• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Öncelikler herkese günaydin.
Ateş ölçer konusunda yardımcı olayım epey araştırmıştım.Bi defa en doğru ölçümü kulak zarindan yani kulaktan yapan aletler veriyormuş.Alindan vs dokunmadan olcenlerde dışarıdaki oda hava sıcaklığı doğru ölçüme engel olabiliyormus.Ben Braun Thermoscan 5 aldım.Belki sana da fikir olur.

Ben de listeme Braun thermoscan 5 yazmışım bak:) Bir de arzum bebbe var onu yazmışım ikisi arasında kararsızım. Arzum unki hem alından hem kulaktan fiyatı da uygun ama doğru ölçüm yapıyor mu bilmiyorum bazıları yanlış ölçebiliyormuş çünkü.
Çok sağol canım tavsiyen için:)

kızlar,
ne yorganı aldınız? yünden hafif bir yorgan yaptırsam mı? yoksa elyaf pamuk yorganlar mı onlardan mı alsam..
bir de park yatak için nevresim takımları yok herhalde.. kaç ölçülerinde nevresim takımı aldınız

tesekkur ederim canim ici gersekten cok kullanisli normalde en boyu 80 cm 500 tl ydi ama biz biraz genis istedik 93cm yaptirdik kk taksitle biraz pazarlikla 650 ye aldik ha bide bunun cekmece yeride raf olup ayaklari olmayani vardi o daha uygundu...

çok dengesizmiş..
hani çocukla çocuk olma diyeceğim çocuk değil. deliyle deli olma desem mi bilemedim.

en mutlu günlerini en huzurlu olman gerekli günlerini öfkelenerek geçirme..
evrakları verme desem çıngar çıkarır amacı o zaten. seni huzursuz etmek.. isim koymakla anne- baba olunmuyor. evrakları istediğinde kararlı bir birşekilde ben ismininin kerem olmasını istiyorum dersin. veya siziinkiler der.
o da ne koyarsa koysun..

önemli olan bundan sonrası. sen kendine yeni bir hayat kurarsın.. ondan sonrasını zaman gösterir..
hakkınızda hayırlısını versin allah..
amin cnm inş. hakkımızda hayırlısı

günaydın kızlar herkese iş arkadaşım ben doğum iznine ayrılmadan yıllık izne çıkmıştı, hiç yazamadım sadece akşamları okudum sizleri..kızımın gelmesine 31 gün kaldı ve artık sanki karnıma sığmıyor gibi sağa ya da sola yatarken hiç rahat edemiyorum, özellikle sola yattığımda alt tarafa leğen kemiğimin içine vuruyor galiba çok acıtıyor :110:
sırt üstü yatmak en rahatı bence

Arkadasim lutfen sirt ustu yatmamaya calis evet en rahat oyle oluyo ama sirt ustu yattigimizda bebise giden damarlara baski oluyo ve besise besinde oksijende az gidiyo en dogrusu sola yatmak...

Hoşgeldin, nasıl gidiyor hamilelik, minnak nasıl?:)[/QUOTE]
Hoş buldum ,Iyı gıdıyor p.tesi kontrol var bakalım :) benımkı baya hareketli yatarken zorluyor cok sagdan soldan bol bol tepki atıyor :)

Lierac serumu ben yazmıştım sana forumda :) Evet kullan yorumlar hep olumlu.Selülit içinde bol su iç şimdilik.Benimde doğum sonrası baya kilo vermem lazım.Doğumdan önce epeyce zayiflamistim oysa.Fakat sanki tüp bebek tedavisinde göbekten yaptığım ignelerde yaglanma yaptı bende.Neyse varsın olsun herşeyin tedavisi çözümü var nasıl olsa.Böyle diyorum ama lanet olsun ki ben çok takıntılı pimpirik biriyim :KK43:
:)))) Kilo konusunda bende çok takıntılıyım her zaman zayıf olmama rağmen hem de...
Ablamlar hep kilolu olmuştur biraz da onlardan kaynaklı bir durum olduğunu düşünüyorum..Biraz da kıskançtırlar.
Şimdi hamileyim kilo aldım ya çok mutlular çok saçma geliyor bana...Hamilelik bu kilo elbette olacak hatta iyi bir şey hiç canını sıkma...
Bilinçlendikçe hamilelik kilosu takıntım da oldukça azaldı.Çünkü 23-25 gibi kilo bile alanlar emzirirken eriyip bitmişler. Kimle konuşsam aynı yanıt. Aldığımdan fazlasını verdim oluyor.Biz zaten bu durumu önemsediğimizden aynı şekilde gidici yağlar olduğunu düşünüyorum :))

Aha da kendimi gördüm:) otursam kalkamıyorum, yatsam oturamıyorum, kızımla sığamaz olduk hiçbir yere artık...
:)
Her gün bu ağrı sızılar daha bir artıyor sanki....Son günlerden kımıldayamamaktan korkuyorum.. Kim bana yemek yapıcak :)Hayırlısı artık ...

:KK62:
:KK45::KK45:bende kızlar one gectımı mest oluorum.demekki bu bebuslerımızın cınsıyetyle alakalı.yarısa soktuk resmen dogmadan kuzularımızı
Gözün aydın o zaman o kadar geriden buralara kadar geldiniz geçtiniz birincilik size kalacak gibi:KK48:

48 mi o zaman düşünmem lazım o zaman kesin sezeryan isterim canım ya ama doktorum çok güven veriyo bu konuda hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi bol bol emziririz
TAbi canım herkeste dikiş olcak diye birsey yok inşallah hiç birinizde olmaz ama işte o dikiş olayı beni cok korkutmuştu gerçi duymasamda sanırım yapamazdım normal doğum. Acı eşiğim cok düşüktür benim Allah normal yapanlara ekstra güç versin

Canım senin bir hafta mı kaldı doğuma? Sezeryandı galiba. ayyy çok heyecanlandım şimdi ilk bebek geliyor mu maşallah. benim daha 50-60 gün var. Ay sen bize anlat o zaman tecrübelerini, pırpır oldu içim:)
Yok :) ben zamanı birazcık kısa görmeye calısıyorum :) suan tam tamına 9 gün var:) ama neyse ki artık haftaya Pazartesi diyebiliyorum daha kısa oldu artık zaman bizim için :)

Birtek hamileliği sevmeyen ben mıyım diyordum ki başkaları da varmış :) Bende çok sıkıldım.Kendimi hamilelikten bu yana hasta gibi hissediyorum.Ayrıca hiç de öyle özel hissetmedim kendimi hamileyim diye.Hayırlısıyla doğum yapmak Bebegimi kucağıma almak,zayıflamak zayıflamak ve kendime yeni kıyafetler almak istiyorum :) Bu arada ben senin yerine olsam eve o kadar misafiri göze alamazdim.
Aynı hislerdeyiz bende bezdim cidden..Sanki hep hamileymişim gibi bitmek bilmedi hele şu son günler daha bir zorluyor. Tek sevdiğim bebeğimin karnımda hareket edişini hissetmek o kadar...
O kolum kadar pantolonları ben mi giyiyordum şuan hayal gibi :))Mağazalara girip bakamıyorum sürekli bir bekleyiş..
Az kaldı inşallah bitecek :)2. bebeği ilk fırsatta yapmak istiyorduk ama şuan aklım karışık:KK48:

Arkadasim lutfen sirt ustu yatmamaya calis evet en rahat oyle oluyo ama sirt ustu yattigimizda bebise giden damarlara baski oluyo ve besise besinde oksijende az gidiyo en dogrusu sola yatmak...

evet ben de hep öyle duydum yaptım ama sola yatmam imkansız nerdeyse, pazartesi doktoruma sorucam bu yatış pozisyonunu ne diycek bakalım

TAbi canım herkeste dikiş olcak diye birsey yok inşallah hiç birinizde olmaz ama işte o dikiş olayı beni cok korkutmuştu gerçi duymasamda sanırım yapamazdım normal doğum. Acı eşiğim cok düşüktür benim Allah normal yapanlara ekstra güç versin
Damlacığım Allah asıl sezeryan olanlara yardım etsinn. normal doğumda 48 dikiş çok çok zor bi ihtimal ALLAH yardımcısı olsun o arkadasında insanın başına herşey geliyor iste. neyse normal doğum yapan kişi doğumun ardından hemen sağlığına kavuşuyor bebeğe kolay odaklanıyor, sütü rahat geliyor ve resmen vücuduna format atılıyor bir çok hastalık tan korunmuş oluyor vs... sezeryan doğum anı kolay ya sonrası? kardeşimin esi 4 ay önce sezeryan doğum yaptı içim acıdı kıza resmen yazık omuzu bile ağrırmı insanın sezeryanda ya ... ALLAH hepimize en hayırlı doğum şeklini nasip etsin..

Aynı hislerdeyiz bende bezdim cidden..Sanki hep hamileymişim gibi bitmek bilmedi hele şu son günler daha bir zorluyor. Tek sevdiğim bebeğimin karnımda hareket edişini hissetmek o kadar...
O kolum kadar pantolonları ben mi giyiyordum şuan hayal gibi :))Mağazalara girip bakamıyorum sürekli bir bekleyiş..
Az kaldı inşallah bitecek :)2. bebeği ilk fırsatta yapmak istiyorduk ama şuan aklım karışık:KK48:

Yalnız değilsiniz kızar,hamileliği ben de hiç sevmedim :( Allah'ın izniyle,sağlıkla bir an önce bitsin istiyorum.Normal yaşantımı çok özledim. Mağazaların önünden geçerken içim gidiyor,artık normal kıyafetler giymek istiyorum.Herkes anı olsun resim çektir diyor, ben anı olarak bile istemiyorum bu süreci :) Bebeğin hareketlerine de alışamadım.Hareket edince sağlıklı diye seviniyorum,çok şükrediyorum ama o hissi sevmedim,kendimi Alien gibi hissediyorum,içimde birşey oynuyor :)

evet ben de hep öyle duydum yaptım ama sola yatmam imkansız nerdeyse, pazartesi doktoruma sorucam bu yatış pozisyonunu ne diycek bakalım
canım bende yatamıyorum hiç sola hep sırt üstü yaıorum yoksa uyayamıorum cok denedim hatta sağ tarafıma yastık koydum olmadı,koltukta yattım olmadı hep :(

Canım bilsem bir şey olmayacak, normali beklicem. Ama riske atamıyorum. Pazartesi bu belirsizliği bitiricem yeter bu kadar.
Her şey olacağına varır canım, don't worry be happy!:)
Çok yıkama dedi , dikkat ediyorum çok sıcak olunca kaşınıyor . Havalandırma olunca kaşınma olmuyor
Kavuşmaya az kaldı galiba , sancılarım olmuyor . Neden olmuyor ki , normal doğuramıyacak mıyım ben yaaa
Birşey çıkmamasına çok sevindim canım, sancılar belki oluyordur da sen hissetmiyorsundur canım, bazen farketmeden birkaç cm açılma bile oluyor. Beklemeye devam:)
Aaa gercekten mi evet canim sancaktepenin cikisindaki ozkarademirler mi ne adi ordan aldik kulplarini aslinda bende begnmemistim degistiririm diyodum ama eve gelil kurulunca guzel oldu biz bideolcusunu genislettik normalde 80di biz 93cm yaptirdik araya tam olsun diye bende cok begendim gercekten kullanisli hayirli ugurlu olsun ikimizede gule gule kullanalim insallah canim benim :KK66:

Evet özkarademirden aldık, internette model bakarken buldum ben o mağazayı. biz oda yapmadığımız için bizim dolabın yanına tam sığdı 80 cm. Yatağını da aynı şekilde beyaz aldık, odayı ve örtülerini pembe yaparak, yeni oda arakadaşımıza jest yapacaz inşallah:)

esim uyuyor ben gene cin gbı ayakta.gece hayatı yasııorum evımde :) uyumk ıstıom bende.ne olack bu gece utkuszlgu.barı bebıs dogana kadar rahat yatablseydık sonra zaten uyuyamıcaz.esımın horlaması bna slow parça gbı gelıor şuanda,çok keyflı.bedenmn uyumaya nıyetı yok gene

Gece girseymişim keşke,selamlaşırdık:) sabah namazında eşim de bi yatağında dur artık dedi bana, arada bi kalkıp, ihtiyaç molasıyla başlayıp yemek molası arkasından açılmayan bacakları açma yürüyüşleri yapıp öyle uyuyorum artık, aralıksız birkaç saat uyuyunca karın kaslarım çok ağrıyor ama napiim..

canım bende yatamıyorum hiç sola hep sırt üstü yaıorum yoksa uyayamıorum cok denedim hatta sağ tarafıma yastık koydum olmadı,koltukta yattım olmadı hep :KK43:

pazartesi doktorumdan bi yanıt alıcam bakalım canım, eğer mutlaka yan yatmak şartsa son bi ay nöbet tutcam demek ki:KK48:

Hoşgeldin, nasıl gidiyor hamilelik, minnak nasıl?:)
Hoş buldum ,Iyı gıdıyor p.tesi kontrol var bakalım :) benımkı baya hareketli yatarken zorluyor cok sagdan soldan bol bol tepki atıyor :)[/QUOTE]

Benimki de hareketli ebbek, doktor haylaz bi bebek olacak deyip korkutuyor beni:) ama ben memnunum itip kakmasından, azıcık dursa karnımı okşayıp ben oynatıyorum onu:)

Her gün bu ağrı sızılar daha bir artıyor sanki....Son günlerden kımıldayamamaktan korkuyorum.. Kim bana yemek yapıcak :)Hayırlısı artık ...
Tabii ki joker annesi, yani babası yapacak canım. Valla Allah 40 haftayı dolduranlara yardım etsin diyorum artık, 32'den sonrası karambolmüş..

Yalnız değilsiniz kızar,hamileliği ben de hiç sevmedim :KK43: Allah'ın izniyle,sağlıkla bir an önce bitsin istiyorum.Normal yaşantımı çok özledim. Mağazaların önünden geçerken içim gidiyor,artık normal kıyafetler giymek istiyorum.Herkes anı olsun resim çektir diyor, ben anı olarak bile istemiyorum bu süreci :) Bebeğin hareketlerine de alışamadım.Hareket edince sağlıklı diye seviniyorum,çok şükrediyorum ama o hissi sevmedim,kendimi Alien gibi hissediyorum,içimde birşey oynuyor :)
Alien mi? Allah iyiliğini versin Cool:)

Back
X