• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Herkese iyi geceler ..34+0 olduk bugun..saat bayagi geç oldu farkındayım ama bugün sabahdan beri adet sancisı gibi ağrım var doktora da gitmedim acaba normalmi değilmi anlayamadim.bebegim de kıpır kıpır çok hareketli acaba huzursuzmu diyee sürekli aklımda .Burası çok soğuk usutmusde olabilirim belkit diye doktora gitmedim ama devam ederse yarın gitmeyi düşünüyorum ..cevaplarınızı bekliyorum

.az önce yine sol alt kasığıma ağrı girdi iki büklüm oldum. sanırım iki balkon yıkadım yerleri sildim banyo vs...zorladım kendimi.. eşim de korktu. ama cidden şimdiden böyleyse doğum sancısı nasıldır..herşeye de canım yanmaz.Allah yardımcımız oolsun.

Hahaha aaa lütfen kısır kek poğaça yapmadan olur mu sen nasıl gelinsin canım :)))

Ben böylee işinee gelldiği gibi davranan bi gelinim işte:) saka bi yana o telasta hic ugrasamam pasta börekle laf aramızda kısırı da cok ii yaparım canımı cektirdin gece gece:(
Yol arkadaslarim bana akil verirmisiniz? bildiginiz üzere benim Allah izin verirse üçüncü cocugum olcak iki kızım var buda erkek.ayrica artik çocuk dogurmamda yasak Rabbim olmayana ve isteyene versin.sizlere demek istedigim esimle akşam konustuk esim kordonlarimi bağlatmami istiyor ama günah diye biliyorum ayrica doktorumda baglatmamdan yana kafam cok karıştı ne yapsam acaba ve başka birisinden duymuştum erken yaşta kordonlari baglatmak erken menapoza neden oluyormuş böyle bişey duyan varmi ne yapsamki

Canım böyle bişeye ne gerek var ki yaa bisürü korunma yöntemi var korunun tüp baglatmak nerden cıktı

Ben böylee işinee gelldiği gibi davranan bi gelinim işte:) saka bi yana o telasta hic ugrasamam pasta börekle laf aramızda kısırı da cok ii yaparım canımı cektirdin gece gece:KK43:

Canım böyle bişeye ne gerek var ki yaa bisürü korunma yöntemi var korunun tüp baglatmak nerden cıktı

Bende istemiyorum aslinda galiba kararımda hayirdan yana olcak cunku iki sene spiral kullandım bi problem yaşamadım yine taktiririm olur biter

Bende istemiyorum aslinda galiba kararımda hayirdan yana olcak cunku iki sene spiral kullandım bi problem yaşamadım yine taktiririm olur biter
Doktoruna da eşine de şaşırdım açıkçası...Bağlatmandan yana olmaları tuhaf geldi..Zaten herşeyle kadınla uğraşsın kadınlar başa çıksın...Öncelikle bu durumun inanç yanı var ve bu da Allahla senin aranda..Çok istemiyorsa kendisinin de korunabileceği yöntemler var...Kimsenin bunu senden istemeye bence hakkı yok..Çocuk istemeyebilirsin bu anlaşılır ama bağlatmak falan bunun psikolojik sonuçları da olabiliyor. İnsan bence kendini daha az kadın hisseder..Bu nedenle de erken menepoz gibi sonuçlar olabilir ve bu hiç hoş değil...Bunu önermeden önce araştırmak sonuçlarını iyi bilmek ve aktarmak gerekir...Sen de iyice araştır sonuçlarını iyice düşün derim...

günaydın kızlarrrrrr :KK68: ogluşumla erken yattık erkendende kalktık tepiniyor kendisi şuan :KK4:

Ayy hiç işim olmazzz valla bi çikolata alırım yeter bide börek çörekle ugrasamam gün mü yapıyoruz arkadass
:KK70::KK70::KK70::KK70:katılıyorum aynen sana gün mü yapıyoz arkadaş .ben hastaneye sadece çikolata düşünüyorum ama iyi olursam eve tatlı tuzlu kurabiye buzluk böregi vs. yaparım inşallah anneme kolaylık olur :KK72:

Kızlar biz geldik doktordan.Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü bu sefer sizin de ölçülmüş müydü? erken doğum riski ile ilgili değil mi? Bu arada haftaya nst ye gircekmişim erken mi kızlar sizce? Haftaya 32. haftamda olucam tam, çalışamaz raporu almaya gitiiğimde nst ye gir dedi bana. Nasıl bir şey bu nst? giren var mı kızlar?
bende 32 de girdim ilk canım bebegin kalp atışları ve hareketlerini ölçerek sancı varmı ona bakıyolar 15-20 dk da halloluyor

Herkese iyi geceler ..34+0 olduk bugun..saat bayagi geç oldu farkındayım ama bugün sabahdan beri adet sancisı gibi ağrım var doktora da gitmedim acaba normalmi değilmi anlayamadim.bebegim de kıpır kıpır çok hareketli acaba huzursuzmu diyee sürekli aklımda .Burası çok soğuk usutmusde olabilirim belkit diye doktora gitmedim ama devam ederse yarın gitmeyi düşünüyorum ..cevaplarınızı bekliyorum
bi git doktora canım herşey dogum belirtisi olabiliyor için rahat etsin ben geçenlerde belim tutuldu diye gittim açılma vardı ve sancılaraım başlamıştı 2 gün hastanede kaldım :KK42:

günaydınlar,
iyi günler olsun..
benim canım sıkkın. eşimin sorumsuzluğu yüzünden.. nasıl aile olacağız bilmiyorum.

.az önce yine sol alt kasığıma ağrı girdi iki büklüm oldum. sanırım iki balkon yıkadım yerleri sildim banyo vs...zorladım kendimi.. eşim de korktu. ama cidden şimdiden böyleyse doğum sancısı nasıldır..herşeye de canım yanmaz.Allah yardımcımız oolsun.
canım artk dikkat etmelisn kendine en ufak bi zorlamada ağrı yapablyo otrup kalkarken bile yavaş hareket et

günaydın anneler ve bebişleri :)
ben bişey sorucaktim size allah nasip edrse normal dogum yaparsak kaçıncı gün korse giyebilrz göbişi toparlaması için .

bayramda doktorum olmaz, acilde kim olduğunu bilmediğim bir doktorda doğum yapmaya korkarım,
isteğe bağlı sezeryan farkını bilmiyorum ama doçent sezeryan yapacağı için fark alacaklar

haklısın canım bak ben bayramda olmama ihtimallerini hiç düşünmedim:( inşallah benim de doktorumun olduğu bir vakit olur doğum:(

Cok sagol arkadasim cok sukur insanin ici rahat olunca hersey baska oluyo Rabbim ize cok sukur bize bugunleri nasip etti evet hastaneye gore fiyat gercekten iyi ben ekstralar cikarmi diye dusunuyodum o ko uda icim rahatladi cok sukur ... evet canim ozellikle bilmeyenler varsa diye yazdim bende hatta tupbebek topigimizden bi kardesimizin ikizleri cok erken dogdu ankarada ozel bi hastanede yattilar biri 1200 digeri 720 gr dogdu aylarca hastanede yattilar sadece ufakligin bi ameliyat gecirmesi gerekti onun icin 1000 tl odediler onun disinda tek kurus bile odemediler bizler bilincli olmazsak kanunlari bilmezsek kandirmaya calisabilirler...
Cnm o arkadaşın ankarada hangi hastanede yaptı bilgin var mi..ben ankarada özel hastane ariyorumda memnun kalmis mi

İnşallah canım çok özenle yapıyoruz . Rabbim hayırlısını versin her şeyin Amin

10 gün demiyorlar canım , ikinci muanen ne zaman olursa 12 Tl alıyorlar

Korkutmayım canım , elleri ile baya içeride bakıyormuş lar

Ne kusuru canım , teşekkürler cevabın için .

2.muayene için 10 gün içinde oluyorsa para almaları yasal değil ama neyse:))

kızlar 32 haftanın içindeyim bebis 1800gr olmuş sizce nasıl iyimi..iri bebek olmaz dedi tam anlamadım neden öyle dedi..

Evett cnm bencede en iisi o olurr tüplerinn kaldınn lütfenn:(

günaydın kızlarrrrrr :KK68: ogluşumla erken yattık erkendende kalktık tepiniyor kendisi şuan :KK4:

:KK70::KK70::KK70::KK70:katılıyorum aynen sana gün mü yapıyoz arkadaş .ben hastaneye sadece çikolata düşünüyorum ama iyi olursam eve tatlı tuzlu kurabiye buzluk böregi vs. yaparım inşallah anneme kolaylık olur :KK72:

bende 32 de girdim ilk canım bebegin kalp atışları ve hareketlerini ölçerek sancı varmı ona bakıyolar 15-20 dk da halloluyor

bi git doktora canım herşey dogum belirtisi olabiliyor için rahat etsin ben geçenlerde belim tutuldu diye gittim açılma vardı ve sancılaraım başlamıştı 2 gün hastanede kaldım :KK42:

Hehehe dimii en iisi cikolata yeter de artarrr :)

Herkese günaydın arkadaşlar :KK55:

Günaydınnn tatlımmm:)

Back
X