• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim günde kac bez degistircegin bebekten bebege fark eder bazi bebek günde iki defa kaka yapar bazisi daha fazla o belli olmuyor canim mesela benim çocuklarımin kici çok kiymetli:KK48: genelde hep temiz bezi kirletirlerdi birde bezi neden internetten sipariş veriyorsun ben hep marketten alirim

bizimki babaya benzerse sık tuvaletini yapar, bana benzerse sürekli kusar :) :)
sağlıklı olsun diye seventh generation bebek bezi aldım, marketlerde varmıdır bilmiyorum, birazda pahalı idare edebildiğim yere kadar bunu kullanmayı düşünüyorum

Ben de kontrolden geldim.32 haftaya girmisiz. Raporumu da aldim.okula verecem. Bebis 32+0 1900 gr tersti normale donmus. Cok sukur problem yok. Darisi kontrole gdecek olanlara
maşallah canım.
amin canım inşallah hep güzel haberlerle geliriz..

kızlar bir şey soracağım. benim 2 gündür karnımın sağ alt tarafında kasığımda ve kasığımın üst tarafında geçmeyen sürekli devam eden bir acı var...tam ağrı da değil, acı ve sızı gibi bir şey dün akşama doğru geçmeyince drumu aradım o da gel bir ağrılarına bakalım dedi,nst ye bağladılar... her şey normal çıktı, dr geldi ve nst de herşey normal görünüyor, başı aşağıda olduğu için o da sıkıştırıyor olabilir, daha geniş alana yayılmış bir ağrı olursa gel, şimdilik panik yapmaya gerek yok dedi ama içim hiç rahat değil... otururken, kalkarken, yatınca sağa sola dönerken, gülerken bile baya bir acıyor ve ağrıyor gibi... başka bir şey olabilir mi acaba? aynı şikayetleri yaşayan var mı aranızda? apandisit falan değildir dimi? ya da benimle ya da bebişle ilgili başka bir problem? korkuyorum :KK43:(
geçmiş olsun canım.
apandisit olsa veya şüphelenseler öyle kolay bırakmazlar ve daha çok sancı çekersin..

kan ve idrar tahlili yapmadılar mı..
arada öyle bir geliyor bana da neyse ki gidiyor. deme. k ki artık sancıların dönemi başladı. zaten hep öyle demişlerdi. en çok bir başlarda bir de sonlarda zorlanılıyor.

yediklerimizin de etkisi de oluyordur herhalde. az önce taze fasülye yedim birazcık. ama acayip kasıklarım vs ağrıdı.. sancılandı gibi.

Benimde son üç gündür gece yattigimda bacaklarim sızlıyor özellikle sol bacak altı uyuyamiyorum bazen.Birde ben korkudan gündüz evde de varis çorabı giyiyorum öyle bunaltıyor ki anlatamam.Ama doğum sonrası korsede giyecegiz bi şekilde.Bu sıcaklarda hamilelik gerçekten cok zor.Bu arada bacakları şişen varsa mutlaka zor da olsa hamile varis çorabı giysin.Benim sislerim neredeyse indi.
Evet cidden o kadar sıcak ki klima sabahtan beri açık ona rağmen ara ara sıcaklıyorum. Bugün niye böyle olduysam..Bacaklarımda varis oluşmadı ama ayak bileklerim şiş..Yukarı uzatsam inecekler belki ama sabahtan beri çizim yetiştirmeye çalışıyorum bu hafta oturarak geçti ayaklarım inmedi. Bende mi alsam varis çorabı madem iyi geliyor. Nerede satılır?

bizimki babaya benzerse sık tuvaletini yapar, bana benzerse sürekli kusar :) :)
sağlıklı olsun diye seventh generation bebek bezi aldım, marketlerde varmıdır bilmiyorum, birazda pahalı idare edebildiğim yere kadar bunu kullanmayı düşünüyorum

Ay cok guldum yaa buda ayri bir benzetme olmus
Soyledigin markayı hic duymadım canım

Evet cidden o kadar sıcak ki klima sabahtan beri açık ona rağmen ara ara sıcaklıyorum. Bugün niye böyle olduysam..Bacaklarımda varis oluşmadı ama ayak bileklerim şiş..Yukarı uzatsam inecekler belki ama sabahtan beri çizim yetiştirmeye çalışıyorum bu hafta oturarak geçti ayaklarım inmedi. Bende mi alsam varis çorabı madem iyi geliyor. Nerede satılır?[/QUOT
Bendede varis yok ama temin ince olduğu için damarlarim portleyebilir diye giyiyorum.Ben variscorabi.com isimli siteden alıyorum.Ama çorap giymeden de oturdugun yerde ayak bileklerini hareket ettir ki kan aşağı inmesin fazla.
Bencede yok varis ama yatkın gibiyim giyiyorum.variscorabi.com diye bir siteden alıyorum.Fakat giymesende oturdugun yerden ayak bilek hareketleri yap.

Bende dunku muayene de göremedim yerleri artik darlasiyor goruntude zorlaşıyor bende ayrintilida renkli gördüm ama inanirmisin hic hatirlamiyirum artik dogumda gorucez ayy kendi kendime diyorum su agustos bitse eylulun ortasinda olsak diye sanki bundan sonra vakit gecmicek gibi geliyor
zaten bezmi alemın renklısıde çok ıı dgldı.e o zamanda çok bebek olmadklarndan hatrlamuosundur :) babada ınanrmısın hıc agustos geçmek bılmedı.bnde artık 38bıtsede bebıs gelse dıe bakıorum.bu ay cık bunaldm çok skldm hamılelkten

cmrtsı esımın doğum gününü yapcsm.yrn harış harıl temızlık yapcm,cmrtsıde çok kalabalk olcak.ay stres yapıor bana.tek basıma nasl yetstrcem blmıorm ,ama yapmazsam ds ıcımde kalçam.bır atlatsam su ıkı günü,çok rahatlıcam.sonrada hep gezcemkı zaman gecsın ;)

Bencede yok varis ama yatkın gibiyim giyiyorum.variscorabi.com diye bir siteden alıyorum.Fakat giymesende oturdugun yerden ayak bilek hareketleri yap.
Saol canım hepimiz elimizden geldiğince bilinçli olmaya en az deformasyonla hamileliği yaşamaya çalışıyoruz. Umarım varis olmaz hiç hoş değil...
Bende selülit oldu zayıflayınca ve sporla yokederim diyorum. Karnım aşırı büyüdü ve alt kısımlarında ufak çatlakcıklar oluştu. Onun için de lierac serum aldım 2 gündür kullanıyorum. %99 tedavi ediyormuş inş. geçer...
Hakkımızda hayılısı :)

bu arada şu cinsiyet oylaması var ya.her gün bakıorum kım gecmıs.bana aynı maç skoru gbı gelıor.eveet erkekler gene önde derken kızlar yetısmıs.smfı kızlar erkekler kafa kafaya gıdıor.evet kızlar atak yaparak one gectıler.bakalm erkekler anketinde durum nolacak.erkeklerın kızları geçmek ıcın bır planı varmı.ılerleyen saatlerde gorucez,bızden ayrılmayın.ay bu anket çok hoşuma gıdıor ya :)

kırmızı benlerden bende de var hatta et benleri de çıktı umarım hamilelikten sonra geçer dekolte bölümüm fena çünkü :( bende dr'uma sorucam ama vereceği cevap belli HAMİLELİKTE OLABİLİYOR KİMİ GEÇİYOR KİMİNDE DE KALIYOR
et beni bende de çktı karnımda bile var . ewet dicegı kesin zaten hamilelikten dye

cmrtsı esımın doğum gününü yapcsm.yrn harış harıl temızlık yapcm,cmrtsıde çok kalabalk olcak.ay stres yapıor bana.tek basıma nasl yetstrcem blmıorm ,ama yapmazsam ds ıcımde kalçam.bır atlatsam su ıkı günü,çok rahatlıcam.sonrada hep gezcemkı zaman gecsın :KK66:

Evlen nasil bas edicen öncesinde bi temizlik yapıcan ee sonrasinda onun daha fazlasini yapıcan valla benim gozum kesmezdi galiba bence bi cafe falan ayarlasan en az hasarla cikarsin

Evlen nasil bas edicen öncesinde bi temizlik yapıcan ee sonrasinda onun daha fazlasini yapıcan valla benim gozum kesmezdi galiba bence bi cafe falan ayarlasan en az hasarla cikarsin
evim temiz ama genede üstünden geçmem gerek.laf gelmesın üstüme.napayım cnm ben yalnzm.kımse gelmezkı yardıma.5gorumcem var güya 5dk uzagmda.esım her sene bana suprızlar yapar.bnde hep basbasa gecrttım onun dgmgununu.smdı farklı olsun kalabalk olsun degısıklk olsun bu ona yıllarca yeter :D annemle kız kardsmı cagrdm ıns cmrtsı ıns erkenden gelırlerse yardm ederler.suprız bır şartı olcak.herkese evıde demısken adres degısmez bu saatten sonra.Allah büyük kendimi yormadan bıtırmeye calıscam su iki gunu

kızlar birşey sorucam.ben şuan 10 gün rapor aldım is için.10 gün rapor bittiğinde ben 32+4 günlük olucam inş.ama ben 32+ 1 günlükken doktordan çalışabilir kağıdını alayın diyorum.yani raporlu olduğum donem içinde.bu şekilde olması sıkıntı yaratirmi.bide çok feci grip oldum atesim bi 38 kere çıkıyor geri ilik düş parol derken 37 kere düşüyor.acilen gidecek gücüm bile yok.bu ateş için fikri olan var mi.randevum pazartesi onu bekleyeyim diyorum.acilen gitmek istemiyorum.doktorumda randevusu dolu parol al dedi ama bi taraftan da korkuyorum atesden..allahtan en fazla 38.3 oldu tekrar parolla düştü..bide önümüzdeki hafta evim taşınıyor.:((herşey ustuste geldi bakalım kuzucugu yorucaz bu aralar

Ben yürüdüğüm için sanırım oyle şiddetli beni uyandıracak kadar ağrım olmuyor. Ama uyanıkken gercekten nefesim kesiliyor. Cok zormuş ya bu sancıların gerçeğini düşünmek istemiyorum. Eşimde zavallım sürekli panik halinde. Her sancımda akşamları yanıma koşuyor arabayı getireyim mi askım iyimisin geliyor mu kızımız diye soruyor. Ama o boyle olunca ben daha çok panik oluyorum. Bende huggies almıştım eskiden ama köpeğimizin altına kullanınca gittik molfix doğum hazırlık paketi aldık. Sende bundan alsaydın keske.

Ben de uni baby dışında bide senin gibi pamuk aldım ıslatıp sillcem.
Ben eşimle hergün yürüyorum hem de uzun yürüyüşler yapıyoruz ama oluyor işte canım ikinci defadır geceleri uyandırıyor beni. Şimdiye kadar gündüz hiç olmadı öylesine şiddetli. Ama zor gerçekten, Allahım yardım etsin.. Molfixin doğum hazırlık paketini Carrefour'da görmedim. Nerede var? Ben zaten 44lü paket aldım. Hastaneden çıkana kadar ancak yeter belki de:) daha çok alıcaz.

evim temiz ama genede üstünden geçmem gerek.laf gelmesın üstüme.napayım cnm ben yalnzm.kımse gelmezkı yardıma.5gorumcem var güya 5dk uzagmda.esım her sene bana suprızlar yapar.bnde hep basbasa gecrttım onun dgmgununu.smdı farklı olsun kalabalk olsun degısıklk olsun bu ona yıllarca yeter :D annemle kız kardsmı cagrdm ıns cmrtsı ıns erkenden gelırlerse yardm ederler.suprız bır şartı olcak.herkese evıde demısken adres degısmez bu saatten sonra.Allah büyük kendimi yormadan bıtırmeye calıscam su iki gunu

Ohh maşallah kocisinle son yalnız doğum günün tadini cikarin derim seneye belki zor olur nice yillari inşallah beraber gecirin

bu arada şu cinsiyet oylaması var ya.her gün bakıorum kım gecmıs.bana aynı maç skoru gbı gelıor.eveet erkekler gene önde derken kızlar yetısmıs.smfı kızlar erkekler kafa kafaya gıdıor.evet kızlar atak yaparak one gectıler.bakalm erkekler anketinde durum nolacak.erkeklerın kızları geçmek ıcın bır planı varmı.ılerleyen saatlerde gorucez,bızden ayrılmayın.ay bu anket çok hoşuma gıdıor ya :)
Hahaaa çok güldüm çok alemsin :)
Benimde ilgi alanımda bu anket nedense erkeklerin önde olmasını istiyorum. Acaba opğlum olacak diye mi onlar kazansın gibi bir durum oldu :D

20140828_154717.webp
20140828_154626.webp
20140828_154717.webp
cumleten hayirli aksamlar arkadaslar cok sukur bugun gardolabimizda geldi artik biz tamamiz heycanla 6 haftanin gecmesini ve oglusumuzu bekliyoruz...

ohh maşallah tosun olmuş annessiiii :) çok tatlı. Canım yanda da dursa plasentanın aşağıda olması halinde normal doğumda kanama çok oluyormuş ve durdurulamayabiliyormuş hem bebeğin hem annenin sağlığını tehlikeye sokabiliyormuş. Bak benim yengem Amerikada doğum yaptı bilirsin oralarda kolay kolay sezaryene almazlar, onun da plasenta aşağıdaydı ve sezaryen yaptılar. Ama 39+5 te doğurdu, beklettiler. Ama rahim açılır açılmaz kanama başladığından burda doktorlar risk almak istemiyorlarmış ve 38de alıyorlarmış bebeği. Doktoruna güven ne derse o :KK66:

bu arada aldıkların hayırlı olsun :) loğusa tacını da en kısa zamanda halledersin inşallah :KK66:
Canım ya ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. Açıkçası durum buyken umuttaki doktorumun normal doğum kararı vermesine çok şaşıracak gibiyim. Bakalım ne diyecek. 30 Ağustos'ta çalışmıyor hanımefendi, 1 Eylül'e randevu almıştım. Onda da kocamın işleri çok yoğun, gelemeyecek benimle. Tek gidecektim, kayınvalidemi taktı peşime. Gıcık oldum. Bir şey de diyemiyorum. Ne gerek var tek giderdim ya. Of!
Ben doktora dicem ya sezeryan günü ver dicem. Ben korkuyorum ya bir şey olursa bebeğime ne yaparım ben dayanamaz benim yüreğim buna. Allahım sen kaldıramayacağımız yük yükleme bize. Amin. Çok karışığım canım ya:( sancılarım da geliyor, korkuyorum bebeğim gelmeye kalkar diye. Bi de bu plesenta bazen rahime yapışık oluyormuş, normal doğumda çekilince rahim alınmasına kadar gidiyormuş Allah korusun. Korkuyorum ben...

Back
X