• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hamilelikte oluşan varis doğum sonrası geçermiş merak etme:)

Hadi hayırlı olsun, hayırlısıyla bebişinin içinde uyuduğu zamanlar da gelecek. Benimkiler de yarın geliyor. Ben de çekip koyarım buraya
Canım varis değil sadece alt baldırımda damar belirginleşmesi gibi belki hamilelikten bilemedim ki. Ama korktum netten bi hamile varis çorabı daha aldım. Bu aldığım üçüncü çorap.Hep önlem amaçlı sıcak da olsa giydim. Diğerlerini hep kaçırdım yırttım.

Bak sen ne yap biliyormusun? Biz oyle yaptık. Fıtık filmini istiyorlardı benden bende nerden bulayım seneler once cektirmiştim çektirdiğim hastanede de sistem değilmiş baska birileri işletmeye başlamış mr bölümünü o yüzden hiç bir sekilde kanıtlayamadım fıtık olduğunu. Ama bu şekilde normal yapsam fıtık derecem artabildiği için eşim doktorla konuştu. Sonucta isteğe bağlı sezeryan zorunlu sezeryandan 1000 tl daha fazla. Eşim aynen söyle dedi. Bakın biz sizi beğendik ama bizim fıtık filmimiz yok. EŞimde fıtık car ama riske atıp mr cektiremeyiz. Eğer bizi sezeryana alırsanız doğumumuzu siz yapın ama yok illa film derseniz sizde biz kendimize baska hastane arayacağız dedi. Doktor da tabiki yaparım hastamın hamile halinde mr çekmesine bende razı gelmem dedi ve orada bitti o iş. Bence eşin desin ki %50 tehlikesi olması bile bizim canımızı sıkıyor. Kesinlikle sezeryan istiyoruz ama yok ben normal denetim olmazsa sezerybana alırım derseniz başka hastanede doğumumuzu yaptıracağız desin sonra eminim kabul eder doktorun. Ama benim doktorum da 35 yaslarında falan 8 yıllık falan tecrübesi vardır henüz ama okadar iyiki ve okadar herkes memnun ki başka doktor aramıyorum bile. Yaşa bakma onda doğum yapan bir kac kişinin yorumunu al snowun dediği gibi hemşirelere sor hatta kadın doğumda görev yapan bazen kadınlar oluyor müdavimler onlar hastanenin müdürü gibi oluyor onlara sor iyiliğini sonra kadar ver. Bence 200, 200 liradır. Iyise burası da burda yapabilirsin. Bide hastanenin anestezi doktorunu araştır canım sonucta iğneyi yapacak olan o doktor sana.
Benimki de 30lu yaşlarda. İşte tecrübesi önemli el becerisi falan. Bu hastaneye daha 15 Temmuz'da başladı. Kaç kişi doğurttu bilmiyorum. O kişileri nerede bulabilirim bilmiyorum. Ya da normal hastalarını nasıl bulabilirim.. Twitterdan takip talebi gönderdim. Kabul ederse bi incelicem:) yanında kız var bi tane yardımcısı. Umuttaki doktorumda da var. Tansiyonumu onlar ölçüyor mesela. O kızla mı konuşsam.

Sen ben simla bi de belki denizyıldızı ve lakito.. Ben doğum iznine 19 eylülde ayrılıyorum canım sen gelebilir misin ki? Ya da siz haftaiçi yaparsınız ben online bağlanırım :)) evet ya iş ciddiye binince kaçtı herkes :)
Ya bizim haftasonu boya badana var, o olmasa da bu haftalarda eşim hayatta ikna olmaz evde bile birşey yaptırmıyor Kartaldan Kadıköye hiç gözü kesmez. Aklım sizde olacak ama güzeller:( inşallah bebişler gelince buluşuruz artık.
Eki Görüntüle 1227155 Kizlar bugun besigimiz geldi aslinda biz 10 gun so rasina bekliyoduk ama erken getirdiler bende gelisi guzel nekadar esya sigar diye bi yerlestirdim yaninada yatakodasinin komidinini koydum uzerine biberon falan koymaya iyi olur diye cok sukur tam istedigim gibi oldu okadar cok dua etmistim ki yillardir suraya bi besik kurmak nasip olmasi icin bugun cok duygulandim hala inanamiyorum hatta Rabbim isteyen herkese buguzel duygulari nasip etsin insallah Rabbim hepimize hayirla saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin simdi heyecanla gardolabi bekliyoruz oda haftaya gelir kismetse
Canım benim çok güzel olmuş, Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin, çoook mutlu oldum senin adına:)
Benim doğumumda orada olacak kısmetse . Doktorum benimde dışardan . Daha fiyat konuşmadık haftaya konuşacağız bakalım . Direk sezeryan 3,000 tl gibi , ama sen doktorundan paket fiyatı alacaksın o daha uygun olacak

Hastanenin muhasebe bölümü tel de 3 binli bir fiyat söyledi , ama doktorum paket fiyatı verdiğini duydum daha uygun fiyat haftaya konuşacağım . Sana fiyatı kim söyledi doktorun mu ?

Gül ben de hastaneyi aramıştım geçenlerde ve Bülent beyin hastasıyım deyince size doktor ayrı fiyat uygulamıyoruz dediler, fiyatları da almıştım ama karıştırdım şimdi. bir dahaki kontrolde söyler artık Bülent bey.

Hakkinda hayirlisi nasilsa öyle olsun canım ama esi ondeyse hicbir doktor bu riski göze almaz diye dusunuyorum olmazsa eski doktorunada bi muayene ol bakalım o nedicek ondan sonra kararini verirsin
Amin canım inşallah yarın 16:20de devlet hastanesinde randevum var. Bi de ona sorucam bu eş meselesini. Açıkça söylicem ben özele gidiyorum böyle dediler. Siz ne diyorsunuz dicem.
Bu arada benim annem de kordonlarını bağlattı. 40 yaşında son doğumunu yaptı ve bağladılar. Ama sen 40 demedin daha sanırım. Bence bağlatma canım. Sonuçta hepimiz bi şekilde korunucaz.

MERHABA ARKADAŞLAR YÜRÜRKEN BACAĞINA KRAMP GİREN VAR MI? YÜRÜYEMİYORUM HİÇ BEN..
Yürürken değil de otururken 2 kez dizimden aşağısı resmen uyuşmuştu, dr a söyledim, hemen magnezyum verdi, kullandığımdan beri hiç uyuşma / kramp yaşamadım. ilacı kullanmazsam uyuşmaların artacağını da söylemişti o yüzden hiç bırakmadım.

Canlar bir tek benim için düşünmeyin haftaiçi buluşun siz tabi ki haftasonları herkesin işi oluyo doğumlar yaklaştı malum :) bence siz ayarlayıp buluşun bebişler olunca yine buluşuruz ;)

Canlar bir tek benim için düşünmeyin haftaiçi buluşun siz tabi ki haftasonları herkesin işi oluyo doğumlar yaklaştı malum :) bence siz ayarlayıp buluşun bebişler olunca yine buluşuruz :KK66:
Sn
Canlar bir tek benim için düşünmeyin haftaiçi buluşun siz tabi ki haftasonları herkesin işi oluyo doğumlar yaklaştı malum :) bence siz ayarlayıp buluşun bebişler olunca yine buluşuruz :KK66:
Snow senin mesain kaçta bitiyor?

ne güzel yaa herkes doğum gününü almış :)) bende bi hafta sonra gidicem haftaya gitmem gerekiyor ama işlerimiz çok yoğun üniversite kayıtlarımız var.. bacaklarım aşırı derecede uyuşuyor geceleri ne tarafa yatsam sürekli yön değiştirmek zorunda kalıyorum ağrısından magnezyum verdi doktor inş. iyi gelir. Birde şişliklerim arttı artık üstüne basaıyorum akşama doğru

Canım bolca yürü hava serinlediğinde. Ben bir ara çok feci olmuştum. Sağ ayağım fil ayağı gibi şişiyordu. Yataktan kalkamıyordum, üstüne basamıyordum. Doktor hergün yarım saat 45 dakika tempolu yürü, şişin iner dedi. İnanmadım ama yürüdüm. İlk yürüdüğümde biraz indi. Sonra sabah 1 saat kadar yürüyüp, yarım saat kadar da yüzdüm, eski ayaklarıma kavuştum çok şükür. Şimdi birkaç günde bir uzun yürüyüşlere devam ediyorum. Maşallah ayaklarımda şişlikten eser kalmadı. Ellerim bile rahatladı. Doktorun dediğine göre bebek büyüdükçe bize baskı yapıyormuş ve kan uç noktalarda biriktiğinden şişlik oluyormuş. Tuzla ilgisi yok, tuzu kesme, sadece yürü dedi bana. Allah razı olsun adamdan, yeniden doğmuş gibi oldum.

Merhaba kızlar sizde de et beni çıkıyor mu özellikle karın ve göğüs bölgemde arttı. Biraz araştırdım doğum sonrası gidebilirmiş ancak kaladabilirmiş..
Sizde ben durumları nedir?

Çıkıyor bende de canım ve ilk zamanlar çok ürktüm. Kadın doğumcum ve dahiliyecim normal dedi. İçim rahat etmedi, dermatologa görünecektim. Sizde de çıkıyorsa normal demek. Ben sadece bende oluyor sanmıştım.

Eki Görüntüle 1227155 Kizlar bugun besigimiz geldi aslinda biz 10 gun so rasina bekliyoduk ama erken getirdiler bende gelisi guzel nekadar esya sigar diye bi yerlestirdim yaninada yatakodasinin komidinini koydum uzerine biberon falan koymaya iyi olur diye cok sukur tam istedigim gibi oldu okadar cok dua etmistim ki yillardir suraya bi besik kurmak nasip olmasi icin bugun cok duygulandim hala inanamiyorum hatta Rabbim isteyen herkese buguzel duygulari nasip etsin insallah Rabbim hepimize hayirla saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin simdi heyecanla gardolabi bekliyoruz oda haftaya gelir kismetse

Ne güzel yazmışsın duygularını, Allah dualarını kabul etmiş. Amin, hepimiz sağlıkla büyütelim yavrularımızı inşallah. Beşiğiniz de hayırlı uğurlu olsun canım.

Ya bizim haftasonu boya badana var, o olmasa da bu haftalarda eşim hayatta ikna olmaz evde bile birşey yaptırmıyor Kartaldan Kadıköye hiç gözü kesmez. Aklım sizde olacak ama güzeller:KK43: inşallah bebişler gelince buluşuruz artık.

Canım benim çok güzel olmuş, Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin, çoook mutlu oldum senin adına:)

Gül ben de hastaneyi aramıştım geçenlerde ve Bülent beyin hastasıyım deyince size doktor ayrı fiyat uygulamıyoruz dediler, fiyatları da almıştım ama karıştırdım şimdi. bir dahaki kontrolde söyler artık Bülent bey.

Canım sen fiyat konuşmadın mı ? Konuştun diye tahmin ediyordum . Hastane bana bizim fiyatımızla Bülent Bey in fiyatı aynı değil dedi . Bir akrabam onda doğum yaptı paket fiyat veriyor dedi . Artık konuş bence fiyatı , bu arada senin bebeğin durumu nedir canım neden yatıyor sun ? Doğum şeklini aldığını biliyorum Kafası da çıkışa mı girmiş

Kızlar benim ayaklarım kaşınıyor ve pütürtüler oluyor . Çok sıkıntılı bir durum bu . Doktorumu aradım tahlil istedi
Neden olur ki ?

Kızlar benim ayaklarım kaşınıyor ve pütürtüler oluyor . Çok sıkıntılı bir durum bu . Doktorumu aradım tahlil istedi
Neden olur ki ?

Geçmiş olsun canım. Hamilelikten olduğu kesin de net olarak bilemiyorum. Muhtemelen karaciğer ve böbrek enzimlerine bakacaktır doktorun. İçin rahat olsun. Benim ellerim çok şişiyordu ve parmaklarımı kıvıramıyordum. Eklem romatizmasından şüphe etti dahiliyecim. Çok şükür tahliller temiz çıktı. Senin de iyi çıkacaktır.

Canım sen fiyat konuşmadın mı ? Konuştun diye tahmin ediyordum . Hastane bana bizim fiyatımızla Bülent Bey in fiyatı aynı değil dedi . Bir akrabam onda doğum yaptı paket fiyat veriyor dedi . Artık konuş bence fiyatı , bu arada senin bebeğin durumu nedir canım neden yatıyor sun ? Doğum şeklini aldığını biliyorum Kafası da çıkışa mı girmiş

Neden olur ki ?

Bülent bey henüz doğumla ilgili detaylı konuşmadı canım, hastanede onun hastası olduğumu söyleyince fiyat vermedi, doktorunuz bilgi verecek dedi, bi dahaki kontrol 2 eylülde o zaman netleşir artık. Bebek doğum pozisyonunu almış onun dışında bi sıkıntısı yok ama ctesi Nst de 2 sancı çıktı, doktor da istirahat et ve kasılmalarını takip et deyince bizimki pinpiriklendi iyice. Yatak döşek yatmıyorum ama günlük işleri falan eğilmemek kaydıyla yapıyorum artık.
Kaşıntı için de karaciğer enzimlerine bakacaktır canım, inşallah birşey çıkmaz. facete bi arkadaşın da bayağı kaşıntısı olmuş da bugün gidince gebeliğe bağlı değil egzamaymış demişler, kremle de geçiyormuş zaten. geçmiş olsun şimdiden..

Back
X