• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
neden canım 40'a kadar beklemez misin? Yani ben 39+5 e kadar beklemeyi eğer gelmezse o zaman sezaryen olmayı düşünüyorum açıkçası..
Canım beklerim tabi kide başka çare mi var , ben beklemeden kuzum kendiliğinden gelsin istiyorum . Ama baktım ki 40 kadar gelmedi zaman geçirmeye de niyetim yok açıkça...

Kızlar bir konuda aklım karıştı bana yardımcı olun . Ben karyolayı çilekten aldım , asansörlü 6 ay sonra aşağı indiriliyor
bu günde pikocudan yan korumaları ve nevresim takımını aldım . Korumalar uzun geldi , ama içindeki yatağın kenarlardan içine doğru itince oluyor . Doğrusu nedir acaba bunun ? Yani ilk 6 ay yatağın içine iterek mi kullanacağız
Ayrıca benim verdiğim kumaş yetmediğinden pikocu kendi kendine bulmaca çözmüş :confused: çarşafı aynı kumaştan ayka uç tarafına ekleme yapmış , ayrıca yastıkta ortadan dikiş atmış manyak . Ne yapayım ben ya

senin bebişin kilosu boyu ne kadar canım? ben de bazen unutuyorum ilaçları. günde 7 ilaç alıyorum artık bıktım:KK43:

Ben saymadım kaç ilaç içtiğimi. Dur hesap yapayım. Tiroid ilacım, elevit, demir hapı, arada magnezyum aklıma eserse. Kalsiyumu içmiyorum. Sadece 2 kez falan içtim. Başka birşey yok sanırım. Sen ne içiyorsun ki bu kadar çok? Bu arada dün yapılan ölçümde bebişimin kilosu maşallah 2500'ü geçmiş, boyu da 47 cm. :nazar:Ama kağıtta +- 385 gram yazıyordu yanılmıyorsam. Yani ölçümden 385 gr daha az veya çok olabilir demek ki. Cihazdan cihaza ve ölçümden ölçüme fark ediyor. Şartlandırmıyorum o yüzden kendimi iri bebek olacak diye. Çünkü birine 4 kilo doğacak demişler, 3100 doğmuş. Sezeryan için büyük söylüyorlarmış bazı doktorlar. Sağlıklı olsunlar da kilosu önemli değil. Ben 2 kilo doğmuşum, hiç de sorun olmamış çok şükür.

Yarini da atlatnca artk eylule giriyoruz hayirlisyla :)) biz 35 haftalik olduk gecen haftaki nisam benzeri kanama sonrasi tik yok.. insallah da 2hafta bsy olmaz! Doktor gecenki kontrolde hersey guzel dedi su,doppler... ama bi ara hemsireye bsy yazdirdi bir sonraki kontrolde bakilmak uzere.. anlatr heralde diyesormadim ama anlatmadi da? Icime sinmedi eve gelince iinternetten baktim soyledigi seye duydugum anladgm kdryla tabii.. kafatasinda sislik gbi bsyler cikti.. kafa cevremiz de hep 2hafta onden gdiodu, normal diodu doktor smdi nie o bilmedgm kelimeyi not ettrdi hemsireye anlayamadm :(( belki yanls anlayp herseyi uyduruormdr su an ama mtsz oldm ya bi grplik varsa diye..bu sislik de neyin nesi..önemli olsa doktoe soylerdi gerci diyorm kendi kendime.. insallah yanls anlamsmdr :( doktoru byle bi sislikten bahseden var mi??

Bugün tatildim ama yorgunluktan öldüm resmen ve bi kez daha anladım ki ütü benim en sevmediğin ev işi:KK12:
Minik kuzumun herşeylerini yıkadım ütüledim, bir kaç örgü yeleği düğmesizdi onlara düğme almaya çıktım yarın da kocamın doğumgünü ona minik bi sürpriz pasta yaptım.
Sonuç omzum ve belim çok ağrıyo şu an..​
cnm bnmde esimin dgmgunuydu.ben bir gün önce evı temizldm tabı gece yorgunluğunu cektım ama hıc gocunmadm.bır hafta oncesnden organizasyonumu yptm.annemle kardsm geldıler.baya kalabalk bır gruba kapıyı açıp karsılarken ben esımı iş çıkışı a gdıp ona magzdan gıysı aldık.kardesm herkesn geldgnı msj attı ,bnde esımı eve getrdm.aa dedım kapıyı kıtlemeyı unuttm,uyanmasın mevzuya dıye.neyse grdık içerı.safın bırı ayakkbsnı untms eskı pusku.aa dedı bu ayakkblr kimin.dedım bnm ya yenı alem.ne dıyım sasrdm.bır an hırszmı grdı eve dye telaşla bır açtı salonu herkes suprıııııız deyınce bır şok oldu.çıkamadı şoktan kaldı öyle.sonrada muhabbet vs.yanı çok güzeldi,onun yuzundekı o mutluluğu görmek bnıde o kadar mutlu ettıkı.ıyıkı ypmısım dedım.yatana kadar bna mutlulgndan bahsettı.sende suprız ypnca inş aynı duyguları yasamstr esin

Kızlar şu günlerde kabızlık sorunum oluştu. Dahiliyecim gyno ferro sanol kullanmamı söylemişti. Ama onda folik asit var. Önereceğiniz başka bir demir hapı var mı?
matoral gol var çok memnunum seker gbı erıor ve bnm mıde hassaslgma ıı gelen tek ılac .ama ondada folık asıt var.noluokı olunca kabızlık mı yapıyor

Yok canım hepimizde var merak etme. Ama rahim kasılması olmasını istemiyor doktorlar. Bebek erken gelmesin diye. Magnezyum kullan demişti bana doktor. Arada bi suda eritilenden içiyorum.

ben sadece demir şurubu kullanıyorum başkada hiçbirşey yok, az kaldı artık ilaç felan hiçbişey istemiyorum

Günaydin hanimlarr buuğün tam 36 haftAlık olduk.. karnımda baya aşagı indi gibi pzrtesi kontrolum var bakaliim doktor ne diyecek buarada bizde dün beşiğimizi aldık salı günü gelecek kısmetse.rabbim içinide doldursun inş.

Kişiden kişiye değişiyormuş. Mesela ablam sadece ped kullanmış. Öyle aman aman kanamam olmadı ilk biraz fazlaydı sonra azaldı ped yeterli diyor. Bence hazırlı olmakta yarar var. Az da olabilir çok da..
Ben hiç büyük ped kullanmadım çok az olurdu adet kanamam şimdi en büyük ped aldım bana yeterli olur gibime geliyor. Olmazsa zaten hemşireler veriyor ya da eşimi yollarım eczaneden alır. Ama yine de yılmaznevalin dediği gibi hasta alt açmalardan var onlarda da yanıma alıcam...

benim regli dönemlerim aşırı ağrılı ve çok kanamalı geçiyor :( hatta bu yüzden sürekli kansızım, inşallah aşırı olmaz normal bir şekilde atlatırız

herkese günaydın :) sağlıklı , huzurlu ,güzel bir pazar günü dilerim,

bugün bebişim ve benim için alınan cicilerimizi yıkıyorum, aslında dün yıkayıp bugün bavulumu hazırlayacaktım ama evdeki hesap çarşıya uymadı,dün kardeşimi doktora götürünce çok yoruldum ve bir şey yapamadım,
neyse önemli olan yıkanıp temiz olsunlar, artık haftaya ütüler bavulu yaparım,
sanırım eylülün 2sinde beşiğimizde gelecek , yavru aslanımın doğumunada 32 gün kaldı , o zamana kadar hazır oluruz inşallah

matoral gol var çok memnunum seker gbı erıor ve bnm mıde hassaslgma ıı gelen tek ılac .ama ondada folık asıt var.noluokı olunca kabızlık mı yapıyor

Elevitte folik asit var, demir hapında da folik asit olunca fazla almış oluyoruz. Yani günlük limiti aşmış oluyoruz. Doktorların bunu görmezden gelmesi tuhaf. Uyardım da dahiliyecimi yok gynoda b12 var, folik yok dedi. Bildiğin folik takviyeli halbuki.

Bende 38 - 39 haftada gelsin öyle çok istiyorum ki , yoksa doktor gel diyecek suni sancı verecek doğum olmazsa hadi bakalım sezeryana ... Oda ameliyat ne gerek var durduk yere ameliyat olmaya korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun Amin
Aynı düşünüyoruz durduk yere ameliyat istemiyorum bende...Korkuyorum Allah gönlümüze göre gücümüze göre hayırlı doğumlar nasip etsin Amin :)

Back
X