• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydınlar,
iyi günler olsun..
benim canım sıkkın. eşimin sorumsuzluğu yüzünden.. nasıl aile olacağız bilmiyorum.
Günaydın,Hayırdır neden böyle düşündün..

günaydın anneler ve bebişleri :)
ben bişey sorucaktim size allah nasip edrse normal dogum yaparsak kaçıncı gün korse giyebilrz göbişi toparlaması için .
Günaydın,ablam sezeryan olduğu halde hemen korse taktı ama belden bağlamalı olanlardan sanırım bizde o şekilde hemen takabiliriz.ayarlanabilir olduğu için ilk başta hafif sıkılıkta olur sonra sonra daha sıkı yaparız artık.

Herkese Günaydın kizlar :) bugun.kizimi gorcez çok özlüyorum simdiden bnm icin dua edin ins hersey yolundadir :)))
Güzel haberlerle gel inşallah:)

kızlar 32 haftanın içindeyim bebis 1800gr olmuş sizce nasıl iyimi..iri bebek olmaz dedi tam anlamadım neden öyle dedi..
Benimle senin aranda 10 gün var dün doktor benim bebeğime 1900 dedi bence seninkinin kilosu gayet iyi takma hiçç..

Herkese de günaydın:)

Günaydın,ablam sezeryan olduğu halde hemen korse taktı ama belden bağlamalı olanlardan sanırım bizde o şekilde hemen takabiliriz.ayarlanabilir olduğu için ilk başta hafif sıkılıkta olur sonra sonra daha sıkı yaparız artık.

Güzel haberlerle gel inşallah:)

Benimle senin aranda 10 gün var dün doktor benim bebeğime 1900 dedi bence seninkinin kilosu gayet iyi takma hiçç..

Herkese de günaydın:)
Sagol şekerim ins :) gelince yazcam.mutlaka ...

Herkese Günaydın kizlar :) bugun.kizimi gorcez çok özlüyorum simdiden bnm icin dua edin ins hersey yolundadir :)))

canım inşallah herşey yolundadır.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar kan ilaçı ishal yaptı çok kötüyüm

bol su iç.. sade patates haşlayıp ye..
ilacı ilk defa mı içiyorsun..
arayabiliyorsan dr unla da görüş..

bakalım bana normal mi sezeryan mı diyecek. sezeryan olursa sorun olmaz kendi olduğu tarihi verir zaten ama normal olursa sıkıntı:KK43: nöbetçi doktor ellerinde kalmak istemiyorum:KK43:
hayırlısı canım.. inşallah herşey yolunda gider..

Valla ben sadece çikolata alıcam yanıma, poğaça vs zor normal doğum beklediğim için. Zaten olur da sezaryen olacaksam da yine sancılarımı beklemek istiyorum, yine sürpriz olacak Defnemin gelişi :)

Ah yaa annem geliyor ctesi Mersin'den. Bu hafta imkansız benim için. Artık kısmette bir dahakine:KK43:

bi pis boğaz ben varım sanırım :-) şimdiden hastanede yiyeceğim pastanın poğaçanın derdine düştüm :)
canım ben de normal istiyorum ve senin gibi sezaryen olacaksa da sancı beklemek istiyorum :) bizim de sürpriz olacak bakalım şimdilik öyle görünüyor.
aa mersinli misin? fahri mersinli sayılırım ben de :-)

Ben böylee işinee gelldiği gibi davranan bi gelinim işte:) saka bi yana o telasta hic ugrasamam pasta börekle laf aramızda kısırı da cok ii yaparım canımı cektirdin gece gece:KK43:

Canım böyle bişeye ne gerek var ki yaa bisürü korunma yöntemi var korunun tüp baglatmak nerden cıktı

ben de uğraşamam da annem uğraşabilir :) oohhh yap bugün de ye bari bi kısır hem sağlıklı ;)

kızlar 32 haftanın içindeyim bebis 1800gr olmuş sizce nasıl iyimi..iri bebek olmaz dedi tam anlamadım neden öyle dedi..
maşallahı var bebeğinin canım. gerisini boşver..
gayet iyi sat ına göre.. dr dan iyi bilemem ama niye öyle demiş ki.. iri olmayacak ama normal olacak demek bu ..bunu da niye eksi gibi söylemişse.. veya yorgunluktan ne dediğini bilmemiştir.
ayrıca çok zayıf sağlıksız olmadıkça ne önemi var.
ve ayriyetten ultrason cihazlarının farklı ölçtüğünü biliyoruz. çok önemli durum teşkil etmedikçe kiloya takınılmaz ki..

akşam iğne saatim geldi. göbekten yapmadığım için tek başıma yapamıyorum. uykuya daldı bir türlü uyartamadım. çok uğraştım..en son 3 kez telefonunu çaldırdım kendi kapanana kadar çaldı telefon kulağının dibinde uyanmadı.. dışkapı çok yakın kapı kilitliydi kapıyı şakır şakır açtım. onu beklesem 2yi 3 yü bulur uyanması.. sonra kapıyı çarpıp çıktım yine duymadı. gecenin bir yarısı bizim burdaki 15dk kadar bir hastane var oraya gittim geldim..iki adım yüreyemiyorum bir de.. en son duydu.. nereye gittin dedi. seni uyartamadım hastaneye gittim iğneye dedim. hiçbirşey demeden içeri gitti.
sabah da arabayla işe gidiyor..akşama mesaiye kalacağım demişti. sorsam bahanesi hazırdır. oradan istediğim zaman çıkıyım servisi beklemeyim diye.. diyecek.. h.sonları da arabayla gidiyor zaten..

çok mu üzerine gidiyorum uyumuş kalmıştır olabilir.. ama başının etini yedim. uyandırsaydın dersin diye uyartmaya çalıştım. saat 10 u 5 geçe bir baktı saat 1o buçukta bir baktı..sonralarında gözünü açmadı bile..

bi pis boğaz ben varım sanırım :-) şimdiden hastanede yiyeceğim pastanın poğaçanın derdine düştüm :)
canım ben de normal istiyorum ve senin gibi sezaryen olacaksa da sancı beklemek istiyorum :) bizim de sürpriz olacak bakalım şimdilik öyle görünüyor.
aa mersinli misin? fahri mersinli sayılırım ben de :-)
Evet canım mersinliyim. Hayırdır eşin mi mersinli? Ben de bayılırım poğaça böreğe, hiç de hayır diyemem ama zaten hastane kalabalık olacak eş dost akraba pek meraklı doğuma gelmeye. Odada bir de yeme içme muhabbetine girerlerse fenalık da gelir sanırım. Kayınvaldemlerin bazı eşrafı hep kayınvaldemden bekler çünkü, yedirsin içirsin hazırlasın diye. Ona da yazık, gerçi ben böyle diyorum ama Kayınvaldem ablamın nikahına gelirken bile kutu içinde börek getirmişti acıkırız diye belli de olmaz yani:-)

Annişler doğum tarihimizi aldık çok heyecanlıyız 8 Eylül'de kızımıza kavuşuyoruz :)

oo çok güzel haber canım bu..zaten normal şartlarda 20 sinde 12 gün öncesine sezeryan günü vermesi normal..

yani 13 gün sonra Henamız geliyor.. he heh senin gününü sayacağız., bekleyeceğiz hep birlikte..
sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza..

Evet canım mersinliyim. Hayırdır eşin mi mersinli? Ben de bayılırım poğaça böreğe, hiç de hayır diyemem ama zaten hastane kalabalık olacak eş dost akraba pek meraklı doğuma gelmeye. Odada bir de yeme içme muhabbetine girerlerse fenalık da gelir sanırım. Kayınvaldemlerin bazı eşrafı hep kayınvaldemden bekler çünkü, yedirsin içirsin hazırlasın diye. Ona da yazık, gerçi ben böyle diyorum ama Kayınvaldem ablamın nikahına gelirken bile kutu içinde börek getirmişti acıkırız diye belli de olmaz yani:-)

yok canım eşim mersinli değil ama yazlığımız var orda, ilkokuldan beri tüm yazlarım orda geçti ve çok yakın arkadaşlarım Mersin'li.. Mersin'i iyi bilirim ;) bizim hastane çok kalabalık olmaz kimse yok burada akraba.. Bizim arkadaşlarımız var sadece onlar da oturabilir sorun yok :) haha kayınvaliden iyiymiş ya çok güldüm o kesin yapar o zaman ;)

yok canım eşim mersinli değil ama yazlığımız var orda, ilkokuldan beri tüm yazlarım orda geçti ve çok yakın arkadaşlarım Mersin'li.. Mersin'i iyi bilirim :KK66: bizim hastane çok kalabalık olmaz kimse yok burada akraba.. Bizim arkadaşlarımız var sadece onlar da oturabilir sorun yok :) haha kayınvaliden iyiymiş ya çok güldüm o kesin yapar o zaman :KK66:
Yani yazarken benim de içime bir şüphe düşmedi değil :KK70: Nerde sizin yazlık? Babam da bu yıl almayı kafaya koydu, hatta yaylayı da satmış, belki size komşu oluruz :)

Back
X