• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Allah insanı evladıyla sınamasın inş. hiç ciddi bir hastalığı olmaz evlatlarımızın doğduktan sonra da .
doktor normal doğum yapmamda bir sakınca olmadığını en baştan beri söylüyor,bebeğin başı bayağı aşağı inmiş ,daha hiç nstye girmedim.Ben aslında 8 ekim de değil de 30 eylül de doğsun istiyorum ,babamın ölüm tarihi .O günü ailemin hafızalarında daha iyi bir olayla değiştirmek istiyorum .inş.30 Eylül'de doğar .ben zaten doğumu soranlara hiç 8 ekim demiyorum hep eylül sonu diyorum bakalım nasıl olacak .

BAŞIN SAĞOLSUN CANIM. İNŞ İSTEDİĞİN GİBİ OLUR CANIM DOĞUMUN. BENDE NST YE GİRMEDİM BU CUMA KONTROLUMUZ VAR DOKTOR O ZAMAN YAPICAK BANA DAHA BİŞİY DEMEDİ NORMAL MI DURUO SEZERYANMI HİÇ FİKRİM YOK BEN NORMALDEN YANAYIM BAKALIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN

herkese günaydın tatlı anneler
iş yerinde bugünü saymazsam son 7 iş günüm .ama aklım yine de işte kalacak gibi bir türlü gönül rahatlığı ile gidemiyorum , ben 6 yıldır 15 gün üstüste tatil yapmadım şimdi çok garip geliyor bir de yerime birisi bakacak insan bir geriliyor ,işimi kaybetme korkusu yaşıyorum sanırım :KK43:Allah korusun

günaydın canım.. hiç endişelenme canım döndüğünde evelallah alırsın yeniden yerini sen ;)

Allah insanı evladıyla sınamasın inş. hiç ciddi bir hastalığı olmaz evlatlarımızın doğduktan sonra da .
doktor normal doğum yapmamda bir sakınca olmadığını en baştan beri söylüyor,bebeğin başı bayağı aşağı inmiş ,daha hiç nstye girmedim.Ben aslında 8 ekim de değil de 30 eylül de doğsun istiyorum ,babamın ölüm tarihi .O günü ailemin hafızalarında daha iyi bir olayla değiştirmek istiyorum .inş.30 Eylül'de doğar .ben zaten doğumu soranlara hiç 8 ekim demiyorum hep eylül sonu diyorum bakalım nasıl olacak .

ay biliyo musun ben de hep eylül sonu diyorum herkese ve hep içime 30 eylül doğuyo.. Allah gönlüne göre versin canım, sağlıkla doğuralım da gerisi önemli değil..

Hemen geçiyor canım ama şu son günler geçmiyor gercekten son 5 gün kaldığında Heralde hiç uyuyamam heyecandan :)

AYYY BİZDE UYUYAMAYIZ SENİNLE CANIM. ÇOK GÜZEL YAA O SON GÜNLERDE GEÇİP GİDİCEK İNŞALLAH Bİ BAKICAZ DAMLA DOĞUM ANILARINI YAZIOOO :)

iş yerinde bugünü saymazsam son 7 iş günüm .ama aklım yine de işte kalacak gibi bir türlü gönül rahatlığı ile gidemiyorum , ben 6 yıldır 15 gün üstüste tatil yapmadım şimdi çok garip geliyor bir de yerime birisi bakacak insan bir geriliyor ,işimi kaybetme korkusu yaşıyorum sanırım :KK43:Allah korusun

canım sen 6 yıldır ordaymışsın senden vazgeçeceklerini sanmıyorum. üstelik 15gün üst üste izin bile kullanmamışsın.. senin gibi elemanı nerde bulacaklar. idare edeceklerdir.. o gelen eleman sevilirse başka yerde değerlendirilir. yaptığın iş ve yoğunluğu nedir bilmiyorum ama belki tek kişi ağır geliyorsa senin yardımcı olabiliir. tabi bunun yanında başka görevleri de olur. hem senin bebeğin olduktan sonra izin alma ihtiyacın olacaktır. öyle zamanlarda yerine birilerinin bakması lazım.
bu açıdan düşün. şimdilik bu konuda endişelenmenin faydası yok.

Herkese hayırlı sabahlar:)
Bugün normal doğum için şafak 35-İzmir.

Son 2 iş günüm:)
Akşam 16:20de doktor randevum var. Çıkınca size detayları yazarım kızlar. İnşallah güzel şeyler duyarım.

İYİ HABERLERLE GEL CANIM. BENİMDE SON 2 İŞ GÜNÜM KALDI DAHA FAZLA DURAMICAK GİBİYİM :)

CANIM İNŞALLAH KORTUĞUN BAŞINA GELMEZ İİ DÜŞÜN İİ OLSUN. BENDE 3 SENEDİR BURDAYIM AMA BURDA 13 YILLIK ÇALIŞANI GÖZDEN ÇIKARDI 2. DOĞUMUNU YAPMIŞTI SEN ARTIK ÇOCUKLARINLA İLGİLEN DEDİ. BENDE KENDİ KENDİME DİORUM Kİ YA MERAL BU ADAM 13 YILLIK ELEMANINI ÇIKARDIYSA BENİ DE SİLER DİORUM ÇÜNKÜ KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİL. HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIM ÇALIŞCAM DİYENE HER YERDE İŞ VAR BEN KORKMUORUM O YÜZDEN HERŞEYİ OLACAĞINA BIRAKIORUM...

günaydın canım :) çok az kaldı heyecan dorukta :KK66: sen yatağını dolabını falan naptın canım? hiç bahsetmedin bunlardan? isimde karar verdiniz mi?
Bilmiyorum ki annem hena diyor eşim ilay diyor ben ortada kararsız kaldım. Ilay ilaydanın kısaltması gibi duruyor. Sanki üşenmişsin de ilay diyip kestirip atmışsın gibi duruyor. Kararsızlığın dibindeyim yani :(
Onun dışında oda yapmadık canım biz. Hem tasıncaz zaten. Hemde oda yapmak için birazcık büyümesini bekliyoruz. Kışlık dolabımız vardı 3 gözünü boşaltım. Kendi dolayımızın bir gözünü yine kızıma ayırdım. Bide etejer verdim kızıma. Şimdilik o şekilde idare ediyoruz. Bizim odamız da park yatağı tek eksiği park yatağın içinde ki yatak, bir gelmedi yatağımız e.bebekten

Herseyi an an yazcam telefonu ilk elime verdiklerinde. Birde fotoğraf koyarım tabi yol arkadasım oldunuz hepiniz benim. Herseyi beraber paylaştık burda en büyük sırları bile biliyoruz o yüzden ilk siz duymalısınız herseyi :)

ayyy çok duygulandım gözlerim doldu ya:( Hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım hepimiz inşallah. can yoldaşı, yol arkadaşı olduk evet ne güzel:)

Bilmiyorum ki annem hena diyor eşim ilay diyor ben ortada kararsız kaldım. Ilay ilaydanın kısaltması gibi duruyor. Sanki üşenmişsin de ilay diyip kestirip atmışsın gibi duruyor. Kararsızlığın dibindeyim yani :KK43:
Onun dışında oda yapmadık canım biz. Hem tasıncaz zaten. Hemde oda yapmak için birazcık büyümesini bekliyoruz. Kışlık dolabımız vardı 3 gözünü boşaltım. Kendi dolayımızın bir gözünü yine kızıma ayırdım. Bide etejer verdim kızıma. Şimdilik o şekilde idare ediyoruz. Bizim odamız da park yatağı tek eksiği park yatağın içinde ki yatak, bir gelmedi yatağımız e.bebekten

Canım ben Hena diyorum :) İlay çok duydum bir de dediğin gibi kısaltma gibi, bir de yabancılar nasıl söyler ki İlay'ı bilemedim? Hena bana çok sıcak geliyor.. Hayırlısı olsun canım doğunca yüzüne baktığında gelirmiş o isim hissi derler belki öyle olur ;)

İyi yaptın canım taşınacaksın doğru.. Canım sen Koşuyolu'nda oturuyodun dimi? O zamana kadar taşınmazsan benim eşimin iş yeri de Koşuyolu'nda, doğum iznindeyken görüşürüz belki ;)
hangi yataktan aldın canım park yatak için?

günaydınlar,
sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim.

kızlar tuza dikkat edin.. benim tansiyonum normalde düşük çıkar.. hep öyleydi.. iki gündür çok tuzlu yemediğim halde tansiyonum 14,13,12,11,5 vs ler de geziyor.

Canım ben Hena diyorum :) İlay çok duydum bir de dediğin gibi kısaltma gibi, bir de yabancılar nasıl söyler ki İlay'ı bilemedim? Hena bana çok sıcak geliyor.. Hayırlısı olsun canım doğunca yüzüne baktığında gelirmiş o isim hissi derler belki öyle olur :KK66:

İyi yaptın canım taşınacaksın doğru.. Canım sen Koşuyolu'nda oturuyodun dimi? O zamana kadar taşınmazsan benim eşimin iş yeri de Koşuyolu'nda, doğum iznindeyken görüşürüz belki :KK66:
hangi yataktan aldın canım park yatak için?
Neresinde koşuyolunun :) evet burda oturuyorum ama annemde koşuyolunda oturuyor taşınsam bile sürekli buraya gelip giderim. Gorusebiliriz kesinlikle. Baksana kimseden ses çıkmadı bari biz buluşalım :) bende sanırım o anı bekliyorum. Kızımın suratına bakınca belli olacak ama muhtemelen hena kalacak ilay diye sevemiyorum kızımı
Park yatak için yarı ortopedik almıştım 75 li aldığım için ölçüyü yatağa büyük geldi geri gönderdim 65 li olanı bekliyorum şimdi

Kızlar günaydın..

Bugün çok mutluyum çünkü artık izne ayrıldım. 32. Haftamda calısamaz raporu alacağım. O zamana kadar da yıllık iznimden kullandım. Artık işe gitmeyeceğim. Yol 1.5 saat sürüyordu. Çok rahatladım. Hazırlıklara odaklanacağım, örgü örmeye devam edeceğim. Kalan zamanı dinlenerek geçireceğim inşallah.

Korkma canım korkma ki çekme kötü düşünceleri. Inşallah işini bıraktığın gibi bulacaksın
inş.canım insanın aklına geliyor işte ama olumlama yapayım ben yine o kadar faydasını gördüm ki artık polyanna gibi oldum:) son 11 gün yarından itibaren forum olarak 10 dan geriye sayalım senin için.çok heyecanlı .

Back
X