• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar bugün benim doğum günüm ve bebeğimin kalbındeki delik için randevumuz vardı veeee deliğimizde kapanmış geçen hafta beynındeki boşluğunda normal olduğunu söylemişti ve hiçbir sorunumz kalmadı bu bana hayatımda aldığım en güzel en mutlu olduğum hediye oldu. rabbim herkese sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. hepinizi öpüyoruzzz

Mutlu yıllar canım :KK9:Ne güzel bir hediye almışsın...Aklımdaydın, artık bir sorun kalmamasına çok sevindim :KK36:

kızlar bugün benim doğum günüm ve bebeğimin kalbındeki delik için randevumuz vardı veeee deliğimizde kapanmış geçen hafta beynındeki boşluğunda normal olduğunu söylemişti ve hiçbir sorunumz kalmadı bu bana hayatımda aldığım en güzel en mutlu olduğum hediye oldu. rabbim herkese sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. hepinizi öpüyoruzzz
Doğum günğn kutlu olsun canım bebişin içinde mutlu oldum inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Kızlar biz geldik doktordan.Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü bu sefer sizin de ölçülmüş müydü? erken doğum riski ile ilgili değil mi? Bu arada haftaya nst ye gircekmişim erken mi kızlar sizce? Haftaya 32. haftamda olucam tam, çalışamaz raporu almaya gitiiğimde nst ye gir dedi bana. Nasıl bir şey bu nst? giren var mı kızlar?

Ayy cokk sevindimm hadi gözünaydınn cnm dogumgünün de kutluu olsunn:)

Mutlu yıllar canım maşallah güzel haberlere bugün:)
teşekkur ederm canım aynenbende şimdi senin yazını okuyodum. maşallah bebişine canım çok şükür hep iyi haber duyalım.ben daha girmedim nst ye bu cuma yapıcak onu ve rahim ağzını da ölçmedi bu cuma sorayım barııı nie ölçmüo ölçtü yada bana demedi :)

Çok sağol canım tekrar konuşunca bilgi verirsen sevinirim

Canım merhaba ben bugün hastanenin doğum katını gezdim ve çok beğendim. Çok temiz , düzenli odalar çok ferah. Doğumhaneye girişi bile süslemişler çok hoş. Doğumhanenin yanında bir bölme var camlı, bebek doğunca bebeği hazırlarken perdelerini falan açıyorlarmış aile bebeği görüyormuş camdan. Düşündüğümden çok daha iyiydi. Fiyatlar aynı 2000-2500 arası. Bazı odaların kapıları balonlarla süslerle doluydu:)

teşekkur ederm canım aynenbende şimdi senin yazını okuyodum. maşallah bebişine canım çok şükür hep iyi haber duyalım.ben daha girmedim nst ye bu cuma yapıcak onu ve rahim ağzını da ölçmedi bu cuma sorayım barııı nie ölçmüo ölçtü yada bana demedi :)
Amin hep iyi haberlerle gelelim inş. Ben hiç bir şey demedim kendi bir ölçelim dedi, normal dedi sonra ben de o an kızımı gördüğüm için şaşkınlıktan sormadım ne için bu diye, nette baktım biraz erken doğum riski var mı diye ölçülüyormuş genelde. Beni nst ye erken alıyor galiba. Cuma günü anlat bize canım nasıl bir şeymiş bu? ben de haftaya salı günü gircem şte

Kızlar biz geldik doktordan.Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü bu sefer sizin de ölçülmüş müydü? erken doğum riski ile ilgili değil mi? Bu arada haftaya nst ye gircekmişim erken mi kızlar sizce? Haftaya 32. haftamda olucam tam, çalışamaz raporu almaya gitiiğimde nst ye gir dedi bana. Nasıl bir şey bu nst? giren var mı kızlar?
İyi haberler getirmişsin ne güzel :)
Rahim ağzı uzunluğum ölçülmedi. 32 hafta raporumu da aldım ama nstye sokmadılar henüz..8 eylül gibi gidicem artık alırlar heralde...Bende merak ediyorum...

Kızlar bazen yazmaya fırsatım olmuyor. Böyle toplu olarak yazayım.

naboo, perine masajını araştırdım da ben kendime yapamam onu. Eşime söyliyim yapsın olmazsa :/ Çok faydalıymış normal doğum için, haklısın..

melodika85, dediğin gibi normal doğumu olağan bir süreç olarak düşünmemiz lazım. Yani başka çaremiz yokmuş gibi düşünelim. Eğer doktor sezeryan derse de sezeryana konsantre olucaz:))

azure, sen de inşallah güzel haberlerle dönersin yarın kontrolden. Dediğin gibi sancılar bazen kesiliyormuş sonra bi anda vuruyormuş. İnşallah doğumlarımız kolay olur. Allahın izniyle olur ya. Südyen de dediğim gibi bi tane aldım hastane için. 15 liraya almıştım ben de.

Bakalım ben bugün gittim doktoruma ama sormadım daha erken diye normal mi sezeryan mı diye. Ama normal olamayacak bir durum olaydı söylerdi doktorum. her şeyi söylüyor çünkü ben sormadan. İnşallah sağlıkla kolaylıkla alalım bebişlerimi kucağımıza

Merhaba arkadaslar... insallah herkes iyidir...
bizde bugun kendi doktorumuza kontrole gittik cok sukur guzel gecti 1630kg oglusumuz maasallah haftasiyla uyumlu suyumuz guzel cok sukur bi sikinti yok dedidoktorumuz z.kamilde ywptirdigim testleri gosterdim guzel dedi tuz konusunda tekrar uyardi ellerin falan cok sismis bugunden itibaren tuzu kesiyosun dedi uyusmalar falan ilerleyen gunlerde asiri olursa eline aparat takariz dedi iki hafta sonra cagirdi kontrole artik daha sik gorucem insallah oglusumu... bu arada arkadasimla birlikte gitmistik onun 5 yasinda bi kizi var su an 4 aylik hamis yeni gelen bebisimizde erkek mis bizim oglana arkadas geliyo insallah arkadasimla birlikte tum hastaneyi dolastik odalari falan mis gibi hersey sonra muasebeyle gorustuk damla ninda dedigi gibi ekstra olarak bi ihtimal kan takilabilir o cikar baska bisey cikmaz dedi yenidogan yogunbakim ve yenidogana yapilan mudahaleler kanunen ucretsiz zaten ama ben yinede teyidini aldim via kart icinde basvuruda bulunduk indirimle birlikte 1000 tl sezeryan ucreti...

İyi haberler getirmişsin ne güzel :)
Rahim ağzı uzunluğum ölçülmedi. 32 hafta raporumu da aldım ama nstye sokmadılar henüz..8 eylül gibi gidicem artık alırlar heralde...Bende merak ediyorum...

Sen benden öndesin canım 3 hafta kadar ama beni nst ye erken alıyor sanki nedense anlamadım 2 eylül de giricem nst ye. Bir bildiği vardır her halde doktorun diyorum artık.

bizde bugun kendi doktorumuza kontrole gittik cok sukur guzel gecti 1630kg oglusumuz maasallah haftasiyla uyumlu suyumuz guzel cok sukur bi sikinti yok dedidoktorumuz z.kamilde ywptirdigim testleri gosterdim guzel dedi tuz konusunda tekrar uyardi ellerin falan cok sismis bugunden itibaren tuzu kesiyosun dedi uyusmalar falan ilerleyen gunlerde asiri olursa eline aparat takariz dedi iki hafta sonra cagirdi kontrole artik daha sik gorucem insallah oglusumu... bu arada arkadasimla birlikte gitmistik onun 5 yasinda bi kizi var su an 4 aylik hamis yeni gelen bebisimizde erkek mis bizim oglana arkadas geliyo insallah arkadasimla birlikte tum hastaneyi dolastik odalari falan mis gibi hersey sonra muasebeyle gorustuk damla ninda dedigi gibi ekstra olarak bi ihtimal kan takilabilir o cikar baska bisey cikmaz dedi yenidogan yogunbakim ve yenidogana yapilan mudahaleler kanunen ucretsiz zaten ama ben yinede teyidini aldim via kart icinde basvuruda bulunduk indirimle birlikte 1000 tl sezeryan ucreti...

Masallah canımm sende cok guzell haberlerle gelmişsinn hep böyle devam etsin insallahh

Sen benden öndesin canım 3 hafta kadar ama beni nst ye erken alıyor sanki nedense anlamadım 2 eylül de giricem nst ye. Bir bildiği vardır her halde doktorun diyorum artık.

Canim cok takilma bu nst ye her doktorun protokolu farkli oluyo bende bugun doktoruma sordum nst ye ne zaman giricem diye 34.haftadan sonra dedi yani iki hafta sonra ki kontrolumde girecegim... karnina iki tane yuvarlak prop bagliyolar bitanesi kalp atislarini digeri hareketleri olcuyo ayni zaman da sancin falan varsa cikiyo sen sadece 20 dk uzaniyosun okadar

32.33. haftalarda nst ye girenler oldu. Ben 32. haftada gittiğimde belki nst ye bağlarlar diye düşünüyordum..Genelde 35. hafta civarında girilmeye başlanıyormuş.
Erken doğum riskin ya da bir sorunun olmadığına göre Dr pimpirikli ya da çok risksiz çalışan hassas biri :) Mutlaka bir bildiği vardır...

Güzel haberlerle gelmişsin sen de... Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Ayrıca sezeryan için ücret bence çok iyi..Yenidoğana yapılan müdahalelerin ücretsiz olduğunu bilmiyordum senden öğrendiğim iyi oldu sevindim :)

canım iyi bir doktorsa daha fazla düşünme. Sen normal doğum konusunda kararlı olduğunu belirt endişelerini paylaş o da anlayacaktır bence. Aynen belirsizlik daha da yorar insanı. Sen bebeğine, doğumuna odaklanmalısın..
Bende öyle yapıcam artık hayırlısı Allah'tan.Sağol desteğin için.Bu arada eğer sezeryan olursa hastaneye pasta çörek iyi oluyor.Ablamda yapmıştık gelen doktora bile verdik yiyorlar:)normalde tek gece belki ufak birşey olabilir..

Hoşgeldiniz canım. Kilosu az değil, sıkıntı yapma Maşallah size. Bu arada bazı doktorlar kiloyu çok söyleyip, sezeryana yönlendiriyorlarmış. Ben doğumdan önce başka doktora da görünmeyi düşünüyorum.
sağol canım.Bencede başka doktora gitmek lazım ben sezaryen derlerse devlete de gidip sorucam sende öyle yap bnce.. doktorlarda değişti artık kolaycı oldular.

Back
X