- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
Günaydınlar herkese biz geldik sonunda. 3.100 gram olmuş tosunum doktorda diyor stres bitti bak ne kadar kilo almış bu hafta :) gercekten de oyle 300-400 gram arası almış. Ama suyumuz sınıra gelmiş doktor bu hafta bol bol istirat eteceksin kalkmayacaksın dedi napıyım dayancam artık aman pazartesiden once gelmesin kuzum. Dayanır mı bu suyu Pazartesi'ye kadar dedim dayanır ama sonrasını bilemem dedi yani iyiki haftaya alıyoruz kuzumu. Onun dısında 7-7.30 da hastanede olacağım 9 gibi kızım dünyaya gelecek. Spinal sezeryan olacağım. Fıtığım için problem olmayacağını söyledi anestezi doktorum, asıl problem panik atağımdaymış. Eğer ameliyatta cok panik olursam uyutulacağım. Bizden bu kadar anneler artık gercekten doğuma gidiyorum sadece 5 günüm kaldı :)
Canim benim super bi haber bu cok sevindim insallah bizde bu kilolari gorebiliriz 3kilo olsunlarda fazlasi onemli degil maasallah bizim fiztigimiza bak hersey neguzel yolunda gitti Rabbim ize sukurler olsun.... bakalim bizim minik nekadar oldu bizde pazartesiyi sabirsizlikla bekliyoruz insallah guzel buyumusuzdur bende 9 gibi hastanede olurum buyuk ihtimal bebisimi gordukten sonra yanina gelicem insallah ha canim bu arada benim ablam iki dogumunuda spinal yapti hic bi siki ti yasamadi bende Allah nasip ederse o an bi korkuya kapilmazsam bende oyle istiyorum bebisini hemen goruyosun ve uyanik oldugun icin her ana sahit oluyosun emzirmek falan daha erken oluyo hic korkma o an sadece kizini dusun vucudunu hic dusunme suyuda dayanir hic takilma sen sadece hareketlerine dikkat et zaten acil bi durum olsa doktor hemen alalim derdi icini rahat tut..