artık bu site beni iyice delirtmeye başladı, dünden beri yazılanları okudum çoklu cevapı seçtim ama şu anda cevaplayamıyorum
kamuran85 iyi haberlerini okudum, maşallah oğluşuna inşallah sağlıkla kucağına alırsın
bugün doktora gittik, önce nstye girdik çok şükür iyi çıktı bebişin kalp atışları iyiymiş, sancımda yokmuş,
bebişimizin kilosu yine iki hafta gerideymiş, ama çokta zayıf değil,2 hafta sonra tekrar kontrolumuz var,inşallah o zamana kadar olması gereken kiloyu yakalar, zaman yaklaştıkça heyecan artıyor :)
dün eşim tiny love ana kucağı almıştı, sabah kahvaltı yapıpı evden çıkmıştı ve akşam 5e kadar hiçbirşey yememiş, çok yorgun ve aç olmasına rağmen hemen anakucağını yaptı ,şaşırdım doğrusu çünkü yemek ve dinlenmek daima önceliğidir :) bitirince gözleri doldu bunu görünce baba olacağımı dahada bir anladım sanki dedi
bugün annem eminönünde bana sabahlık+gecelik almaya gitti, bebişimize havluda almış,birde mevlütte dağıtmak için el havlularından almış
kayınvalidemde çilekten beşik almaya gitti,
bizde deterjan bez ve şampuan aldık,çok şükür oğluşumun eşyaları tamamlanıyor,biraz yoruldum yoksa bugün çamaşırlarını yıkayıp hazırlayacaktım,artık haftaya kaldı