maşallah canım.Kızlar şimdi doktordan geldim. Kuzumu gördük babasıyla. 1700 gram olmuş. 1 hafta önden gidiyormuş. Suyu falan iyiymiş. Doktor fotoğraf verecekti bize. Ama kordonu öndeydi bir dahaki gidişimizde verecek. Yine de gördüm yüzünü. Yanakları tombik tombikti. Bebek olmuş resmen :) çok mutluyum. 32. Haftada da izne ayrılacağım. 8 eylülde raporu yazacaklar. O zamana kadar da normal rapor kullanacağım. Zaman yaklaştıkça alışveriş telaşı sardı :)
ben 30 lu haftalarda gitmiştim ama dr un cihazı öyle yeni teknoloji olmadığı için yine öncekiler gibi gösteriyordu. neyse hayırlısı olsun. önceden onlar da yoktu.. diye kendimi teselli ediyim. iyi olsunlarda az kaldı..
evet canım bebeklerimiz çok kıymetliler.. güle güle kullanın.Evet fiyatı diğer biberonlara göre biraz fazla canım. Kardeşim eczaneden 120 tl ye almış. Ama nerelere para vermiyoruz ki, canlarımızın sağlığı için helal olsun.
.
maşallah hareketliymiş..selam arkadaşlar,
nasılsınız uzun zamandır giremiyordum. forum iyice değişmiş.
bebeğim çok hareketli,17 eylül de benim de izne ayrılmam gerekiyor ama ben yıllık iznimden 7 iş günü kullanıp 5 eylül de çıkmak istiyorum. o zaman bebeğimin eşyalarını yıkayıp ,ütülerim .bir de şimdi hafta sonları yüzebiliyorum gerçekten çok iyi geliyor ,tamamen izne ayrılınca hergün yüzmeyi planlıyorum doktor son güne kadar yüzebilirsin bir sorun olmaz iyi olur dedi. Sizlerin nasıl gidiyor ?
ben eylülde başlayacağım herşeye.
Selamlar herkese bugun daha yeni foruma girdim ama damlayi goremedim yada gözlenmi kacti haber varmi kızlar bu saate kadar haber gelmediyse inşallah kotu bişeyler yoktur
ben de merak ettim canım.