• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
maşallah canım.
amin canım inşallah hep güzel haberlerle geliriz..

geçmiş olsun canım.
apandisit olsa veya şüphelenseler öyle kolay bırakmazlar ve daha çok sancı çekersin..

kan ve idrar tahlili yapmadılar mı..
arada öyle bir geliyor bana da neyse ki gidiyor. deme. k ki artık sancıların dönemi başladı. zaten hep öyle demişlerdi. en çok bir başlarda bir de sonlarda zorlanılıyor.

yediklerimizin de etkisi de oluyordur herhalde. az önce taze fasülye yedim birazcık. ama acayip kasıklarım vs ağrıdı.. sancılandı gibi.
yok canım yapmadılar sadece nstye bağladılar ve orda baktılar,akşamdı ve dr ameliyattaydı zaten ameliyat bitince geldi nst ye baktı bir sorun yok bebeğin başı sıkıştırmıştır artık aşağıda olduğu için panik yapmana gerek yok dedi, çok şükür ki bugün daha iyiyim, acı azaldı biraz demek gerçekten bebiş sıkıştırmış diye düşündüm ben de ... evet yediklerimizin de etkisi oluyor bence de, gaz yapan yiyecekler yememek lazım gaz sancısı da çok fena oluyor :(

Canım sordum arkadaşıma. Ameliyat elbisesinin arkası açıkmış ama ameliyathaneye girene kadar çamaşırını çıkartmamış. Sedyeyle girmiş, sedyeyle çıkmış. Ameliyathanede önüne perde gibi bir örtü çekmişler. Sonda takan erkek mi kadın mı görmemiş. Acımamış sonda takılırken ama hissetmiş. Sondayı ameliyathaneden çıkarken çıkartmışlar. 5 saat çişi gelmemiş. Normal yemek yiyemiyorsun, bisküvi, meyve suyu falan yiyorsun dedi. Bir de hasta bezi al, orkidi çok sık değiştirmem gerekti, zor oldu dedi.

Canim iste dedigim gibi her hastanenin kurali farkli bana dogumhanede ebe takmisti ama ic camasirimi hepsini soymustum bende sedyeyle ameliyathaneye gittim aynen arkadasinda dedigi gibi narkozda olsa önünü perde çekiyorlar benim sondayi odamda cikardilar ama simdi aklımda okadar soru isareti varki sebebi ise iki Dogumumu ayni hastanede ayni.ayni doktor ve ayni kurallarla yaptim simdi ise sadece ayni doktorum ama ne sekilde bir yol izliyorlar bilemiyorum bu konuyu mutlaka konusmam lazım tesekkürler ayrıca

Şu yükselenlerle ilgili bilgiye benimde ihtiyacım var. Bizimde 5-7 arası doğarsa başak, 7-9 arası doğarsa terazi, 9-11 arası doğarsa akrep, 11-13 arası doğarsa yay oküluyor dahasına ac ac ben dayanamam Herakde hangisi olmalı acaba karar veremedim
Ben terazi burçlarını çok severim. Kardeşim çok tatlıdır mesela ve tanıdığım diğer teraziler...Sanatçı ruhlu sıcak kanlı uyumlu oluyorlar ve bence şeytan tüyü denen şey oluyor terazilerde :) Benim de yükselenim terazi...Yay ve akrepi pek tercih etmem. Kendimce yorumlarım tabii bunlar. İlay adı da hayırlı olsun... Bende gördüğüm rüyadan beri isim konusunda kafam karıştı son ana kadar herşey olabilir. Sizin bebeğiniz kim ne der diye hiç düşünme son anda bile değiştirebilirsiniz herşey olabilir...Kıza iki isim konusunda da sana katılıyorum...Çok mantıklı düşünmüşsün...

Ilerya'cim ayrica orkid boşuna götürme medikalden bir paket hasta koruyucusu al onu kesip pet seklinde kullan zaten hastanede veriyor ayrica ilk yemek cayla biskuvi yada meyve suyuyka bisküvi

Amin canım hepimiz öyle bebekleri düşünüyoruz hep..Dr bir sorun görmüyor. Bu ağrılara da olağan dedi... Kendi kendini yeme iyi düşün biraz daha rahat ol. Bir sorun hissettiğinde Dr a sorarsın zaten öyle yapmışsın:)
çok şükür bugün azaldı canım acı ve ağrı, demekki bebiş sıkıştırmış gerçekten...artık yalancı sancılar da başlarmış zaten, herkes öyle diyor... neyse bebişlerimiz iyi olsunlar da biz dayanırız

canım hala geçmiş sayılmaz, çok sıcak diye yalınayak geziyorum evde (halılarda yok :)) ondan oldu sanırım terlik giymeye başladım ufak ufak ama adet sancısı gibi şiddetli hamile olduğumuz için herhalde, ben de çok korktum başta sonra anladım...
valla canım ben de öyle geziyorum bu sıcaklar çok fena yapıyor insanı, hamileliğin de etkisiyle dayanılacak gibi değil...neyse ki az kaldı artık hepimizin son bir kaç haftası :) bebişlerimize kavuşacağıııızzzzzzz :KK46:

çok şükür bugün azaldı canım acı ve ağrı, demekki bebiş sıkıştırmış gerçekten...artık yalancı sancılar da başlarmış zaten, herkes öyle diyor... neyse bebişlerimiz iyi olsunlar da biz dayanırız
Evet bu saatten sonra ağrılar sahte sancılar olağan...Tabii dayanıcaz inş :) Onlar iyi olsun yeterki birşey kalmadı..
Ağrılarının azalmasına sevindim. Bende aynı açıkçası tuvalete çıktıktan sonra bir nebze azalıyor. Baskı kaynaklı olduğunu daha iyi anlıyorum. O nedenle ağrıların olağan oluşu daha inandırıcı geliyor...

Kızlar forumun yeni halinde mesaj silmeyi çok zor bulmuştum ama unuttum. Bilen varsa yardımcı olsun bana lütfen. Mesaj kutum dolunca bildirim gelmiyor ya, ondan soruyorum.

Son düzenleme:
Çalışan annelere bir sorum var.....
32+0 da çalışabilir raporu aldıktan sonra 37 ye değil de 35 e kadar çalışsam, doğum sonrasına ekleme oluyor mu..kafam karıştı....

İşte bizim isim değişikliğimiz de bu şekilde başlamıştı gecen hafta. Isimde kararlımısın ilay bence daha güzeller başladık biton farklı isim daha çıkarttım meydana karya linda vs vs yok bizim babacım ilay daha güzel değil mi ilayım kızım canım kızım diyince artık dayanamadım hergğn boyle sevmelerine ilay oldu :s eee senin eşin ne istiyor?
İşin garibi benim eşi isimde bulamıyo bi arya demişti ama o da benim içime pek sinmedi Asya daha sıcak geldi.son dakika ne olur bilemem tabi:)

4 yiğenim var Asya nın yeri ayrı aşırı güzel aşırı tatlı birşey beni deli ediyor öyle zeki ve haylaz ki ablamın canını alıyor ama bi felaket :) Eğer kızım olsaydı ablamın kızının adı asya olmasaydı kesin asya koyardım çok güzel bir isim :))
Bende cok beğeniyorum canım Asya ismini büyük ihtimalle değiştirmem asyalar hep tatlı oluyo benimde tanıdığım bi arkadasım var cok güzel bi kız.ama ismi ikiz kardeşim Türkan Şoray'dan esinlenerek o koydu benim aklımda yoktu:))

Kizlar ya 33+3um alisveristeyken islaklik hissettim. Kontrol icin wcye girdimki camasirim ve pantolonum biraz islanmis. Idrar kacirdigimi da hissetmedim. Cokta slklslk degildim. Idrar yada enfeksiyon gibi pis kokmuyor akinti gibide degil.vede bebegim bayaa hareketlendi sonra. Size de boyle oluyormu yoksa hastaneye gideyimmi.

teyzem bizim üst katta oturuyordu. ilk bebeğine doğum yapmıştı. ben küçüktüm hayal meyal hatırlıyorum. yani bundan bir otuz sene önce.. bebeği ilk bize getirdiler. bizim bir masa vardı düz yer orası olsun diye onun üstüne yatırdılar.:) dediğin gibi altına battaniye serilip. maşallah sağlıklı.. avukat şimdi.
kuzenimi görüşünce gülerek bazen o günü anarız.
Tabi canım bizim zamanımızda bez bile almıyormuş bizimkiler. Yıkıyorlarmış bezlerimizi. Mamalar zaten muhallebi:)) ama bak büyüdük çok şükür bi sorunumuz yok:)

Kizlar ya 33+3um alisveristeyken islaklik hissettim. Kontrol icin wcye girdimki camasirim ve pantolonum biraz islanmis. Idrar kacirdigimi da hissetmedim. Cokta slklslk degildim. Idrar yada enfeksiyon gibi pis kokmuyor akinti gibide degil.vede bebegim bayaa hareketlendi sonra. Size de boyle oluyormu yoksa hastaneye gideyimmi.
Baya islandiysa git. Sizinti olabilir

kızlar nefes almakta çok zorlanıyorum, akşam olunca özellikle sıkıntı basıyor daralıyorum,uyumak zor,uyanık kalmak zor,şu 1 ay sağlıkla geçsede inşallah bebeğime kavuşup hamilelikle vedalaşsam, havalarda serinlese artık,şöyle pencereyi açınca serin serin nefes alsam

Çalışan annelere bir sorum var.....
32+0 da çalışabilir raporu aldıktan sonra 37 ye değil de 35 e kadar çalışsam, doğum sonrasına ekleme oluyor mu..kafam karıştı....
Tabi doğum sonrasına ekliyorsun. Ben aynısını yaptım. 35 haftam doldu şimdi çalışamaz raporumu alıcam.

kızlar nefes almakta çok zorlanıyorum, akşam olunca özellikle sıkıntı basıyor daralıyorum,uyumak zor,uyanık kalmak zor,şu 1 ay sağlıkla geçsede inşallah bebeğime kavuşup hamilelikle vedalaşsam, havalarda serinlese artık,şöyle pencereyi açınca serin serin nefes alsam

Canim benimde yürüdükce hem idrarim geliyor hemde karnim sertlesiyor acaba benim bebek asagida ondanmi sizlerde de böyle oluyormu

Back
X