Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma sorma heyecandan bayılcam :) son 12 gğn kaldı ne kadar az :) evet başak kadını geliyor snow kavuşuyorum kızıma :)ayy canımmm çok sevindim hadi hayırlısı olsun bak heyecan bastı beni bile sen kimbilir nasıl olmuşsundur :) sabah mı gireceksin canım? Bir başak kadını geliyor :)
oo çok güzel haber canım bu..zaten normal şartlarda 20 sinde 12 gün öncesine sezeryan günü vermesi normal..
yani 13 gün sonra Henamız geliyor.. he heh senin gününü sayacağız., bekleyeceğiz hep birlikte..
sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza..
Hayırlı olsun damla, 2 haftan var resmen kavuşmana, sağlıkla afiyetle inşallah :)
ay damlacım heyecan yaptım valla senin yerine :) hayırlarla güzelliklerle gelir inşallah
Sorma sorma heyecandan bayılcam :) son 12 gğn kaldı ne kadar az :) evet başak kadını geliyor snow kavuşuyorum kızıma :)
Yani yazarken benim de içime bir şüphe düşmedi değilNerde sizin yazlık? Babam da bu yıl almayı kafaya koydu, hatta yaylayı da satmış, belki size komşu oluruz :)
Kızlar bu alez konusu beni delirtti, ben hem park yatağa hem de odasındaki yatağa alez almaya karar verdim.Ama 60x120 ölçülerinde alez yok! sizler ne yaptınız büyük alıp,altına mı kıvırdınız? Bir de ne marka aldınız?
Canimmmm cok sevindim..Rabbim yar ve yardimcin olsun..eylulun ortalarinda dogumlar baslar hayirlisiyla :)Evet girliyor sonunda :) bugun randevuya gittik hareketleri azaldı diye doktor da dedi hersey normal gözüküyor suanda suyu falan yerinde ama stres cok yapıyorsun en iyisi 10 unda alalım dedi bende 8 inde alalım dedim 9 u bizim yıldönümümüz cunku dedim oyüzden 8 inde geliyor kızım odamızı falan ayırttık fotoğrafçıyı da ayarladık suanda 2800 olmuş kızım :) sanırım 3 kg doğacak hersey isteğimiz gibi boyu maşallah iyi gidiyor 49 cm olmuşay ama biz cok heyecanlıyız haftaya bir kere daha kontrolümüz var sonra kızımız bizimle olacak inşallah
canım ikeada var sanırım 60*120 bir bak istersen. Benim park yatak 70*110 yatak da 80*130 o yüzden 70*140 aldım yatağı için. Park yatağına henüz almadım ama 60*120 alıcam ona da.
Birkaç gündür foruma giremedim malum ev temizliği. Bu habere cok sevindim.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın kızını canim.Maşallah herşeyi de yerli yerinde keratanin :) Boyu kilosu süper masallah.Annişler doğum tarihimizi aldık çok heyecanlıyız 8 Eylül'de kızımıza kavuşuyoruz :)
Kızlar bu alez konusu beni delirtti, ben hem park yatağa hem de odasındaki yatağa alez almaya karar verdim.Ama 60x120 ölçülerinde alez yok! sizler ne yaptınız büyük alıp,altına mı kıvırdınız? Bir de ne marka aldınız?
ben 60 a 120 alezi eminönünden havuzlu handan aldım vardı sebi bebe die bi marka 13 lira falandı
maşallahı var bebeğinin canım. gerisini boşver..
gayet iyi sat ına göre.. dr dan iyi bilemem ama niye öyle demiş ki.. iri olmayacak ama normal olacak demek bu ..bunu da niye eksi gibi söylemişse.. veya yorgunluktan ne dediğini bilmemiştir.
ayrıca çok zayıf sağlıksız olmadıkça ne önemi var.
ve ayriyetten ultrason cihazlarının farklı ölçtüğünü biliyoruz. çok önemli durum teşkil etmedikçe kiloya takınılmaz ki..
akşam iğne saatim geldi. göbekten yapmadığım için tek başıma yapamıyorum. uykuya daldı bir türlü uyartamadım. çok uğraştım..en son 3 kez telefonunu çaldırdım kendi kapanana kadar çaldı telefon kulağının dibinde uyanmadı.. dışkapı çok yakın kapı kilitliydi kapıyı şakır şakır açtım. onu beklesem 2yi 3 yü bulur uyanması.. sonra kapıyı çarpıp çıktım yine duymadı. gecenin bir yarısı bizim burdaki 15dk kadar bir hastane var oraya gittim geldim..iki adım yüreyemiyorum bir de.. en son duydu.. nereye gittin dedi. seni uyartamadım hastaneye gittim iğneye dedim. hiçbirşey demeden içeri gitti.
sabah da arabayla işe gidiyor..akşama mesaiye kalacağım demişti. sorsam bahanesi hazırdır. oradan istediğim zaman çıkıyım servisi beklemeyim diye.. diyecek.. h.sonları da arabayla gidiyor zaten..
çok mu üzerine gidiyorum uyumuş kalmıştır olabilir.. ama başının etini yedim. uyandırsaydın dersin diye uyartmaya çalıştım. saat 10 u 5 geçe bir baktı saat 1o buçukta bir baktı..sonralarında gözünü açmadı bile..
Babam da o taraftan düşünüyor, bana sorsan Ege tarafından alsa daha iyi ama babam da Mersin'den kopamaz. Yoksa yakın olsa hafta sonları da giderizbizim yazlık kargıpınarında canım. ben artık sevmiyorum Mersin'i eskisi kadar. Çok değişti. Artık yazlık bence susanoğlu taraflarından alınmalı diğer yerler şehir içi oldu nerdeyse.
Babam da o taraftan düşünüyor, bana sorsan Ege tarafından alsa daha iyi ama babam da Mersin'den kopamaz. Yoksa yakın olsa hafta sonları da gideriz
canımmm şimdi okudum maşallah kilosu falan süper çıkmış :) her şey yolunda çok şükür. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok çok sevindim çok mutlu oldum gerçekten![]()
Canım çok heyecanlandım,maşallah bebeğin kilosunda da boyunda da hiçbir sorun yok.Tarih olarak da çok erken değil.Herşey yolunda çok şükür.İlk bebişimiz geliyor desene,sağlıkla,mutlulukla inşallah...
Canimmmm cok sevindim..Rabbim yar ve yardimcin olsun..eylulun ortalarinda dogumlar baslar hayirlisiyla :)
Birkaç gündür foruma giremedim malum ev temizliği. Bu habere cok sevindim.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın kızını canim.Maşallah herşeyi de yerli yerinde keratanin :) Boyu kilosu süper masallah.
kızlar herkese günaydın.umarım herkes iyidir
ben de uğraşamam da annem uğraşabilir :) oohhh yap bugün de ye bari bi kısır hem sağlıklı![]()
Annişler doğum tarihimizi aldık çok heyecanlıyız 8 Eylül'de kızımıza kavuşuyoruz :)
Yol arkadaslarim bana akil verirmisiniz? bildiginiz üzere benim Allah izin verirse üçüncü cocugum olcak iki kızım var buda erkek.ayrica artik çocuk dogurmamda yasak Rabbim olmayana ve isteyene versin.sizlere demek istedigim esimle akşam konustuk esim kordonlarimi bağlatmami istiyor ama günah diye biliyorum ayrica doktorumda baglatmamdan yana kafam cok karıştı ne yapsam acaba ve başka birisinden duymuştum erken yaşta kordonlari baglatmak erken menapoza neden oluyormuş böyle bişey duyan varmi ne yapsamki
Annişler doğum tarihimizi aldık çok heyecanlıyız 8 Eylül'de kızımıza kavuşuyoruz :)
Evet geliyor sonunda :) bugun randevuya gittik hareketleri azaldı diye doktor da dedi hersey normal gözüküyor suanda suyu falan yerinde ama stres cok yapıyorsun en iyisi 10 unda alalım dedi bende 8 inde alalım dedim 9 u bizim yıldönümümüz cunku dedim oyüzden 8 inde geliyor kızım odamızı falan ayırttık fotoğrafçıyı da ayarladık suanda 2800 olmuş kızım :) sanırım 3 kg doğacak hersey isteğimiz gibi boyu maşallah iyi gidiyor 49 cm olmuşay ama biz cok heyecanlıyız haftaya bir kere daha kontrolümüz var sonra kızımız bizimle olacak inşallah
Ayy şimdi okudum ne kadar heyacanlı kaç gün kalmışEvet geliyor sonunda :) bugun randevuya gittik hareketleri azaldı diye doktor da dedi hersey normal gözüküyor suanda suyu falan yerinde ama stres cok yapıyorsun en iyisi 10 unda alalım dedi bende 8 inde alalım dedim 9 u bizim yıldönümümüz cunku dedim oyüzden 8 inde geliyor kızım odamızı falan ayırttık fotoğrafçıyı da ayarladık suanda 2800 olmuş kızım :) sanırım 3 kg doğacak hersey isteğimiz gibi boyu maşallah iyi gidiyor 49 cm olmuşay ama biz cok heyecanlıyız haftaya bir kere daha kontrolümüz var sonra kızımız bizimle olacak inşallah