• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Damlacığım topiğin ilk bebeği geliyor demek. Tebrik ederim şimdiden canım,gelişimi falan da çok iyiymiş maşşallah...kesin 3 kilo olur bebişin fazlasını bilmem ... Benim de sezaryen olacak ve ben de geçen hafta kontrole gittiğimde doğum günümüzü aldık ve bizim meleğimiz de 10 ekimde doğacak inşallah :)) o günü bile bile beklemek gerçekten çok daha heyecanlı oluyo ... geçen hafta 31+1 di ve kilosu 1800 gr,boyu 42 cm di... benim bebişim de inşallah 3 kg olur ...

Benim doğum tarihim 10 ekim :))

Napıyım canım çok yoğun işlerim. Artık haftaya evimdeyim ama evde de internet yok:) Belki alırım cebime internet. Yada akşamları eşimin cebinden yazarım :)
Eşim 24 eylüle alalım da benim doğum günümle 1 ay olsun arasında diyor ama bakalım :)) Ben emin değilim. Bi de doktorum ne dicek bakalım.
Bi de şunu düşünüyorum. Verada doğum 200 lira daha uygun. Orada mı yapsam nasıl olsa sezeryan diyorum.. Veradaki doktoruma sezeryan tecrübesini sorsam mı ne dersiniz ?

kolay gelsin canım sık dişini 3 gün kaldı :) evde bizi habersiz bırakma.. bence de doktorun ne diyeceği önemli bakalım ne diyecek. Canım o doktora giden yok mu? Bence hemşirelere falan sorsan daha iyi olur sanki? Doktorun kendisi ne diyecek tecrübem yok diyemez ki..

Napıyım canım çok yoğun işlerim. Artık haftaya evimdeyim ama evde de internet yok:) Belki alırım cebime internet. Yada akşamları eşimin cebinden yazarım :)
Eşim 24 eylüle alalım da benim doğum günümle 1 ay olsun arasında diyor ama bakalım :)) Ben emin değilim. Bi de doktorum ne dicek bakalım.
Bi de şunu düşünüyorum. Verada doğum 200 lira daha uygun. Orada mı yapsam nasıl olsa sezeryan diyorum.. Veradaki doktoruma sezeryan tecrübesini sorsam mı ne dersiniz ?

Canim sakin doktoruna öyle bir soru sorma ve senin içine hangi doktor sindiyse ona karar ver varsin 200..300 fazla olsun bak benim evimin 20 mt ilerisinde özel hastane var sezeryan 550 diye duydum ana sirf doktorumdan memnunum diye 2000 e yakın bi para oducem herseyin başı saglik sezeryanda bir ameliyat sonucta güvenli ellerde olmakta fayda var

Kızlar bugün doktora gittik. 32+6da 1800gr çıktı. Kilosu düşük biraz 30+5te 1600 dü. Bende üzüldüm gebelik şekeri var yiyemiyorum. 2 aydır 2 kilo verdim kilo almadım. Ne yapsamda kilo alsa... İnşallah sağlık sorunu olmaz prensesimin. Bugün doktorumdan ısrar ettim 2 doz ciğer geliştirici vurdu... Bende 2 gündür hem popoda hem vajinada acayip bir baskı var... Yürürken çıkçak gibi oluyor... Sizde benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?

bide doğumum central hospitalda olcak kısmetse. Doktorum dışardan. Orda doğum yapçak olan var mı? Sezeryan ücreti ne kadar acaba... Muhasebeci 4000-5000 civarı dedi...

[QUOTEim, post: 36642520, member: 422001"]Kızlar bugün doktora gittik. 32+6da 1800gr çıktı. Kilosu düşük biraz 30+5te 1600 dü. Bende üzüldüm gebelik şekeri var yiyemiyorum. 2 aydır 2 kilo verdim kilo almadım. Ne yapsamda kilo alsa... İnşallah sağlık sorunu olmaz prensesimin. Bugün doktorumdan ısrar ettim 2 doz ciğer geliştirici vurdu... Bende 2 gündür hem popoda hem vajinada acayip bir baskı var... Yürürken çıkçak gibi oluyor... Sizde benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?[/QUOTE]
Canim uzulme sakin moral eniyi ilac neden ciğer geliştirici igne yapildi erken doğum riskinmi var

Doktoru internette araştır canım hastaları memnun kalmışsa orda yaptırabilirsin tabi. Tecrübe olayını sorarsan bence herkes kendisine göre iyidir. Sezeryan bence normal doğumdan cok daha riskli. Direk bele iğne yapıyorlar önümüzden sezeryanda mutlaka doktorun işinin ehli olmadı gerekiyor ben oyle düşünüyorum en azından aman dikkat canım

Kızlar bugün doktora gittik. 32+6da 1800gr çıktı. Kilosu düşük biraz 30+5te 1600 dü. Bende üzüldüm gebelik şekeri var yiyemiyorum. 2 aydır 2 kilo verdim kilo almadım. Ne yapsamda kilo alsa... İnşallah sağlık sorunu olmaz prensesimin. Bugün doktorumdan ısrar ettim 2 doz ciğer geliştirici vurdu... Bende 2 gündür hem popoda hem vajinada acayip bir baskı var... Yürürken çıkçak gibi oluyor... Sizde benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?
Cnım bende kilo alması için cok uğraşıyorum cunku son 12 günümüz var. Sana tavsiye edebileceğim seyler mutlaka hergğn ev yoğurdu yemelisin bir bardak süt içmelisin. Ben çiğ kaju ceviz ve fındıkta cok Tüketiyorum. Onun dısında peynir yumurta cok yiyorum. Haftada bir balık yada semiz otu haftada 3 gün kıyma yiyorumz onun dısında sebze de mutlaka tüketiyorum soda içiyorum hergğn en az 1 tane. Ve bol bol su içiyorum. En önemlisi de yemekler den sonra sola yatıp en az yarım saat dinleniyorum. Buna rağmen haftada 100 gram ancak alıyor kızım

slm kızlar nasılssınız bayadır giremiyordum ancak fırsatım oldu 30 ağustosta evime gidiyorum artık rahaca girebilirimm buraya ee sizden naber kızlar

merhaba, benim bebeğimin kilosuda iki hafta geriden geliyormuş, bende de şeker olduğu için kilo yapacak şeyler yiyemiyorum, doktorum bebeğimiz biraz narin olacak diyor, protein ağırlıklı beslen dedi, bizde erken doğum riski yokmuş çok şükür, iğne için neden ısrar ettin ? bizimki iğne felan vermedi, ben doğum 30 eylülde olsun istedim doktor 2 ekim daha iyi olur ne kadar ciğerleri gelişse kardır dedi,2 hafta sonra tekrar muayenemiz var

Teşekkür ederiz erken gelen olmazsa baska oye gözüküyor :)
bende heyecanlandm.bebişimiz gelıyor ıns.cnm kızın zayıf olur dıye üzülme.hatta ınan zayıf olması daha ıyı bile. Çünkü zayıf bebeklerın bunyesı daha sağlam oluyor.o kdr çok zayıf ve tosun bebeklerın arasında kı farkı gördüm kı.bak gorumcemn bebegı çok zayıf doğmuş ama smdı ayı gbı masAllah.5yasında.dıer gorumcelerın tosun doğan ogullarıda hep hasta.sutunde faydası olcsk ıns.hıc kg ya takma kafanı.bnm göbekte aldı başını gıdıor anam.her saat bası buyuyor sankı.bır ara gobıs fotosu koyım dedım beceremedmvkoymayı ya

kolay gelsin canım sık dişini 3 gün kaldı :) evde bizi habersiz bırakma.. bence de doktorun ne diyeceği önemli bakalım ne diyecek. Canım o doktora giden yok mu? Bence hemşirelere falan sorsan daha iyi olur sanki? Doktorun kendisi ne diyecek tecrübem yok diyemez ki..
Doktora gidenler var canım doktor çok şeker ya ama 30lu yaşlarda o yüzden çekiniyorum. Çok güleryüzlü tatlı bi şey :) Bizim listemizi yapmış asmış odasına tarih sırasına göre :))))))) Hemşirenin yanına nst'ye çıktım aslında ama sormadım hiç aklıma gelmedi ona sormak. Ama bu hastanede yeni. Haberlere bakıyorum epidural normal doğum yaptırmışlar zorunlu görevdeyken. İnsanlar çok memnunmuş. Tokattaymış o zaman. Zorunlu görevini bitirmiş buraya başlamış..

Back
X