Ya bende de ayağa kalkınca sertleşme oluyor, o yüzden karar veremiyorum kasılma mı bebeğin toplanması mı, çünkü uzanınca hemen gevşiyor ve tepiniyor yine minik hanım:) doktorum kasılmaların olursa gel durduralım dedi ama gitmeyecem ya herşeye de müdahale etmek istemiyorum artık, vücudumuzun da vardır bi bildiği:)
Bizim hastane hasta bezi veriyormuş canım, bi arayıp sor istersen, yenidoğan hemşireleri bilgi veriyorlar.
Ben de 34ten sonra bırakınca geç mi oldu demiştim, senin doktorun da tecrübeli, biraz daha rahatladım şimdi. Miniğin iyi olmasına da çok sevindim canım, bize göre haftası geride olan sendin, sen de 34e girmişsin maşallah:) 37-38leri de görüp selametle tamamlarız inşallah bu haftaları:)
Gül diğer topiklere de bakarsan 40 haftayı dolduran çok az kişi var, herşey yolunda giderse 39 veya 40. haftalarda kemdiliğinden gelir zaten sizinkiler inşallah:) iyi düşün iyi olsun..
facete bi arkadaş asansörü inik olarak bağlamış koruyucuyu, ve aşağıda olan kenarın koruyucusunu dıştan bağlamış, çok mantıklı geldi bana. çünlü ilk aylar hareket etmedikleri için asansörü inik kullanmak daha kolay olur alıp bırakırken, bi sorayım müsade ederse atayım sana resmi, fikir olur.
hazırla artık canım, dursun o bi kenarda:) Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Bende kv nin herşeyi bilmesinden rahatsız oluyorum ya, kötü niyetten değil ama benimki de müdahale etmek istiyor sonra

yarın çok açık konuşma istersen doktorla, bakalım doktor ne diyecek, inşallah dediğin gibi yukarı çıkmışsa hiç gerek kalmaz belki bu konuşmalara:)
güle güle kullanın, çok tatlıymış:)