• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım inşallah kalabildiği kadar kalır karnında minnoşun.. bakalım kaç kilo oldu Hena hanım :KK66: strese girme her şey olacağına varır, hayırlısı olsun.. Bak dedim sana son ay kilo veriliyormuş diye :KK66: valla harikasın ne diyim 2-3 ayda dönersin eski kilona :KK66:
Bence tahmimce 2700 falan oldu. Kalsın kalsın isteği kadar kalsın hatta hiç çıkmasın ( doğumdan cok korkmaya başladım :) ) ama doktor artık bana kesin bir gün söylesin. 26-30-1-5 hangisiyse o güne gün versin olasılıklardan sıkıldım valla kesinliğe ihtiyacım var artık yada desin ki yaşlanma Durmuş 10 unda alırız bebeği desin ben de son 20 gün derim :)

Sanırım bu çatlaklar su içmediğimizden oluyor. Ben bu hafta nedense cok su tüketmedim haftasonu kalçama bir baktım ki iki tane çatlak oluşmuş cok şükür ilerleme yok duruyor olduğu yerde fazla da belli olmaması avantaj benim için cok rahatsız etmiyor beni Allah'tan baska yerlerim de yok :)
Ben çok su içiyorum damla akşam yediye kadar yaklaşık dört litre içip sonra içmeyi bırakıyorum gece çok tuvalete kalkmayayım diye ama maalesef yinede çatlamayı önleyemedim biraz genetiksanırım bizde herkes çatladı bu arada benim kız pozisyon değiştirmiş başı yukarıda poposu aşağıda doktor inşallah döner yoksa sezeryan olmak zorunda kalırsın dedi bakalım hayırlısı artık başıda tam göğsümün altına geliyor otururken biraz canımı acıtıyor son kontrolde doktor hangi durumlarda hastahaneye gitmem gerektiğini anlattı beni bir heyecan bastı artık doğu dan bahsediyoruz diye

ay hadi inşallah durur slingde kuzucuk :) kanguru zaten omurga gelişimi için zararlıymış canım destekli kanguru almak lazımmış onu da zaten çok kullanamıyorsun. Aynen tatlım zaten ilk 3 geçsin direk pilates beni bekler. Aksi halde gitmez bu dombişko kilolar :KK66:
Bende 10 kilodan fazla vermek istemiyorum 50 de kalayım diyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorum. Fazla yemek yemekte istemiyorum karman çorban seyler. Hayatım boyunca ilk defa kilo aldım ben bu kadar fazla onu da bakalım nasıl tutcaz :) ama sana söyliyim aon ayda gercekten kilo veriliyormuş ben diyeti falan boZdum dün akşam tatlı falan yedim ona rağmen vermişim hamileliğin son gğnleri diye tadını çıkartmaya çalışıyorum ama yine de veriyor insan bence sende cok takma 14 kilo dediğin nedir ki hemen verirsin

Canım inşallah güzel haberlerle dönersin. Yarın kaçta randevun?
Sabah 8.30 da nts var ne yazık ki 9 da da randevumuz var güzel haberlerle doncez artık teyzesi sonra da hemen Cumartesi olmalı ki sen de gor oğluşunu ve doğumunda ilgili birsey daha söylesinler ben cok merak ediyorum nolcak bu plesanta diye senin için

Ben çok su içiyorum damla akşam yediye kadar yaklaşık dört litre içip sonra içmeyi bırakıyorum gece çok tuvalete kalkmayayım diye ama maalesef yinede çatlamayı önleyemedim biraz genetiksanırım bizde herkes çatladı bu arada benim kız pozisyon değiştirmiş başı yukarıda poposu aşağıda doktor inşallah döner yoksa sezeryan olmak zorunda kalırsın dedi bakalım hayırlısı artık başıda tam göğsümün altına geliyor otururken biraz canımı acıtıyor son kontrolde doktor hangi durumlarda hastahaneye gitmem gerektiğini anlattı beni bir heyecan bastı artık doğu dan bahsediyoruz diye
Bİşm aile de kimse de yok düşün annanemde bile yokmuş bi ben popişi kaptırdım bu çatlaklara :) teyzem de varmış birtek yada sanırım teyzeme çektim. Ya napalım Buda bize bebişlerden hatıra. Senin ki kötü olmuş ama baya baya büyük sanırım çatlaklar benimkiler küçücük iki tane çatlak var cok gozükmuyor cok şükür

Bence tahmimce 2700 falan oldu. Kalsın kalsın isteği kadar kalsın hatta hiç çıkmasın ( doğumdan cok korkmaya başladım :) ) ama doktor artık bana kesin bir gün söylesin. 26-30-1-5 hangisiyse o güne gün versin olasılıklardan sıkıldım valla kesinliğe ihtiyacım var artık yada desin ki yaşlanma Durmuş 10 unda alırız bebeği desin ben de son 20 gün derim :)

oh oh inşallah canım hadi bakalım :) canım zaten epiduralde seni hazırlamaları bi 15 dk falan sürüyormuş sonra da bebeğin doğması 10 dk hiç anlamıyormuşsun bile doğuveriyormuş :) o yüzden korkma, inşallah hayırlısıyla atlatıcaksın canım. Evet belirsizlik kötü hakikaten inşallah gün verebilir yarın.

Bu arada helal olsun ne kadar cok su içiyorsun ben 3 kitre su içebilsem şükrediyorum Halime. Tebrik ediyorum şemi

Bende 10 kilodan fazla vermek istemiyorum 50 de kalayım diyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorum. Fazla yemek yemekte istemiyorum karman çorban seyler. Hayatım boyunca ilk defa kilo aldım ben bu kadar fazla onu da bakalım nasıl tutcaz :) ama sana söyliyim aon ayda gercekten kilo veriliyormuş ben diyeti falan boZdum dün akşam tatlı falan yedim ona rağmen vermişim hamileliğin son gğnleri diye tadını çıkartmaya çalışıyorum ama yine de veriyor insan bence sende cok takma 14 kilo dediğin nedir ki hemen verirsin

canım emzirirken zaten yok kaynardı yok oydu buydu derken kilo alanlar bile varmış :S ben yediklerime dikkat etmeyi düşünüyorum zaten sevmediğim ne varsa süt yapıyor nasıl yiceksem ben onları :(
sen de kalmaya çalış 50de öbür türlü aşırı zayıf olursun.. İnşallah canım bakalım. Çoğu kişi ilk 40 günde 10 kiloyu veriyor zaten.

hmm sezeryanci olması kötüymüş. Neyse bir bakarsın canım. Bu arada nerde oturuyosun bilmiyorum canım ama ben Ataşehirden Çağlayana gelecektim ve hangi doktora sorduysam hiçbir problem olmaz ilk gebelik 8-10 saat sürüyor doğum dediler. O yüzden uzaklığı çok dert etme önemli olan içine sinen bir doktor olması :KK66:
4.leventte oturuyorum.. Bu hafta Yakup beyi deniyeyim bakalım ne olacak.Allah'ım hepimize yardım etsin inşallah.

Sabah 8.30 da nts var ne yazık ki 9 da da randevumuz var güzel haberlerle doncez artık teyzesi sonra da hemen Cumartesi olmalı ki sen de gor oğluşunu ve doğumunda ilgili birsey daha söylesinler ben cok merak ediyorum nolcak bu plesanta diye senin için
Benim de 9da randevum:) Acaba nst'ye kaçıncı haftadan sonra giriyoruz? Ben yarın 35. haftaya giriyorum da beni cumartesi nst'ye sokar mı acaba? Ben bazen sancılanıyorum ama ciddiye almıyorum, gaz sancısıdır diyorum. Diğeri olsa dayanamam herhalde :))) Bakalım plesentam yukarı çıktı mı. İnternette fotoğraflara bakıyorum, normalde plesenta bebeğin ayaklarının tarafında. Bende bebeğimin başının yanında. Ayak kısmına geçti mi çok meraklanıyorum..

Benim de 9da randevum:) Acaba nst'ye kaçıncı haftadan sonra giriyoruz? Ben yarın 35. haftaya giriyorum da beni cumartesi nst'ye sokar mı acaba? Ben bazen sancılanıyorum ama ciddiye almıyorum, gaz sancısıdır diyorum. Diğeri olsa dayanamam herhalde :))) Bakalım plesentam yukarı çıktı mı. İnternette fotoğraflara bakıyorum, normalde plesenta bebeğin ayaklarının tarafında. Bende bebeğimin başının yanında. Ayak kısmına geçti mi çok meraklanıyorum..
Aslında 34 den sonra her gittiğinde nts ye girmen gerek diye biliyorum. Cunku gizli sancılar olabilir ve biz bunları anlamayabilirmişiz. Ama ben hiç sevemedim bu nts olayını. Bak unutmadan söyliyim seninde randevum sabah mutlaka yemek yiyip git tammı ac karnına gidersen bebeğin kalbini sayamıyormus alet. Sonra panik olursun mazallah. Onun dısında soluna yat oyle taksınlar o seyleri. Bide istersen doktora söyle bem hiç nts ye girmedim bazen ağrım oluyor ama ben gaz sancısı sanıyorum de. Doktor oma göre sokar seni nstye. Ama bence girersin bu hafta. Ben ilk 34. Haftada girdim ama benim durumum karışık biliyorsun o yüzden sürekli söküyorlar beni. Benim sancılarım şu şekilde oluyor altta baskı hissettiğim zaman sancılar geliyor genelde ve kasıklarıma iğne batar gibi bir acı hissediyorum ve yomultuyor beni resmen o acı. Genel de de akşamları oluyor. Rabbim saatlerce çekenlere yardım etsin gercek sancıları

canım emzirirken zaten yok kaynardı yok oydu buydu derken kilo alanlar bile varmış :S ben yediklerime dikkat etmeyi düşünüyorum zaten sevmediğim ne varsa süt yapıyor nasıl yiceksem ben onları :KK43:
sen de kalmaya çalış 50de öbür türlü aşırı zayıf olursun.. İnşallah canım bakalım. Çoğu kişi ilk 40 günde 10 kiloyu veriyor zaten.
Aslında 50 bile cok az bir kilo ama iyidir ya cok kilo da iyi değil. Evet canım o yüzden panik yok bak nasıl gidecek o kiloların sadece artık dikkat et Yemen'e içmene ki kilo alma

Aslında 34 den sonra her gittiğinde nts ye girmen gerek diye biliyorum. Cunku gizli sancılar olabilir ve biz bunları anlamayabilirmişiz. Ama ben hiç sevemedim bu nts olayını. Bak unutmadan söyliyim seninde randevum sabah mutlaka yemek yiyip git tammı ac karnına gidersen bebeğin kalbini sayamıyormus alet. Sonra panik olursun mazallah. Onun dısında soluna yat oyle taksınlar o seyleri. Bide istersen doktora söyle bem hiç nts ye girmedim bazen ağrım oluyor ama ben gaz sancısı sanıyorum de. Doktor oma göre sokar seni nstye. Ama bence girersin bu hafta. Ben ilk 34. Haftada girdim ama benim durumum karışık biliyorsun o yüzden sürekli söküyorlar beni. Benim sancılarım şu şekilde oluyor altta baskı hissettiğim zaman sancılar geliyor genelde ve kasıklarıma iğne batar gibi bir acı hissediyorum ve yomultuyor beni resmen o acı. Genel de de akşamları oluyor. Rabbim saatlerce çekenlere yardım etsin gercek sancıları

Ayy damla yapma yaa bu tarif ettigin sanci sekli dunden beri bnde de basladi :( gaz sancisi sandim ama simdi yazini okuyunca korktum walla:(

Bende de altta baskı oluyor ve bi süre kasılıyorum. Ama gerçek sancı değildir herhalde. Ben bazen sancı hissediyorum diyim de nst'ye soksun bari :)
İyi söyledin canım biz kahvaltımızı yapıp gideriz :)

günaydınlar kızlar,,,
iyisinizdir inşallah.
hamileliğin verdiği sıkıntılar var ya.. onlar da geçecek.. bebeğimizin büyüdüğünün, 9 aylık serüvenin sonlarına geldiğimiz yani doğumun yaklaştığının belirtileri.. ilk üç ay çok zordu..benim için..
allahın mucizelerine az kaldı..

iş yapmayım diyorum yapmıyorum da ama dün yukarıdan düdüklü tencere alıyım diye sandalyeye çıktım. resmen canım yandı. kaldıramadım bacağımı. dizimin üstünde ıkına sıkına çıktım..

bugün randevusu olanlar güzel haberlerler gelirler inşallah..

ben cuma sabahına randevumu aldım. tsh ma bakılcak.. nst ye bakılır mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Ayy damla yapma yaa bu tarif ettigin sanci sekli dunden beri bnde de basladi :KK43: gaz sancisi sandim ama simdi yazini okuyunca korktum walla:KK43:
Ama bunlar yalancı sancıymış canım normal sancıda bel ağrısı da oluyormuş ben doktora sordum bunların olabileceğini söyledi ve söyle dedi eğer normal sancıysa uzandığımızda geçmezmiş ağrı devam edermiş bende devam eden bir ağrı yok suan için. Saniyelik oluyor benim ağrılar ama bazen gercekten acısından ağlıyorum ama bu konu hakkında daha cok sey bilmemiz gerekiyor tecrübeli anneler bize yardım etsin bide su meselesini ben bilmiyorum ne renk oluyor nasıl oluyor bende iki gündür artan bir akıntı mevcut acaba suyum mu azalıyor ki?

peki canım sanada bir buton veriyorlar mı hareketlerini say diye.. nasıl sayılıyor.. yani peşpeşe tekmeler hareketler hissedince ayrı ayrı basılıyor mu yoksa hareketlilerini saymak için aralıklı mı olmak zorunda butona basmak için.

Back
X