• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Okadar çıkmıssın oraya madem intihar edeceksin et ozaman yani dimi bu kadar insanı kendine esir etme. Yazık valla 6.20 de çıkmış bide atlamadı heralde indirildi. Senin iş yerin nerde ki? HEr sabah yazık valla o köprüden gecmek zulüm oluyordur sana bence de yakınına biyere tasınmalısınız. Yada senin şube değiştirmen gerekiyor olur mu acaba oyle?

aynen canım ya indirilmiştir artık heralde. Leventte iş yerim canım, hergün trafikte nerdeyse 3 saatimi geçiriyorum.. Genel Müdürlükteyim canım ben ya.. Ya iş değiştirmem lazım ya ev.. Bakalım seneye taşınalım diyoruz ama bulabilirsek ev tabi..

Ya canım inanırmısın benim de elim hiç gitmiyor hazırlık yapmaya.Neredeyse herşeyi aldım ama hepsi poşetler içerinde bir kenarda yığılı bekliyor.Hiç hevesli değilim, caım yapmak istemiyor.Halbuki ilk başlarda hemen hazırlıklara başlamak istiyordum...Neden böyle oldu anlamadım :KK43:

canım sen koy yine de çantaya nolur nolmaz madem hazır. Ben dün akşam sonunda hazırladım. Bikaç eksik var onları da aldım mı arabanın bagajına koyabilirim artık. Ben korkmaya başladım o kadar çok erken doğum duyar oldum ki.. Sanırım psikolojik olarak süreci uzatmaya çalışıyoruz. Sanki çanta hazır olursa yarın doğurucakmışız gibi düşünüyoruz sanırım

aynen canım ya indirilmiştir artık heralde. Leventte iş yerim canım, hergün trafikte nerdeyse 3 saatimi geçiriyorum.. Genel Müdürlükteyim canım ben ya.. Ya iş değiştirmem lazım ya ev.. Bakalım seneye taşınalım diyoruz ama bulabilirsek ev tabi..
Aslında ne kadar yakın geliyor Levent. Ah su trafik zımbırtısı olmasa keske. Ay genel müdürlükten de cıkılmazki. En iyisi sanırım ev değiştirmek. Ee eşin nerde çalışıyor?

:-) dün akşam hazırladık canım ama eksiklerim var, hasta bezi falan almam lazım. Bir de süslemeleri de koymam gerekiyor ama onlar tam hazır değil.
Ne süslemesi hazırladın sen? Baby showerı hastanede mi yapcaksın?

Merhaba
iki gündür aşırı midem yanıyor, doktoruma mesaj attım henüz cevap vermedi gaviscon vs kullansam sorun olur mu ne dersiniz

tiroid varmış, hamileliğin ilk haftalarında da grip virüsü tiroitlerime yerleşmişti, hatırlamak bile istemediğim bol acılı ağrılı günlerdi
tiroidle guatr aynı şey mi bilmiyorum

guatr demek nodül de var demek. yani boğazında nodül var mı demek istedim. boğazından ultrason çekildin mi? nodül yoksa tedavin kolay olur. ne yazık ki nodülün tedavisi yok ameliyattan başka. ameliyat olsan bile ömür boyu ilaç kullanmak zorundasın. benim 6-7 adet nodülüm var.

Ben de izne ayrılınca sıkılmaktan korkuyorum.Zaman geçmez gibi geliyor.Ama bir yandan da bütün gün sandalyede pc başında oturmak beni çok yoruyor.Hala karar veremedim ne zaman izne ayrılacağıma...

Sonunda sen de bitirdin canım,çalışma günlerini, inşallah izne ayrılınca sıkılmazsın,ben de çok korkuyorum sıkılmaktan.

Benim doktorum da 36. haftaya verdi Nst tarihini.Ben de acaba geç mi kaldım diyordum,demekki normali buymuş.

Ya canım inanırmısın benim de elim hiç gitmiyor hazırlık yapmaya.Neredeyse herşeyi aldım ama hepsi poşetler içerinde bir kenarda yığılı bekliyor.Hiç hevesli değilim, caım yapmak istemiyor.Halbuki ilk başlarda hemen hazırlıklara başlamak istiyordum...Neden böyle oldu anlamadım :KK43:

Herkese günaydın arkadaşlar :)

eğer sancın yoksa her şey yolundaysa 36. haftadan önce nst yapmıyorlar aslında. anlamı da yok sırf para tuzağı. hatta 36 da bile sancım filan yoksa ben yine de yaptırmayı düşünmüyorum.

Cumleten gunaydin arkadaslar cok sukur yeni bir haftaya daha basladik cok guzel gecsin insallah hepimiz icin guzel habeler alalim... arkadaslar bizim cok sukur bebek arabasi disinda bi eksigimiz kalmadi model olarad BABY2GO PROTON DELUX 8899 modeli benim cok hosuma gitti ama bu konulardan da cok anlamadigim icin tereddutteyim sizler hangi markanin hangi modelini aldiniz tercih sebebiniz neydi... bide bu modelin nette tanitim vidyosu var bi bakil bana fikrinizi soylermisiniz ...

Aslında ne kadar yakın geliyor Levent. Ah su trafik zımbırtısı olmasa keske. Ay genel müdürlükten de cıkılmazki. En iyisi sanırım ev değiştirmek. Ee eşin nerde çalışıyor?

canım eşimin iş yeri Koşuyolu'nda. Acıbadem taraflarından falan bakıcaz ev işte. Köprüye yakın olursa arabayla gidebilirim en azından.

guatr demek nodül de var demek. yani boğazında nodül var mı demek istedim. boğazından ultrason çekildin mi? nodül yoksa tedavin kolay olur. ne yazık ki nodülün tedavisi yok ameliyattan başka. ameliyat olsan bile ömür boyu ilaç kullanmak zorundasın. benim 6-7 adet nodülüm var.

3tane var birde ufaklar varmış,2 cm geçerse ameliyat diyorlar, birde ufaklar var dedi

yok be canım babyshower 20 eylülde. Hastane odasını da süsliycem de ben inşallah. Balon, flama banner, kapı süsü, hediyeler falan olacak onları hazırlamam lazım.
Bazıları baby showerı hastane de yapıyormuşta dedim hastane de mi yapacak acaba :) hım sende benim gibi süslerle püslerle gitceksin hastaneye :) bakalım o gün bunlarla uğrasabilecek miyiz :)

canım eşimin iş yeri Koşuyolu'nda. Acıbadem taraflarından falan bakıcaz ev işte. Köprüye yakın olursa arabayla gidebilirim en azından.
Ayyy dimi unutkanlığıma ver :) eşin bizim burdaydı ya :) acıbadem güzeldir canım sizde gelin bu taraflara :)

Bazıları baby showerı hastane de yapıyormuşta dedim hastane de mi yapacak acaba :) hım sende benim gibi süslerle püslerle gitceksin hastaneye :) bakalım o gün bunlarla uğrasabilecek miyiz :)

canım sen sezaryen olacağın için senin için daha kolay aslında. Erkenden gidip annenle yapabilirsiniz. Asıl ben yapabilecek miyim acaba :) artık anneme, görümceme tembihlerim ben içerde doğururken onlar süsler odayı :) ben çıkınca süslü görürüm inşallah :)

Ayyy dimi unutkanlığıma ver :) eşin bizim burdaydı ya :) acıbadem güzeldir canım sizde gelin bu taraflara :)

olsun tatlım hepimiz unutkanız artık :) evet bakalım canım, bizi neler bekliyor. En az 1 yıl daha ataşehirdeyiz 1 yıl sonra bakarız artık. taşınmak çok zor geliyor bana belki direk ataşehirden arabayla gelir giderim.

Back
X