• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
gerçekten çok zor ya:( magnezyum mutlaka al, kasılmalara ve kramplara çok iyi geliyor. 2 gün almadım kramplar oldu bugün aldım daha iyiyim.
ah canım ben magnezyumu içtigm halde kaslmalarm kraplarm oluyor :( aniden bi griyo yoldaysam kalyorum öylece kıprdayamyorum ama az kaldı kendimi öyle teselli ediyorum artk :)

ne zaman çıkıyosun canım izne? Ben 19 eylülde çıkıyorum. yani 21 iş günüm kaldı :)

seninle aynı gün çıkıyorum tatlım,4 haftamız kaldı:)

ben de sanırım aynı gün çıkacağım :) birlikte gezeriz artık :KK66:

oohhh süpermiş :KK71: gezeriz valla :) yürüyebilirsek :-)

Beni de alın aranıza, ben de o tarihte ya da 1 hafta önce çıkacağımmm:KK71:

İlahi adalet, benim suçum yok :D Hamile kadınları üzenler derdine yansın, gelecek cezayı beklesin bence :KK66: Şap diye yapışıyor, gözümle gördüm yani.

Canım zaten yürürken kasıklarım falan sancıyor. Bir de beni gören herkes Ekime kalmaz senin doğum diyor. Dün akşam İngiliz arkadaşlarla rastlaştık, sen eylül annesi olacaksın dedi kadın bana. Haydaaaa dedim, Türkleri anladık da sana noluyo :) Hep başak burcu oğlun olacak diyorlar. Terazi istiyorum arkadaş, başak ters bizim aileye. Dağınıklığımızdan çıldırır yavrum.

Geçen de yürüyüş yaparken eczaneye girip tansiyon ölçtüreyim dedim. Çalışan bayan, bizim eczacı hanım da İzmir'e alışverişe gitmişti. Çok yürüdü, orada doğurdu döndü deyince tırstık :) Ama doktor yarım saat 45 dakika tempolu yürü dedi. Çok da rahatladım yürümeye başlayınca, şişlerim indi. Hayırlısı bakalım :)

maşallah canım.
benim de yürüyünce ayaklarım şişiyor. kasıklarımda hissediyorum. yürüyemiyorum hiç..

yine de dikkat et canım.. yürüyüşler doğumu da etkiliyor. özellikle son zamanlarda bunun için öneriyorlar.

o kaşık biberon iyiymiş de fiyatı çok pahalıymış.

bu arada Damla gelmedi haber yok mu?

Kızlar bugün ben izne çıktıktan sonra yerime çalışacak kızla tanıştık:) Çok iyi bir kıza benziyor:) Hayırlısı olsun:)) Pazartesi gününden itibaren bir hafta ona iş öğreticem. Sonraki hafta da yokum artık. Belki haftaya fazla yazamam size, duruma göre bakıcaz artık :) Hakkımızda hayırlısı olsun:)

canım ya senn nıye 19 gelıyo benım 14 ekim bende 22 sin ayrılcam yani siz cuma bende pazartesi

canım benim 37 haftam pazar günü doluyor, 37 dolunca çalışmak yasak ya o yüzden cuma son gün, aslında sistemde kanun gereği cumartesi son gün görünüyor ama cumartesi çalışmadığım için cuma bitiyor ;)

canım benim 37 haftam pazar günü doluyor, 37 dolunca çalışmak yasak ya o yüzden cuma son gün, aslında sistemde kanun gereği cumartesi son gün görünüyor ama cumartesi çalışmadığım için cuma bitiyor ;)
ama benım niye öyle çıktı sende 19 ağustosta gıttın doktora 35 gün saydı oda 22 eylule gelıyo aman olsun yerıme bırı gelse rahatlıcam bol bol oturcam

Back
X