ayy inanamıyorum yaa 8 ay bitti dicezz artıkk soranlaraa :)
ben de inanamıyorum ne kadar çabuk geçti zaman değil mi :) sanki hiç doğurmayacağım, hep hamile kalacağım gibi geliyor bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy inanamıyorum yaa 8 ay bitti dicezz artıkk soranlaraa :)
ben de inanamıyorum ne kadar çabuk geçti zaman değil mi :) sanki hiç doğurmayacağım, hep hamile kalacağım gibi geliyor bana![]()
Benim ki inmedi bende insin diye bekliyorumkızlar benim karnım sanki birazcık aşağı indi.. Sizin de oldu mu?
şaka gibi tatlımm resmen cok az kalmışş şimdi cok daha iyi anlıyorumm...:))bebişi cıkarttıktan sora ilk yapacagım sey yüzüstü uyumak olacak:))
Benim ki inmedi bende insin diye bekliyorum
ayneeeennnnn :) en çok özlediğim şey yüzüstü uyumak :) bir de zayıf günlerimi hatırlamıyorum artık sanki hep hamileydim :/ geçen gün eski fotoğraflarıma bakarken şok oldum, ki o zamanlar kendimi kilolu bulurdum![]()
yaa deme öylee yaa aynada kendime yandan bakmak istemiyorum artık resmen hem önden hem arkadan coşmaya başlamısımacaba dogum sonrasında kiloları verebilcekmiyiz:))
İnmeye başladı desene :) Normal doğum için yaptığınız özel bir şey var mı ?ay canım benimki de milimetrik indi yani :) öyle çok inmedi. Önceden tam göğüs altımdan başlıyordu karnım şimdi azıcık daha aşağıdan başlıyor.
Bugün internetten onu araştırdım desembol su içip, yağlı şeylerden, tatlıdan ve hamur işinden uzak durursak rahat kilo verirmişiz. Emzirmeyle zaten 2,5 saat yürümüş gibi kalori yakıyormuşsun. Üzerine bir de hergün yürüyüş yaparsan bence gayet veririz
![]()
Kızlar kontrolümüz iyi geçti çok şükür. Oğluşum 2300 gr olmuş. Suyu yeterliymiş. İk defa nst ye girdim onun sonucuda iyi çuktı ama 20 dk sırt üstü yatmak belimi çok ağrıttı. Kalkarken zorlandım. Kilosu normal mi sizce... daha 34+2 yiz. Doğum kilosunu çok merak ediyorum... dr iki hafta sonra geliyorsun 36. Haftadan sonra haftada bir geliyorsun dedi. Bizden bu kadar, oğluşumun hepinize selamı var teyzeleri ve arkadaşları![]()
Ayazı ben de beğeniyordum ama biz Kuzeye karar verdik.bnm oyum Ayazdan yana cnmKızlar biz bu isim konusunu iyicene karıştırdik bi karar veremiyoruz bana yardim edin hangi isim kulaga guzel geliyor sizce simdide uc isim arasında karar veremiyoruz
Eymen Bekir
Ayaz Bekir
Rüzgar Bekir
Sizce hangisi hos
İnmeye başladı desene :) Normal doğum için yaptığınız özel bir şey var mı ?
Ben ne yapsam acaba , yürüyüş , hurma , plates topu var ama güvenemem ona
o zaman kiloları verene kadar en cok sevdigim seylerden yani tatlı ve hamurişinden uzak duruyorum:))
bu arada canım sen bebek sampuanı olarak hangisini alıyosun? yaa ben mustelayı alıcam ama acaba bu ikisi aynı ürün mü tam emin olamadımcool bugün hiç girmedimi göremedim o sölemişti bana turuncukasa diye bi site var indirimli ordan aldım diye bende ordan sipariş vericem şimdi ama iki ayrı set var hangisini alacagımı bilemedim
Mustela Dermo Cleansing Şampuan - Saç ve Vücut
Mustela Dermo Cleansing Sabun İçermeyen Banyo Şampuanı
Maşallah canım kocaman olmuş paşan :) bence gayet iyi kilosu canım. Biz de öpüyoruz minnoşuuu :)Kızlar kontrolümüz iyi geçti çok şükür. Oğluşum 2300 gr olmuş. Suyu yeterliymiş. İk defa nst ye girdim onun sonucuda iyi çuktı ama 20 dk sırt üstü yatmak belimi çok ağrıttı. Kalkarken zorlandım. Kilosu normal mi sizce... daha 34+2 yiz. Doğum kilosunu çok merak ediyorum... dr iki hafta sonra geliyorsun 36. Haftadan sonra haftada bir geliyorsun dedi. Bizden bu kadar, oğluşumun hepinize selamı var teyzeleri ve arkadaşları![]()
Sağol teyzesi. Herkes öyle yatıyordu valla bende öyle yattım hemşire de uyarmadı canımmaşallah yakısıklı oglunaa :)) bence kilosu gaye ii cnmm...
nst de sola dönüp yat diyolar sen niye sırtüstü yattın ki o zorluyomuş insanı gercekten
Teşekkür ederiz teyzesiMaşallah canım kocaman olmuş paşan :) bence gayet iyi kilosu canım. Biz de öpüyoruz minnoşuuu :)
1 Eylül'de umut hastanesine gidicem. Oradaki doktorum da sezeryan olur derse gününü alıcam.Anladım canım ee sezeryan günü al ozaman artık canım maşallah bizi olmasın sonra.
Canım bence kilosu süper:) nasıl olsa aynıyız seninle. Yarın ben de öğrenir yazarım:) aman bi de selamı varmış yaramazın:)) bana da 37den sonra haftada bir gel demişti. Nst'ye beni de sokar mı acaba..Kızlar kontrolümüz iyi geçti çok şükür. Oğluşum 2300 gr olmuş. Suyu yeterliymiş. İk defa nst ye girdim onun sonucuda iyi çuktı ama 20 dk sırt üstü yatmak belimi çok ağrıttı. Kalkarken zorlandım. Kilosu normal mi sizce... daha 34+2 yiz. Doğum kilosunu çok merak ediyorum... dr iki hafta sonra geliyorsun 36. Haftadan sonra haftada bir geliyorsun dedi. Bizden bu kadar, oğluşumun hepinize selamı var teyzeleri ve arkadaşları![]()