- 20 Mart 2013
- 1.704
- 444
- 198
evet doğru dıosun hatrlıorum cnm.bayagı anemıyle ugrastın sende.bana doktor sürüp verdı ama o beş günde bıtıor.ozel fıyatıda 18lıra.her beş günde bır bn onu nasl yazdrayım.ılacı degısmesını ıstıcem.bu surubun ıcınde folık asıtte varmış.dun aradm doktoru ulasamadm.cebınıde vermıor kı ya.sen hangı demırı kullanuon smdı?bana dedı 14gun sonra gene kan alır bakarız.ııde 14gunde depolar dolarmıymıs hıc.kollarım delık desık oldu yaCanım aslında engel olmaması gerekiyor yani evet normal doğumda cok daha fazla kaybediyorsun kan ama ben ne kadara doktora sorduysam engel mi diye hayır ama zamanı gelince bakarız demişti. Belki hatırlıyorsundur bende cok fazla kansızım. Bundan 1 ay once 8.2 ydi kan değerlerim Demir depolarım falanda sınırın altındaydı okadar serum falan kullanmama rağmen suanda da 9.2 kan değerim bide ilaç kullanıyorum ama yükselmiyor muhtemelen kan takılacak Pazartesi günü bana ama doktorum sezeryan için hiç bir zaman kansızlığım sorun etmedi.
Maşallah subannalah cok güzel anerlerse gelmişsin canım hadi hadi az kalmış sana da :) nerdeyse 1 ay diyelim hatta belki 25 gğnde olabilir azaltalım ki güzel gözüksün dimi annes. :) insan özlüyor içerdeki biran once dışarı çıksın istiyor ama inan son günler de de çıkmasın ya kalsın diyor ben suanda o moddayım kalsın çıkmasını dışarı![]()