- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Günaydın canım bem Perşembe günü muhasebeyle görüştüm. Doğum ücreti dısında süpriz birsey olur mu dedim olma dedi. Olabileceği 5 madde söyledi bana da sadece içinden kan takılması olabilir geldi. Atıyorum kan takarlarsa 190 lira ekstra odeyecekmişiz. Onun dısında 1100 ama via hospital kartın barsa %10 indirim yapıyorlar. Biz suit odada kalcaz. 2 gece siir odada kalmak ve doğum ücreti toplamda 1125 e geliyor via hospital kartıyla haberin olsun. Sanırım normal Odada kalırsan da 1000 lira ödeyip çıkarsın.Hepimizin bebislerine maasallah nasilda guzel guzel buyuyorlar bizi mutlu ediyorlar Rabbim kucagimizda da sevindirir insallah...
bizde bugun besik ve gardolabin siparisini verdik kismetse ikiside 10gun sonra gelecek hersy istedigimiz gibi oldu cok sukur besigi kayinpederim aldi sagolsun eczaneyede sezeryan sonrasi kilodu sipariş verdi pazartesi getirecek kayin pederimin kartinda hediye puanlar vardi onlarlada oglumuzuza 4lu hastane cikisi ve burun temizleme pompasi aldik cok sukur sanirim artik hicbir eksigimiz kalmadi simdi heyecanla mobilyalarimizin gelmesi ve herseyi temizleyip yerlestirmeyi bekliyoruz bugunleri gordukya cok sukur sagliklada kavusuruz insallah... pazarteside hastaneyle fiyatlari falan tam net konusacagim 1100 demislerdi ama ben ekstralari cikacak mi yoksa sadece bu parayi odeyip hastaneden ayrilacak miyiz daha pahaliya gelirse bizi cok zorlayacak gibi devlette dogum yapmayi ona gore gozden gecirecegim ...