• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar aylar önce oğlumun adını Selim Demir koymaya karar verdik.

Yalnız bu gece rüyamda bebeğim doğmuş ben ismini neden Alper koymadık artık çok geç diye üzülüyorum..
Sizce bunun anlamı ne aklım karıştı biraz bir msj olabilir mi :)

Canım zaten bebeğimin varlığını öğrendiğimden beri o kadar da takmıyorum. ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı benim o zaman iş ile ilgili kaygılarım olmuştu hamileliğimi öğrendikten sonra .bebek de bu anne bana uygun değil dedi bıraktı beni:KK43: Ama bu sefer benden sonrası tufan demiyorum ama çok da takmıyorum yani. vallahi evde ne yapılır pek bilmiyorum ilk defa bu kadar uzun süre evde ,nasıl geçecek ben de çok merak ediyorum.

Ay öyle düşünme tatlım, bende de 2 düşük var ama onlar da Allahın bize ve o bebeklere lütfu inşallah, bu dünyada üzülsek de ebedi alemde görecez inşallah hikmetini.Ben öğretmenim arada yaz tatillerim oldu ama okul hayatımdan beri benim de okul veya iş olmadan geçecek ilk yılım olacak inşallah. Ben de iş arkadaşlarımı çok severim ve daha şimdiden ayda bir toplu görüşmek için gün yapmayı planlıyoruz, geçen sene yapmıştık bazen evde bazen dışarda buluşmak keyifli oluyor.Siz de öyle birşey planlayabilirisiniz belki. Birde avmlere gidip arada vitrinlere bakar kaçamak yaparız inaşallah, şimdilik bunlar var aklımda:)

Kızlar aylar önce oğlumun adını Selim Demir koymaya karar verdik.

Yalnız bu gece rüyamda bebeğim doğmuş ben ismini neden Alper koymadık artık çok geç diye üzülüyorum..
Sizce bunun anlamı ne aklım karıştı biraz bir msj olabilir mi :)

Valla canım takdir sizin ama Selim Demir isim soyisim gibi duruyor, en azından Demir Selim olsa iki isim olduğu anlaşılır gibi, ama bilinçaltında ya da gönlünde Alper varsa Alper Selim de koyabilirsiniz. Selim ismini çok sevdiğim için onu çıkarmaya kıyamadım:)

Merhaba Kızlar,
Biz geldik doktordan.. Herşey iyi şükür 2100 olmuş ve 45 cm boyunda:nazar:Yerim kuzumu:KK68:Yakup beye gittik neden bir doktora devam etmiyorsun bu zamana kadar sana ben bakmadım senin için diyorum ben senin çoğu şeyini bilmiyorum dedi haklı ama ne yapayım bende içime doktor sinmedi dedim.. Bu arada paşamız hala ters duruyor 2 hafta sonra gel hala tersse sezeryan dedi.. hayırlısı artık ne diyim..Sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım çok sayfa geçmiş:)

Valla canım takdir sizin ama Selim Demir isim soyisim gibi duruyor, en azından Demir Selim olsa iki isim olduğu anlaşılır gibi, ama bilinçaltında ya da gönlünde Alper varsa Alper Selim de koyabilirsiniz. Selim ismini çok sevdiğim için onu çıkarmaya kıyamadım:)

Hep Selim diyoruz zaten :)
Garip olan Alper koymak konusunda en ufak istek ya da düşüncem yoktu. Eşime anlattım. Alper i sana önermiştim bence olabilir akşam konuşuruz dedi. Önerdiğini hatırlamıyorum. Rüyalarım hayatımı etkilemiştir. Rüyaların gücüne de inanırım.Ondan yok saymak istemedim hemen..Düşünücem iyice.. Selim adını sevmene sevindim. Bana da sıcacık geliyor bebeğime koyacağım için heralde :D

Merhaba Kızlar,
Biz geldik doktordan.. Herşey iyi şükür 2100 olmuş ve 45 cm boyunda:nazar:Yerim kuzumu:KK68:Yakup beye gittik neden bir doktora devam etmiyorsun bu zamana kadar sana ben bakmadım senin için diyorum ben senin çoğu şeyini bilmiyorum dedi haklı ama ne yapayım bende içime doktor sinmedi dedim.. Bu arada paşamız hala ters duruyor 2 hafta sonra gel hala tersse sezeryan dedi.. hayırlısı artık ne diyim..Sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım çok sayfa geçmiş:)

maşallah bebeğine cnm kocaman olmuş:) peki bu gittiğin dr içine sindi mi? yani bunla mı devam edeceksin?

Ay öyle düşünme tatlım, bende de 2 düşük var ama onlar da Allahın bize ve o bebeklere lütfu inşallah, bu dünyada üzülsek de ebedi alemde görecez inşallah hikmetini.Ben öğretmenim arada yaz tatillerim oldu ama okul hayatımdan beri benim de okul veya iş olmadan geçecek ilk yılım olacak inşallah. Ben de iş arkadaşlarımı çok severim ve daha şimdiden ayda bir toplu görüşmek için gün yapmayı planlıyoruz, geçen sene yapmıştık bazen evde bazen dışarda buluşmak keyifli oluyor.Siz de öyle birşey planlayabilirisiniz belki. Birde avmlere gidip arada vitrinlere bakar kaçamak yaparız inaşallah, şimdilik bunlar var aklımda:)

İnş. görürüz ebedi alemde hikmetini .Allah daha büyük acılar göstermesin.

hay Allahım ya tatili nasıl geçiririzi bilmiyoruz daha :) bakalım her gün bir şey çıkar benim de iş arkadaşlarım gelir yanıma ama ben de eve hapsolmam annemi de alır gezerim bebekle avmler çok yakın evime hem yürüyüş olur hem de biraz nefes alırız .Ev toplantılarına gelince evde olmanın güzel yanı bol bol kısır yemek olacak sanırım:)

Merhaba Kızlar,
Hoşgeldin güzel haberler getirmişsin bebeğinin maşallahı var:nazar:
En başından beri aynı Dr a gidiyorum sanırım akıllıca davrandım ablamın 2 bebeğini doğurmasını sağlayan Dru seçerek :D Uzaklığı sorun ama tek sorunum o olsun içim rahat sonuçta..
Umarım bebeğin uygun pozisyona geçer...
Hayırlısı neyse o olsun diyim :)

ben de bu cumartesi gidecektim ama 30 ağustos diye çalışmıyormuş doktorum :KK43: ne zaman gidicem bilmiyorum bir sonraki haftaya kalsa geç mi olur bilemedim..

Canım ben de teraddüt etmiştim, neyseki çalışıyormuş benim doktorum.Çok sevindim.Aksi durumda haftaiçine randevu alacaktım.İşten izin al vs. uğraşmak zorunda kalmadım.Sen de 1 Eylül'e randevu al, zor mu olur izin almak? Hem 1 hafta daha sabretmek zorunda kalmazsın...

Evet kontroller baya sıklasti simdi 10 gun soraya cagirdi ama ondan sora haftada 1 gidicekmisim:) kuzucuk 2340 gr olmus valla tekmelerinin sertliginden anlamaliydim aslinda da 2 haftada 470. Gr alcagini hic tahmin edemedim:)

Bakalim senin kuzucukk ne alemdee sende haftasinu hic girmiyosun ama kontrolden sora bi haber ceirisin dimi cnm ya merak ederim

ilk zamanlar nasıl ayda bir gidiyorduk ve zaman geçmek bilmiyordu :))Hatta bir arkadaşımız bebeği görmek isteyince, gece acile gitmişti ağrım var diye :)))

Tamam canım bu haftasonu girip yazacağım sonucu.Haftasonu eşim evde olunca hep birşeyler çıkıyor yapaak girmeye fırsat bulamıyorum.Ama haklısın en azından sonucu yazmak için girmeliyim.

Sen şimdi minik paşayla geçireceğin günlerin keyfini düşün canım, hem evde çok kalan biri olmadığın için bence bebeğinle de güzel değerlendirirsin izin günlerini. Bizim bebişler gözünü açana kadar kış gelmiş olacak ama ben yine de eve kapatnmak istemiyorum, Allah yardım ederse. Özelde kariyer yapmak daha zor ama sen 6 yılıı güzel değerlendirmişsin, baksana Marttaki fuarı bile düşünmüşsün şimdiden, bundan sonrası onların kaybı olur:)

Canım senin eşini anlayınca hayatın anlamını da bulmuş olacaz hep beraber:) ama Snowun dediği mantıklı aslında iki isim koysanız, hem ikinizin beğendiği ismi koymak ortak bir karar almış olmanızı da sağlar, bebeği de daha çok sahiplenir belki:/

Cool siz isim düşündünüz mü bu arada, ne olacak minik kahramanın adı?:)

Minik Kahraman mı :)) Çok güldüm tatlım,gerçi haklısın oğlum kahramanlar gibi benimle ameliyata girdi ve yine kahramanlar gibi erkenden doğmayıp karnımda cesurca kaldı :))Çok sevdim bu sıfatı :)İsmini Nazım Can koyacağız canım.Eşim daha bebek ortada yokken Nazım ismini istiyordu, Can'ı da ben ekledim. Oldu sana Nazım Can :)

evet ağdacım söylemişti çok hassaslaşıcaksın diye ama jilet yapmak da istemiyorum ben :KK43: üffff keşke lazerle halletseydim şu işi ya.
Herşey başa bela valla benim hamile kaldıktan sonra hem saçlarım uzadı gürleşti hem tüylerim iki haftada bir alıyorum nerdeyse hormanlardan galiba bana ters etki yaptı bende eğer diyorum doğum sancım aniden tutarsa krem aldım artık böyle hızlı uzadığı için aniden yakalanmak istemiyorum o halde gidersende zaten hemsireler jilet vuruyorlarmış ama insan utanır o halde gitmeye

Aynen canım olabilir aynı tarih :) bizim tarih sürpriz bakalım hanımımız ne zman gelmek isteyecek :)
en fazla benim bbeişten bir kaç gün sonra gelmek ister senin bebiş de :) ben artık bir an önce doğsun istiyorum, nasıl meraklanıyorum ve heyecanlanıyorum anlatamam :KK17: tabi biraz da korku var değişik duygular içindeyim yani :KK46:

Canım ben de teraddüt etmiştim, neyseki çalışıyormuş benim doktorum.Çok sevindim.Aksi durumda haftaiçine randevu alacaktım.İşten izin al vs. uğraşmak zorunda kalmadım.Sen de 1 Eylül'e randevu al, zor mu olur izin almak? Hem 1 hafta daha sabretmek zorunda kalmazsın...

çok iyi olmuş canım senin için :) merakla bekliyoruz Nazım Can'ın güzel haberlerini ;) yani gidebilirim aslında ama en son Herman'a giderken de izin almıştım durmadan izin almak istemiyorum.. Düşüneyim ben bu konuyu.

Bu arada ismi çok güzel, adıyla yaşasın. İkisini birden mi kullanıcaksınız canım?

Herşey başa bela valla benim hamile kaldıktan sonra hem saçlarım uzadı gürleşti hem tüylerim iki haftada bir alıyorum nerdeyse hormanlardan galiba bana ters etki yaptı bende eğer diyorum doğum sancım aniden tutarsa krem aldım artık böyle hızlı uzadığı için aniden yakalanmak istemiyorum o halde gidersende zaten hemsireler jilet vuruyorlarmış ama insan utanır o halde gitmeye

aynen canım bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek annelerinde daha çok oluyormuş hamileyken tüy olayı. Benim mesela hep azdı daha az çıkar oldu Allah'tan :) üf ne çok şey düşünmek zorundayız :(

en fazla benim bbeişten bir kaç gün sonra gelmek ister senin bebiş de :) ben artık bir an önce doğsun istiyorum, nasıl meraklanıyorum ve heyecanlanıyorum anlatamam :KK17: tabi biraz da korku var değişik duygular içindeyim yani :KK46:

öyle deme annesi, ne kadar çok kalırlarsa anne karnında o kadar iyi ;) çağırma bebişini.. Hayırlı olduğu zaman gelsinler inşallah. Aynı duygular bende de var canım, bilmediğimiz bir yolculuğa çıkıyoruz kolay değil tüm hayatımız değişecek ;)

kızlar nasılsınız ?herkes iyidir inşallah.şu sıralar işlerimi devredeceğim arkadasa öğretmeye calısıorum,fazla giremiyorum nete,ayın 3ünde izne ayrılıyorum çok şükür.ayaklarım ellerim artık çalışma dio resmen çok şişmeye başladılar.

Back
X