• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım günaydın inşallah hersey Zamanla cok cok daha güzel olacak bak ne güzel konusmussunuz ohh çok şükür senin adına inanılmaz cok sevindim

sana da günaydın Damlacım. ayy canım çok sağol. geldi özür diledi. konuştuk biraz. bana sen annesin ne olursa olsun takmayıp bebeğini düşünmen gerekiyor dedi. ben de hamileyim söylediğin gibi mantıklı olamıyorsun hamileyken sen de babasın ona göre davran dedim. bakalım barıştık, şimdilik iyi gidiyor İnşallah eskisi gibi olur her şey. insanın yuvasının huzursuz olması çok zormuş:(

Günaydın canlar,biz de kontrolden geldik...
34'ten sonra coraspini bıraktığımız için suyuna dikkat edecez demişti ya dün akşam suyu gayet iyi çıktı çok şükür.First'e duyurulur:)Nst'de küçük sancılar vardı ama bebeğin kalp atışları iyi olduğu için beklemeye devam ediyoruz.
Pıhtılı arkadaşlarım, dün bir de iğne saatinde geri sayıma başladık biz. Şimdiye kadar akşam 10'da yapıyordum ya artık iğne saatini her gün 1 saat geri çekerek sabah 7'de sabitleyince artık doğuma hazır olacaksın dedi:)
Bu arada kızımın boynunda bir tur kordon vardı, merak etme sıkıntı olmaz çünkü zaten sezaryan olacaksın dedi ama normal doğumda sıkıntı olabilir,belki bu yüzden de sezaryana dönebilirdi dedi. Bu aralar gidenler kordonların durumunu da sorun olur mu? Bizden haberler böyle, dualarınızı bekliyoruz kızlar..
Kuzular bu haftalarda yüzünü gösterrmediği için biz birini yakalamışken kamuoyuyla paylaşalım,36.haftasında kızımız:)Eki Görüntüle 1233266

günaydın canımmmm :) maşallah tombiğe ya yanaklara bak sıkasım geldi valla :) her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım, sezaryen için gün verdi mi peki?

Artık ben de çok zor geliyorum işe :KK43:Özellikle klavyede birşey yazmak için eğildiğimde nefesim daralıyor :KK43: Dediğiniz gibi uykuya da hiç doymuyorum, izne ayrılınca sıkılırmıyım diyordum ama sanırım insanın hali,gücü olmayınca sıkılmaz...

Canım çok sevindim gerçekten,ilk adımı atmış,inşallah sonrası daha da güzel olacak.Erkekler maalesef böyleler,aslında bizim ilk hamileliğimiz olsa da ilk anneliğimiz değil,çünkü evlenince eşlerimize karşı bazen anne gibi sabırlı ve anlayışlı olmak durumunda kalıyoruz :)

evet çalışmak artık çekilmez hal aldı:( bu haftadan ayrı 2 haftam var daha. zaten izne çıktıktan sonra öyle uzun uzun dinlenecek vaktimiz olmayacak. çok uyuyamıyorum ben geceleri maksimum 5-6 saat:( algım da çok azaldı. bir projenin sorumlusuyum sık sık toplantı yapılıyor toplantıda konuşulanları anlamıyorum. sık sık tekrarlatıyorum söylenenleri, bu kadın tam abdi diyecekler yakında:) aynen öyle eşlerimiz ne kadar olgun olursa olsun bazen çocuk gibi davranıyorlar. ben de çok sabırsız,inatçı ve gururluyum. öyle sabırlı,anlayışlı çok olamıyorum. direkt bağları koparıp odama çekiliyorum:(

34'ten sonra coraspini bıraktığımız için suyuna dikkat edecez demişti ya dün akşam suyu gayet iyi çıktı çok şükür.First'e duyurulur:)Nst'de küçük sancılar vardı ama bebeğin kalp atışları iyi olduğu için beklemeye devam ediyoruz.
Pıhtılı arkadaşlarım, dün bir de iğne saatinde geri sayıma başladık biz. Şimdiye kadar akşam 10'da yapıyordum ya artık iğne saatini her gün 1 saat geri çekerek sabah 7'de sabitleyince artık doğuma hazır olacaksın dedi:)
Bu arada kızımın boynunda bir tur kordon vardı, merak etme sıkıntı olmaz çünkü zaten sezaryan olacaksın dedi ama normal doğumda sıkıntı olabilir,belki bu yüzden de sezaryana dönebilirdi dedi. Bu aralar gidenler kordonların durumunu da sorun olur mu? Bizden haberler böyle, dualarınızı bekliyoruz kızlar..
Kuzular bu haftalarda yüzünü gösterrmediği için biz birini yakalamışken kamuoyuyla paylaşalım,36.haftasında kızımız:)Eki Görüntüle 1233266

Maşallah kuzuya,uslu uslu duruyor annesinin karnında :) Canım benim doktorum iğne saatleri konusunda birşey söylemedi.Hatta ben kendisine hep ayn saatte mi olmamız gerekiyor diye sorduğumda,öyle bir şart yok dedi.Ama tabi bi sabah, bir akşam şeklinde değil.O nedenle ben bazen 22,00 de yapıyorum, bazen 23,00'e sarkabiliyor.

Geçen hafta doktoruma sordum,35. haftayı doldurunca coraspirini bırak dedi.Bu arada iğneyi nereden yapıyorsunuz pıhtılı arkadaşlarım? Ben 2,5 aydır kolumdan yapıyorum ama artık acımaya başladı.Bacaklarım desen daha çok acıyor anlamadım neden :( Sizler göbeğe devam mı?

aylardır doçent diye fazla para veriyorum, doğumda ebelere bırakamam kendimi,
herkes için hayırlısı, sağlıklısı olsun, inşallah zorlanmadan hemen olur doğumun, benim annem 20 yıl ara verip 4,100 kg kardeşimi normal doğumla dünyaya getirdi, ama ben dayanamam gibi geliyor

benim doktorum kadının çat genişliği, dogurma durumu filan anneye çok çeker dedi. annen kolay yaptıysa sen de yapabilirsin:) benim annem 5.450 gr doğurdu kardeşimi:) bakalım dayanıp dayanamayacağımı bir kaç hafta sonra göreceğim:) inşallah kolay kolay doğururuz:) sen doç. dr ebru hanım'a gidiyordun değil mi?

:) canım maalesef ki diyecek bir şeyimiz yok. Benim annem gelecek Allah'tan kalmaya, kayınvalidem gündüzleri gelir kesin her gün. Annem gidince de gelir kesin. Ben şimdiden konuşturmuyorum ben öyle yapıcam böyle yapıcam diyorum Allah'tan çok karışmıyor. Ama sevmeleri benimkinin de aşırı abartı. Şimdiden ay annesinin güzeli diyor, eşime dedim zaten annen değil onun annesi benim diye. Valla doğunca da derse söyliycem artık. Sinir ediyor bu cümle beni. Çok zor günler bizi bekliyor burda eşlerimize de çok iş düşüyor. Bakalım neler yaşıycaz
Ben aslında severim kendisini bi sorunumuz yok. Ama ben hiç bir şeyin abartısını sevmiyorum.Ve insan cidden hamileyken değişik bir psikolojide oluyor. Dün muayeneden sonra sağolsun aradı ama hemen ultrasında yüzünü soruyor. Ya tek derdin bu mu yüzü mü. Bende sinirlendim göstermiyor artık kendini dedim. Yoksa şimdiye kadar tüm fotolarından verdim gösterdim. Sinirlendim yani annem sağlık durumumuzu soruyor, kayınvalidem yüzünü. Birde benim sıkıntım mutfakta aşırı dağınık pis olması işte. Poffff....Hamile olduğumu söylediğimde de bana normal mi yoksa tedavi ile mi oldu diye sormuştu ya oha yani. Tüp bebek olduğunu söylemedim bile. Neden ayıp olduğundan mı? Tüp bebek desem bu seferde sınırı aşıp neden niye diye soracak.

Çok sağol canım, yüzleri belirginleşiyor artık:) Sezaryan için net bir gün konuşmadık, bi sonraki kontrol 37nin bitiminde, o günkü duruma göre bakacaz artık.

Snow'a:)

benim doktorum kadının çat genişliği, dogurma durumu filan anneye çok çeker dedi. annen kolay yaptıysa sen de yapabilirsin:) benim annem 5.450 gr doğurdu kardeşimi:) bakalım dayanıp dayanamayacağımı bir kaç hafta sonra göreceğim:) inşallah kolay kolay doğururuz:) sen doç. dr ebru hanım'a gidiyordun değil mi?
Benim annemde çatı çok çok darmış. Ona çektiysem yandım o zaman. Hiç normal doğuramam. Ama benim tüp bebe tedavisi görürken embriyo yerleştirirken falan hiç doktor çatın dar falan demedi ama çatı muayenesi farklı bir şey olabilir tabi.

Çok sağol canım, yüzleri belirginleşiyor artık:) Sezaryan için net bir gün konuşmadık, bi sonraki kontrol 37nin bitiminde, o günkü duruma göre bakacaz artık.

canım alttan muayene hakkında konuştunuz mu..
bu arada maşallah kuzuya mışıl mışıl uyusun..

İnşallah canım zamanında gelirler sende az da olsa dinlenirsin..Resmen ödem falan kalmadı artık bende az önce farkettim ayak bileklerimdeki kemikleri görmeyeli ay olmuştu incecik kaldılar dinlenmek gibisi yok son ay cidden dinlenmeye vücudun ihtiyacı var...
Akşam eşin konuşmuş seninle öyle sevindim ki...Düzelecek herşey canım hele bebek de geldi inşallah eski günlerinizden daha güzel günleriniz olacak..İnsanoğlu korkuları endişeleri hataları olabilir...Evlilik sevgililik gibi değil hele bebek de olacak şimdi...
Dualarımız seninle sen de bol bol et...Herşey güzel olacak sen de daha anlayışlı ol hatasını daha da anlayacaktır :D

ayy canım ya sözlerin ilaç,merhem çok sagol. kimseye anlatamadıklarımı burada size anlatıp rahatlıyorum. evlilik danışmanı gibisiniz:) eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. belki bir dönemden geçiyordur,belki özgür rahat günlerini özlüyordur,belki hem koca hem baba olma sorumluluğu germiştir,belki biraz rahat olmak istiyordur. bilmiyorum. sebep ne olursa olsun beklemekten başka çarem yok zaten. inşallah zamanla eskisi gibi sürer masalımız:) hep dua ediyorum. müminin mümine duası makbuldur. sizin dualarınız sayesinde eşimle akşam barıştık. Rabbim hepimizin yüzünü daim güldürsün, eşlerimiz bizi çok sevsin, çok ilgi göstersin,bebişlerimiz sağ salim gelsin kucağımıza Amin tü tü tü:))) akşama kadar masa başında oturup ayakların aşağıda sarkık kalması fena bir durum. baldırlarım sızlıyor. kasıklarıma ağrı giriyor. Hümacık da işi hiç sevmiyor, iş yerinde çok az hareket ediyor. eve gidip bacaklarımı uzattığım an horon tepmeye başlıyor karnımda karadeniz uşağı:) sabrediyorum 2 haftam kaldı. sen erken çıkmışsın izne sanırım canım.

Maşallah çok toktik bebeğin. Bende dün gittim 34. haftada. Doktor henüz doğum şekli için bir şey diyemem ileriki haftalarda dedi.

Maşallah kuzuya,uslu uslu duruyor annesinin karnında :) Canım benim doktorum iğne saatleri konusunda birşey söylemedi.Hatta ben kendisine hep ayn saatte mi olmamız gerekiyor diye sorduğumda,öyle bir şart yok dedi.Ama tabi bi sabah, bir akşam şeklinde değil.O nedenle ben bazen 22,00 de yapıyorum, bazen 23,00'e sarkabiliyor.

Geçen hafta doktoruma sordum,35. haftayı doldurunca coraspirini bırak dedi.Bu arada iğneyi nereden yapıyorsunuz pıhtılı arkadaşlarım? Ben 2,5 aydır kolumdan yapıyorum ama artık acımaya başladı.Bacaklarım desen daha çok acıyor anlamadım neden :KK43: Sizler göbeğe devam mı?

teşekkür ederim canım:) iğne saatlerini geri alması bana mantıklı geldi aslında çünkü sezaryanlar genelde sabah yapılıyor ama belki seninki saat farkı gözetmeden bir gün önce bırakmış olmayı baz alacaktır. Bu arada ben iğneye hala göbekten devam ediyorum, kola ve bacağa çok morarır diye geçmedim.

Ben aslında severim kendisini bi sorunumuz yok. Ama ben hiç bir şeyin abartısını sevmiyorum.Ve insan cidden hamileyken değişik bir psikolojide oluyor. Dün muayeneden sonra sağolsun aradı ama hemen ultrasında yüzünü soruyor. Ya tek derdin bu mu yüzü mü. Bende sinirlendim göstermiyor artık kendini dedim. Yoksa şimdiye kadar tüm fotolarından verdim gösterdim. Sinirlendim yani annem sağlık durumumuzu soruyor, kayınvalidem yüzünü. Birde benim sıkıntım mutfakta aşırı dağınık pis olması işte. Poffff....Hamile olduğumu söylediğimde de bana normal mi yoksa tedavi ile mi oldu diye sormuştu ya oha yani. Tüp bebek olduğunu söylemedim bile. Neden ayıp olduğundan mı? Tüp bebek desem bu seferde sınırı aşıp neden niye diye soracak.

bizim de öyle çok şükür bir sorunumuz yok ama işte anne gibi olamaz. aynen bizimki de yüzünü soruyor bir de kilosunu. Başka şeyler umurunda değil. Şeker yükleme falan yaptırdım sormadı bile noldu sonuç diye. Mutfakta pis olması çok kötü gerçekten girme de diyemezsin zaten ihtiyacın var birisinin sana bakmasına çünkü bizim bol bol dinlenip süt yapmamız gerekiyor.
Ay ona neymiş ya normal mi tüp mü olduğu Allah Allah! Önemli mi yani nasıl olduğu.. Allah sağlık versin ya.. Böyle yüz göz olmaya çalıştıklarında sinir oluyorum gerçekten. Seni ilgilendirmez diyceksin susacak da işte diyemiyoruz

benim yengem de (kadın doğumcu) anneyle hiç ilgisi yok, her kadının hamileliği kendine özeldir dedi. ama eğer anneye çekerse yandım :/ annem beni 20 saatte doğurmuş ki ben 3.çocuğum.. Anneme çektiysem normal doğuramam.

Benim annemde çatı çok çok darmış. Ona çektiysem yandım o zaman. Hiç normal doğuramam. Ama benim tüp bebe tedavisi görürken embriyo yerleştirirken falan hiç doktor çatın dar falan demedi ama çatı muayenesi farklı bir şey olabilir tabi.

canım çatı muayenesini 36-37 haftalarda yapıyorlar. öncesinde anlamak çok zor. tüp bebekler genelde sezeryanla doğuyor diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum canım?

ee kime benzettiniz? :) bir sonraki randevuda her şey belli olacak yani :) ay çok heyecanlı :)

bizim de öyle çok şükür bir sorunumuz yok ama işte anne gibi olamaz. aynen bizimki de yüzünü soruyor bir de kilosunu. Başka şeyler umurunda değil. Şeker yükleme falan yaptırdım sormadı bile noldu sonuç diye. Mutfakta pis olması çok kötü gerçekten girme de diyemezsin zaten ihtiyacın var birisinin sana bakmasına çünkü bizim bol bol dinlenip süt yapmamız gerekiyor.
Ay ona neymiş ya normal mi tüp mü olduğu Allah Allah! Önemli mi yani nasıl olduğu.. Allah sağlık versin ya.. Böyle yüz göz olmaya çalıştıklarında sinir oluyorum gerçekten. Seni ilgilendirmez diyceksin susacak da işte diyemiyoruz
Ben artık güzelce şakayla cevap veriyorum. O da kızım yanlış bi sözüm kırıldığın bir şey olursa söyle dedi ne yapayım :) Geçen ikinci çocuk lafı etti bi. Bende şakayla artık kızın evlensin de o doğursun, bizden artık beklemeyin dedim. Mutfak olayında da güzelce söylerim gerekirse. Zaten biliyor benim mutfak takıntım olduğunu.

Ben artık güzelce şakayla cevap veriyorum. O da kızım yanlış bi sözüm kırıldığın bir şey olursa söyle dedi ne yapayım :) Geçen ikinci çocuk lafı etti bi. Bende şakayla artık kızın evlensin de o doğursun, bizden artık beklemeyin dedim. Mutfak olayında da güzelce söylerim gerekirse. Zaten biliyor benim mutfak takıntım olduğunu.

söyle canım tabi ki için içini yiyeceğine söyle gitsin.

canım çatı muayenesini 36-37 haftalarda yapıyorlar. öncesinde anlamak çok zor. tüp bebekler genelde sezeryanla doğuyor diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum canım?
Tüp bebeklerde aslında doğum sürecinde normal yoldan oluşan bebeklerle bir farkı yokmuş dün doktorum dedi

Back
X