• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım senin mobilyaların da düz renk olduğundan gri ve pudra fazla soft kaçmaz mı? Gerçi ben severim ama kız bebek odası ya bu :) bence gülkurusu rengi de pastel bir renk olduğu için aksesuarda zorlanmazsın ama genelde yani perdeler de dahil beyaz güzel olur. Uyku seti falan fuşya çiçekli olabilir güzel durur. bak Google'da Marshall güllü lokum diye yazınca görsellerde çok güzel odalar çıkıyor :KK66:

ben bebeğimin odasını marshall güllü lokumla boyattım, bekarken kendi odam da o renkti:) çok güzel duruyor gerçekten. mobilyalarını de beyaz aldım. figürler var onlar da pembe,mor:)

Canim ya inan ayni soruyu bende soracaktim sen benden once davranmissin benim bebisinde son 1haftadir falan hareket sekli degisti ayni senin tarif ettigin gibi genelde ittiriyo karnimi yamultuyo sisiriyo bise bole sanki ayagini dayayarak gezdiriyo gibi oluyo bazen de karnim titresime girmis gibi bi degisik oluyo... ama bi sitede okumustum bebegin beyin gelisimi cok hizla ilerledigi icin hareketleri daha bilincli oluyomus bundan sonra ondan degisiyomus hatta soyle bi cumlede yaziyodu bu haftalwrda anne adaylari bebeklerinin hareketlerinin azaldigindan endise duyanlbilirler... insallah hep iyi olsun yavrularimiz bende persembeyi iple cekiyorum ..

Demekki yavrularımızın gelişimi normal çok şükür :) bende de sabah titreşim gibi oldu hatta uyku sersemi ne oluyor dedim sonra bir baktım karnımdan geliyor:-)Bizim yaramazlar artık bilinçlendiler annelerini incitmiyorlar sadece ittirip burdayız diyorlar demek yerim ben onları:KK68:Bende pazartesiyi iple çekiyorum inşallah hepimiz hayırlı haberler getiririz doktorlarımızdan..

Günaydın minnoş anneleeerrr :) bugün doktor randevumuz var bakalım kızımız neler yapıyor :) inşallah her şey yolundadır ben gün yaklaştıkça iice pimpirik oldum çok rahattım oysa ki :KK43:

ayy ne güzel, güzel haberlerle gel inşallah tatlım. sakin ol,güzel şeyler düşün. zaten bebişini ultrasonda gördüğünde hemen geçecek tedirginliğin:) inşallah yüzünü gösterir meleğimiz:)

Kızlar doğumdan korktuğum için kitap almayı düşünüyorum belki okuyunca biraz daha rahatlarım. Ama iki kitap arasında kaldım hangisini alayım bilemedim size danışayım dedim: 1. Ağrısız Doğum Mutluluğu 2. İçgüdüsel Doğum.
Var mı bu kitaplardan birini okuyan, tavsiyesi olan???
?
Ben şu an İçgüdüsel doğumu okuyorum ama henüz başındayım o yüzden iyi midir değil midir tam bilemiyorum ama tavsiye edilen bir kitap.Diğerini duymadım o yüzden ona yorum yok:) Okuduğum kitapta şimdilik anladığım kadarıyla doğumun ağrısız olmayacağı ama bu ağrıyla başa çıkma yöntemleri ve kendini hazırlama üzerinde durmuş..

Canım ne güzel haberlerle geldin maşallah.. Biz 12 haftadır yüzünü göremedik, göstermiyor prenses hanım :KK43: yarın doktora gidicez bakalım gösterir belki..

canım ben doktora gitmeden büyük bir bardak süt içiyorum, ultrasonda yarım saat önce de çikolata yiyip üstüne su içiyorum her gittiğimde bu şekilde yüzünü görüyoruz:) doktor ultrasonda önce fazla yürüme dedi ayrıca.

Canım ılık süt içmeyi dene istersen, benim de yanıyordu. Az önce süt içtim, ufacık bir armut yedim, rahatladım.

Tmam cnm bu aksam da olursa sutu mutlaka denicem cok saol

Günaydın minnoş anneleeerrr :) bugün doktor randevumuz var bakalım kızımız neler yapıyor :) inşallah her şey yolundadır ben gün yaklaştıkça iice pimpirik oldum çok rahattım oysa ki :KK43:

Hadi bakalimm hayirli haberlerle gell tatlimmm:)

Bizimkinin beyni fazla gelişti sanırım :)))) allahtan hiç gece kalkıp yemelerim olmadı ama mesela şuan aşırı açım biran önce ofise geçsem de kahvaltı etsem.. Tartılara küstüm iyice bir de hep arkadaşlarım 1 yılda anca toparlıyosun diyo iice sinirlerim bozuluyo :KK43: benim 6 ayda baya bi toparlamam lazım
Merak etme biz seninle neredeyse aynı kiloda gidiyoruz. Beraber hallederiz. Ben hiç korkmuyorum, arkadaşım doğum yaptıktan yaklaşık 5 ay sonra doğum öncesi kilosuna dönmüştü sürekli emzirdiği için. 14 kg almıştı biz de 6-7 ayda döneriz ki arkadaşım baya da yiyordu

Günaydın Kızlar boğazım cok kötü ağrıyor ve kuruluk var .sifayi kaptim anlayacağınız.ve şimdi ise gitmek durumundayız.hepinizi.öpüyorum iyi günler dilerim
Geçmiş olsun ıhlamur ya da ballı ılık süt iç, yumuşatsın boğazını

günaydın annişler. bebek yatağınızı aldınız mı? yatak alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? benim aldığım beşik ölçüleri 60-120 istikbal mobilyaya baktım tek model vardı bu ölçülerde o yatak da hoşuma gitmedi:(

Chezmam'dan iki tane sütyen aldım. Özel destekli. Tabi bedenleri nasıl olur bilmem. İnşallah değiştirmek zorunda kalmam. İkisi 97,00 TL.

Herkese hayırlı sabahlar :)
Bugün normal doğum için şafak 43-Kütahya :)

Kızlar biz dün akşam eşimle oturduk iyice düşündük. Ve doğumu umut hastanesinde yapmaya karar verdik :) Yine doktoruma randevu aldım, her zamanki gibi 1 eylüle kadar dolu ama olsun :) 1 eylülde izinde oluyorum rahatça giderim kocişimle:) Çalışamaz raporumu da alıcam. Doğumumun normal mi sezeryan mi göründüğünü de konuşucam:) Hayırlısı artık :)

Kaçta randevun? Bence sen bu doktoru cok beğeneceksin. Neden bilmiyorum ismini ilk duydugum andan itibaren oyle hissediyorum :) çıkınca hemen haber ver olur mu merakla haber bekliyorum senden. Günaydın bu arada

Kızlar biz dün akşam eşimle oturduk iyice düşündük. Ve doğumu umut hastanesinde yapmaya karar verdik :) Yine doktoruma randevu aldım, her zamanki gibi 1 eylüle kadar dolu ama olsun :) 1 eylülde izinde oluyorum rahatça giderim kocişimle:) Çalışamaz raporumu da alıcam. Doğumumun normal mi sezeryan mi göründüğünü de konuşucam:) Hayırlısı artık :)
Hayırlısı olsun canım senin için. 1 Eylül'e kadar gitmeyecekmisin doktora?

merhaba arkadaşlar.. sterilizatör olarak ne aldınız.. arzumun fiyatı uygun, fonksiyonu da çok ama kendi sitesinde görünmüyor.. sanırım üretimi yok artık, sorun olur mu bilemedim..

Kaçta randevun? Bence sen bu doktoru cok beğeneceksin. Neden bilmiyorum ismini ilk duydugum andan itibaren oyle hissediyorum :) çıkınca hemen haber ver olur mu merakla haber bekliyorum senden. Günaydın bu arada

11de canım randevum.. Ay öyle mi diyorsun inşallah canım bakalım, hayırlısı olsun :) vermem mi hemen yazacağım buraya ;) sen naptın canım? geldi mi tüllerin? hazırlıklar ne durumda?

Hayırlısı olsun canım senin için. 1 Eylül'e kadar gitmeyecekmisin doktora?
27 ağustosta devlet hastanesine randevum var canım. Bi de devlete gidiyim dedim. Yalandan şey dicem, doğumu burada yapmayı düşünüyorum, sizce normal olma şansım var mı yoksa sezeryan mı olur dicem :)))))))))))

günaydın canım, hadi bakalım hayırlısı olsun :)

Merak etme biz seninle neredeyse aynı kiloda gidiyoruz. Beraber hallederiz. Ben hiç korkmuyorum, arkadaşım doğum yaptıktan yaklaşık 5 ay sonra doğum öncesi kilosuna dönmüştü sürekli emzirdiği için. 14 kg almıştı biz de 6-7 ayda döneriz ki arkadaşım baya da yiyordu

Geçmiş olsun ıhlamur ya da ballı ılık süt iç, yumuşatsın boğazını

ay hadi inşallah canım ya :) mayıs sonu görümcemin düğünü var, ona kadar en azından bi 10 kilo versem süper olur ;)

canım ben doktora gitmeden büyük bir bardak süt içiyorum, ultrasonda yarım saat önce de çikolata yiyip üstüne su içiyorum her gittiğimde bu şekilde yüzünü görüyoruz:) doktor ultrasonda önce fazla yürüme dedi ayrıca.

canım çok sağol öneriler için, ama ben şimdi süt içemem midem bulanır :( çikolata yiyim azıcık.. bakalım ya zaten ümidimi kestim artık bizim kızdan :)))

11de canım randevum.. Ay öyle mi diyorsun inşallah canım bakalım, hayırlısı olsun :) vermem mi hemen yazacağım buraya :KK66: sen naptın canım? geldi mi tüllerin? hazırlıklar ne durumda?[/QUOTE
Yatağı yalnış almışım ölçülerini e bebeğe iade ettim bugun yarın para iadesi yapacaklar yeniden alcam evet tüller falan geldi tek yatak kaldı diğer hersey hazır. Yatağımız da gelse süslemelere başlayacağım. Bügünde pompa alcaz cok heyecan yaptım ben o pompa olayına neden bilemedim kendilerini sağ elim gibi görmeye başladım :)

Back
X