• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar bugün sürekli yattım. Popomda hemoroid oldu ağrıyor alt tarafa vuruyor. Popo kemiklerim ağrıyor bacağıma bile vuruyor... Vajina girişimi ne irşada şişlik ve ağrı var... Zaten kasılmalarda oluyor... Sizler böyle şeyler yaşıyormusunuz, erken doğacak diye ödüm kopuyor... Gelişme geriliği de var... Böyle bir ağrı vajinada daha önceden yaşadım doktor varis demişti o zamanda hemoroidde olmuştum. O yüzden ona bağladım gitmedim doktora, popomdan muayene olmak istemiyorum.... :-(
Hemoroit sorunu bende de var Dr a söyledim bir krem yazdı 7 gün kullanacakmışım daha başlamadım. Bu akşam kullanmaya niyetim var..Dr un popondan muayene edeceğini pek sanmıyorum..
2gündür ağrılarım dah bir arttı artık vajinama bile vuruyor. Olağan diyorlar da bana bu kadarı pek de olağan gelmiyor artık gece hep uyandım çünkü en ufak hareketimde bile ağrı var çok zor bir durum..Önümüzdeki Pazartesi randevum var bakalım ne durumdayım bu son randevularda heyecanlanıyorum :)
Allah hepimize kolaylık versin..

günaydın tatlım. artık bitse şu iş günleri evde uzatıp bacaklarımızı yatsak:( gece hiç uyuyamadım dönmekten karnıma ağrılar girdi, nasıl bitecek şu 3 hafta bilmiyorum:( yanında mutlaka ufak tefek atıştırmalıklar bulundur canım, karnımızdaki canavarlar açlığa gelemiyor hiç. dün kahvaltıyı geç yaptım akşama kadar başım ağrıdı.

Evet bende cok sinir oldum sizin adınıza. Millet intihar ediyor cezasını siz çekiyorsunuz. Benimde köprü trafiğininden dolayı araba korna seslerinden başım şişti. Bi daha köprüye yakın biyerde oturmak istemiyorum ya bu ne ses sabah sabah

ay hayır etse gam yemiycem canım da 6:20de çıkmış köprüye ben 9da geçtim hala ordaydı.. Ben de evime yakın iş istiyorum ya :(

Biz de bugün süt sağmayı, emzikleri falan kaynatmayı düşünüyoruz. Çantamı da hazırlamam gerekli ama halim yok. Herkes izine çıkıyor ben de yarın işe başlıyorum. Stres yaptım. 3 haftam var 37 nin dolmasına. Ama çalışabileceğimi sanmıyorum bu halde. En kötüsü işyerimde klozet yok, nasıl kullanacağım alaturka tuvaleti bilmiyorum. Çok az ya doğum izni, anneleri bu halde işe gitmeye mecbur ediyorlar.
Allah kolaylık versin şu halde ayağımı zor kımıldatıyorum. Çalışmak zorunda olmadığıma şükrediyorum. Ataşehire annemlere geldim annemler Rize de abim ve kardeşim var onlar da çalışıyorlar evde yalnızım ama komşularım, arkadaşlarım var. Eşimin işi ve hastane yakın ondan buradayım artık :) Evden çalışma durumum da sonlandı sonunda bende tatile başladım :D
Doğum izni bence de çok az...Bu durumda çalışmak durumunda bırakıyorlar..Doğum izni arttırılacaktı herkes karşı çıktı bayanlara iş verme oranı düşer diye öyle kaldı tabii..Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu :( Tatil çok olsa söylenen gibi olabilir özel sektörde puff..Annelik çok zor ...

Kızlar bizde isim konusunda eşimle anlaşamıyoruz. Kızım isimsiz kaldı.... Ben en başta Masal Melek. Olsun istedim. İki isim olmaz dedi. Melek ismini istemiyor... Modern olsun istiyor... Sonra o sadece Bahar olsun dedi... Bide masal yada rüyada olabilir dedi... Ama bunlar kuranda geçmiyor bende isminin dini anlamında olsun istiyorum... Sonra anlaşamadık... Doğsun aklımıza ilk geleni koyarız dedik... Bide babaannesinin ismi var gülcîhan.... Baktım sizler tartışıyorsunuz banada yardımcı olun... Kızımın ismi içime sinmeyen bir isim olacak bu gidişle...

Merhaba canım, bizim kızımızın ismi Masal olacak :) ama ben başından beri hep bu ismi istedim, rüyamda bile gördüm.. Eşim de çok beğenince Masal olsun dedik. Hiç sana sıcak gelen bir isim yok mu? Ayrıca bence Kuran'da geçmesi şart değil, sırf Kuran'da geçiyor diye saçma sapan isimler koyuyorlar çocuklarına. Ben ismin insanı çok etkilediğine inanırım karakter olarak.. Bence bu daha önemli.

Bu arada oldum olası şu kayınvalide kayınpeder isimlerinin konmasını da hiç anlamış değilim. Allah korusun vefat falan olur o zaman olabilir ama durduk yerde neden konur anlamıyorum..

canım Erzurumluyum ben, ıspanak yemeğine bile et koyan bir annem var benim:)) doktor b12 düşüklüğünün troidle alakalı olduğunu söyledi. midemle ilgili asit olsa rahatsız etmez mi beni? hamilelikte bile yanma sıkıntım filan olmadı hiç. 25mg levotrion kullanıyordum hamilelikte 150 mg oldu. benimki çok sıkıntılı. troid sıkıntısı olan ve ilaç kullanan gebelerin bebeklerine doğumdan sonra kan tahliliyle bakılıp troid hastası olup olmadığına bakılıyormuş. sanırım önlem amaçlı ilaç da veriliyormuş bebeğe. doktorunla konuş istersen. ben söyledim doğumdan sonra tahlil yapacağız bebeğe dedi. troid yaman hastalık, elimi kolumu kımıldatacak halim olmuyor bazen, çok yoruyor. biraz strese girsen üzülsen mahvediyor.hayatta ne yazık ki her zaman güllük gülistanlık olmuyor:)

alla alla demek bu yüzden benim b12 hep düşük çıkıyordu, şimdi benim bebişede mi tahlil yapılacak?
halsizlik bende de çok oluyordu ama hep kansızlığa bağlıyorduk, inşallah bundan sonra tedavimi olup şu hastalıklardan kurtulmak istiyorum

günaydın tatlım. artık bitse şu iş günleri evde uzatıp bacaklarımızı yatsak:KK43: gece hiç uyuyamadım dönmekten karnıma ağrılar girdi, nasıl bitecek şu 3 hafta bilmiyorum:KK43: yanında mutlaka ufak tefek atıştırmalıklar bulundur canım, karnımızdaki canavarlar açlığa gelemiyor hiç. dün kahvaltıyı geç yaptım akşama kadar başım ağrıdı.

aynen canım ya artık evde oturmak istiyorum.. Normalde yarım saatte geliyoruz sabahları hadi 1 saat olsun bu sefer gerçekten yordu trafik..

Günaydın kader arkadaşlarım,

Sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı, köprüdeki intihar girişimi yüzünden işe tam 1,5 saate geldik :KK43: şimdi bişeyler atıştırdım, açlıktan öldüm yolda..

35.haftamıza girdik artık, sancılar yoklamaya başladı..
Ölmek isteyen adam oyalanmaz atlar ne biliyim de trafiktekiler için sabah sabah beter olmuş :(
Evet canım gece uyutmadı ağrılar sancılar ara ara yokluyor sahte sancıları hissediyorum bende...Bir an önce tatile başlamalısın sende ben dün akşam geçtim Ataşehire eşim biraz panik oldu aklım sende kalacak geçelim dedi haklı artık heran herşey olabilir. Mesafe önemli bu durumda şimdi yakınım içi rahat o açıdan...

Ölmek isteyen adam oyalanmaz atlar ne biliyim de trafiktekiler için sabah sabah beter olmuş :KK43:
Evet canım gece uyutmadı ağrılar sancılar ara ara yokluyor sahte sancıları hissediyorum bende...Bir an önce tatile başlamalısın sende ben dün akşam geçtim Ataşehire eşim biraz panik oldu aklım sende kalacak geçelim dedi haklı artık heran herşey olabilir. Mesafe önemli bu durumda şimdi yakınım içi rahat o açıdan...

aynen canım derdi atlamak değildi zaten.. dayanabildiğim kadar dayanıcam canım, iznimi sonraya saklamak istiyorum, kızım ek gıdaya benim gözetimimde başlasın istiyorum çünkü bakıcı tutucam ben..

iyi yapmışsınız artık her şey olabilir gerçekten de. Biz de sonunda dün hastane çantasını hazırlamaya başladık. Eksiklerimiz var, onları da bu hafta tamamlamayı düşünüyorum..

alla alla demek bu yüzden benim b12 hep düşük çıkıyordu, şimdi benim bebişede mi tahlil yapılacak?
halsizlik bende de çok oluyordu ama hep kansızlığa bağlıyorduk, inşallah bundan sonra tedavimi olup şu hastalıklardan kurtulmak istiyorum

Guatrın mı var canım senin de?

ben 2 kez nstye girdim, bir zararı varmı ki?pazartesi sabah yine randevum var ve tekrar nst yapılacak

nst ye neden giriyorsun sancın mı var? zararını bilmiyorum ama doktorum her şey yolundaysa sancın da yoksa 36. haftadan önce nst ye bağlamanın anlamı yok dedi.

aynen canım derdi atlamak değildi zaten.. dayanabildiğim kadar dayanıcam canım, iznimi sonraya saklamak istiyorum, kızım ek gıdaya benim gözetimimde başlasın istiyorum çünkü bakıcı tutucam ben..

iyi yapmışsınız artık her şey olabilir gerçekten de. Biz de sonunda dün hastane çantasını hazırlamaya başladık. Eksiklerimiz var, onları da bu hafta tamamlamayı düşünüyorum..
Ben mi aceleci davrandım sen mi ağır... Biran önce hazırlamaya bak derim içim şimdi çok rahat benim :) Ben şimdi boştayım yakınızda artık cidden yardımcı olabileceğim birşey varsa söyle memnun olurum :)
Çalışman konusunda sana hak veriyorum yerinde olsam aynısını yapardım..

Ben mi aceleci davrandım sen mi ağır... Biran önce hazırlamaya bak derim içim şimdi çok rahat benim :) Ben şimdi boştayım yakınızda artık cidden yardımcı olabileceğim birşey varsa söyle memnun olurum :)
Çalışman konusunda sana hak veriyorum yerinde olsam aynısını yapardım..

ben ağır davrandım canım ya :) bi türlü elim çanta hazırlamaya gitmedi nedense.. Çok teşekkür ederim düşünceli arkadaşım :)

ay hayır etse gam yemiycem canım da 6:20de çıkmış köprüye ben 9da geçtim hala ordaydı.. Ben de evime yakın iş istiyorum ya :KK43:
Okadar çıkmıssın oraya madem intihar edeceksin et ozaman yani dimi bu kadar insanı kendine esir etme. Yazık valla 6.20 de çıkmış bide atlamadı heralde indirildi. Senin iş yerin nerde ki? HEr sabah yazık valla o köprüden gecmek zulüm oluyordur sana bence de yakınına biyere tasınmalısınız. Yada senin şube değiştirmen gerekiyor olur mu acaba oyle?

Bendende herkese günaydın.
Bir saattir ayaktayım. Hiç uyuyamadım. Bir haftadır evdeyim. Evde durmaya alışamadım çok sıkılıyorum.

Ben de izne ayrılınca sıkılmaktan korkuyorum.Zaman geçmez gibi geliyor.Ama bir yandan da bütün gün sandalyede pc başında oturmak beni çok yoruyor.Hala karar veremedim ne zaman izne ayrılacağıma...

kızlar hepinize günaydın çok mutluyum yarın son iş günüm.böle diorumda inşallah evdede sıkılmam.:)herkesin keyfi yerindedir umarım geçmişi okumadım henüz..

Sonunda sen de bitirdin canım,çalışma günlerini, inşallah izne ayrılınca sıkılmazsın,ben de çok korkuyorum sıkılmaktan.

canım nst ye girmek için erken değil mi? günlerimiz aynı ben de cuma günü doktora gittim nst ye 36 haftadan sonra sokarız dedi.

Benim doktorum da 36. haftaya verdi Nst tarihini.Ben de acaba geç mi kaldım diyordum,demekki normali buymuş.

ben ağır davrandım canım ya :) bi türlü elim çanta hazırlamaya gitmedi nedense.. Çok teşekkür ederim düşünceli arkadaşım :)

Ya canım inanırmısın benim de elim hiç gitmiyor hazırlık yapmaya.Neredeyse herşeyi aldım ama hepsi poşetler içerinde bir kenarda yığılı bekliyor.Hiç hevesli değilim, caım yapmak istemiyor.Halbuki ilk başlarda hemen hazırlıklara başlamak istiyordum...Neden böyle oldu anlamadım :(

Herkese günaydın arkadaşlar :)

nst ye neden giriyorsun sancın mı var? zararını bilmiyorum ama doktorum her şey yolundaysa sancın da yoksa 36. haftadan önce nst ye bağlamanın anlamı yok dedi.

sancım yokta 1 ay önce suyum geldi sanıp acile gitmiştik o zaman nsteyle tanışmıştım, geçen hafta gittiğimde de nst istediler

Back
X