Canım bu yazı nerede bende okumak isterim
Canım 3580. sayfada Bseylul için tekrar alıntıladım, ordan bakabilirsin, mutlaka oku:)
Bence de gayet iyi canım, Allah bağışlasın kuzuyu. Ben de nstye sırtüstü yatıyorum ama sırtım yüksekte olduğu için rahatsız olmuyorum, yatak eğimli yani.
Geçmiş olsun canım, bizde haftaya alırız haberleri senden
Cnm sende aspirin trombosit düşüklüğü yaptığı.benim trombosit değerin 113 olmuş en son 152 idi.doktor gebelikte sinirimiz 100 dedi ama içim hic
Canım bu yazı nerede bende okumak isterim[/QUOTE]
Cnm ya bende kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyorum ama trombosit değerim çok düşmüş.önce 182 lerdeydi sonra 152 oldu.bugünkü sonuçta da 112 gelmiş.çok Cnm sıkıldı.biraz da korku sardı trombosit düşüklüğü baya tehlikeliymis hemen doktoru aradım 100 altı bizim için sıkıntı haftaya gel bidaha bakalım dedi..sizlerin trombositi nasıl acaba bu iğneler ve aspirinden mi düştü yada bu kadar dusururmu.bide araya hafta sonu girdi.

(pazartesi ne randevu aldım ama nasıl pazartesi olacak bu moral bozukluğu ile bilmiyorum.bide kan degerimde 10.6 ya düşmüş.kan ilacı kullanmama rağmen ..bu sonuçlar çok canımı sıktı.inş. risk yaratan bi durum olmaz kızlar yaa..ne güzel herşey yolunda gidiyordu..[/QUOTE]
Yazı 3580. sayfada var canım, ordan okuyabilirsin. Bende de trombosit düşüklüğü başladı, son kontrolde 113 çıkmıştı ama coraspin ve iğneden oluyor canım. Bizim bugün 34. haftamız bitti ve bugün son kez aldım coraspini, onu bırakınca biraz normale döner, çünkü coraspin iğneden saha etkiliymiş. Doktorum doğuma yakın tekrar kan tahlili alacam dedi, az kaldı inşallah canım, tevekkül ve dua edip bekleyecez. Bu iğneler ve aspirinle ilk doğum yapanlar biz değiliz ve sonda olmayacaz inşallah.[/QUOTE]
evet Cnm tek yapilacak dua doktorla yuzyuze gorusemedim telde görüştüm ondan pek rahgyatlmadim.üzerine de internette bi dolu şey okudum.bende artik aspirin kesmek istiyorum ama bende senin haftalarında kesicem ins o zamana kadar sahada düşmez..bakalım nolcakk.bide 100 un altına düşünce epidural yapmiyolarmis bende epidural dusunuodum.simdi bide onu kafaya taktım..hepimiz için hayırlısı olsun