• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım ben hep sırtüstü yatıorum .en fazla 5 dak sol tarafa yatabiliorum.uyayamıoyrum napıyım.önceden annelerimiz sanki sol sağ mı biliolarmuş,annemede sordum nasıl rahatsan öle yat takma okadar dedi bende öle yapıorum

ben gece ne yapıyorum bilmiyorum ama hep solda yatıyorum.
işte biz eskilere göre daha zor geçirmemizin nedenlerinden biri. yani tabi sağlık sorunları vs leri olanlarımız elbette bunlara dahil değil. onun dışındaki zorluklar herşeyi çok didiklememizin etkisi var. ama tabi bunda da endişelerimiz ve herşeyin en iyi olmasını istediğimiz için.

ben ikinci çocuğu yapmayı gözüm kesmiyor.çok kardeşlere özeniyorum. 4-5 hatta daha fazla nasıl yapmışlar diye hergün içimden geçiririm.

tabi bu sıkıntıları daha sonra unutup bir 9 ay daha hamile olur muyum bilmiyorum .ama öncelikle hayırlısıyla sağlıcakla kızım dünyaya gelsin.onu büyütüyüm.

kızlar hepinize meraba .ben ve suratsız kızım geldik :)) uyuyodu bebeğim birazcık rahatsız ettik suratını astı :)) sonrada göstermedi bize o güzel yüzünü.nst girdik ama cok daraldım alalh şükür ikimizde iyiyiz 2,500 kilo olmus bebeğim

Maşallah canım,Allah daim etsin, bizde son kontrolde göremedik yüzünü sen buna da şükret:)

oyy maşallahh güzel kızınaaa kocamann olmuşş fıstıkk:)

evet snowcum ve coolcumm doktor konusunda artık içim cok rahat:) eşimm 'bak bu doğum tatlım hiçbişey senden ve bebegimizin saglıgından daha önemli diil dogumu kendi dr umuzda yapalım' dedii...ayyy cnm kocam benimm yaaa bi kere daha cok sevdim onu:))

cool canım yemin ederim ikisi ayrı zamanlarda gelse dert etmicem de aynı evde annem ve kayınvalidem kabuslarıma giriyor resmen :)) merak etme tatlım kayınvaliden annenin eksikliğini sana hissettirmemeye calısacaktır... inş bu süreçleri hasarsız atlatır ve sora cekirdek ailelerimizle devam ederiz mutlu mesut yasamaya:)

Tatlım senin işin daha zor cidden, en kötü hepsini evde bırakıp kendin evden çık :) Bir de zaten o dönem bize "delidir ne yapsa yeridir" gözüyle bakacakları için, kimse alınmaz diye düşünüyorum. İnşallah sorunsuz bir şekilde o süreci atlatırsın canım.Ben bir de merak ediyorum, gelenler ne kadar kalır ki :) 1 hafta yada 10 günde toparlanırız herhalde.Bir de lohusa kadın yalnız bırakılmaz diye bir inanış var ama ben yalnız kalmak istiyorum :)

valla maşalalh diyim koca kız oldu artık.o büyüdükçe bende büyüdüm 14 kilo almıısm toplamda doktorum da hamileliğin hakkını verdin yediklerine dikkat et dedi :KK43:

Olsun canım, derdimiz bu olsun :) Ne sıkıntılardan sonra bugünlere geldik,kilo mu bize dokunacak :) Biz ki hergün kahramanca iğne oluyoruz :)

yine yine yine uzun bi aradan sonra merhaba :) umarım unutulmamısımdır gerçi bbu biraz zor ama neysee :D oğlumla biz sanırım iyiyiz 1 aydır dr gidemedik eşim yurt dışından yeni geldi haliyle iş bitti sigortada bitti bu ayın başında yeni işe başlıcak inşallah bakalım hayırlısı o zman dr ziyaretlerine tam gaz devam :D kısaca neler yaptığımdn aldığımdan bahsetmek isterim oğlumun mobilyasını aldık suan yapım aşamasında haftaya inşallah evimizde olacak biz bebeksi bişe almadık buyuyebilen takımlardan tercih ettik umarım pişman olmayız diğer eksiklere gelince oğluma kıyafetler ciciler aldık hastane cıkışı zıbın battaniye şapka eldiven vs vs iste bakalım eskikler bitmiyo ama hala almaya devam halısını english home dan alıcam inşallah bugun perdeye karar veremedm ya perdeciden ya ikea dan :D ona da bugun karar vermeyi düşünüyorum ;) çantasını önceden beğendim ama sırt çantası istiyodum aslında gönlüme göre bulamadm sanırım bu beğendiğim benm olacak hayırlısı son bi kez bugunde bakıcam lohusa gecelik ve sabahlığımı spor tercih edenlerdenim eykek annesine yakısır ;) neyse var tabi bayağı eksik almaya koşturmaya devam bu arada bende çok kalp çarpıntısı oluyo drum kardiyolojiye görün sonucunu bana getr demisti4ünde kısmetse görüncem umarım ters bişe cıkmaz bide benim bebiş epey aşağılarda yürüyüşümden tutun oturp kalkmm bile o kadr zorlaitıki anlatamam :( ama yuruyuse devam ben zaten tombiş bi kıxdım ama allahtan fazla kilo almadım en sevindiğim hallerimden biri de bu bide şu doğum korkusu yok mu artk bu ay başladı herşeyi ona yorar oldum allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar hepimiz bi sancıda dğuralım inşallah çok konuştm kendinize iyi bakın allaha emanet olun :)

Yapalım gercektn doğuma gitmeden ben yapalım. Bende organizasyon sıfırdır. O yüzden yapamıyorum. Ama senin iyiydi sanırım :) bide şu var Cumartesi çoğunuz evdesiniz ee bi Cumartesi mesela bu Cumartesi olabilir bu seferde biz buluşalım

tamam tatlım yapalım bi organizasyon o zaman. Bu cumartesi uyar bana.

Buradan yazıyorum o zaman. Gelmek isteyenler bana yazsın arkadaşlar. Duymadık görmedik demeyin. Planımızı yapıp buluşalım ;)

Aynen canım benim de hiçbir şeyim hazır değil.Ufak tefek eksiklikler var.Bir de bebeğin kıyafetlerini ne zaman yıkayacağım konusunda kararsız kaldım.Şimdi erken gibi,daha sonra çok geç olur mu...Off ne zormuş :)

Ben de bundan çok korkuyorum.Benim annem maalesef olmadığı için, kayınvalidem gelecek.Ama insanın annesi gibi olmaz tabi.Bir de biz eşimle yalnız yaşamaya, kendimize göre plan yapmaya çok alışığız, ekstra biri olunca tüm düzenimiz,psikolojimiz bozuluyor.İnşallah en kısa sürede kendimi toparlayıp,evi boşaltmaya çalışacağım...Allah yardımcımız olsun.Kimseyi kırmadan atlatırız umarım bu süreci.

Ben yıkadım ütüledim canım, daha ağırlaşmadan yapmak istedim. Poşetlere ayırıp kaldırdım. Odanın kokusu geçince ve annem gelince de dolabına yerleştiririm. Aslında hepsi için annemi bekleyecektim ama geç olacaktı bu sefer de.. Erken doğumları duydukça korku geldi bana.

Ay biz de öyleyiz canım ya :( biri olunca düzen bozuluyor ama kendimi ve bebeğimi düşünmek zorundayım. ilk 40 gün çok önemli beslenmemiz, uyumamız için. Dediğin gibi inşallah en az hasarla çıkarız işin içinden

ya kızlar yatış pozısyonlarına o kadar takılmayın.ben 4,5aya kadar yüzüstü yattım hep.sonrada sola,sırtustuu,sağa yattım.zaten vücudum rahatını kendı buluor.ayrıca sola yatmak kalbımıze ne kadar zararlı bılıor musunuz.doktorlar hıc bunu soylemıyor ama.
kadıkoyde buluşma varmışta ben facedekı kızları tanımıyorum kım kımdır blmıorum kı gtsem nolcak.ben burada kı kızları tanımak istiyorum ama bu cmrtsı dgl pazar falan yapın kızlar ya.cmrtsi esımın doğum günü.cok yoğun olcam

evet snowcum ve coolcumm doktor konusunda artık içim cok rahat:) eşimm 'bak bu doğum tatlım hiçbişey senden ve bebegimizin saglıgından daha önemli diil dogumu kendi dr umuzda yapalım' dedii...ayyy cnm kocam benimm yaaa bi kere daha cok sevdim onu:))

cool canım yemin ederim ikisi ayrı zamanlarda gelse dert etmicem de aynı evde annem ve kayınvalidem kabuslarıma giriyor resmen :)) merak etme tatlım kayınvaliden annenin eksikliğini sana hissettirmemeye calısacaktır... inş bu süreçleri hasarsız atlatır ve sora cekirdek ailelerimizle devam ederiz mutlu mesut yasamaya:)

harika canım gerçekten çok çok sevindim :) evet ikisi birden zor olucak senin için. Ben de aynı şeyi yaşıycam sadece yatmaya gider kızına biliyorum ben. Üff düşündükçe strese giriyorum :/

canım adam gerçekten doktor değil de tacir gibi ben hiç sevmedim, kontrole de gitmiycem. Gayrettepeyi aradın mı? Bu arada bence kilosu gayet iyi canım ve bence Herman az ölçüyor. o hastaneyi de doktorları da hiç bilmiyorum canım, hayırlısı olsun hakkında.
Aradım canım 4 küsür dediler ama doktorada veriliyormuş yüzyüze gitmedim daha çarşamba gidebilirim.

kilosu iyi canım sıkma canını. bu haftalarda hala doktordan emin olamamak çok kötü:KK43: git bir dene bari.

Bu haftadan sonra yeni dr arayışına girmek gerçekten zor, ben de 19. haftamdan sonra dr. değiştirmiştim, yeni dr. a karar verene kadar stres yaşamıştım. Artık özel hastanedeki dr.lar bile yoğunluktan dolayı hastalara gerekli ilgiyi gösteremeyebiliyor, içine tam anlamıyla sinmesede en fazla sinen dr.u tercih etmeni öneririm, bir hastanın kötü diye nitelendirdiği dr, diğeri için çok iyi de olabiliyor, bence bir tanış, kontrole git, sonra aklına en yatan dr ile devam edebilirsin, güven önemli, sonuçta kısa süreyle de olsa kendimizi ve evlatlarımızı onların eline teslim edeceğiz.

hoşgeldiniz canım.
bebeğinin kilosu bence gayet iyi..

dr un konusunda da canım rüyana göre değil. çünkü şu dönem o kadar takıyoruz ki ne nedir nasıldır yani haberci bir rüya dedikleri vs mi belli olmaz...

sen sakin kafayla düşün. eşinle düşünün.. içine hangi dr siniyorsa ve bütçeniz ona uygunsa onu tercih edin.

Gerçekten doktor seçememek çok zormuş içime sinemedi gitti bu gidişle sancı gelince hangisi denk gelirse ona gidicem..ay Allah korusun şakası bile kötüymüş:( Allah yardımcımız olsun artık ne diyim.

bende kımse yanmda kalsın istemiyorum.lohusalıkta kaynanam kalckmıs.annem kalamaz.e kayınpeder de kalır.belkkı gorumceler bole kaldgı olur.40gun kalcakmıs.ya kalanlar tmmda herseye karışıp el atıorlar.evın duzenını degıstrıorlar ben sınır krızlerıne gırıorum

ya kızlar yatış pozısyonlarına o kadar takılmayın.ben 4,5aya kadar yüzüstü yattım hep.sonrada sola,sırtustuu,sağa yattım.zaten vücudum rahatını kendı buluor.ayrıca sola yatmak kalbımıze ne kadar zararlı bılıor musunuz.doktorlar hıc bunu soylemıyor ama.
kadıkoyde buluşma varmışta ben facedekı kızları tanımıyorum kım kımdır blmıorum kı gtsem nolcak.ben burada kı kızları tanımak istiyorum ama bu cmrtsı dgl pazar falan yapın kızlar ya.cmrtsi esımın doğum günü.cok yoğun olcam

sol tarafta da kalp var bu yüzden orası da tehlike.. .bu yüzden ben oraya da huzursuz yatıyordum yatıyorum da..

sağ tarafa bir kaç kez yatmak istedim ama yatamadım. psikolojik midir bilmiyorum resmen tüm organlarımın ağrıdığını ezildiğini hissediyorum hemen düzeliyorum.

Bm varım Çarşamba günün ki buluşmada. Istiyorsan gelebilirsin. Bende takılmıyorum cok yatış pozisyonlarına bir sekilde düzgün yolu buluyıruz uyurken. Hem zaten takılsam da birsey değişmiyor ki uyandığım da istediğimden cok farklı sekilde buluyırum kendimi

saol canım .benim annemde gelicek izmirden kayınvalidem burada oturuyor ama annem daha baskındır kayınvalideme göre ikisini aynı evin içinde düşünemiyorum.alalh yardımcımız olsun asıl ben ikisiylede kavga etmezsem iyidir.biliorum çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkıcak :KK43:( nese bebkleirmiz sağlıklı olsunlarda gerisi hallederiz inşalah.

Tatlım senin işin daha zor cidden, en kötü hepsini evde bırakıp kendin evden çık :) Bir de zaten o dönem bize "delidir ne yapsa yeridir" gözüyle bakacakları için, kimse alınmaz diye düşünüyorum. İnşallah sorunsuz bir şekilde o süreci atlatırsın canım.Ben bir de merak ediyorum, gelenler ne kadar kalır ki :) 1 hafta yada 10 günde toparlanırız herhalde.Bir de lohusa kadın yalnız bırakılmaz diye bir inanış var ama ben yalnız kalmak istiyorum :)

Olsun canım, derdimiz bu olsun :) Ne sıkıntılardan sonra bugünlere geldik,kilo mu bize dokunacak :) Biz ki hergün kahramanca iğne oluyoruz :)

harika canım gerçekten çok çok sevindim :) evet ikisi birden zor olucak senin için. Ben de aynı şeyi yaşıycam sadece yatmaya gider kızına biliyorum ben. Üff düşündükçe strese giriyorum :/

kızlarrr lohusaa dönemimizde fazla stres yapıp sütlerimizii kaçırmıyoruzzzz bırakınn kendi kendilerine takılsınlar evde herkes fikrini beyan ederr ama biz yine istedigimizi yaparızz napalımm hehehe:))

sol tarafta da kalp var bu yüzden orası da tehlike.. .bu yüzden ben oraya da huzursuz yatıyordum yatıyorum da..

sağ tarafa bir kaç kez yatmak istedim ama yatamadım. psikolojik midir bilmiyorum resmen tüm organlarımın ağrıdığını ezildiğini hissediyorum hemen düzeliyorum.
cnm nasl rahatsan öyle yat.bnm kalbım ın çok yorulduğunu hıssedıorum sola yatınca.yüzüstü harıc karışık yatıorum

ben gece ne yapıyorum bilmiyorum ama hep solda yatıyorum.
işte biz eskilere göre daha zor geçirmemizin nedenlerinden biri. yani tabi sağlık sorunları vs leri olanlarımız elbette bunlara dahil değil. onun dışındaki zorluklar herşeyi çok didiklememizin etkisi var. ama tabi bunda da endişelerimiz ve herşeyin en iyi olmasını istediğimiz için.

ben ikinci çocuğu yapmayı gözüm kesmiyor.çok kardeşlere özeniyorum. 4-5 hatta daha fazla nasıl yapmışlar diye hergün içimden geçiririm.

tabi bu sıkıntıları daha sonra unutup bir 9 ay daha hamile olur muyum bilmiyorum .ama öncelikle hayırlısıyla sağlıcakla kızım dünyaya gelsin.onu büyütüyüm.

Maşallah canım,Allah daim etsin, bizde son kontrolde göremedik yüzünü sen buna da şükret:)

kızlarrr lohusaa dönemimizde fazla stres yapıp sütlerimizii kaçırmıyoruzzzz bırakınn kendi kendilerine takılsınlar evde herkes fikrini beyan ederr ama biz yine istedigimizi yaparızz napalımm hehehe:))
valla cool biz ki hergün iğne vuruluyoruz kiloda neymiş ,hayat sana katılıyorum evlenemeden önce sürekli atıp tutuyodum en az 3 çocuk yaparım die,şimdi 2 bile cok zor.eşimde çok istiodu oda benim kaprislerimden bıktı heralde o da askm tek cocuk yeter dio :))firstcüm bende aynen kapımı kapatıp tartışmlardan uzak durmak istiyorum bırakıcam kendi hallerine kayınvalidem akşama gider zaten kendi evine.artık idare edicez napalım.azurecim valla bi hevesle görürüz güzel pozlar verir dedik ama sıpa utanmasa ağlıcaktı :)) yerim ben onun o ağlayan ağzını.

Aradım canım 4 küsür dediler ama doktorada veriliyormuş yüzyüze gitmedim daha çarşamba gidebilirim.

Gerçekten doktor seçememek çok zormuş içime sinemedi gitti bu gidişle sancı gelince hangisi denk gelirse ona gidicem..ay Allah korusun şakası bile kötüymüş:KK43: Allah yardımcımız olsun artık ne diyim.

canım seni çok çok iyi anlıyorum ama lütfen strese girme, her şey olacağına varır. Ablanın doktoruna gidecektin o noldu?

:KK76:damla sen zaten bir şeyden eksik kalma :). Annenlemı gelcen? Geleblrsm gelcm cnm ama pazar olsa ıı olurdu burdakı sıte ıcınde.

Kızlar,

Özellikle İstanbul'da olanlar. Doğumlar yaklaştı malum, doğurmadan biraraya gelelim ne dersiniz? Eğer uygunsanız bu hafta cumartesi veya pazar günü için bir organizasyon yapalım. Gelmek isteyenler bana yazsın, öperim..

Geldik kızlar..Kontrolümüz olduğu için Herman beye gittik tekrardan hemde fiyatı konuşuruz diye ama kuruş inmedi.. Birde gayet normal fiyatlar diyor sana göre normal de bana değil işte..Snowcum bugün beni de başından savdı yüzde yüz içime sinse belki parayı verecektim ama tam sinmedi..Bebeğime iyi dedi ama kilosu az gibi 1900 olmuş az mı sizce?

Kızlar birde size birşey soracağım bu doktor konusunda kararsız kalınca dua ettim Allah'ım sen bana doğrusunu göster rüya göreyim diye.Dün gece rüyamda Türkiye hastanesindeki Figen hanıma gidiyordum ama anonslarda mehtap hanımın adı vardı.Ben bu iki doktoru da beğenmedim ve figen hakkında kötü şeyler duydum sizce ne yapsam gitsem mi?
canım bence kilosu haftana göre gayet iyi az dgil bence zaten son ayda kilo alrmış bebişler :)

Back
X