• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Herkese hayırlı sabahlar:)
Bugün normal doğum için şafak 35-İzmir.

Son 2 iş günüm:)
Akşam 16:20de doktor randevum var. Çıkınca size detayları yazarım kızlar. İnşallah güzel şeyler duyarım.
Günaydınlar canım güzel güzel haberlerle bekliyoruz bizde seni burda

Herkeslere günaydın güzel mutlu bir gün olur inşallah bizim için. Bugun biz 11 Bilecik :)Olduk ki

Günaydın canım:) çoook heyecanlı bir bekleyişte seninle beraber biz de heyecan yaşıyoruz, aramızda ilk bebişine kucağına en alacaksın. fırsat bulur bulmaz doğum hikayeni paylaş canım merakla bekliyorum:) Henamızın fotoğrafını da paylaşırsan bayılırız:)

Herkese günaydın arkadaşlar :)

Son iş günlerini geçiren arkadaşlarım size gün daha aydındır :)

First'cüm canım nerdesin, doktordan geldikten sonra yazmadın.Herşey yolundadır umarım canım...

ya kızlar benim sağ kasığımda bi 5 cm kadar damarım yeşil ve kabarık bi hal almış önceleri önemsemedim birde çok göremiyoruz zaten unuttum hala o şekilde duruyor damarım doktora göstermelimiyim sizce. Ağda yapmıştım onun etkisi olurmu sizce biraz zorlandım.

Meral Allah sevdiği kuluna önce eşşeğini kaybettirir sonra buldururmuş ya maş. senin öyle oldu .o kadar mutlu oluyorum ki iyi haberlerine .Hem seninle aynı gün beklenen tarihlerimiz seni yakından takip ediyorum foruma girip yazmadığım günler senin imzanı okuyorum .

günaydın canım. iyi ki burası var iyi ki sizler varsınız sağolun çok güzel moral oluosunuz. evet ya başta çok üzüldüm ama rabbim güldü yüzümüze şükürler olsun. inş bebeğinde herhangi rahatsızlığı olanlarında allahım yardımcısı olsun şifa versin. evet aynı gün görünüo doktor bişiy dedimi sana doğumla alakalı ortalama tarih bişiy dedimi aynı gün doğururuz belkiii...

Yürürken değil de otururken 2 kez dizimden aşağısı resmen uyuşmuştu, dr a söyledim, hemen magnezyum verdi, kullandığımdan beri hiç uyuşma / kramp yaşamadım. ilacı kullanmazsam uyuşmaların artacağını da söylemişti o yüzden hiç bırakmadım.
Bende yüyürken kramp girmiyorda karnım semsert oluyor sanıyorumki patlayacak. Uyrkende ayaklarıma kramp giriyor uyuşuyor. bende yeniaşladım magnezyuma aslında başından beride böyleydi

herkese günaydın tatlı anneler
iş yerinde bugünü saymazsam son 7 iş günüm .ama aklım yine de işte kalacak gibi bir türlü gönül rahatlığı ile gidemiyorum , ben 6 yıldır 15 gün üstüste tatil yapmadım şimdi çok garip geliyor bir de yerime birisi bakacak insan bir geriliyor ,işimi kaybetme korkusu yaşıyorum sanırım :(Allah korusun

Herkeslere günaydın güzel mutlu bir gün olur inşallah bizim için. Bugun biz 11 Bilecik :)Olduk ki

maşallah kuzum yaa çok heycanlı bi süreç biz daha 42 lerdeyiz :) hadi al kucağına hayırlısıylada sıra elbet bizede gelicek allahın izniyle :)

günaydın canım. iyi ki burası var iyi ki sizler varsınız sağolun çok güzel moral oluosunuz. evet ya başta çok üzüldüm ama rabbim güldü yüzümüze şükürler olsun. inş bebeğinde herhangi rahatsızlığı olanlarında allahım yardımcısı olsun şifa versin. evet aynı gün görünüo doktor bişiy dedimi sana doğumla alakalı ortalama tarih bişiy dedimi aynı gün doğururuz belkiii...
Allah insanı evladıyla sınamasın inş. hiç ciddi bir hastalığı olmaz evlatlarımızın doğduktan sonra da .
doktor normal doğum yapmamda bir sakınca olmadığını en baştan beri söylüyor,bebeğin başı bayağı aşağı inmiş ,daha hiç nstye girmedim.Ben aslında 8 ekim de değil de 30 eylül de doğsun istiyorum ,babamın ölüm tarihi .O günü ailemin hafızalarında daha iyi bir olayla değiştirmek istiyorum .inş.30 Eylül'de doğar .ben zaten doğumu soranlara hiç 8 ekim demiyorum hep eylül sonu diyorum bakalım nasıl olacak .

Günaydın canım:) çoook heyecanlı bir bekleyişte seninle beraber biz de heyecan yaşıyoruz, aramızda ilk bebişine kucağına en alacaksın. fırsat bulur bulmaz doğum hikayeni paylaş canım merakla bekliyorum:) Henamızın fotoğrafını da paylaşırsan bayılırız:)
Herseyi an an yazcam telefonu ilk elime verdiklerinde. Birde fotoğraf koyarım tabi yol arkadasım oldunuz hepiniz benim. Herseyi beraber paylaştık burda en büyük sırları bile biliyoruz o yüzden ilk siz duymalısınız herseyi :)

Allah insanı evladıyla sınamasın inş. hiç ciddi bir hastalığı olmaz evlatlarımızın doğduktan sonra da .
doktor normal doğum yapmamda bir sakınca olmadığını en baştan beri söylüyor,bebeğin başı bayağı aşağı inmiş ,daha hiç nstye girmedim.Ben aslında 8 ekim de değil de 30 eylül de doğsun istiyorum ,babamın ölüm tarihi .O günü ailemin hafızalarında daha iyi bir olayla değiştirmek istiyorum .inş.30 Eylül'de doğar .ben zaten doğumu soranlara hiç 8 ekim demiyorum hep eylül sonu diyorum bakalım nasıl olacak .
Sezeryan mı canım? Basınız sağolsun :(

maşallah kuzum yaa çok heycanlı bi süreç biz daha 42 lerdeyiz :) hadi al kucağına hayırlısıylada sıra elbet bizede gelicek allahın izniyle :)
Hemen geçiyor canım ama şu son günler geçmiyor gercekten son 5 gün kaldığında Heralde hiç uyuyamam heyecandan :)

herkese günaydın tatlı anneler
iş yerinde bugünü saymazsam son 7 iş günüm .ama aklım yine de işte kalacak gibi bir türlü gönül rahatlığı ile gidemiyorum , ben 6 yıldır 15 gün üstüste tatil yapmadım şimdi çok garip geliyor bir de yerime birisi bakacak insan bir geriliyor ,işimi kaybetme korkusu yaşıyorum sanırım :KK43:Allah korusun
Korkma canım korkma ki çekme kötü düşünceleri. Inşallah işini bıraktığın gibi bulacaksın

Kızlar benim ayaklarım kaşınıyor ve pütürtüler oluyor . Çok sıkıntılı bir durum bu . Doktorumu aradım tahlil istedi
Neden olur ki ?
geçmiş olsun canım. yanlış birşey söylemek istemiyorum ama ben kaşıntı vs olunca suya tutuyorum. ne biliyim yoğurt ye panzehirdir çünkü..
zaten tahlil istemiş dr.. inşallah temiz çıkar.. hamilelikten kaynaklanan birşey olacağını endişelenme.

ya kızlar benim sağ kasığımda bi 5 cm kadar damarım yeşil ve kabarık bi hal almış önceleri önemsemedim birde çok göremiyoruz zaten unuttum hala o şekilde duruyor damarım doktora göstermelimiyim sizce. Ağda yapmıştım onun etkisi olurmu sizce biraz zorlandım.
geçmiş olsun canım.

bilmiyorum ki canım neden olur. dr a göstermen lazım. çünkü hamilelik döneminde sıkı takip edilmemiz gerekiyor. özellikle bu son aylarda..hatta günlerde..

Back
X