ayy canım ya üzülme burada okuduklarına, bebişin etkilenmesin

ben burada okuduklarıma üzülüp eşime anlattığımda yasaklayacam sana orayı diyordu artık anlatmıyorum:) senin durumun cidden büyük şans canım. 3 çocuk yap diyor devlet ama doğum öncesi sonrası toplam 4 ay izin veriyor. doğum sonrasına izni bırakmak için mecbur son güne kadar çalışmaya çalışıyorum

insan sadece seviyor diye düşünerek teselli bulamıyor ne yazık ki canım. istiyor ki görsün o sevginin tomurcuklarını. duysun sevgi sözcüklerini, kalbine dokunsun, sevgisiyle sarıp sarmalasın. bir de bilmesem nasıl büyük bir ilgiyle sevebildiğini, yok adamın kapasitesi diyecem. ama öyle de değil ki. zaman her şeyin ilacı, düzelir inşallah zamanla. ya ben böyle değildim aslında. 1-2 ay öncesine kadar bu kadar düşkün değildim, şimdi yan odada olsa özlüyorum adamı. şımarmasın diye fazla üstüne düşüyor gibi görünmek de istemiyorum:))) ben böyle tutkuyla bağlandıkça adam daha bi soğuk oldu:) inşallah doğumdan sonra eskisi gibi olurum, sıkıldım bu duygusal sulu göz Aslı dan:)) benim eşim Trabzonlu ben Erzurumluyum. Bebişim ultrasonlarda da babasına daha çok benziyor:) ona benzemesine bayılıyor eşim de:) benzesin ona, daha çok hoşuma gider sevdiğimin yansımasını doğurmak:) evde oturmama 2 hafta kaldı. Allahtan evde pek bir iş yapmıyorum, annem üst katımda oturuyor. yemeklerde hep onlardayız, evimi de ya eşim ya kız kardeşim temizliyor.ütümü filan da yapıyorlar. bebişimin tüm hazırlığını da neredeyse kardeşim ve eşim yaptı. bebişime de annem bakacak. çok şanslıyım bu yönde:)