• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Tutuyorum canım neler yapıyorum dün gecede dut pekmezi sürdüm düşün artık , yarını iple çekiyorum bir ilaç verir umarım ilgine teşekkür ederim
Canım kaşıntı bende de oluyor bazen. Kısmen de pütür pütür olan yerler var. Ben de doktoruma sorucam. Yazarım ben de. Sen de yaz ne diyor bakalım. Bence bi sorun yoktur canım çok sıcaklara denk geldik, bunlar normal.

Saol canım hepimiz elimizden geldiğince bilinçli olmaya en az deformasyonla hamileliği yaşamaya çalışıyoruz. Umarım varis olmaz hiç hoş değil...
Bende selülit oldu zayıflayınca ve sporla yokederim diyorum. Karnım aşırı büyüdü ve alt kısımlarında ufak çatlakcıklar oluştu. Onun için de lierac serum aldım 2 gündür kullanıyorum. %99 tedavi ediyormuş inş. geçer...
Hakkımızda hayılısı :)
Lierac serumu ben yazmıştım sana forumda :) Evet kullan yorumlar hep olumlu.Selülit içinde bol su iç şimdilik.Benimde doğum sonrası baya kilo vermem lazım.Doğumdan önce epeyce zayiflamistim oysa.Fakat sanki tüp bebek tedavisinde göbekten yaptığım ignelerde yaglanma yaptı bende.Neyse varsın olsun herşeyin tedavisi çözümü var nasıl olsa.Böyle diyorum ama lanet olsun ki ben çok takıntılı pimpirik biriyim :(

Normal doğuma hazırlık olabilir. Umarım öyledir. Dr a sorunca normal diyor bebeğim doğum pozisyonunda erkenden aldı pozisyonu kilosu da var karnımda çok büyük sanırım bunların da etkisi var...
Sende olmaması büyük rahatlık:nazar: Hareketlerimi çok kısıtlıyor.

Aha da kendimi gördüm:) otursam kalkamıyorum, yatsam oturamıyorum, kızımla sığamaz olduk hiçbir yere artık...

Eki Görüntüle 1229044 Eki Görüntüle 1229045 Eki Görüntüle 1229044 cumleten hayirli aksamlar arkadaslar cok sukur bugun gardolabimizda geldi artik biz tamamiz heycanla 6 haftanin gecmesini ve oglusumuzu bekliyoruz...
kalinkammm aynı dolabı almışız, biz beyaz kulp taktırdık ama:) sancaktepedeki mağazadan mı aldınız sizde? bu arada herkes çok beğendi bu dolabı, benim de içime sindi. güle güle kullanırız inşallah:)

Canım ya ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. Açıkçası durum buyken umuttaki doktorumun normal doğum kararı vermesine çok şaşıracak gibiyim. Bakalım ne diyecek. 30 Ağustos'ta çalışmıyor hanımefendi, 1 Eylül'e randevu almıştım. Onda da kocamın işleri çok yoğun, gelemeyecek benimle. Tek gidecektim, kayınvalidemi taktı peşime. Gıcık oldum. Bir şey de diyemiyorum. Ne gerek var tek giderdim ya. Of!
Ben doktora dicem ya sezeryan günü ver dicem. Ben korkuyorum ya bir şey olursa bebeğime ne yaparım ben dayanamaz benim yüreğim buna. Allahım sen kaldıramayacağımız yük yükleme bize. Amin. Çok karışığım canım ya:KK43: sancılarım da geliyor, korkuyorum bebeğim gelmeye kalkar diye. Bi de bu plesenta bazen rahime yapışık oluyormuş, normal doğumda çekilince rahim alınmasına kadar gidiyormuş Allah korusun. Korkuyorum ben...
Kamurancım korkma, hiçbiri tam olarak plasenta previa dememiş çok şükür, öyle olsa bile sezaryan olursun, bu konularda tıbbın imkanlarından faydalanmak da bi şans. benim 6 arkadaşımdan sadece biri normal yapabişdi ve herbiri farklı sebepten. Sizin için de herşey iyi olacak merak etme canım.
Merhaba bende Ekim ayı annesı olacağım inş.

Hoşgeldin, nasıl gidiyor hamilelik, minnak nasıl?:)

zaten bezmi alemın renklısıde çok ıı dgldı.e o zamanda çok bebek olmadklarndan hatrlamuosundur :) babada ınanrmısın hıc agustos geçmek bılmedı.bnde artık 38bıtsede bebıs gelse dıe bakıorum.bu ay cık bunaldm çok skldm hamılelkten
Birtek hamileliği sevmeyen ben mıyım diyordum ki başkaları da varmış :) Bende çok sıkıldım.Kendimi hamilelikten bu yana hasta gibi hissediyorum.Ayrıca hiç de öyle özel hissetmedim kendimi hamileyim diye.Hayırlısıyla doğum yapmak Bebegimi kucağıma almak,zayıflamak zayıflamak ve kendime yeni kıyafetler almak istiyorum :) Bu arada ben senin yerine olsam eve o kadar misafiri göze alamazdim.

Son düzenleme:
tecrübeli anneler size bi sorum war dogum sancısnı nasl anlıcz nerelere grer acba sancı ?

Cnm. Sana ne diyecekler merak ediyorum. Beni klinikten aradılar 4750 fiyat verdiler. Biz onlara ödiycez onlar hastaneyle muhattap olcak. Ya benim doktorum ünlü bir doktor kanallara çıkıyor erken doğumda çok tercih ediliyor. Bende 2 kayıptan sonra ona gittim. Benim bir arkadaşım 15000 lira ödedi 29 hafta doğdu memorialde bir hafta yattı sanırım. Buda indirimli hâli... Napayım ilk defa bu haftalara geldim riske atamam 10 gün gelişme geriliği oldu bebeğimde şeker pıhtılaşma tedavisi görüyorum. Size verilecek fiyatı merak ediyorum...
Benim bildiğim biz doktora değil hastaneye ödeme yapacağız , ünlü olduğu için bu fiyatlar mı alınıyor . İyi bir doktor olsun ünsüz olsun :KK48: fiyatı merak ediyorum bende . Kayıbın içinde başın sağ olsun canım , bunun ömrü olsun Amin

Canım kaşıntı bende de oluyor bazen. Kısmen de pütür pütür olan yerler var. Ben de doktoruma sorucam. Yazarım ben de. Sen de yaz ne diyor bakalım. Bence bi sorun yoktur canım çok sıcaklara denk geldik, bunlar normal.
Kaşıntıda oluyor pütürtüde , tahlil sonuçlarına baktı ve bir şey yok dedi karaciğerden şüphelendi ama çok şükür sıkıntı yok çok yıkama dedi , sıcaklardan oluyor bence

kızlar,
ne yorganı aldınız? yünden hafif bir yorgan yaptırsam mı? yoksa elyaf pamuk yorganlar mı onlardan mı alsam..
bir de park yatak için nevresim takımları yok herhalde.. kaç ölçülerinde nevresim takımı aldınız

Aha da kendimi gördüm:) otursam kalkamıyorum, yatsam oturamıyorum, kızımla sığamaz olduk hiçbir yere artık...

kalinkammm aynı dolabı almışız, biz beyaz kulp taktırdık ama:) sancaktepedeki mağazadan mı aldınız sizde? bu arada herkes çok beğendi bu dolabı, benim de içime sindi. güle güle kullanırız inşallah:)

Kamurancım korkma, hiçbiri tam olarak plasenta previa dememiş çok şükür, öyle olsa bile sezaryan olursun, bu konularda tıbbın imkanlarından faydalanmak da bi şans. benim 6 arkadaşımdan sadece biri normal yapabişdi ve herbiri farklı sebepten. Sizin için de herşey iyi olacak merak etme canım.

Hoşgeldin, nasıl gidiyor hamilelik, minnak nasıl?:)
Canım bilsem bir şey olmayacak, normali beklicem. Ama riske atamıyorum. Pazartesi bu belirsizliği bitiricem yeter bu kadar.

Kaşıntıda oluyor pütürtüde , tahlil sonuçlarına baktı ve bir şey yok dedi karaciğerden şüphelendi ama çok şükür sıkıntı yok çok yıkama dedi , sıcaklardan oluyor bence
Çok yıkama mı dedi. Ben hergün yıkanıyorum ondan mı oluyor acaba. Çok şükür karaciğerde sorun çıkmamış ya gerisi önemli değil canım. Biraz kaşıntıdan sonra bebeğimize kavuşucaz.

Çok yıkama mı dedi. Ben hergün yıkanıyorum ondan mı oluyor acaba. Çok şükür karaciğerde sorun çıkmamış ya gerisi önemli değil canım. Biraz kaşıntıdan sonra bebeğimize kavuşucaz.
Çok yıkama dedi , dikkat ediyorum çok sıcak olunca kaşınıyor . Havalandırma olunca kaşınma olmuyor
Kavuşmaya az kaldı galiba , sancılarım olmuyor . Neden olmuyor ki , normal doğuramıyacak mıyım ben yaaa

kızlar,
ne yorganı aldınız? yünden hafif bir yorgan yaptırsam mı? yoksa elyaf pamuk yorganlar mı onlardan mı alsam..
bir de park yatak için nevresim takımları yok herhalde.. kaç ölçülerinde nevresim takımı aldınız
Ben kumaşını ve pamuğunu aldım , annem sağ olsun yıkadı yorgancıya verdi dikecek

Back
X