Ende senin gibi düşünmüştüm ama bebeğin kıyafetleri sırt çantasında bozulabilir düzgün durmaz sanki
Ben bebek çantası olarak da bu çantayı kullanmayı düşünüyorum. Bence düzgün konursa hiç bişey olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ende senin gibi düşünmüştüm ama bebeğin kıyafetleri sırt çantasında bozulabilir düzgün durmaz sanki
Canım sence de terazi daha iyi durmuyor mu? Ne zormuş bu işleri belirlemek boyle? Akrepte cok iyi ama hırslı cok oluyorlarmış ve katı oluyorlarmış. Gerçi bende hırslıyım ama katı bir insan değilim kızılında katı olmasını pek istemem
28. haftada doktor plesentanın aşağıda olduğunu ve erken doğum riski olduğunu söyledi yürüyüşü ve cinsel ilişkiyi yasakladı çok şükür şimdilik bir problem yok şimdiye kadar korktuğum hiçbir şeyi yaşamadım inşallah bundan sonrada yaşamam gayet sağlıklıyım yürürmemde yatmamda kalkmamda hiçbir sıkıntım yok yarında okullar açılıyor artık arkadaşlarla sohbet muhabbet kalan zamanıda bu şekilde tamamlarım inşallah sizlerin nasıl bir sıkıntı yoktur inşallah
Ya gelmek istiyor işte. Özel hastane sonuçta içeriye de girer. Ben de girme diyemem ki. Zaten bu işi başıma kocam açtı. Kendi gelemediği için annesini çağırdı. Şimdi yine aradı. Gelirken menekşe getireyim mi dedi. Yani kesin geliyor artık kurtuluş yok. Napıyım ya ben belli ettim istemediğimi. Gelirse gelsin ama çıkışta kendi annemin ultrason çekimine gidicem. Bundan haberi yok. Artık gelir benimle annemin yanına.
Diyemem canım ya yanlış anlar. Boşver gelsin. Alttan muayene falan gerekirse o zaman istemem tabiki. Zaten onda doktor da perdeyi kapatıyor.canım en mahrem yer, muayene olucam yanında olamam de dışarda beklesin, ben kendi annemi bile istemem yanımda
Beni rahatsız etmiyor canım ilacın içinde domuz jelatini olması. Sonuçta sağlık için kullanılıyor. Decavit, elevit kadar iyi bir ilaç değilmiş ve ayrıca içindeki sığır jelatininden dolayı da deli dana riski varmış. Araştırmıştım gebeliğin başında ve o yüzden değiştirmedim eleviti. Haftada bir ne iğnesi vuruluyorsun b12 mi? Zaten gynoda b12 takviyesi var. Kanda B12 baktırdın mı, benim iyi çıkmıştı. Boşa ilaç içmeye gerek yok. Kalsiyumun da mı düşük çıktı? Çok ilaç içiyormuşsun. Nasıl dayanıyor miden?
b12 çok düşük çıkıyor gyno ferro yetmiyor hem b12 hapını kullanıyorum hem iğnesini vuruluyorum. hamilelikten önce de çok düşüktü. ferritin ve demir de çok düşük benim. sanırım guatrımla alakalı emilim yapmıyor ilaçlar. guatr seviyem de çok kötü oldu hamilelikte sürekli kontrol altında tutuluyorum ilaç seviyem 8-9 kat arttırıldı. bu kadar rahatsızlığa rağmen midem çok sağlam ilaçlar etki etmiyor Allah'a şükür:)
Kızlar bugün sürekli yattım. Popomda hemoroid oldu ağrıyor alt tarafa vuruyor. Popo kemiklerim ağrıyor bacağıma bile vuruyor... Vajina girişimi ne irşada şişlik ve ağrı var... Zaten kasılmalarda oluyor... Sizler böyle şeyler yaşıyormusunuz, erken doğacak diye ödüm kopuyor... Gelişme geriliği de var... Böyle bir ağrı vajinada daha önceden yaşadım doktor varis demişti o zamanda hemoroidde olmuştum. O yüzden ona bağladım gitmedim doktora, popomdan muayene olmak istemiyorum.... :-(
o kadar çok isim alternatifi var ki canım insan karar vermekte zorlanıyor, bakalım sonunda ne olacak bebişimizin ismi... Sanırım son ana kadar kesinleştiremeyeceğiz biz bu isim olayını ...Tanıdığım çocuklardan örnek vereyim. Arkadaşımın kızı Doğa Naz. Çok kaprisli, egosu yüksek ve bencil bir çocuk. Başka bir arkadaşın kızı Beren, erkek çocuklarından beter yaramaz bir kızdı ufakken. Komşumuzun torunu Asya cimcime, cilveli, çok konuşkan bir tatlıcık. Ama s harfi tercih etmiyorsun. Defne ismini çok severim ben. Bir arkadaşımın kızının ismini ben önermiştim Zeynep Defne, çok tatlı bir çocuk. İrem, Ilgın da beğendiğim isimlerden.
Snowcuğum al benden de o kadar. Yumurta kapıya dayanmadan yapsak şu işleri iyi olacak. Sanırım çok detaylı bir iş olduğundan stres yapıyor bilinçaltımız. O nedenle erteliyoruz.
wuuuuuuuuu çok güzel bunlar, özellikle kapı süsüne hayran kaldım, ben de kendim yapmayı düşünüyorum kapı süsünü ve keçeden bebek şekerini inşallah başarabilirim ...merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum kendimi tamamen örgüye verdim hiç örgü bilmeden internette videolarını izleyerek kızıma bir kaç model hırka ve yelek gibi şeyler yaptım daha önceden tığ işi oyuncak yaptığımdan bebek şekerlerini ve kapı süsünüde kendim ördüm umarım beğenirsiniz
Göbek deliğimin altı öyle kaşınıyor ki. Pütür pütür oldu ya kaşımaktan mıdır nedir. Yarın olsun bir an önce doktora sorayım. Çok fena kaşınıyor batıyor![]()
o kadar çok isim alternatifi var ki canım insan karar vermekte zorlanıyor, bakalım sonunda ne olacak bebişimizin ismi... Sanırım son ana kadar kesinleştiremeyeceğiz biz bu isim olayını ...
canim benimde o bolgemde varis olustu 2.5 ay olacak nerdeyse bide sislik var dogumda sislik kayboluyo ama bacaklara yayilan varisler kalici olabiliyomus, temizlik, yemek bide oglumun arkasinda dolasmak beni yipratiyo bazen cok sancim oluyo bugun yemek yaparken ayakta duramadim 4 buklum oldum ve bazen uzun suruyor, dinlenmem gerektigini anliyorum, ama bunlar henuz dogum sancilari degil tabi oglumdada bu sekilde sancilarim oluyodu ve gunumuzu tamamiyla doldurmustuk yani erken falan gelmedi, dogum sancisi daha siddetli 2/3 saat boyunca 5 dk da bir siklasinca anlasiliyor bide nefes alip vermekte zorlasiyor, yinede doktora baktirmanda fayda var...Kızlar bugün sürekli yattım. Popomda hemoroid oldu ağrıyor alt tarafa vuruyor. Popo kemiklerim ağrıyor bacağıma bile vuruyor... Vajina girişimi ne irşada şişlik ve ağrı var... Zaten kasılmalarda oluyor... Sizler böyle şeyler yaşıyormusunuz, erken doğacak diye ödüm kopuyor... Gelişme geriliği de var... Böyle bir ağrı vajinada daha önceden yaşadım doktor varis demişti o zamanda hemoroidde olmuştum. O yüzden ona bağladım gitmedim doktora, popomdan muayene olmak istemiyorum.... :-(
Bende de şişede olandan vardı geçen yazdan kalma. Onu sürüyorum iki gündür ama işe yaramıyor. Kalıp şeklinde olduğunu bilmiyordum. Alırım yarın ya yeter ki rahatlatsın. Çok fena kaşınıyor. Yara yaptım kaşıya kaşıya kabardı. Doktor da kızar belki de bana yarın. Ama dayanamıyorum ki. İnşallah işe yarar canım ya alıcam yarın eve dönüşte.Kamuran yarın aktardan sabun gibi kalıp şeklinde kakao yağı alıyorsun. Şişede olanlardan değil. Sonra benmari usulü eritip, yağlanıyorsun. Kakao yağı çok yoğun, çok rahatlatıyor. Çatlaklara da faydalıymış. 3-4 günde bir sürüyorum, kaşıntı olmuyor pek. İstersen zeytinyağı ile karıştırıp da sürebilirsin. Yalnız biraz çikolata gibi kokuyorsun kakao kakao, bence çok sorun değil. Dene bak, rahatlayacaksın.
Bazı arkadaşlar demişti kucağına aldığında o an isminin ne olacağına karar veriyorsun. Çocuğunu görünce netleşir belki. Hayırlısı olsun, ismiyle büyüsün.