• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar karnı kasılan var mı aranızda? bende dünden beri bir ağrı anlamadım sanki karnım geriliyor krem sürdüm ama nafile.Dün kontrolde doktorun yanındaki kadın karnımı temizlerken çok sert sildi ondan mı olmuştur acaba yoksa sancı veya kasılmam mı var? yardımcı olursanız sevinirim.

Hepimizde oluyor, stres yapma. Magnezyum çok rahatlatıyor beni canım. Doktorun verdi mi magnezyum?

Ever canım cok şükür gelişimi iyi. Doğan'a kadar 3 kg olur henüz 12 gün var. Bu günlerde kilo aldıracak daha cok şey yemem lazım. Ama alır zaten Heralde 2 haftada 200 gram. Herşey cok şükür cok güzel. Korktuğum gibi olmadı, kızım inşallah 8 ine kadar bekler ki doktor bekleyeceğini söyledi. Suyu cok güzelmiş cunku. Ay azure cok heyecanlıymış bu süreç. Belki seninle aynı anda gireriz doğuma :) senin tahmini ne zaman olacak? Sezeryan dimi canım?

Vuhuuuuuuuu, fıstığımız geliyooooooooo :) Ayyyyy çok merak ediyoruuuum. Damlacığım hadi gözümüzaydın. Hyaırlısıyla kavuşun inşallah. Çok heyecanlıııı.

Damla'ya
Canim cok guzel haberler getirmissin maşallah sana ve kuzuna çok az vaktin kaldı inanki simdi sana zaman durmus gibi gelcek ben bile heyecanlandim ayrıca cokda erken bi tarih degil bende yarın akşam doktora gidicem bakalım benim paşa ne alemde

Anneme o gün sordum anne seninde göğüslerin bu aylarda küçük müydü diye evet dedi doğumdan sonra kocaman olmuş onunki küçük göğüs daha iyi süt oluyor dedi ne kadar doğru bilemem tabii ama olmayacak diye hiç düşünme..Bizim işyerindeki kadının sütü on gün sonra istediği gibi gelmiş ama inat ettim pes etmedim neredeyse bebekle yapışık yaşadım diyor ve mama vermemiş..

Benimde şaka maka az kaldı sancıdır dediğin gibi inşallah çok zorlanmayız doğumda:)
Ozaman ikinci sütyeni doğumdan sonra alayım ben en iyisi. Sonra annemin dediği gibi büyürse falan yazık olmaz sğtyenim sonra. Evet dediğin gibi bol bol süt vermek gerekiyormuş ilk günlerde hatta sonra da sağmak gerekiyormuş böylece daha cok sütümüz oluyormuş bende pes etmeyeceğim inşallah

Damla'ya
Canim cok guzel haberler getirmissin maşallah sana ve kuzuna çok az vaktin kaldı inanki simdi sana zaman durmus gibi gelcek ben bile heyecanlandim ayrıca cokda erken bi tarih degil bende yarın akşam doktora gidicem bakalım benim paşa ne alemde
Canım bende sana yazdım okudun mu? Kordon başlatma olayına ilgili? Teşekkür ederiz bu arada evet artık korkmuyorum hersey yolunda ve güzel gidiyor. O yüzden artık dinlenmeliyim ne olur ne olmaz bu tarihten once gelmesin diye

Canim benim göğüslerimde neredeyse ayni.Aman boşver böyle daha iyi :) süt olayını da kafama takip stres yapmıyorum ben.Olanı veririm artık.Ben ve kardeşim mesela dogdugumuzdan beri sütle birlikte mama da almışız maşallah övünmek gibi olmasın hep aklımız iyi hem de sağlığımız yerinde :) ama tabi inşallah yeterli sütümüz olur.
Bende yapmayacağım artık inşallah hersey yolunda olacak. Stres yaptıkça daha da kötü olur cunku sütümüz. Stres yok Rabbim herseyin hayırlısını versin hepimize inşallah. Ozaman sana da maşallah diyorum ben :)

Canım bende sana yazdım okudun mu? Kordon başlatma olayına ilgili? Teşekkür ederiz bu arada evet artık korkmuyorum hersey yolunda ve güzel gidiyor. O yüzden artık dinlenmeliyim ne olur ne olmaz bu tarihten once gelmesin diye

Okudum canım cok sagol doktorumun ve esimin istemesinin sebebi ben evlendikten iki ay sonra ic kanama gecirdim kistim patladi ve ameliyat oldum doktorum hemen cocuk yap korunma dedi ve iki ay sonra hamile kaldım yani bir sene geçmeden ameliyat yerim tekrar kesildi ve sezeryan oldum sonra kizim dort yasindaydi ikinci cocugu istedik ve bos gebelik gecirdim kürtaj oldum sonra ikinci kizim oldu yine sezeryan simdi birdaha hamileyim yine ameliyat doktorum artik yipranirsin diye yasakladi ama ben baglatmaktan vazgeçtim çünkü günah olduğunu biliyorum ve spiral taktircam kararım bu yönden yani esimin istemesi kendi cikari icin degil beni dusundugu icin benim bu kararimada saygi gosterdi zaten

Hepimizde oluyor, stres yapma. Magnezyum çok rahatlatıyor beni canım. Doktorun verdi mi magnezyum?

Vuhuuuuuuuu, fıstığımız geliyooooooooo :) Ayyyyy çok merak ediyoruuuum. Damlacığım hadi gözümüzaydın. Hyaırlısıyla kavuşun inşallah. Çok heyecanlıııı.
Gözümüz Aydın teyzesi :) stres yapmamak elde mi valla değil şimdi her duyan arıyor gün almışssınız falan diye :)

Bende yapmayacağım artık inşallah hersey yolunda olacak. Stres yaptıkça daha da kötü olur cunku sütümüz. Stres yok Rabbim herseyin hayırlısını versin hepimize inşallah. Ozaman sana da maşallah diyorum ben :)
merak etmeyin kızlar. benim de 75 hep göğüsler. ama kızım 4. ayına kadar ek gıdasız sadece sütümle beslendi. mamaya gerek kalmadı. 4. ayda yetmez olunca mamaya değil ek gıdaya başladım. o yüzden strese değmez. tadını çıkarmaya bakın.

"Meselâ üçüncü sezaryen ameliyatlarından sonra bir yenisi anne için riskler taşıyorsa, batın yavrunun çıkarılması için hazır açılmışken tüpler bağlanarak kısırlaştırma yapılabilmektedir" diyor bir fetvada.
Okudum canım cok sagol doktorumun ve esimin istemesinin sebebi ben evlendikten iki ay sonra ic kanama gecirdim kistim patladi ve ameliyat oldum doktorum hemen cocuk yap korunma dedi ve iki ay sonra hamile kaldım yani bir sene geçmeden ameliyat yerim tekrar kesildi ve sezeryan oldum sonra kizim dort yasindaydi ikinci cocugu istedik ve bos gebelik gecirdim kürtaj oldum sonra ikinci kizim oldu yine sezeryan simdi birdaha hamileyim yine ameliyat doktorum artik yipranirsin diye yasakladi ama ben baglatmaktan vazgeçtim çünkü günah olduğunu biliyorum ve spiral taktircam kararım bu yönden yani esimin istemesi kendi cikari icin degil beni dusundugu icin benim bu kararimada saygi gosterdi zaten

Evet bol bol Rezene çayı içmem gerekiyor bu süreçte artık birşey kalmadı ve sanki benim sütüm ilk gibi geliyor. Hala 75 takıyorum cunku neredeyse hiç büyümedi göğüslerim. Unuturmuyum tabiki unutmam ozaman da ay bebek uyumuyor ay cok uykum geldi soyle boyle dert yanarım size :) kızımız doğsa da ben buradayım hiç bir yere gitmiyorum :) inşallah firstcüm zaman daralıyor keske sizlerde doğum hakkında konuşsanız artık doktorunuzla. Mesela ben senin doğum şeklini cok merak ediyorum cok fazla istiyorsun normal doğum ama sanki sezeryan olacakmıssın gibi hissediyorum neden bilmiyorum

canım göğüslerinin şuanki haline hiç takılma benim de 1 beden büyüdü ama doğumdan sonra birden şişiyormuş küçük göğüslülerin çok sütü olur derler ;) süt için moral çok önemli moralini yüksek tut. Bol bol dereotu ye, soğan ye..

Hemencecik sizinde belli olmalı tarihiniz boyle beklemek daha güzel oluyor. Ama şimdi kesin biliyorum ya tarihi o yüzden daha da heyecan yaptım geçmez zaman bana artık :)

deme ne güzeldir şimdiii ayyyyy bende bilmek istiyorum bu cuma doktorum tahmini bişiy der inşallah. normal istiyorum ben bakalım normal mi duruo sezaryanmı ona göre konuşur inşallah. en güzel dönemdesin canım hamileliğin bu son günlerinii çooookkk keyifli geçir :) evet zaman geçmeyebilir ama biz bi bakıcaz damlanın minnoşu dunyayaa merhaba demiş olucak :)

deme ne güzeldir şimdiii ayyyyy bende bilmek istiyorum bu cuma doktorum tahmini bişiy der inşallah. normal istiyorum ben bakalım normal mi duruo sezaryanmı ona göre konuşur inşallah. en güzel dönemdesin canım hamileliğin bu son günlerinii çooookkk keyifli geçir :) evet zaman geçmeyebilir ama biz bi bakıcaz damlanın minnoşu dunyayaa merhaba demiş olucak :)

canım kusura bakma dün bi türlü yazamadım. Doğumgünün kutlu olsun ;) bebişin de iyi olmasına çok çok sevindim gözünüz aydın ;)

Bak nasıl unuttum dün içmem lazımdı o yüzden oldu belkide..Doktor haftada 3 gün iç dedi dünkini unuttum çok sağol hatırlatmış oldu:KK36:

Ozaman ikinci sütyeni doğumdan sonra alayım ben en iyisi. Sonra annemin dediği gibi büyürse falan yazık olmaz sğtyenim sonra. Evet dediğin gibi bol bol süt vermek gerekiyormuş ilk günlerde hatta sonra da sağmak gerekiyormuş böylece daha cok sütümüz oluyormuş bende pes etmeyeceğim inşallah
İnşallah canım hepimizin bol sütü olurda bebişlerimiz güzel güzel doyarlar..

Annişler doğum tarihimizi aldık çok heyecanlıyız 8 Eylül'de kızımıza kavuşuyoruz :)
Canım hayırlı olsun çok sevindim gün almana :) Yoğunluktan hiç bakamıyorum buraya. İnşallah herkesler iyidir :))

Ben de alıcam artık günümü bakalım 1 eylülde doktorumun dediğine göre bakıcam :)

Evet geliyor sonunda :) bugun randevuya gittik hareketleri azaldı diye doktor da dedi hersey normal gözüküyor suanda suyu falan yerinde ama stres cok yapıyorsun en iyisi 10 unda alalım dedi bende 8 inde alalım dedim 9 u bizim yıldönümümüz cunku dedim oyüzden 8 inde geliyor kızım odamızı falan ayırttık fotoğrafçıyı da ayarladık suanda 2800 olmuş kızım :) sanırım 3 kg doğacak hersey isteğimiz gibi boyu maşallah iyi gidiyor 49 cm olmuş :KK66: ay ama biz cok heyecanlıyız haftaya bir kere daha kontrolümüz var sonra kızımız bizimle olacak inşallah
Damlacığım topiğin ilk bebeği geliyor demek. Tebrik ederim şimdiden canım,gelişimi falan da çok iyiymiş maşşallah...kesin 3 kilo olur bebişin fazlasını bilmem ... Benim de sezaryen olacak ve ben de geçen hafta kontrole gittiğimde doğum günümüzü aldık ve bizim meleğimiz de 10 ekimde doğacak inşallah :)) o günü bile bile beklemek gerçekten çok daha heyecanlı oluyo ... geçen hafta 31+1 di ve kilosu 1800 gr,boyu 42 cm di... benim bebişim de inşallah 3 kg olur ...

Canım hayırlı olsun çok sevindim gün almana :) Yoğunluktan hiç bakamıyorum buraya. İnşallah herkesler iyidir :))

Ben de alıcam artık günümü bakalım 1 eylülde doktorumun dediğine göre bakıcam :)

ohh kamuran iyice boşladın bizi :( hadi sen de al gününü de seninkini de sayalım :) biz belirsizler de bekleyelim burda :)

Damlacığım topiğin ilk bebeği geliyor demek. Tebrik ederim şimdiden canım,gelişimi falan da çok iyiymiş maşşallah...kesin 3 kilo olur bebişin fazlasını bilmem ... Benim de sezaryen olacak ve ben de geçen hafta kontrole gittiğimde doğum günümüzü aldık ve bizim meleğimiz de 10 ekimde doğacak inşallah :)) o günü bile bile beklemek gerçekten çok daha heyecanlı oluyo ... geçen hafta 31+1 di ve kilosu 1800 gr,boyu 42 cm di... benim bebişim de inşallah 3 kg olur ...

aa sen de mi gün aldın canım? hadi hayırlı olsun, inşallah bebeğin güzelce büyür o zamana kadar ve sağlıkla doğar :) 10 ekim güzel bir tarih ben de bugün düşünürken 10 ekimde doğsa güzel olur dedim 10.10 olacak çünkü, benim doğum günüm de 07.07 :)

ne güzel yaa herkes doğum gününü almış :)) bende bi hafta sonra gidicem haftaya gitmem gerekiyor ama işlerimiz çok yoğun üniversite kayıtlarımız var.. bacaklarım aşırı derecede uyuşuyor geceleri ne tarafa yatsam sürekli yön değiştirmek zorunda kalıyorum ağrısından magnezyum verdi doktor inş. iyi gelir. Birde şişliklerim arttı artık üstüne basaıyorum akşama doğru

ohh kamuran iyice boşladın bizi :KK43: hadi sen de al gününü de seninkini de sayalım :) biz belirsizler de bekleyelim burda :)
Napıyım canım çok yoğun işlerim. Artık haftaya evimdeyim ama evde de internet yok:) Belki alırım cebime internet. Yada akşamları eşimin cebinden yazarım :)
Eşim 24 eylüle alalım da benim doğum günümle 1 ay olsun arasında diyor ama bakalım :)) Ben emin değilim. Bi de doktorum ne dicek bakalım.
Bi de şunu düşünüyorum. Verada doğum 200 lira daha uygun. Orada mı yapsam nasıl olsa sezeryan diyorum.. Veradaki doktoruma sezeryan tecrübesini sorsam mı ne dersiniz ?

Back
X