• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim :) canım tam kelime profesyonel değil aslında, yani hani bir sıcaklık hissedersin, iki espri yapar, rahatlatır falan ya bu konuştu konuştu yolladı. Söylediklerini aklımda bile tutamadım..
Anladım haklısın aslında insan en azından bi güler yüz bekliyor gerçekten. Fakat bana da Özlem Hanım mesela ilk gittiğimde çok suratsız gelmişti. İkincisinde ise gayet güler yüzlüydü. Öyle birşey de olabilir bi ihtimal. Bu arada bebeğin kilosuna da takılma bence. Gelişimi iyi demişse doktor bir sorun yok. Hem kilolu olmasından daha iyi normal doğum istiyorsan.

Bayanlar merhaba ben belki eylül belkide kasım annesi olucam henüz bilmiyorum size sorum nts kontrolüne ne kaçıncı haftada girdiniz?
ekim veya kasım bakalım hangisi olacak..

nts ye 28 den sonra giriliyor.. tabi herhangi bir sorun sancı yoksa 32 den sonrada giriliyor... ben deha girmedim. gerçi 20 haftalıkken iltihaptan kaynaklanan sancı için bakılmıştı.

ya bu arada bende aşırı derecede doğum korkusu var :KK43: nasıl yenicem ben bu korkuyu :KK43:

canım hanggi açıdan korkun var bilmiyorum. artık doğum bir kaç yoldan gerçekleştiriliyor. dr la görüşüp senin için en uygun hangisi ise onu seç.. ilk doğum yapan sen değilsin son da değilsin.. o kadar çok doğum gerçekleşiiyor ki.
aylardır karnında taşıdığın yavrunu özgürlüğüen kavuşturacaksın.. dünyaya gelecek büyüyecek.. bundan güzel ne olabilir ki..

allah sağlıacakla tamamına erdirsin.. kucağımaza alalımı hayırlısıyla.

kızlar ben hıc doymuorum.hep acım.oyle böyle dgl.bır anda bu iştah açılması benı çok zorluor.nasl bas edıosunuz bu durumla.dsyansmıorm aclıgaaaa
ben de çok acıkıyorum ama öyle çok yiyemiyorum.

sağlıkla doğsunlar da canım, kilolu zayıf farketmez :KK66:

Canım gelmişsin doktordan. Maşallah bebeğine:) Kilosuna takılma canım, sağlıklı olması önemli. Benim arkadaşım 2 kilo doğurdu hem de zamanında doğdu bak şu an 1 yaşında maşallah sağlıklı. Yapısal olarak zayıf ama gayet hareketli ve sağlıklı. Zaten cihazlarda tahmini ölçüyor kesin değil yani sıkma canını.
Doktora ısınamadıysan değiştir derim canım, ben de 4 doktor falan gördüm hamileliğim boyunca belki diğer doktorlar daha tecrübeli ve profesyoneldi ama beni rahatlatmadı, şimdiki doktorum belki daha az bilgi ve tecrübeye sahip ama beni rahatlatıyor güven veriyor. Önemli olan da bu bence çünkü eğer her şey normalse doğum çok komplike bir olay değil tıpta.

canım hastane parasının üzerine mutlaka hoca parasını ekliyorlar. Alin Hanım'ı ben de düşündüm ama muayene ücreti 440 TL olunca vazgeçtim. O da prof olduğu için en az 2500 falandır fazladan ücreti.. Sen bir sor bakalım asistanlara ücretleri. Bence Herman uçmuş..

Gerçekten çok fazla ama dediğin gibi birde profesör doçent olsa ne yapacak ücreti acaba?? Alin hanım daha çok alır o zaman haklısın.Yeni bir doktor araştırmaya başlayayım en iyisi ben Herman beye kontrole giderim ama bu fiyatlarla orada doğum yapmam çok zor.

Anladım haklısın aslında insan en azından bi güler yüz bekliyor gerçekten. Fakat bana da Özlem Hanım mesela ilk gittiğimde çok suratsız gelmişti. İkincisinde ise gayet güler yüzlüydü. Öyle birşey de olabilir bi ihtimal. Bu arada bebeğin kilosuna da takılma bence. Gelişimi iyi demişse doktor bir sorun yok. Hem kilolu olmasından daha iyi normal doğum istiyorsan.

bilemiyorum bence baştan beri ona gitmediğim için de böyle davranmış olabilir. çünkü çok ilerlemişsiniz bu saatten sonra hangi rüzgar sizi buraya attı falan dedi.. Aynen canım, gelişiminde bir sıkıntı yok çok şükür..

kızlar ben sizin gibi düşünmüyorum verem aşısı ve kızamık kabakulak aşıları bizim ülkemiz için çok önemli.çünkü bu hastalıkların görülme sıklıkları Türkiye de fazla.ve kızamık yeniden son yıllarda suriyeden gelenlerden filan yeniden gündeme geldi.ayni şekilde polioda onlar yüzünden yeniden arttı.kizamiktan dolayı 15 16 yıl sonra sspe diye çok kotu bi hastalığa yakalanan biliyorum.küçükken birşey belli olmuo ama kızamık geçirince bu hastalığa yakalanma riski artıyor.bende çok araştırdım asi olayını.isterseniz bu yazdığım aşıları bi araştırıp çocuk doktorlarına filan danışın.ha bide eğer olurda çocukta yumurta alerjisi filan olursa kızamık yaptırmayı deniliyor.yani bende bu söylediğim aşılar gerçekten önemli tabi kendi fikrim ve araştırdığım kadarıyla...

canım ben kızıma aşıyı yaptırırım herhalde elimiz mahkum bize yaptırın diyorlar yaptırıyoruz.

ancak şu yumurta alerjisi ve kızamık aşısı dedin ya.. kızımda olur mu bilmem ama benim yumurtaya alerjim var.. tetanoz aşısı da etkili oluyor mu accaba . çünkü ben iki kez vuruldum. birincisinde çok fena sancı yaptı.. kan değerleride iltihap çook yüksek çıkıyor. ikincisinde de iltihap çok çıktı..

Canım gelmişsin doktordan. Maşallah bebeğine:) Kilosuna takılma canım, sağlıklı olması önemli. Benim arkadaşım 2 kilo doğurdu hem de zamanında doğdu bak şu an 1 yaşında maşallah sağlıklı. Yapısal olarak zayıf ama gayet hareketli ve sağlıklı. Zaten cihazlarda tahmini ölçüyor kesin değil yani sıkma canını.
Doktora ısınamadıysan değiştir derim canım, ben de 4 doktor falan gördüm hamileliğim boyunca belki diğer doktorlar daha tecrübeli ve profesyoneldi ama beni rahatlatmadı, şimdiki doktorum belki daha az bilgi ve tecrübeye sahip ama beni rahatlatıyor güven veriyor. Önemli olan da bu bence çünkü eğer her şey normalse doğum çok komplike bir olay değil tıpta.

ne bileyim ben şişko bebek severim ondan heralde hayal kırıklığı oldu :) bu doktor konusu beni gerçekten geriyor inşallah içime sinen birini bulurum canım çok sağol..

Gerçekten çok fazla ama dediğin gibi birde profesör doçent olsa ne yapacak ücreti acaba?? Alin hanım daha çok alır o zaman haklısın.Yeni bir doktor araştırmaya başlayayım en iyisi ben Herman beye kontrole giderim ama bu fiyatlarla orada doğum yapmam çok zor.

Canım Gayrettepe Florence'ı denedin mi? Oranın doktorları ve yenidoğanı çok çok iyi diyorlar, benim burdaki tüm arkadaşlarım orda doğum yaptı.. İstersen bir de oraya bak ve sor ücretleri.

canım bilmiyorum doktor haftasıyla uyumlu dedi ama sizinkilere bakılırsa bizim kız minnak kalıcak anlaşılan.. Bakalım canım ya hayırlısı olsun napalım..
Yok be bana iyi geldi nedense. Biz de 32. Haftada 1900 falandık sanırım. Cok az bir azlık olabilir ama zaten normal istiyorsun sen kilolu olmasın masal hanım ki sende cok zorlanma :)

Yok be bana iyi geldi nedense. Biz de 32. Haftada 1900 falandık sanırım. Cok az bir azlık olabilir ama zaten normal istiyorsun sen kilolu olmasın masal hanım ki sende cok zorlanma :)

canım 3 kiloyu geçsin de inşallah, çok da iri olmasına gerek yok.. Kafası büyük ama Masal Hanım'ın o beni biraz zorlıycak sanki :-) ay Damla napıcam ben bu doktor işini ya :(

canım 3 kiloyu geçsin de inşallah, çok da iri olmasına gerek yok.. Kafası büyük ama Masal Hanım'ın o beni biraz zorlıycak sanki :-) ay Damla napıcam ben bu doktor işini ya :KK43:
Bizimkinin de kafası büyük. Koca kafalı kızım diye seviyorum bazen Hena'yı :) her zaman 1,5 hafta onden gidiyor. Bende anlamadım. Okudum yazılarını da doktorunun önerdiği bir doktor varmış bence ona git canım haftaya. Bu doktorun da kontrolüne gitme bence. Her hafta bir doktorun görünmesi kafii gibi geliyor bana fazlası zararlı olmadın bide doktor sececeğim derken.

Bizimkinin de kafası büyük. Koca kafalı kızım diye seviyorum bazen Hena'yı :) her zaman 1,5 hafta onden gidiyor. Bende anlamadım. Okudum yazılarını da doktorunun önerdiği bir doktor varmış bence ona git canım haftaya. Bu doktorun da kontrolüne gitme bence. Her hafta bir doktorun görünmesi kafii gibi geliyor bana fazlası zararlı olmadın bide doktor sececeğim derken.

hahaha koca kafalar ya :) benimki de nerdeyse 2 hafta önden gidiyor maşallah :) evet canım cumartesi günü tanışmıştık gittiğimizde sevimli bir doktordu, benim doktorum da başkasını önermem diye çok net konuştu. Bence de gelecek hafta gideyim ben ona.. Bayramda da burdaymış zaten. Ya bi doktor hangi ilaçları kullanıyosun ilaç yazıyorum demez mi? Reçeteyi dosyaya bakınca kendim gördüm, garip değil mi?

hahaha koca kafalar ya :) benimki de nerdeyse 2 hafta önden gidiyor maşallah :) evet canım cumartesi günü tanışmıştık gittiğimizde sevimli bir doktordu, benim doktorum da başkasını önermem diye çok net konuştu. Bence de gelecek hafta gideyim ben ona.. Bayramda da burdaymış zaten. Ya bi doktor hangi ilaçları kullanıyosun ilaç yazıyorum demez mi? Reçeteyi dosyaya bakınca kendim gördüm, garip değil mi?
Yok ya valla zamanını harcadığına değmez gitme bu doktora. Ne kadar ümitlenmiştim cok hayal kırıklığına uğradım valla.baslarım onun profesyonelliğine. Sıcaklığı olmadıktan sonra napıyım ben oyle doktoru. Sen Cumartesi gittiğine git yine 15 gün geçmeden. Doktorunda birsey biliyormuş ki oyle söylemiş. Sende git ve son kararını ver. Valla beklemeye gelmez bu işler. Görüyoruz ağzıyla gidiyorlar doğuma giriyorlar, doktorunu belirlemen lazım Biran once.

Canım Gayrettepe Florence'ı denedin mi? Oranın doktorları ve yenidoğanı çok çok iyi diyorlar, benim burdaki tüm arkadaşlarım orda doğum yaptı.. İstersen bir de oraya bak ve sor ücretleri.
Birde oraya sorayım o zaman bakalım ne diyecekler..Önerebileceğin bir doktor var mı acaba arkadaşlarından duyduğun?

merhaba anneler, biz geldik doktordan, her şey yolunda, suyum normal kilo 1871 gr boy 43 cm.. Rahim ağzı kapalı, secde pozisyonunda durduğu için yüzünü göremedik :KK43: napalım artık. Bu gidişle normal doğum görünüyor.

Doktor iyiydi, fazla profesyoneldi, etrafında 2 hemşire bir asistan doktor vardı, kendimi bi garip hissettim. Hastane ücreti dışında 3300 TL para veriliyormuş doğum için. Çok emin olamadım kızlar. 15 gün sonrası için kontrol randevusu verdi. Bakalım ona da gideceğim sonra karar vereceğim. Bana fazla profesyonel geldi açıkçası yani işte şu ok bu ok şunu yapın bunu yapın 15 gün sonra gelin hhooop bye şeklinde :/ kafam allak bullak oldu iyice. Moralim bozuldu, keşke çok sevseydim :KK43:

canım bizim de kontrolümüz dün akşamdı.. oğlum 1941 gr 43 cm.. dr iyi dedi ama burda diğer bebekleri duyunca bana da az gibi geliyor kilosu.. bir yandan da sağlıklı olsunlar da fazla kilolu olmasınlar diyorum.. çok takmamaya çalışıyorum..
bu arada inşallah içine sinen iyi bir dr bulursun.. :KK25:

Yok ya valla zamanını harcadığına değmez gitme bu doktora. Ne kadar ümitlenmiştim cok hayal kırıklığına uğradım valla.baslarım onun profesyonelliğine. Sıcaklığı olmadıktan sonra napıyım ben oyle doktoru. Sen Cumartesi gittiğine git yine 15 gün geçmeden. Doktorunda birsey biliyormuş ki oyle söylemiş. Sende git ve son kararını ver. Valla beklemeye gelmez bu işler. Görüyoruz ağzıyla gidiyorlar doğuma giriyorlar, doktorunu belirlemen lazım Biran once.

ben de çok hayal kırıklığına uğradım canım, internette o kadar övüyorlardı ki.. Aynen canım ya ne olacağı hiç belli olmuyor gerçekten. Biran önce doktorumu belirlemem gerek.

canım bizim de kontrolümüz dün akşamdı.. oğlum 1941 gr 43 cm.. dr iyi dedi ama burda diğer bebekleri duyunca bana da az gibi geliyor kilosu.. bir yandan da sağlıklı olsunlar da fazla kilolu olmasınlar diyorum.. çok takmamaya çalışıyorum..
bu arada inşallah içine sinen iyi bir dr bulursun.. :KK25:

valla canım ya burdaki anneler hep tosun doğuracak anlaşılan :))) bu arada geçen gün yazdım sana kapı süsünü naptın diye? Aynen canım ya sağlıklı olmaları daha önemli gerçekten de. İnşallah aminnnn

Back
X