• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım güzel haberlerle gelmişsiniz, maşallah size. Doktor farklı gelmiştir sana, bu çok normal. Belki bir dahakine alışırsın. Bir de yoğundur muhtemelen. İşinde iyi olması önemli. Sıkma canını.

Sanırım bakanlıktan takip edilmemizle ilgili baskı yapılıyor onlara. Muayene için gittiğimde düzgün davransalardı o zaman. Araya sırasız hastaları alıp, 2 buçuk saat bekletmeselerdi. Şimdi de onlar sıkıntı yaşasın biraz. Çok da umrumda değil açıkçası. Üstelik çalışan insanım, öyle zırt pırt sağlık ocağına gidemem. Ne saçma işler bunlar, ne karışıyorlar benim gebeliğime.

çok teşekkürler canım.. bilmiyorum doktor konusu çok canımı sıkmaya başladı artık. Bayramda da yokmuş burda zaten, bizim doğum da bayrama denk gelebilir.. Kafam iyice karıştı..

aynen öyle.. Ben söylemiycem valla hiç kusura bakmasınlar..

merhaba anneler, biz geldik doktordan, her şey yolunda, suyum normal kilo 1871 gr boy 43 cm.. Rahim ağzı kapalı, secde pozisyonunda durduğu için yüzünü göremedik :KK43: napalım artık. Bu gidişle normal doğum görünüyor.

Doktor iyiydi, fazla profesyoneldi, etrafında 2 hemşire bir asistan doktor vardı, kendimi bi garip hissettim. Hastane ücreti dışında 3300 TL para veriliyormuş doğum için. Çok emin olamadım kızlar. 15 gün sonrası için kontrol randevusu verdi. Bakalım ona da gideceğim sonra karar vereceğim. Bana fazla profesyonel geldi açıkçası yani işte şu ok bu ok şunu yapın bunu yapın 15 gün sonra gelin hhooop bye şeklinde :/ kafam allak bullak oldu iyice. Moralim bozuldu, keşke çok sevseydim :KK43:

canımm Masal ın ii olmasına cok sevindimm :)) doktor konusunda kararsız kalmana cok üzüldüm:((
insann dr un birazcık kendisini rahatlatmasını ilgili ve güleryuzlu olmasını bekliyo ama bu ilk görüşün bide kontrole git bakalım belki fikrin değişir...

Memeler sütle dolup sızladığında mıııı? Amaniiiii. Neyse süt dolsun da yeter ki. Bu sabah meme uçlarım kararmıştı, duş aldım geçti. Rengi niye değişiyor acaba kan dolaşımıyla falan mı ilgili?

Maşallah beynine minnoşun :) Toparlarız annesiii, ben hiç dert etmiyorum kiloları. Zaten yavrumuzun peşine koşturmaktan zayıflayacağız ki :KK66:

Canım hemen ılık adaçayı gargarası yap, ama sakın yutma, tükür. Çok çok iyi geliyor.

Ben hep cumartesi sabah yazdırıyorum ilaçları, sorun olmuyor. Ama cumartesi öğleden sonra ve pazar günleri muayene ücretini de ödemiyor artık sgk. Cumartesi sabah sorun yok bildiğim kadarıyla. Hastanede öyle dediler bana.

Yok canım bebefox destekli değil. Ben sıkılırım evde destekliyle. Kışın işe giderken bile sutyen takmam. Sadece yazın dışarıya çıkarken, o da hafif birşeyler. Mesela şimdi ten marka straplez yarım atlet kullanıyorum dışarı çıkarken. O bile bunaltıyor beni. Memelere özgürlük :)

Ben de dün akşam yavaş yürüdüm, pek etkili olmadı. Yürüyüş yaparken eczaneye girdik tansiyon için. Eczanedeki çalışan dedi ki bizim eczacı bayan da İzmir'e gitmişti alışverişe, o gün çok yürümüş, İzmir'de doğurmuş erkenden. Korkuttu bizi ya.
Doğumu kısmetse Egepol'de yapacağım canım. SATa göre değil ama ultrasona göre 1 Ekim görünüyor doğum tarihi dedi doktorum. Ben de "Süper, zaten 1 Ekim istiyordum. Benim doğum günüm 1 Ekim." dedim. Yani sezeryan istediğimi ima ettim. O da tamam, 1 Ekim yapalım o zaman dedi. Ama başka birşey konuşmadık. Yani çok kesinleşmiş değil. Ama bayrama denk gelmesin istiyorum. Muhtemelen bayramdan önce olur hayırlısıyla. Sen de doktoruna sor istersen.

canım bana cumartesi-pazar hiç bir şeyi ssk ödemiyor dediler bilmiyorum sabah veya öğleden sonra ayrı mı var mı diye.

Canım herkesin görüşü farklı oluyor, ben çok memnun kalmamıştım Herman'dan ama arkadaşım çok memnundu ve 2 bebeğinde de ona gitti.Bir de aklında olsun normal doğum istiyorsan Herman'la konuş.Çünkü başka bir arkadaşım normal doğum yapacaktı,kontrollerde hep Herman'a gitti ama doğuma 1 ay kala " ben o tarihlerde atilde olabilirim,ben yokken doğum başlarsa .... doktora gidersin" deyip, tavsiye ettiği doktorun kartını vermişti.Tabi kız çok üzüldüson anda böyle yapmasına...

kendisi 3,000 TL alıyor 300 Tl de yanındaki asistana veriyormuş.Bu çok saçma gelmişti bana.Sonuçta asistanın girmesinden banane.Tek başına doğumu gerçekleştirebilecekken bir de asistanı sokup onun için de para alması garip.

Herşeyin hayırlısı canım,inşallah çok sevdiğin bir drulursun.

canım kendi kazancından versin asistanına da dünyanın parasını alıyor. drun bu yanını ben sevmedim.

Canım herkesin görüşü farklı oluyor, ben çok memnun kalmamıştım Herman'dan ama arkadaşım çok memnundu ve 2 bebeğinde de ona gitti.Bir de aklında olsun normal doğum istiyorsan Herman'la konuş.Çünkü başka bir arkadaşım normal doğum yapacaktı,kontrollerde hep Herman'a gitti ama doğuma 1 ay kala " ben o tarihlerde atilde olabilirim,ben yokken doğum başlarsa .... doktora gidersin" deyip, tavsiye ettiği doktorun kartını vermişti.Tabi kız çok üzüldüson anda böyle yapmasına...

kendisi 3,000 TL alıyor 300 Tl de yanındaki asistana veriyormuş.Bu çok saçma gelmişti bana.Sonuçta asistanın girmesinden banane.Tek başına doğumu gerçekleştirebilecekken bir de asistanı sokup onun için de para alması garip.

Herşeyin hayırlısı canım,inşallah çok sevdiğin bir dr bulursun.

canım zaten bayramda yokum bayramda olursa doktor bilmem ne yaptırır doğumunuzu dedi. bu da beni bi gerdi yani kontrolümü yapan doktorun doğumuma girmesini isterim ben. Aynen öyle canım bize de öyle dedi 3000 ona 300 asistana verecekmişiz. Bir de benim önceki doktorum doçentti ona bile 1000 TL verecektik, bu normal op.dr. 3000 istemesi saçma geldi bana açıkçası.

kızlar meraba sabahtan beri işleirm cok yogun yazamadım.herkes iyidir umarım.artık foruma korkarak giriyorum bi erken doğum endişesi aldı beni acaba erken doğum varmı die?? işyerinde arkadasımın eşi eylül sonunda doğum yapcaktı denize giderlerken hafif bi ağrısı olmus bi görünelim doktora öle gideriz denize demişler ve kadını doğum almışlar dün şook oldum:)

canım zaten bayramda yokum bayramda olursa doktor bilmem ne yaptırır doğumunuzu dedi. bu da beni bi gerdi yani kontrolümü yapan doktorun doğumuma girmesini isterim ben. Aynen öyle canım bize de öyle dedi 3000 ona 300 asistana verecekmişiz. Bir de benim önceki doktorum doçentti ona bile 1000 TL verecektik, bu normal op.dr. 3000 istemesi saçma geldi bana açıkçası.
o zaman özel dr olduğu nerden belli oluyormuş.
ohh ne ala bayramda yokum. tamam onun da hakkı tatildi falan ama bir şekilde ayarlaması lazım. böyle de olmaz.. en azından ben yokum vs diye bu şekilde ifade etmesi çok yanlış.. daha uygun bir şekilde söyleseydi sonuçta karşısında hamile biri var..

canım kendi dr unun tavsiye ettigi doktoru begenmiştin sen olmassa onla devam edersinn cok sıkma canını...:(

kızlar ben hıc doymuorum.hep acım.oyle böyle dgl.bır anda bu iştah açılması benı çok zorluor.nasl bas edıosunuz bu durumla.dsyansmıorm aclıgaaaa

Laleeee nasılsın canım , izindeyiz demiiii süpeeerrr darısı bekleyen bütün arkadaşlara olsun inşallah
Bende doktor değiştirmeyi düşünüyorum aynı nedenden , 35+4 te belli olacak bakalım geç mi olur acaba ?
Hazırlıklar bitmiş maşallah
Çoook iyiyim canım evde olmak süper. Bir de şu sıcaklar olmasa:) geç olmaz canım inşallah şimdiden araştırmaya başla. Benim hazırlıklar bitti sadece hasta bezi mi alsam ped mi karar veremedim o kaldı. Kanama çok mu olur bilmiyorum.. şimdilik doğum korkusu yaşamıyorum başıma nasıl birşey gelecek bilmediğimden olsa gerek :)))

Ilgilenmedi yani valla Bende cok heyecan yapmıştım iyi çıkacak bu sefer diye nedense isimden içim ısınmıştı biran. Ama öyleyse bosver gitme bile kontrole bence baska doktor bulmaya çalış. Sigorta'nın karşıladığı baska hastahane yok mu? Bence bi artık göremeyeceğiz kızlarımızı doğuma saklıyorlar annesi kendilerini :) bende cok cok özledim ya en son sanırım 28. Haftada gormuştum 8 hafta olmuş. Bizim ki doğum pozisyonunda oldugundan göremiyoruz ama senin prenses te secde etmiş he maşallah :) boyu posu da iyi cok şükür ama bu doktor olayın bende bile sıkıntı yarattı nolcak boyle?

canım inanki ben de çok heyecan yapmıştım, kalbim çıkacaktı yerinden beklerken sanki ilk kez doktora gidiyor gibiydim. ama işte fazla motamod geldi. Canım Kadıköy ve İstanbul Florence sadece gidebildiğim hastaneler. Doktorumun önerdiği bi doktor var Kadıköy Florence'da ona içim ısınmıştı ama muayene olmadım, onu da deniycem ama durmadan doktora gitmek istemiyorum 1 hafta sonraya alıcam randevu ona da..
evet ya göremiycez sanırım canım minnoşları :) ben de 12 haftadır görmedim..
istediğimiz pozisyonda ama secde eder gibi durmuş o yüzden yüzünü göremeyiz dedi...
çok teşekkürler canım, valla ben de bilmiyorum nolucak böyle bu gidişle evde kendi kendime doğurucam sanırım :-)

canımm Masal ın ii olmasına cok sevindimm :)) doktor konusunda kararsız kalmana cok üzüldüm:KK43:(
insann dr un birazcık kendisini rahatlatmasını ilgili ve güleryuzlu olmasını bekliyo ama bu ilk görüşün bide kontrole git bakalım belki fikrin değişir...

canım çok teşekkür ederim :) yani rahatlattı, güleryüzlüydü ama fazla profesyoneldi. İşte şöyle olur böyle olur bu kadar alırım bayramda yokum bilmem ne dedi gönderdi. Reçete yazmış onu bile söylemedi mesela ben dosyayı açınca kendim gördüm.. Garipti..

hoşgeldiniz canım...
maşallah bebeğin iyi sorun yokmuş.. önemli olan bu...

canım dr uda kafana takma..sonuçta bu saatten sonra yapılacak şeyler belli. takip kontrol. her defasında duymak istediğimiz bebeğin iyi olması..

canım sen iğne kullanmıyordun değil mi.. o yüzden normal doğum hayırlısıysa o olsun.

çok teşekkür ederiz canım çok sağol. Yok ben iğne kullanmıyorum canım. Bakalım hayırlısı olsun her şeyin ;)

merhaba anneler, biz geldik doktordan, her şey yolunda, suyum normal kilo 1871 gr boy 43 cm.. Rahim ağzı kapalı, secde pozisyonunda durduğu için yüzünü göremedik :KK43: napalım artık. Bu gidişle normal doğum görünüyor.

Doktor iyiydi, fazla profesyoneldi, etrafında 2 hemşire bir asistan doktor vardı, kendimi bi garip hissettim. Hastane ücreti dışında 3300 TL para veriliyormuş doğum için. Çok emin olamadım kızlar. 15 gün sonrası için kontrol randevusu verdi. Bakalım ona da gideceğim sonra karar vereceğim. Bana fazla profesyonel geldi açıkçası yani işte şu ok bu ok şunu yapın bunu yapın 15 gün sonra gelin hhooop bye şeklinde :/ kafam allak bullak oldu iyice. Moralim bozuldu, keşke çok sevseydim :KK43:
Maşallah güzel hanıma ama annesine yine göstermedi demek yüzünü..
Doktorun etrafı gerçekten çok dolu ama işini iyi yapıyor bence de ben şu istediği paraya takıldım ben sormamıştım çok fazlaymış hastane ne kadar istiyor acaba sordun mu?

Bayanlar merhaba ben belki eylül belkide kasım annesi olucam henüz bilmiyorum size sorum nts kontrolüne ne kaçıncı haftada girdiniz?

o zaman özel dr olduğu nerden belli oluyormuş.
ohh ne ala bayramda yokum. tamam onun da hakkı tatildi falan ama bir şekilde ayarlaması lazım. böyle de olmaz.. en azından ben yokum vs diye bu şekilde ifade etmesi çok yanlış.. daha uygun bir şekilde söyleseydi sonuçta karşısında hamile biri var..

aynen canım benim doğum zaten çok çok büyük ihtimal bayrama gelecek. Bu stresi nasıl çekeyim doktor olacak mı olmayacak mı diye kendimi yiyemem.

Canım bana biraz kilosu az gibi geldi ama sağlıklı nasıl olsa önemli olan bu. Bu doktoru sen fazla sevmemişsin, inşallah gönlüne göre birini bulursun ama bi seferlik gidişle karar verme. Ben de bir defasında böyle geldim doktorumdan ama sonraki gidişlerimde hep iyiydi. Hem profosyonel olması iyi değil mi?

slm kızlar ben geldimm :) cok sık yazmasamda okuyorum devamlı.
benim ayaklarım feci sekilde şişti.sizdede varmı aynı problemden :S dokununca parmak izim çıkıyo resmen :(
bu arada kızıma halen bir isim bulamadık.yardımcı olabilirmisinizz isim konusunda :=)

Back
X