• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ayy gıcık oluyorum şu arkadaşlara işte insanın aklına neler sokuyor.Kadınların arkadaşları kocalarıyla iyi olsun ister erkekler tam tersi sanki..Allah sabır versin canım dualarımız seninle..Benim ablamda boşandı ben o yüzden çok çok üzülüyorum böyle evlilikte sorun yaşanınca.. şimdilik sabret lütfen sakin kal ne olur öfkeyle kalkma..

dün akşam geldi eşim yanıma, konuştuk biraz özür diledi. dikkat edecem dedi. artık ne kadar doğru bilmiyorum bakacaz zamanla. çok sağol canım, dün burada bissürü hamiş dua etti bana akşam eşimle konuşmaya başladık. duanın gücü her şeye yetiyor gerçekten. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah böyle devam eder de bebeğim daha fazla etkilenmez en çok onun için üzülüyorum:(

günaydın kızlar. bugün karnım bayağı bir aşağı inmiş uyandım. kasıklarım ağrıyor, sağ bacağım zonkluyor sık sık idrara da gidiyorum. erken gelmez kuzum İnşallah korkmaya başladım. gece de oynayıp durdu uyutmadı beni ama şuanda hiç hareket etmiyor.
gögüsle karnın arası 4 parmak boşalınca (yani o kadar karnın aşağı inerse) doğum yaklaştı demişti annem ki bir çok anneden de duydum bunu. senin de o kadar indi mi canım?

kızlar merhaba,
biz geldik..
kilomuz: 2340
boy:fl:66,9 yani bu da 46,8 oluyor di mi:)

dr umuz bize iyi dedi. ekimin ilk haftası sezeryan dedi. dedim eylül sonu vs umuyordum. bekliyordum.. yok dedi. normal gelişim süresi bunu gösteriyor dedi. biraz üzüldüm çok korkularım var önce düşük yaptığım için.. ama inşallah sağlıcakla kucağımı alırım. beklemek benim için sorun değil.yeter ki o iyi olsun.

ikinci bir durum da sezeryandan önce suni sancı vereceklerini söylediler.yani dedim önce acıyı çek sonra yine çek diyorsun dedim. yok dedi. kanamayla ilgili alıştırmak lazım dedi.. yoksa kanamayı durduramayız dedi.

hani geriden gelme durumu vardı benim. ultrasyon için yattığım da ilk onu sordum. yakalamış mı gününü diye.
o da iyi falan yaptı.. çıktısını aldığında bpd ac 33+5, fl 34+3 gösteriyor.benim 34+5 ... yani bir hafta geriden gelmesinin ilgisi var mı acaba.. sormadım soramadım..
eşim yiyeceği içeceği ile ilgili bir öneriniz var mı diye sorduğunda. yok dedi. o kadar da ciddi olsa söylerdi herhalde.. gelşime geriliği var iyi beslen diye..

sancılarım için normal dedi.. akıntı ve yorgunluğu sordum. yani iki adım atınca yürüyeyemidiğimi.olur dedi.. sadece dinlen o zaman dedi. hamilleiğin son ayı en zor dönemi aslında dedi..

hı birde ben bugün kabusla uyanmıştım. resmen evi inlettim. etkisindeydim ağladım.
anlatmayım üzmeyim sizi de..
neyse kv de dr a sordu. kabusla uyandı normal mi dedi. endişelenmeler korkulor oluyor d bu dönemde dedi.

Maşallah bebeğine..Bir hafta geride gelmesinin sebebi geç döllenmemi acaba bende de var hep bir hafta geriden geliyor o yüzden..Birde sezeryan olacaksa neden suni sancı verecekler gerçekten ilk defa duydum sen başka doktorada sor istersen çok saçma iki defa acı çekmek:(

dün akşam geldi eşim yanıma, konuştuk biraz özür diledi. dikkat edecem dedi. artık ne kadar doğru bilmiyorum bakacaz zamanla. çok sağol canım, dün burada bissürü hamiş dua etti bana akşam eşimle konuşmaya başladık. duanın gücü her şeye yetiyor gerçekten. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah böyle devam eder de bebeğim daha fazla etkilenmez en çok onun için üzülüyorum:KK43:
Çok sevindim gerçekten.. bak kendiliğinden gelmiş yanına demekki hatasının farkına vardı bu çok güzel birşey..İnşallah eskisinden de iyi olur aranız mutluluğunuz kat kat artar.. Bebeklerimiz sandığımızdan da kuvvetli korkma annesi:)

Ben bebegime gunluk falan hic yazmadim, ayrica bebegimlede cok konusmuyorum sizler gibi, acaba cokmu duygusuzum yaa ...okuyup imreniyorum sizleri, ugrasanlari gunluk tutanlari, dogum hikayelerini buradami yaziyorsunuz ?

ama bunlari cok begensemde yapamiyorum. Aslan burcuyum acaba bununla ilgisi varmi dir :)
Valla ben de teraziyim tembellikte üstüme yok, bir hamileliğin başlangıcında yazmıştım, bir de sonunda yazabileceğim sanırım. Eşim defne ağacı dövmesi yaptıracak. Benden rica etti "lütfen sen çiz, ikinizden de birşey olsun" diye. Aylardır oyalıyorum adamı, daha kağıdı kalemi elime almışlığım yoko_O

Yapılacak canım ama babayla ilk temaslarını göremeyeceğim :KK43:
Aslında eğer istersen senin işlemlerin bittikten sonra sizi beraber çıkarabilirler. Bir de ilk teması iste, göğsüne koydur doğunca kokunu alsın

2 gündür benim yerime alınan kız beni arayıp duruyor. Yanımda çalışan diğer ablaya söyledim. Kıza yardım et her şeyde beni arıyor. Ya uyuyorum telefon, dışardayım telefon, doktordayım telefon.. Kızdım yanımdakine. Yeni başlayanın suçu yok çünkü.
Bu arada evde dün temizliğimi falan yaptım. Sizler evde ne yapıyorsunuz? Artık can sıkıntısından bebeğimin yatağını kurmayı düşündüm. 1 hafta daha dursun dedim.. Evde ne yapılır ki:/
Cumartesiden beri annem buradaydı, alışverişi, yemeği vs derken zaman geçti ama akşam gidiyor sonra naparımmben de bilmiyorum:KK43:
kızlar merhaba,
biz geldik..
kilomuz: 2340
boy:fl:66,9 yani bu da 46,8 oluyor di mi:)

dr umuz bize iyi dedi. ekimin ilk haftası sezeryan dedi. dedim eylül sonu vs umuyordum. bekliyordum.. yok dedi. normal gelişim süresi bunu gösteriyor dedi. biraz üzüldüm çok korkularım var önce düşük yaptığım için.. ama inşallah sağlıcakla kucağımı alırım. beklemek benim için sorun değil.yeter ki o iyi olsun.

ikinci bir durum da sezeryandan önce suni sancı vereceklerini söylediler.yani dedim önce acıyı çek sonra yine çek diyorsun dedim. yok dedi. kanamayla ilgili alıştırmak lazım dedi.. yoksa kanamayı durduramayız dedi.

hani geriden gelme durumu vardı benim. ultrasyon için yattığım da ilk onu sordum. yakalamış mı gününü diye.
o da iyi falan yaptı.. çıktısını aldığında bpd ac 33+5, fl 34+3 gösteriyor.benim 34+5 ... yani bir hafta geriden gelmesinin ilgisi var mı acaba.. sormadım soramadım..
eşim yiyeceği içeceği ile ilgili bir öneriniz var mı diye sorduğunda. yok dedi. o kadar da ciddi olsa söylerdi herhalde.. gelşime geriliği var iyi beslen diye..

sancılarım için normal dedi.. akıntı ve yorgunluğu sordum. yani iki adım atınca yürüyeyemidiğimi.olur dedi.. sadece dinlen o zaman dedi. hamilleiğin son ayı en zor dönemi aslında dedi..

hı birde ben bugün kabusla uyanmıştım. resmen evi inlettim. etkisindeydim ağladım.
anlatmayım üzmeyim sizi de..
neyse kv de dr a sordu. kabusla uyandı normal mi dedi. endişelenmeler korkulor oluyor d bu dönemde dedi.
Benim doktorum +\-3 hafta problem değildir, normal sınırdır demişti, hiç endişe etme:)

dün akşam geldi eşim yanıma, konuştuk biraz özür diledi. dikkat edecem dedi. artık ne kadar doğru bilmiyorum bakacaz zamanla. çok sağol canım, dün burada bissürü hamiş dua etti bana akşam eşimle konuşmaya başladık. duanın gücü her şeye yetiyor gerçekten. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah böyle devam eder de bebeğim daha fazla etkilenmez en çok onun için üzülüyorum:KK43:
Aman nazar değmesin hatta daha da iyi olsun günbegün. Benim de aklıma ailesi geldi. Acaba bilinçaltında kötü bir anı mı var ki "ilgi gösterirsem bana da aynısı olur" diye düşünüyordur belki. Sen sevgine güven o da anlayacaktır bir süre sonra seninle kendisinin farklı olduğunuzun

günaydın kızlar nasılsınız bakalım snow cum benımde aynı ne zaman bır boşluk bulursam hemen başımı koyuyorum masaya napayım

İnşallah bekler canım:) doktor bana şuanda normal olmaması için bir sebep yok diyor. İnşallah normal yapmak istiyorum ama en büyük korkum sancı çektikten sonra sezeryana almaları:KK43:

normal başarabilen için süper bir şey, inşallah normal yapabilirsin, aslında doktorlar biraz acele edip hemen suni sancı veriyorlar, sonrada sezeryana alıyorlar, eskiden ebeler daha güzel doğum yaptırıyorlarmış, ben normale dayanamam herhalde, şu an sadece tam narkozmu alsam acaba onuın derdine düştüm

Kızlar öncelikle herkese günaydın .bugun evdeki ilk günüm.canım dün sana yazamadım ama dua ettim üzüldüm.eşinle aranın düzeliceğine inanıyorum aşkların okadar çabuk biteceğine inanmıyorum zaten ben.bak dün akşamda ilk adımını atmış inşallah daha da iyiye gider.sen de bebeğini üzme annesi o doğsun herşey dahada güzel olucak inşalalh

Maşallah bebeğine..Bir hafta geride gelmesinin sebebi geç döllenmemi acaba bende de var hep bir hafta geriden geliyor o yüzden..Birde sezeryan olacaksa neden suni sancı verecekler gerçekten ilk defa duydum sen başka doktorada sor istersen çok saçma iki defa acı çekmek:KK43:

Çok sevindim gerçekten.. bak kendiliğinden gelmiş yanına demekki hatasının farkına vardı bu çok güzel birşey..İnşallah eskisinden de iyi olur aranız mutluluğunuz kat kat artar.. Bebeklerimiz sandığımızdan da kuvvetli korkma annesi:)

İnşallah daim olur canım. Amin, çok sağol. Minik kahramanlarımız bebeklerimiz bizim:)

Valla ben de teraziyim tembellikte üstüme yok, bir hamileliğin başlangıcında yazmıştım, bir de sonunda yazabileceğim sanırım. Eşim defne ağacı dövmesi yaptıracak. Benden rica etti "lütfen sen çiz, ikinizden de birşey olsun" diye. Aylardır oyalıyorum adamı, daha kağıdı kalemi elime almışlığım yoko_O

Aslında eğer istersen senin işlemlerin bittikten sonra sizi beraber çıkarabilirler. Bir de ilk teması iste, göğsüne koydur doğunca kokunu alsın

Cumartesiden beri annem buradaydı, alışverişi, yemeği vs derken zaman geçti ama akşam gidiyor sonra naparımmben de bilmiyorum:KK43:

Benim doktorum +\-3 hafta problem değildir, normal sınırdır demişti, hiç endişe etme:)

Aman nazar değmesin hatta daha da iyi olsun günbegün. Benim de aklıma ailesi geldi. Acaba bilinçaltında kötü bir anı mı var ki "ilgi gösterirsem bana da aynısı olur" diye düşünüyordur belki. Sen sevgine güven o da anlayacaktır bir süre sonra seninle kendisinin farklı olduğunuzun

Amin canım, İnşallah. Ailesinde bu durumun olduğunu hiç sanmıyorum. Tüm arkadaşları bekar, belki sorumluluk sıktı onu özgürlüğü özledi. Bilmiyorum ki:( eski günlerimizi çok özlüyorum, belki zamanla döneriz eskiye en azından artık küs değiliz bu da bir şey:)

günaydın arkadaşlar iyice herkesi doğum telaşı sarmış doğum konuşmaları başlamış bana sanki zaman geçmiyor artık yaa size de öyle oluyor mu?? :(

normal başarabilen için süper bir şey, inşallah normal yapabilirsin, aslında doktorlar biraz acele edip hemen suni sancı veriyorlar, sonrada sezeryana alıyorlar, eskiden ebeler daha güzel doğum yaptırıyorlarmış, ben normale dayanamam herhalde, şu an sadece tam narkozmu alsam acaba onuın derdine düştüm

doktorum normal doğum yanlısı. arkadaşlarımın da doktoru. bir arkadaşım inat edip 8-9 saat sancı çekti, doktorum sne inatsan ben de inadım diyerek almadı sezeryana. sonunda normal doğum yaptı:) ama tabi suni sancı vermek zorunda kaldılar:( zaten doğumun büyük kısmı ebelerle yapılıyor artık, inşallah hastanenin ebeleri iyidir:(

image.webp image.webp

Snowww perdeyi merak etmiştin ... Kızlar lohusa takımım ve kızımın odasının perde ve tülü ;)) yapılınca resmini koyarım ;)

Kızlar öncelikle herkese günaydın .bugun evdeki ilk günüm.canım dün sana yazamadım ama dua ettim üzüldüm.eşinle aranın düzeliceğine inanıyorum aşkların okadar çabuk biteceğine inanmıyorum zaten ben.bak dün akşamda ilk adımını atmış inşallah daha da iyiye gider.sen de bebeğini üzme annesi o doğsun herşey dahada güzel olucak inşalalh

Günaydın canım:) Amin canım çok sağolun. Dua her kapıyı açar ki açtı işte yine:) hormonlar beni alt üst etti yoksa bu kadar duygusal sulu göz değildim ben ya:( Hümamız bize huzur mutluluk getirecek İnşallah teyzesi.

Canım günaydın inşallah hersey Zamanla cok cok daha güzel olacak bak ne güzel konusmussunuz ohh çok şükür senin adına inanılmaz cok sevindim

Günaydıııınnnnnn :KK36: Sanki hamileliğin başlarına döndüm ya çok uykum var :KK43: Neyseki 2 haftam kaldı..
Günaydınlar canım bizde uzun zamandan beri ilk defa eşimle uyuyakalmışız son zamanları gercekten cok zor geçiyor hamileliğin

herkese günaydın,

sağlıklı huzurlu, mutlu , güzel bir gün dilerim,
çok şükür Allahıma 35. haftaya girdik :)
şafağımızda 29 oldu :) :) :)
sizlerde benim gibimisiniz bilmiyorum ama beni bıraksalar bütün gün uyurum, çalışmak artık iyice zorlaştı

eşimin en sevdiği padişah Yavuz Sultan Selim:) çok güzel bir isim Selim. İsmiyle yaşasın paşamız:) Ben 37. haftaya kadar çalışacam ne yazık ki:KK43: artık çok zor geliyorum işe, çok yoruldum. imrendim sana ohhh keyfini çıkar:) artık 37.haftadan sonra erken doğmazsa ben de 1-2 hafta şekerleme yaparım:)

Artık ben de çok zor geliyorum işe :KK43:Özellikle klavyede birşey yazmak için eğildiğimde nefesim daralıyor :KK43: Dediğiniz gibi uykuya da hiç doymuyorum, izne ayrılınca sıkılırmıyım diyordum ama sanırım insanın hali,gücü olmayınca sıkılmaz...

Canım çok sevindim gerçekten,ilk adımı atmış,inşallah sonrası daha da güzel olacak.Erkekler maalesef böyleler,aslında bizim ilk hamileliğimiz olsa da ilk anneliğimiz değil,çünkü evlenince eşlerimize karşı bazen anne gibi sabırlı ve anlayışlı olmak durumunda kalıyoruz :)

Back
X