• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim hoşgeldin biraz buruk bi msj gibi geldi bana ana artik umuttaki doktoru aklından sil ve veradaki doktoruna karar ver bak neguzel anlatmış sana bebeginude hiç riske atma kendini 24 eylülke hazırla ve geri sayima başla iki hafta daha kontrole git bence artik doktir seciminide dusunme hakkinda hayırlısı olsun.bebegine odaklan.bak neguzel bebeginde gayet saglikli.
Sağolun kızlar inşallah hakkımda hayırlı olan kararı vermişimdir. Eşim de hiç riske atamam, sezeryan olacaksın artık gününü de aldık diyor. Heyecan yaptı babası:) artık günümü bekliyorum oğluşumla kavuşmak için:)
Yıldız canım sanada geçmiş olsun diyemedim. Kızın inşallah sağlığına kavuşur. Anne olmak ne zor..

Biz geldik kızlar. Plasenta hala aynı yerinde duruyor ama umuttaki dokorum sağolsun beni yine başından attı.. Neymiş idrara sıkışık olmam gerekiyormuş. Sadece aşağıda olduğunu söyledi. Öbür hafta salı günü sıkışık gel iyice bakayım dedî. Çalışamaz raporumu da yazamadılar. Gittim veraya. Doktor beni görür görmez nasılsın dedi. Göbeğim çok kötü dedim kaşınıyor. Losyon yazdı bana. Çalışamaz raporumu da yazdı. Para vermedim 10 gün içinde gittiğim için. Sezeryanda tecrübeniz nedir dedim. Benim için yüzümü yıkamak gibi bir şey dedi. Bundan sonra plesenta çıkar mı yukarı dedim. Çok zor ama 2 hafta daha takip ederiz dedi. 24 eylülde sezeryanla alırız dedi. Bebeğim 2800 kilo ve 49 cm. Böyle kızlar durum bu..

maşallah kuzuya büyümüş, sağsağlim doğsunda sezeryan olsun bişey olmaz

Nerde bunlar? Edirne kapıd mı ay bana adreslerini falan versen ben goturebilirim haftasonu. Özelden yazabilirsin. Yok çöpe atmam zaten sadece çöpün yanına güzelcene yerleştiririm ordan gelip zaten istediklerini alıyorlar çingeneler alıyor genelde tabi
adreslerını bende blmyrm versemde hangı bırını vereyım.o kadar çok varkı akrabam hepsını tanıor ve haber verıor.genelde evıne cagrıor ıhtıycı olanları.onlar toplanıor.genc kızlar olsun,kadınlar olsun.hepsı toplanıp beklıolarmıs.akraba ablamda posetlerı sacıormud halıya.hepsı ıhtıycnı alıp dua ede ede gıyıyormus.ama bunlar gerçekten ayagnda elbisesi olmayan çok muhtaç garıbanlar.istersen her ıstedgnde bana getır ben ulastırırm.annem her geldıkce ben yolluorum onla.oda ulastırıor.kullanışçayan tabak canaklar aklına ne gelırse ihtıyacı olanlara ulastırıorlar.cunku ben umranıyden kalkıota karsıya gdemem.ben topluom hep.etraftands bana çok getırıorlar.odada bırıkıor annem,halam hep geldıkce gonderıorım saolsunlar dagıtıorlar

canım benimde 23 yada 24 eylül :)) hayırlısı bakalım
Aynı gün mü doğum yapıcaz:)) ne güzel:)) doktor bana 24 eylül gibi alırız dedi. Benn de 24 eylül istiyordum dedim:) babasıyla doğum günü aynı olsun istedim en azından:)

adreslerını bende blmyrm versemde hangı bırını vereyım.o kadar çok varkı akrabam hepsını tanıor ve haber verıor.genelde evıne cagrıor ıhtıycı olanları.onlar toplanıor.genc kızlar olsun,kadınlar olsun.hepsı toplanıp beklıolarmıs.akraba ablamda posetlerı sacıormud halıya.hepsı ıhtıycnı alıp dua ede ede gıyıyormus.ama bunlar gerçekten ayagnda elbisesi olmayan çok muhtaç garıbanlar.istersen her ıstedgnde bana getır ben ulastırırm.annem her geldıkce ben yolluorum onla.oda ulastırıor.kullanışçayan tabak canaklar aklına ne gelırse ihtıyacı olanlara ulastırıorlar.cunku ben umranıyden kalkıota karsıya gdemem.ben topluom hep.etraftands bana çok getırıorlar.odada bırıkıor annem,halam hep geldıkce gonderıorım saolsunlar dagıtıorlar
Canım bugun ataşehir Belediye'sini aradım sen yazana kadar cok gecti zaman. Yarın gelip alacaklar ama aklımda bulunsun birdahakine sana getireceğim. Sen bana özelden face ismini yada numaranı yazarmısın birdahakine sana getireyim

Nst de çekildim ama doktora göstermeyi unuttum. Maille sorucam şimdi..
Senin adına cok sevindim. Zaten vera nedense bana daha sıcak gelmişti hem fiyatı da daha iyiydi sanırı . Hadi hadi hayırlı olsun son 23 gün :)

Ayy gözümüz yollarda kaldı gercekten snowla. Yani 24 Eylül'de doğum var desene :) bosver bence sen yukarı çıksa da artık kendimi sezeryana ayarla. Ve umuttaki doktorunu artık bosver vera cok daha iyi gibi geliyor bana maşallah baya kilosu da olmuş hadi hadi gözünaydın. Ee kayınvaliden ne söyledi?
Evet canım kısmetse 24 eylül. O zamana kadar beklerse tabi:)) kayınvalidem sezeryan olsun riske atma diyor şimdi. Atamam zaten elim kolum bağlı. Nasip böyleymiş. Doktorum da kendine çok güveniyor. Ben de ona güveniyorum.

Senin adına cok sevindim. Zaten vera nedense bana daha sıcak gelmişti hem fiyatı da daha iyiydi sanırı . Hadi hadi hayırlı olsun son 23 gün :)
Bi anda şafak 23 oldu:) ben de heyecanlandım şimdi çok az kaldı ya:) seni hayırlısıyla doğurtalım da sıra bize gelsin canım:)) tecrübelerini paylaşırsın bizimle:)

Aynı gün mü doğum yapıcaz:)) ne güzel:)) doktor bana 24 eylül gibi alırız dedi. Benn de 24 eylül istiyordum dedim:) babasıyla doğum günü aynı olsun istedim en azından:)
ay ne güzel babasıyla aynı gün olsun :) haftaya çarşamba net bi gün sölicek ya 23,ya 24 dedi hayırlısı nese o olsun bizim için :)

Bi anda şafak 23 oldu:) ben de heyecanlandım şimdi çok az kaldı ya:) seni hayırlısıyla doğurtalım da sıra bize gelsin canım:)) tecrübelerini paylaşırsın bizimle:)

Sözde Ekim anneleriydik :) eylülde patır patır dökülmeye başladık. Bakalım benim de yarın randevum var doktorum saat kaça verecek ameliyat saatini? Snow demin seni sordu face de sonra kayboldu sanırım eve geciyordur görünce yazar sana hemen

Sözde Ekim anneleriydik :) eylülde patır patır dökülmeye başladık. Bakalım benim de yarın randevum var doktorum saat kaça verecek ameliyat saatini? Snow demin seni sordu face de sonra kayboldu sanırım eve geciyordur görünce yazar sana hemen
Bence lale ile glprenses de eylül annesi olacak:) ekimim başı çünkü:)) sen de saatini al hayırlısıyla. Önümüzdeki hafta bu saatlerde annesiinnnnnn:)))) snowa yazdım faceden:)

Bence lale ile glprenses de eylül annesi olacak:) ekimim başı çünkü:)) sen de saatini al hayırlısıyla. Önümüzdeki hafta bu saatlerde annesiinnnnnn:)))) snowa yazdım faceden:)
Evet haftaya bugun anneyim inşallah :) azurede Eylül'de doğum yapacak. Aslında baya var Eylül annesi prenseste Eylül'de yapacak :)

kızlar hastane çantasına çamaşır olarak hamile çamaşırı mı yoksa normal çamaşır mı koydunuz? ona göre alıcam da :)
Ben normal çamaşır koydum yeni aldım 6 tane bimden aldım çantaya koydum öyle rahat ki :) Bir arkadaşım tavsiye etmişti. Beyaz slip large beden aldım. Normal kullanım için de aldım denedim cidden şuan bile çok rahat kullanıyorum :D Yüksek bel olanı da alıp denedim tavsiye etmem...

Merhaba kızlar yogun ben izne ayrıldım. 2gundur evde yogun bi temizlik var umarım hepiniz iyisinizdir.

Biz geldik kızlar. Plasenta hala aynı yerinde duruyor ama umuttaki dokorum sağolsun beni yine başından attı.. Neymiş idrara sıkışık olmam gerekiyormuş. Sadece aşağıda olduğunu söyledi. Öbür hafta salı günü sıkışık gel iyice bakayım dedî. Çalışamaz raporumu da yazamadılar. Gittim veraya. Doktor beni görür görmez nasılsın dedi. Göbeğim çok kötü dedim kaşınıyor. Losyon yazdı bana. Çalışamaz raporumu da yazdı. Para vermedim 10 gün içinde gittiğim için. Sezeryanda tecrübeniz nedir dedim. Benim için yüzümü yıkamak gibi bir şey dedi. Bundan sonra plesenta çıkar mı yukarı dedim. Çok zor ama 2 hafta daha takip ederiz dedi. 24 eylülde sezeryanla alırız dedi. Bebeğim 2800 kilo ve 49 cm. Böyle kızlar durum bu..

maşallah canım..
hayırlısıyla gel 24 Eylül gel:)

kv denler ne yaptın bilmiyorum ama aynı durum benim de başımda. kv memlekete gidiyor eşimde izini iki kez almayım diye randevuyu 4gün öne aldırdı. gerçi dr unda pazar sınavı olduğu için perşembe gel dedi. yok dedim o zaman yarın olsun..

kv deyle gidecez. endişem şu.. dr yürüyüş yapabilirsin falan derse bak dr da yürü diyor diyecek. ama ben iki adım gitsem yemin ediyorum şişiyorum kızımı resmen önde hissediyorum. kasıklarım ağrıyor.. kahvrengi akıntılarım var.. ama dr bunu bir anda bilmez hatırlayamaz belki vs ben tekrar anlatmak durumda kalacağım.

ne yapcam bilmiyorum. umarım moralimi bozulacağı bir durum olmaz.

maşallah canım..
hayırlısıyla gel 24 Eylül gel:)

kv denler ne yaptın bilmiyorum ama aynı durum benim de başımda. kv memlekete gidiyor eşimde izini iki kez almayım diye randevuyu 4gün öne aldırdı. gerçi dr unda pazar sınavı olduğu için perşembe gel dedi. yok dedim o zaman yarın olsun..

kv deyle gidecez. endişem şu.. dr yürüyüş yapabilirsin falan derse bak dr da yürü diyor diyecek. ama ben iki adım gitsem yemin ediyorum şişiyorum kızımı resmen önde hissediyorum. kasıklarım ağrıyor.. kahvrengi akıntılarım var.. ama dr bunu bir anda bilmez hatırlayamaz belki vs ben tekrar anlatmak durumda kalacağım.

ne yapcam bilmiyorum. umarım moralimi bozulacağı bir durum olmaz.
Bu kahverengi akıntıları doktora sordun mu?

Canım hayırlı olsun. Sonunda net bir karara bağlanması iyi oldu. Bu durumda riske atmaman sezeryan olman daha mantıklıydı. Vera bana da daha sıcak geliyordu. 24 eylül Terazi olacak madem sezeryan yükselen burcunu tercih etme olanağın var. Bugün Damla'nın bebeğinin yükselen burcu hakkında fikir verdik sanırım bir karara da vardı. Sen de biraz araştır istersen. Ben etkilerine inanıyorum...Nst sonucunu da bekliyorum canım ;)

Back
X