :) ya biliyo musun ben de aşırı derecede tatlıya düştüm :( hiç tatlı sevmem, yemem ama son bikaç gündür deli gibi canım istiyor :S

haha afiyet olsun canım :) ya biliyo musun ben de aşırı derecede tatlıya düştüm :KK43: hiç tatlı sevmem, yemem ama son bikaç gündür deli gibi canım istiyor :S

niyee böyle olduk biz yaa walla doktora gidince tartılmaya korkuyorum artıkkk neyse ki az zaman kaldıı alsam alsam kaç kilo daha alırım acaba:)bence benim 15 e kadar yolum var insallah üstü olmaz:)

kızlar bu arada benim kızın kafası azıcık büyük :S sizde de öyle mi? Doktor klasik türk bebeği dedi ama ben hafiften endişelendim sanki
Benim oğlanın da kafasıyla bacak boyu büyük çıkıyor. Haftasını önden gösteriyor ikisinde. Doktorlar hep normal diyor ama merak etme canım:)

niyee böyle olduk biz yaa walla doktora gidince tartılmaya korkuyorum artıkkk neyse ki az zaman kaldıı alsam alsam kaç kilo daha alırım acaba:)bence benim 15 e kadar yolum var insallah üstü olmaz:)

ben 20yi gözden çıkardım valla :( asıl şimdi kilo alınıyor diyor herkes :( dikkat edemiyorum ki sıkamıyorum şu ağzımı :(

Benim oğlanın da kafasıyla bacak boyu büyük çıkıyor. Haftasını önden gösteriyor ikisinde. Doktorlar hep normal diyor ama merak etme canım:)

ay iyi bari canım ya senin de öyle olmasına ve doktorun normal demesine sevindim.. Benim de ikisi önden gidiyo ama kafa daha önden gidiyo :)

Beni yeni doktorum diyete soktu kızlar. Şimdiye kadar 19 kilo almıştım. Çok almışsın dedi. Şimdi baya dikkat ediyorum. Fazla alınan kilolar bebeğe sonrası için zararlı, sarılık ve ileride şeker hastası olma riskini artırıyor dedi bana.

Güzel anneler merhaba. Geçmişi okuyamadım daha herkes iyi mi? Hafta sonu giremedim de.
Kızlar ben de artık alışverişe başladım biraz gibi ama. Relax mode da indirim var heberiniz olsun. Ben sabah gittim, 2 gecelik, 1 sabahlık ve 1 pijama takımı aldım 300tl falan tuttu ama 150tl ye aldım her şey etiketin yarısı:) İnternet sitesinde de vardır her halde. Tavsiye ederim. ben mağazaya gidip aldım ama becerebilirsem netten fotolarını koyayım buraya bakalım beğenecek misiniz?
Kızlar bir de bu emzirme sütyenlerinden aldım şu an tam geldi ama doğumdan sonra büyür mü göğüslerimiz büyük mü alaydım kafam karıştı? Siz nasıl aldınız şu anki bedeninize göre mi?

Güle güle kullan canım cicilerini. Ben 95 olmuşum, en büyüğü de 100dü. Eşim 100 al dedi ama en büyüğünü almak da tuhafıma gitti. Şu an emzirme sutyeni tam gibi ama emzirme atletinin karnı sıkıyor. Doğumdan sonra biraz iner mi acaba karnımız? Arkadaşım doğum yapalı 1 ay oldu, kızcağıza hala doğuma kaç gün kaldı diye soruyorlarmış. Hiç inmedi göbişi.

Hadi ya. Annem büyüğünü al dedi dinlemedim:KK43: değiştirsem mi acaba bunu şimdi kullansam da 1 ay sonra falan tekrar mı alsam. Çünkü Şu anki sütyenlerimde sıkıyor hiç rahat edemiyorum.

Memişler değil de sırtımız falan genişlerse kopçasına takılan bir aparat var. Onunla biraz genişliyor sırt kısmı. Eşini yollar bundan aldırtırsın dedi bana satıcı bayan. Ama memişler daha da büyürse çaresi yok, yeni sutyen alacağız. :D

ne bileyim koca kafalı olursa nasıl çıkıcak :-) bilemedim ya üff..

Daha iyi ya işte yolu aça aça gelir :) Çılgın, güldürdün beni :D Benim oğlanın da maşallah hep kafa önden gidiyor, bacak göbek de önde gerçi. Ama biz de doktor amcası da koca kafalı diye seviyoruz. Normalmiş koca kafalı olmaları.

hahaha cok güldürdün bni cnm yaa:)) cıkar cıkar o bi şekilde sen merak etmeee kadınlarr normal dogum yapabilecek sekilde yaratılmışlarr hiç korkmaa zaten olmayacak gibi olursa mecbur sezaryen:)

bu arada biz bu tek kullanımlık lohusa kilotlarından falan alacak mıyız yaa bu ne işe yarıyo nası bişey hiç bilmiyorum ben

Ben almayı düşünüyorum. Hasta bezi dedikleriyle rahat edemeyebilirim belki, hazır olsun kullan atlar. Evde de kullanılır ki doğum sonrasında ya da hastaneye kontrole giderken falan.

Son düzenleme:
bugün 1 tane çikolatalı gofret,1 tane çokonat,bikaç tane biscolata frambuazlı bişey vardı onlardan, 1 cornet dondurma yedim ve suan önümde lokum kasesi deli gibi yiyorum:))
ay sorma,gelın bırre benı görün.iştah tavan yaptı.dunyayı yıyorum ıkı saate kalmadan hıc yememıs gbı acıkıorum.oyle böyle dgl.yemesem ellerım açlıktan tıtremeye baslıor.esım bile ani acılan iştahmdn korktu.şişknlk yokoldu.bu sabah tartıldm kg alımım 3e yukselm

ay sorma,gelın bırre benı görün.iştah tavan yaptı.dunyayı yıyorum ıkı saate kalmadan hıc yememıs gbı acıkıorum.oyle böyle dgl.yemesem ellerım açlıktan tıtremeye baslıor.esım bile ani acılan iştahmdn korktu.şişknlk yokoldu.bu sabah tartıldm kg alımım 3e yukselm
bu sıte nıe böyle yapıor ya.neyse devam edım.kg alımım 3e yükselmiş ama bu mıde gobısım gbı ypck sanırım 15kg alırım ben bu kısa surede

selam hanımlarrr... hepinize bol tekmeli bi gün diliyorum :D ve yardım rica ediyorumm..

şu anda medipol bağcılar hastanesine gidiyorum, 31. hafta içindeyim. bu hamileliğimde 3. doktorum, ilkini ben beğenmedim, ikincisi başka ve çok pahalı bi hastaneye geçti, bu doktora da kuzenim vasıtasıyla geldim. Ama içime sinmiyor. kuzenim geçen hafta doğum yaptı, daha iki haftaso vardı normal doğuma göre, doktoru da 3,900 gr olmuş normal doğum imkansız diyip erkenden sezaryan yaptı. Doğumdan sonra bi baktık ki çocuk küçük, yani normal doğurulmayacak gibi tombik değil, bacakları falan hele incecik, hastane çıkışı üstünden düşüyo resmen. bu olay da beni doktordan soğuttu, zaten çok canayakın biri de değil bana göre. Sizce doktorumu değiştirmeli miyim? çok az zamanım kaldı, Gaziosmanpaşa da oturuyorum, GOP hastanesinde Hüseyin bey varmış ona mı gitsem, ya da bana bi hastane önerir misiniz?

çok konuştum di mi :D aşırı paranoya yapıyorum, ikinci hamileliğim aslında ama ilkinden daha heyecanlıyım ve korkuyorum bu sefer niyeyse. şmdiden teşekkürler hepinize, öpüldünüüz

Güle güle kullan canım cicilerini. Ben 95 olmuşum, en büyüğü de 100dü. Eşim 100 al dedi ama en büyüğünü almak da tuhafıma gitti. Şu an emzirme sutyeni tam gibi ama emzirme atletinin karnı sıkıyor. Doğumdan sonra biraz iner mi acaba karnımız? Arkadaşım doğum yapalı 1 ay oldu, kızcağıza hala doğuma kaç gün kaldı diye soruyorlarmış. Hiç inmedi göbişi.

Memişler değil de sırtımız falan genişlerse kopçasına takılan bir aparat var. Onunla biraz genişliyor sırt kısmı. Eşini yollar bundan aldırtırsın dedi bana satıcı bayan. Ama memişler daha da büyürse çaresi yok, yeni sutyen alacağız. :D

Daha iyi ya işte yolu aça aça gelir :) Çılgın, güldürdün beni :D Benim oğlanın da maşallah hep kafa önden gidiyor, bacak göbek de önde gerçi. Ama biz de doktor amcası da koca kafalı diye seviyoruz. Normalmiş koca kafalı olmaları.

Ben almayı düşünüyorum. Hasta bezi dedikleriyle rahat edemeyebilirim belki, hazır olsun kullan atlar. Evde de kullanılır ki doğum sonrasında ya da hastaneye kontrole giderken falan.

Anammm göbiş inmiyormuş mu? Annem de söylemişti bana bunu ama inanmamıştım:( Benim göğüsler ufacıktı zaten 75 idi 80 beden aldım ama birazcık büyüse olmucak gibi özellikle sırt kısmı. Olmazsa değiştireyim yarın 85 alayım. Bir de şu desteklilerden alcam ama bulabilir miyim mağazalarda? internette var ama ben netten alışverişi pek sevmem özellikle kıyafet içinse. Sen nerelerden alıyorsun canım? Mothercare da falan var mı? yoksa kemeraltı, karşıyaka falan mı yapmak lazım?

selam hanımlarrr... hepinize bol tekmeli bi gün diliyorum :D ve yardım rica ediyorumm..

şu anda medipol bağcılar hastanesine gidiyorum, 31. hafta içindeyim. bu hamileliğimde 3. doktorum, ilkini ben beğenmedim, ikincisi başka ve çok pahalı bi hastaneye geçti, bu doktora da kuzenim vasıtasıyla geldim. Ama içime sinmiyor. kuzenim geçen hafta doğum yaptı, daha iki haftaso vardı normal doğuma göre, doktoru da 3,900 gr olmuş normal doğum imkansız diyip erkenden sezaryan yaptı. Doğumdan sonra bi baktık ki çocuk küçük, yani normal doğurulmayacak gibi tombik değil, bacakları falan hele incecik, hastane çıkışı üstünden düşüyo resmen. bu olay da beni doktordan soğuttu, zaten çok canayakın biri de değil bana göre. Sizce doktorumu değiştirmeli miyim? çok az zamanım kaldı, Gaziosmanpaşa da oturuyorum, GOP hastanesinde Hüseyin bey varmış ona mı gitsem, ya da bana bi hastane önerir misiniz?

çok konuştum di mi :D aşırı paranoya yapıyorum, ikinci hamileliğim aslında ama ilkinden daha heyecanlıyım ve korkuyorum bu sefer niyeyse. şmdiden teşekkürler hepinize, öpüldünüüz

Canim doktorun içine sinmediyse değiştir tabuki bende medipol megaya gidiyorum orda doktor secenegi cok bizim topiktede bi kaç arkadaş var oraya giden eminimki cvo yazarlar Gop hastanesinde ucret yuksek diye biliyorum ana sen bilirsin tabiki bence medipol megayi hastane olarak begendiyseb doktorunu degistirebilirsin bu arada doktorun kimdi merak ettim

kızlar ben ist. anadolu yakasındayım. sizlerden bu gecelik konusunda yardım istiyorum. nerelerden aldınız kaça aldınız

kızlar ben ist. anadolu yakasındayım. sizlerden bu gecelik konusunda yardım istiyorum. nerelerden aldınız kaça aldınız

Ben Kartalda oturuyorum, Maltepe carşıdan aldım iki gecelik, çok model vardı orda, fiyatlar da değişiyor ben istediğim gibi birşeyler buldum uygun fiyata. Onun dışında burdaki arkadaşlar Kadıköy nilüfer diye bi mağazadan çok bahsettiier, yakınsa oraya da bakabilirsin tertip:)

Back
X